birbirini face te ekleyen var mı?
İnsanların duymaktan en çok hoşlandıkları şey, kendi isimleridir. Ben bazen eşime bile çıkışıyorum, aşkım, canım, balım diyeceğine adımı söyle diye. Onları diğer bütün kızlara söyledin vaktiyle, ama bi tane Elvin var hayatında diyorum.
haklısın canım ama bizde birbirimize kızdıkmı adımızla hitap ederiz bu bir belirtidir eşimin 1.si benimde birincim birbirimiz o yüzden bu yönden düşünmedik hiç çok bozulurum zeynep deyinceee:)))
yaaaaaaaa çok kötüsünüz hangi ara yaptınız o işi( beni de ekleyin allah rızası için
nasıl eklicez burdan yazmayalım özel msj atalım
İyi de sen kaç yaşındasın diye sorsam, özelden sorucaktım amma 10 dakika olayı beni çok sinir ediyor. Ben de seni yaşıtım gibi görmüştüm hala öyle düşünüyorum ama. Yamuk ne demek, burdaki kimseye yamuk yapabilecegimi zannetmiyorum, bağlandım resmen.
aynen canım ben bazen eşime seslenirim mutfaktan ismiyle noldu gene niye kızdın sen bana der:)haklısın canım ama bizde birbirimize kızdıkmı adımızla hitap ederiz bu bir belirtidir eşimin 1.si benimde birincim birbirimiz o yüzden bu yönden düşünmedik hiç çok bozulurum zeynep deyinceee:)))
80'liyim, 13 Eylül. 13 Eylülde doğum yapacak olanalra ayrı bir sempatim var o yüzdenGeçen gün sordum ama benden büyük çıkmadı galiba. Esra1980 var, onun da hangi ayda doğduğunu bilmiyorum.
80'liyim, 13 Eylül. 13 Eylülde doğum yapacak olanalra ayrı bir sempatim var o yüzdenGeçen gün sordum ama benden büyük çıkmadı galiba. Esra1980 var, onun da hangi ayda doğduğunu bilmiyorum.
haklısın canım ama bizde birbirimize kızdıkmı adımızla hitap ederiz bu bir belirtidir eşimin 1.si benimde birincim birbirimiz o yüzden bu yönden düşünmedik hiç çok bozulurum zeynep deyinceee:)))
Memnun oldum Sibelciiiiim, bugün okkadar çok isim öğrendik ki kesin unutucam bazılarını, inşallah kalır aklıdmda hepinizinki. isminizle hitap etmeyi isterim çünkülüm.
Ya ne bileyim seni hep 30 düşünmüşüm ben yaaaaaay canım 3 sene için mi dedin ablan olurum ben senin diyeeeeeee, 3 senenin lafı mı olur aramızda yahu, yaşıt sayılırız biz. ama olsun 3 senelik daha fazla hayat tecrüben var sonuç olarak de mi ama.
9 mayıs canım büyüğüm senden bana abla diyebilirsin
aynen canım ben bazen eşime seslenirim mutfaktan ismiyle noldu gene niye kızdın sen bana der:)
aynen Ben de ismimle hitap edince tüylerim diken diken olur neden kızdı şimdi bana bu diyeeee.
kewsin bende unutucam birtek damla ve melisinkini unutmuyorum oda sanırım en baştan beri onların ismi söylendiği için sanırım
selamlaaaaaar
kontrolden geliyoruz. cok sukur hersey yolunda ... umarim bugun ve daha sonra kontrole giden herkes boyle iyi haberlerle gelir...
doktor bugun yilin sokunu yasatti bana ... haydi tebrikler kiziniz oluyor dedi... ben o esnada gozlerimi ne kadar actim bilemiyorum ...ama ama gecen erkek demistiniz dedim biz herseyi ona gore aldik.... dur bir iyice inceleyeyim dedi bakti bakti sonra oglusumun bamyasini gosterdi...
iki hafta sonra da dopplere randevumuz oldu...
ay icim rahatladi yaw ... bu kontrollerin arasi 1ay olunca cooooooook uzun oluyor.. insan son 2 haftayi geciremiyor artik:18::18:
selamlaaaaaar
kontrolden geliyoruz. cok sukur hersey yolunda ... umarim bugun ve daha sonra kontrole giden herkes boyle iyi haberlerle gelir...
doktor bugun yilin sokunu yasatti bana ... haydi tebrikler kiziniz oluyor dedi... ben o esnada gozlerimi ne kadar actim bilemiyorum ...ama ama gecen erkek demistiniz dedim biz herseyi ona gore aldik.... dur bir iyice inceleyeyim dedi bakti bakti sonra oglusumun bamyasini gosterdi...
iki hafta sonra da dopplere randevumuz oldu...
ay icim rahatladi yaw ... bu kontrollerin arasi 1ay olunca cooooooook uzun oluyor.. insan son 2 haftayi geciremiyor artik:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?