2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yaaaaaaaa çok kötüsünüz hangi ara yaptınız o işi( beni de ekleyin allah rızası için
nasıl eklicez burdan yazmayalım özel msj atalım

haklısın canım ama bizde birbirimize kızdıkmı adımızla hitap ederiz bu bir belirtidir eşimin 1.si benimde birincim birbirimiz o yüzden bu yönden düşünmedik hiç çok bozulurum zeynep deyinceee:)))

haklısın canım ama bizde birbirimize kızdıkmı adımızla hitap ederiz bu bir belirtidir eşimin 1.si benimde birincim birbirimiz o yüzden bu yönden düşünmedik hiç çok bozulurum zeynep deyinceee:)))

aynen Ben de ismimle hitap edince tüylerim diken diken olur neden kızdı şimdi bana bu diyeeee.

80'liyim, 13 Eylül. 13 Eylülde doğum yapacak olanalra ayrı bir sempatim var o yüzden Geçen gün sordum ama benden büyük çıkmadı galiba. Esra1980 var, onun da hangi ayda doğduğunu bilmiyorum.

aynen canım ben bazen eşime seslenirim mutfaktan ismiyle noldu gene niye kızdın sen bana der:)

80'liyim, 13 Eylül. 13 Eylülde doğum yapacak olanalra ayrı bir sempatim var o yüzden Geçen gün sordum ama benden büyük çıkmadı galiba. Esra1980 var, onun da hangi ayda doğduğunu bilmiyorum.

ay canım 3 sene için mi dedin ablan olurum ben senin diyeeeeeee, 3 senenin lafı mı olur aramızda yahu, yaşıt sayılırız biz. ama olsun 3 senelik daha fazla hayat tecrüben var sonuç olarak de mi ama.

9 mayıs canım büyüğüm senden bana abla diyebilirsin

Ben mest olurum, hele bi de Elvincim derse, eririm... Kavgada bile adımı söylemez hain koca, canım, hayatım der

Memnun oldum Sibelciiiiim, bugün okkadar çok isim öğrendik ki kesin unutucam bazılarını, inşallah kalır aklıdmda hepinizinki. isminizle hitap etmeyi isterim çünkülüm.

kewsin bende unutucam birtek damla ve melisinkini unutmuyorum oda sanırım en baştan beri onların ismi söylendiği için sanırım

ay canım 3 sene için mi dedin ablan olurum ben senin diyeeeeeee, 3 senenin lafı mı olur aramızda yahu, yaşıt sayılırız biz. ama olsun 3 senelik daha fazla hayat tecrüben var sonuç olarak de mi ama.
Ya ne bileyim seni hep 30 düşünmüşüm ben yaaaaa
9 mayıs canım büyüğüm senden bana abla diyebilirsin

Ablam olursun Esra Abla

selamlaaaaaar
kontrolden geliyoruz. cok sukur hersey yolunda ... umarim bugun ve daha sonra kontrole giden herkes boyle iyi haberlerle gelir...

doktor bugun yilin sokunu yasatti bana ... haydi tebrikler kiziniz oluyor dedi... ben o esnada gozlerimi ne kadar actim bilemiyorum ...ama ama gecen erkek demistiniz dedim biz herseyi ona gore aldik.... dur bir iyice inceleyeyim dedi bakti bakti sonra oglusumun bamyasini gosterdi...

iki hafta sonra da dopplere randevumuz oldu...

ay icim rahatladi yaw ... bu kontrollerin arasi 1ay olunca cooooooook uzun oluyor.. insan son 2 haftayi geciremiyor artik:18::18:

ceyda düvencinin bebeği yogun bakımdan çıkmış çok şükür yaaa, çok sevindim bayılırım ceyda düvenciye.

canım hayırlısı olsun hep güzel haberlerle devam eder inş. hammileliğin. neden önce kız dedi ki yaaaaa, demesin kandırmasın öyle bir daha sakın.

çok sevindim canım iyi olmasına oğluşunda kesinleşmiş hadi hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…