2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kewsin bende unutucam birtek damla ve melisinkini unutmuyorum oda sanırım en baştan beri onların ismi söylendiği için sanırım

heheh bide bizim nicklerden de kopya çekilebiliyor

gözün aydın canım kocaman olmuştur senin minik adam

kizlat esim bana stetheskop almis bebisin kalp atisi dinleyeyim diye,demin beri karnimda stetheskopla geziyorum karnimin gurultusundan baska birsey duyulmuyo

kizlat esim bana stetheskop almis bebisin kalp atisi dinleyeyim diye,demin beri karnimda stetheskopla geziyorum karnimin gurultusundan baska birsey duyulmuyo

kız allah sizi:) steteskopla kalp atışı duyulur mu bebeğin?? bence duyulmaz. bana da eşim yılbaşında angelsounds fetal doppler aldı.ne zamandır denemedim gidince deniyim bakalım duyulcakmı

Ben mest olurum, hele bi de Elvincim derse, eririm... Kavgada bile adımı söylemez hain koca, canım, hayatım der
hainmiş harbiden karını mutlu etsene değilmi :))kız adının söylenmesinden hoşlanıyor allah allah yaaa

Gözün aydın canım az kalsın oğluşunu kız yapıodu doktor amca neyse sende ii uyarmışın ben apışıp kalırdım oda daha bakmazdı zaten

Kızlar bu aralar bi çikolataya taktım, manyak gibi yiyorum, önceden de çok severdim ama işin ucunu kaçırdım sanırım. Hani şu D ile başlayıp 4 harfli olan.

geçende magazin programında kaybetti bebeğini diye yazıyordu allahım ya ne salaklar bende çok üzülmüştüm

ilk hamileliginde kaybetmişti bebegini onu demişlerdir belki de. inşallah benim haber dogrudur, seninki dogruysa çok çok üzülürüm ben de.

canım hayırlısı olsun hep güzel haberlerle devam eder inş. hammileliğin. neden önce kız dedi ki yaaaaa, demesin kandırmasın öyle bir daha sakın.

ay kiz erkek farketmiyor ama o esnada ustune atlayacaktim yattigim yerden kalkip... yaw butun millet ona gore alisveris yapiyor hazirliklar oyle devam ediyor.. gecen abim bile tembihliyor aman sakin haa.. biz herseyi oglusa gore aldik diye.. ben hepsinin yerine doktorun ustune atlayacaktim ama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…