2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kız allah sizi:) steteskopla kalp atışı duyulur mu bebeğin?? bence duyulmaz. bana da eşim yılbaşında angelsounds fetal doppler aldı.ne zamandır denemedim gidince deniyim bakalım duyulcakmı

adama desem steteskopla duyulmuyo baska cihaz var ondan al diye kafayi yer heralde,allahtan icinde tansiyon ölcmek icin araclari varmis bosa bari gitmedi tansiyonumuzu ölcerizama kendi kalbimi masallah gümbür gümbür dinleyebiliyorum

ben söylemeeeeeem, benim adım Ces, ecnebiyim ben :)

elvinin yaptıgı esprinin aynısını ben yapacaktım cessica nın ces i diye.bir de aklıma şey geldi kızarsın diye demedim memhmet ali erbil de vardı bi tane jess :)) hatırladın mı

hihihih alemsiniz:) en iyisi canım sen komşularını falan gez kalbini dinle tansiyon ölç 5 lirayı da cebe indir paraya para demezsin kız hihihih

istahimiz hala acilmadi ama... besleniyor ..ben de anlamadim

olsun olsun maşallah bebegineeee.seninki de açılır. benim de tam tersi yiyorum yiyorum idrarımda aseton çıkıyo (yetersiz beslenme işareti) iştahım bundan açık olamaz ve bundan daha çok yiyemem gibi geliyor ama durum bu. Allahtan bebegimin sagligi iyi.

elvinin yaptıgı esprinin aynısını ben yapacaktım cessica nın ces i diye.bir de aklıma şey geldi kızarsın diye demedim memhmet ali erbil de vardı bi tane jess :)) hatırladın mı

Yok bilmiyorumne ki o=? garip bi tipmiydi, garip tipse kızarım tabi, ayıplarım seni

hihihih alemsiniz:) en iyisi canım sen komşularını falan gez kalbini dinle tansiyon ölç 5 lirayı da cebe indir paraya para demezsin kız hihihih

ben yurt disinda yasiyorum ,burdaki milletin her birinde iki üc tane tansiyon aleti var,benimde 3 oldu bu aletle birlikte

kız bnmki dandik shaggyyy işim bitti ama geri yayamadımhalıları arkadaşımı çağırdım gel diye o işi tamamlıycakkk:44:
Ben de ekleyim biraz:
Esrant: Esra
Esra1980: Esra
:76::76::76::76::76::76:
delüüüüüüüü
imzamı attıımmmmmmm
melisss özgenin suçu ne
ahahah nickinin özgekurt olması desem
ohoooooo sen çok geride kaldın şekerim birbirimize oturmaya gitmeye bile başladık sen kullanıyorsan seni de ekleyelim hemen
iviitttttttt
sende 3 haftada bir git emine ben öle yapcam hehehehe
kizlat esim bana stetheskop almis bebisin kalp atisi dinleyeyim diye,demin beri karnimda stetheskopla geziyorum karnimin gurultusundan baska birsey duyulmuyo

Kızlar bu aralar bi çikolataya taktım, manyak gibi yiyorum, önceden de çok severdim ama işin ucunu kaçırdım sanırım. Hani şu D ile başlayıp 4 harfli olan.

bendee geçen hafta taktım yaaaaa sadece çikolata ile beslendim

kız hepiniz ne kadar kokoş ne kadar güzelsiniz maşallah bizim eylül anneleri çok fenalar yahu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…