kız allah sizi:) steteskopla kalp atışı duyulur mu bebeğin?? bence duyulmaz. bana da eşim yılbaşında angelsounds fetal doppler aldı.ne zamandır denemedim gidince deniyim bakalım duyulcakmı
bende istiyorum bende benide face alın
masallah annesi ,iyi besliyosun demekki tosuncugu
ben söylemeeeeeem, benim adım Ces, ecnebiyim ben :)
adama desem steteskopla duyulmuyo baska cihaz var ondan al diye kafayi yer heralde,allahtan icinde tansiyon ölcmek icin araclari varmis bosa bari gitmedi tansiyonumuzu ölcerizama kendi kalbimi masallah gümbür gümbür dinleyebiliyorum
istahimiz hala acilmadi ama... besleniyor ..ben de anlamadim
elvinin yaptıgı esprinin aynısını ben yapacaktım cessica nın ces i diye.bir de aklıma şey geldi kızarsın diye demedim memhmet ali erbil de vardı bi tane jess :)) hatırladın mı
elvin özge ve damlayla arkadaş olduk hihihih
biz alisverise didiyoz... birseyler de yeriz belki..opuldunuz guzel gunleeeeeeeer
hihihih alemsiniz:) en iyisi canım sen komşularını falan gez kalbini dinle tansiyon ölç 5 lirayı da cebe indir paraya para demezsin kız hihihih
kız bnmki dandik shaggyyy işim bitti ama geri yayamadımhalıları arkadaşımı çağırdım gel diye o işi tamamlıycakkk:44:kız melis allah seni napmasın bende de shaggylerden 2 tane yolluk var 2 metre alandır ikiside hemen hemen normal zamanda bile silkelemedim eşek ölüsü gibi ağır balkona bi atsam ben de uçarım onlarla aşağı hehehe
delüüüüüüüüBen de ekleyim biraz:
Esrant: Esra
Esra1980: Esra
:76::76::76::76::76::76:
imzamı attıımmmmmmmaynen öyle canım..Allah nasip ederse 7.ayımda herşey hazır olsun istiyorum. İnsanlar kolay zannediyolar aman ne var 1 günlük iş çıkar alırım diyorlar ama öyle değil işte. Öyle bişey oluyorki gecenin bi yarısı lazım olabiliyor ama bulamıyorsun..7.ayda her ihtimale karşı hazırlığımın tamamlanmış olmasını istiyorum..Öyle de olacak inşallah..Uğursuzluk diye yapmayanlara da saygı duyuyorum ama o tarz düşünceler bana çooook ters.Bişey olacaksa doğduktan sonra da olabilir Allah güzel yazılar yazsın..
ahahah nickinin özgekurt olması desemmelisss özgenin suçu ne
iviittttttttohoooooo sen çok geride kaldın şekerim birbirimize oturmaya gitmeye bile başladıksen kullanıyorsan seni de ekleyelim hemen
sende 3 haftada bir git emine ben öle yapcam heheheheselamlaaaaaar
kontrolden geliyoruz. cok sukur hersey yolunda ... umarim bugun ve daha sonra kontrole giden herkes boyle iyi haberlerle gelir...
doktor bugun yilin sokunu yasatti bana ... haydi tebrikler kiziniz oluyor dedi... ben o esnada gozlerimi ne kadar actim bilemiyorum ...ama ama gecen erkek demistiniz dedim biz herseyi ona gore aldik.... dur bir iyice inceleyeyim dedi bakti bakti sonra oglusumun bamyasini gosterdi...
iki hafta sonra da dopplere randevumuz oldu...
ay icim rahatladi yaw ... bu kontrollerin arasi 1ay olunca cooooooook uzun oluyor.. insan son 2 haftayi geciremiyor artik:18::18:
kizlat esim bana stetheskop almis bebisin kalp atisi dinleyeyim diye,demin beri karnimda stetheskopla geziyorum karnimin gurultusundan baska birsey duyulmuyo
Kızlar bu aralar bi çikolataya taktım, manyak gibi yiyorum, önceden de çok severdim ama işin ucunu kaçırdım sanırım. Hani şu D ile başlayıp 4 harfli olan.
Senin son eklediğin 3 kişiden ikisi benim de arkadaşım ama diğerini çıkaramadım, o da mı burdan biri? B..... Ö.... olan.
valla özgenin önerdiği herkesi ekledim canım bilmiyorum ki?
elvin b.ö. uzun adını yazsana özelden merak ettm kimi eklediğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?