2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

nedir bu gizem anlamadım gitti eskiler teknoloji sayesinde yada doktora gidememekteen öğrenememişler bizde o sıkıntı yok neden meraklanayım 9 ay yahuuuu benimde öyle bir arkadaşım oldu söylettirmedi karnı ele veriodu ama yusyuvarlak oğluş geldi tabi doğumdan sonra çıkıpta ihtiyaç almak kolaymıki walla sonraya ihtiyaç kalmamalı kızımda çok sıkıntı çektim sonra alırım dedikçe zaman varken tamamlanmalı

canım çok teşekkür ederimm. yanmam genelde boğazıma doğru bazem mideme kadar iniyor. su içtiğim anda hafif bir kayboluyor sonra devamm hastalanacağımı sanmam çünkü bende yeni atlattım önerilerin için teşekkürlerr iş çıkışı hemen alayım bari

önemli değil canım o zaman sen de hamile reflüsü başlıyor büyük ihtimalle yandığı zamanlarda üç yudumda ılık su içeçekmişsin canım rahatlatıormuş. acılı asitli yememeye çalış.geçmiş olsun.ben hamilelikten önce çok çektm reflüden de şimdi yok allaha şükür

Ben de ekleyim biraz:
Esrant: Esra
Esra1980: Esra
:76::76::76::76::76::76:

kızlar mide ve özellikle boğaz yanmasından ölücem. sizde de varmı aynı problem?

cnm bende de var aynı problem üstelik ağrıda var midemde. doktorum gaviskon şurup verdi günde 4 defa yemeklerden sonra içebilirsin dedi biraz fayda ediyor bide gece yatarken 2 yastık kullanıyorum onunda faydası oluyor tavsiye ederim.

Elvincim cevap yazabildim sana sonunda, kusura bakma patronla işim vardı da ondan gecikti. yoksa sen geç cevap verilcek insan mısın yane :)

aynen öyle canım..Allah nasip ederse 7.ayımda herşey hazır olsun istiyorum. İnsanlar kolay zannediyolar aman ne var 1 günlük iş çıkar alırım diyorlar ama öyle değil işte. Öyle bişey oluyorki gecenin bi yarısı lazım olabiliyor ama bulamıyorsun..7.ayda her ihtimale karşı hazırlığımın tamamlanmış olmasını istiyorum..Öyle de olacak inşallah..Uğursuzluk diye yapmayanlara da saygı duyuyorum ama o tarz düşünceler bana çooook ters.Bişey olacaksa doğduktan sonra da olabilir Allah güzel yazılar yazsın..

benim adımda zeynep adımla hitap edilmesi hoşuma gider duyurulur
Ben biliyodum yaaaaa, unuttum Zeynep, daha başkalarını da biliyorudur ama nicki görünce aklıma gelir.
Elvincim cevap yazabildim sana sonunda, kusura bakma patronla işim vardı da ondan gecikti. yoksa sen geç cevap verilcek insan mısın yane :)
Tabi canııımmmmm, ablan olurum ben senin yamuk yapmazsın bana

melisss özgenin suçu ne

kesinlikle sana katılıyorum özellikle etrafımda bazıları var benim biri hamile benden 2 ay büyük birinin de bebeği var ben anlatıyorum paylaşıyorum şunu aldım şöyle tatlı direk bozuyorlar 7 aydan önce bişey alınmaz iyi değildir.biz allahın işine karışmak için almıyoruz herhalde.rabbim ne yazdıysa o. sanki almayınca bebeğe bişey olmucak mı? almayana saygım sonsuz ama bunu alanın karşısına geçip felaket telallığı yapana gıcık oluyorum

benim adımda zeynep adımla hitap edilmesi hoşuma gider duyurulur

İnsanların duymaktan en çok hoşlandıkları şey, kendi isimleridir. Ben bazen eşime bile çıkışıyorum, aşkım, canım, balım diyeceğine adımı söyle diye. Onları diğer bütün kızlara söyledin vaktiyle, ama bi tane Elvin var hayatında diyorum.

tamamen haklısın canım zaten sonrasında her adımın senin için çok yorucu olacak istesende alamayacaksın dediğine katılıyorum hiç bir şeyin garantisi yok ama bu günleri yaşamak herşeye değer tadını çıkarmak lazım inş. canım herkesin bebişine güzel yazılar yazılsın sağlıkla sıhhatle

bence de nazar degmesin diye almamak bana da ters. almayanlara saygılıyım tabi. bana gore de bebegime bişi olursa beni üzecek olan ona bişi olmuş olmasıdır, eşyalarına bakarak daha çok üzülecegimi düşüşnmüyorum ama büyük konuşşmamak lazım, o anın psikolojisini yaşamadan bilemem. ama şimdiki düşüncem bu Allah da yaşatmasın ne banaaa, ne de dünya üzerine yaşayan kimseye.

Ben biliyodum yaaaaa, unuttum Zeynep, daha başkalarını da biliyorudur ama nicki görünce aklıma gelir.

Tabi canııımmmmm, ablan olurum ben senin yamuk yapmazsın bana

İyi de sen kaç yaşındasın diye sorsam, özelden sorucaktım amma 10 dakika olayı beni çok sinir ediyor. Ben de seni yaşıtım gibi görmüştüm hala öyle düşünüyorum ama. Yamuk ne demek, burdaki kimseye yamuk yapabilecegimi zannetmiyorum, bağlandım resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…