neyse 2 hafta sonra kesinleştirirsin sen de güzelim..Benim kuzenim öğrenmeyecekti cinsiyetini doğunca süpriz olsun istediler ama bigün tansiyon problemi olmuş hemen başka hastaneye götürmüş arkadaşları ordaki doktor merak etmeyin kızınız çok iyi deyince öğrendi..Bana da diyodu öğrenme diye ben çatlarım dedim mümkün değil öyle öğrenmeden beklemem..Bi arkadaşımında kocası öğrenmek istemedei süpriz olsun dedi kucağıma alınca öğrenicem ama arkadaşım öğrendi oğlu olacağını..Dayak yemiceğimi bilsem söylicem kocasına Oğlun oluyor diye hahahah
canım ikisi ayrı şey ama?? boğazın yanıyorsa hastalanmak üzere olabilirsin dikkat et! ben de 3 gün önce bir boğaz agrısı ve yanmas başladı bereket atlatmak üzereyim.otacı nın pastilini kullanabilirsin rahatlıkla.ama mide yanman varsa büyük ihtimal hamile reflüsü oldun demektir.bim de zencefilli şekerler var mide yanmanı bastıracaktır.
canım çok teşekkür ederimm. yanmam genelde boğazıma doğru bazem mideme kadar iniyor. su içtiğim anda hafif bir kayboluyor sonra devammhastalanacağımı sanmam çünkü bende yeni atlattım önerilerin için teşekkürlerr iş çıkışı hemen alayım bari
memnun oldum fatma
çok bilinenleri sölim sana
belizberkin = elvin
aryamina=selma ama o akşamları girior
sbecit=saadet oda akşamları girior
öslemim35=özlem buarada gelsede haberleri alsak yaaaa ufffff
kdeniz=deniz
sevkandemirtaş= yaa sevkanın adı sevda mı :))))
mrs.gizmo= gizem oda akşamları girior
exporter=mehtap
yahu akşamcılar ne kadar açıkkk insanlarmış meloş ben ve damlada akşamcıyızz hep birbirimizin ismini bilioruz ama gündüzcülerdeee tık yoookkkkkk
kızlar mide ve özellikle boğaz yanmasından ölücem. sizde de varmı aynı problem?
Ben de ekleyim biraz:
Esrant: Esra
Esra1980: Esra
:76::76::76::76::76::76:
benim adımda zeynep adımla hitap edilmesi hoşuma gider duyurulur
nedir bu gizem anlamadım gitti eskiler teknoloji sayesinde yada doktora gidememekteen öğrenememişler bizde o sıkıntı yok neden meraklanayım 9 ay yahuuuu benimde öyle bir arkadaşım oldu söylettirmedi karnı ele veriodu ama yusyuvarlak oğluş geldi tabi doğumdan sonra çıkıpta ihtiyaç almak kolaymıki walla sonraya ihtiyaç kalmamalı kızımda çok sıkıntı çektim sonra alırım dedikçe zaman varken tamamlanmalı
Ben biliyodum yaaaaa, unuttum Zeynep, daha başkalarını da biliyorudur ama nicki görünce aklıma gelir.benim adımda zeynep adımla hitap edilmesi hoşuma gider duyurulur
Tabi canııımmmmm, ablan olurum ben senin yamuk yapmazsın banaElvincim cevap yazabildim sana sonunda, kusura bakma patronla işim vardı da ondan gecikti. yoksa sen geç cevap verilcek insan mısın yane :)
Çok severim Zeynep ismini, memnun oldum cınım. ben de gizemli Ces :)
melisss özgenin suçu nememnun oldum fatma
çok bilinenleri sölim sana
belizberkin = elvin
aryamina=selma ama o akşamları girior
sbecit=saadet oda akşamları girior
öslemim35=özlem buarada gelsede haberleri alsak yaaaa ufffff
kdeniz=deniz
sevkandemirtaş= yaa sevkanın adı sevda mı :))))
mrs.gizmo= gizem oda akşamları girior
exporter=mehtap
yahu akşamcılar ne kadar açıkkk insanlarmış meloş ben ve damlada akşamcıyızz hep birbirimizin ismini bilioruz ama gündüzcülerdeee tık yoookkkkkk
aynen öyle canım..Allah nasip ederse 7.ayımda herşey hazır olsun istiyorum. İnsanlar kolay zannediyolar aman ne var 1 günlük iş çıkar alırım diyorlar ama öyle değil işte. Öyle bişey oluyorki gecenin bi yarısı lazım olabiliyor ama bulamıyorsun..7.ayda her ihtimale karşı hazırlığımın tamamlanmış olmasını istiyorum..Öyle de olacak inşallah..Uğursuzluk diye yapmayanlara da saygı duyuyorum ama o tarz düşünceler bana çooook ters.Bişey olacaksa doğduktan sonra da olabilir Allah güzel yazılar yazsın..
benim adımda zeynep adımla hitap edilmesi hoşuma gider duyurulur
aynen öyle canım..Allah nasip ederse 7.ayımda herşey hazır olsun istiyorum. İnsanlar kolay zannediyolar aman ne var 1 günlük iş çıkar alırım diyorlar ama öyle değil işte. Öyle bişey oluyorki gecenin bi yarısı lazım olabiliyor ama bulamıyorsun..7.ayda her ihtimale karşı hazırlığımın tamamlanmış olmasını istiyorum..Öyle de olacak inşallah..Uğursuzluk diye yapmayanlara da saygı duyuyorum ama o tarz düşünceler bana çooook ters.Bişey olacaksa doğduktan sonra da olabilir Allah güzel yazılar yazsın..
Ben biliyodum yaaaaa, unuttum Zeynep, daha başkalarını da biliyorudur ama nicki görünce aklıma gelir.
Tabi canııımmmmm, ablan olurum ben senin yamuk yapmazsın bana
kızlar benim adımda sibel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?