2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar dün üye oldum ben de 15+6 günlük hamileyim uzun süredir siteyi takip ediyorum ancak üye olmamıştım.dün bebeklerimize neler aldık kısmına eklemiştim limangoda funnababy ürünleri yüzde 50 ye yakın indrimle satışta.bilgilerinize

Yok canım, ben söylerim fark etmez. 52.5 ile hamile kaldım, şimdi 58i zorluyorum. Hergün düzenli tartılıyorum. 57 küsürlerde çıkıyorum. Sen ne kadar aldın?

Yaa sen 62 ile hamile kalmamışmıydınnnnnnnn 52 nerden çıktıııııı canımcıııııımmmmmm

hoşgeldin bende daha yeni üye oldum:)))3 gün oldu galiba....bebeğinide sağlıklı bişekilde kucağına alırsın inşallah...limangoya bende baktım güzel şeyler var almayı düşünüyorum....

hoşgeldin bende daha yeni üye oldum:)))3 gün oldu galiba....bebeğinide sağlıklı bişekilde kucağına alırsın inşallah...limangoya bende baktım güzel şeyler var almayı düşünüyorum....

hoşbulduk inşallah sağlıkla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız.ben battaniye takımı aldım ilk hediyem bebeğime.inşallah kullanmak da nasip olur

Dr usg aletını oyle bı yerlestırdıkı tam pıpının ustune,bızımkıde masallah acmıs bacakları yayılıyo :)))

hoşbulduk inşallah sağlıkla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız.ben battaniye takımı aldım ilk hediyem bebeğime.inşallah kullanmak da nasip olur

bende kelebekli bir bornoz ver onu almayaı düşünüyorum kızıma ...seninkinin cinsiyeti bellimi?

bende kelebekli bir bornoz ver onu almayaı düşünüyorum kızıma ...seninkinin cinsiyeti bellimi?

henüz belli değil doktor erkeğe benziyor dedi ama bağdaş kurmuş yayıldığı için öğrenemedik inşallah 22 nisan da öğreneceğiz. ben kuzulu olan battaniyeyi aldım erkek olduğunu düşünerek,birazcık da isteyerek.tabi hayırlısı Allah tan...sağlığı her şeyden daha önemli

:18:

canım hiç telaşlanma benim kız boşda dün dr gittim tipinide gördüm maşallah mısssssss turkeyyyyyyyyyyyyyyy kujummm
oh missss benimde gelinim oldu

hoşgeldin tatlım...hayırlı olsun

herkese merhabaaaaa

yav gündüz işte nete giremiyorum ben,şimdi face bi baktım neler konuşmuşsunuz siz öyleee,mayısta varsa bi toplantı bende varım unutmayın sakınnn heeee,kızarım valla

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar meloşum karar kıldınmı kız konusunda açıkta kalacak diye korkuyorum valla ya benim dünürüm nesli nerde ya kaç gündür yokyoksa vazmı geçti

iyi akşamlar kızlar meloşum karar kıldınmı kız konusunda açıkta kalacak diye korkuyorum valla ya benim dünürüm nesli nerde ya kaç gündür yokyoksa vazmı geçti

sevgilisevgimin kızını alıyorum
verdi...nıhahah
melis elvin esra inciden kız mı alınır...söz kestiler ya vermiyiler

bizde kızımla bıcı bıcımızı yaptık diğer yende yemek yapıp yollamış aşağıdaki tayfayla( burdaki yenge 1haftadır yokta) yedik eşimin liseye giden kuzeni gtar çalıor melis abla yardım etsene şu şarkılarda dedi birliktee şarkı çalıştıkkk pek keyifliydi mutfakta eko olunca seste iyi çıktı eğlendiktee sahil hanımdaa azcık müzik dinlemiş olduuuu

buarada mayısın ilk hafta sonu dioruz netleşir 1 bir haftaya herhalde birde ortak nokta bulmak lazım tabi melekimmm çoğunluk anadoluda ama mesela damlayı bu tarafa getirtmek birde özgeyi insafsızlık gibi gelior e ama hande ve inciyede yazık onlarda bu tarafın en uzağındalar bakalım bulcaz bir ortayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…