Yok canım, ben söylerim fark etmez. 52.5 ile hamile kaldım, şimdi 58i zorluyorum. Hergün düzenli tartılıyorum. 57 küsürlerde çıkıyorum. Sen ne kadar aldın?
iyi akşamlar dün üye oldum ben de 15+6 günlük hamileyim uzun süredir siteyi takip ediyorum ancak üye olmamıştım.dün bebeklerimize neler aldık kısmına eklemiştim limangoda funnababy ürünleri yüzde 50 ye yakın indrimle satışta.bilgilerinize
hoşgeldin bende daha yeni üye oldum:)))3 gün oldu galiba....bebeğinide sağlıklı bişekilde kucağına alırsın inşallah...limangoya bende baktım güzel şeyler var almayı düşünüyorum....
hoşbulduk inşallah sağlıkla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız.ben battaniye takımı aldım ilk hediyem bebeğime.inşallah kullanmak da nasip olur
Dr usg aletını oyle bı yerlestırdıkı tam pıpının ustune,bızımkıde masallah acmıs bacakları yayılıyo :)))
bende kelebekli bir bornoz ver onu almayaı düşünüyorum kızıma ...seninkinin cinsiyeti bellimi?
oh missss benimde gelinim oldu:18:
canım hiç telaşlanma benim kız boşda dün dr gittim tipinide gördüm maşallah mısssssss turkeyyyyyyyyyyyyyyy kujummm
iyi akşamlar dün üye oldum ben de 15+6 günlük hamileyim uzun süredir siteyi takip ediyorum ancak üye olmamıştım.dün bebeklerimize neler aldık kısmına eklemiştim limangoda funnababy ürünleri yüzde 50 ye yakın indrimle satışta.bilgilerinize
oh missss benimde gelinim oldu
hoşgeldin tatlım...hayırlı olsun
selam melosumm hatırlı olsun senınde oglusun oluyormusss bı pıpılı daha gelıyo he
Dr usg aletını oyle bı yerlestırdıkı tam pıpının ustune,bızımkıde masallah acmıs bacakları yayılıyo :)))
iyi akşamlar kızlar meloşum karar kıldınmı kız konusunda açıkta kalacak diye korkuyorum valla ya benim dünürüm nesli nerde ya kaç gündür yokyoksa vazmı geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?