hoşgeldin canım aramıza sendemi cinsiyet mağdurusuniyi akşamlar dün üye oldum ben de 15+6 günlük hamileyim uzun süredir siteyi takip ediyorum ancak üye olmamıştım.dün bebeklerimize neler aldık kısmına eklemiştim limangoda funnababy ürünleri yüzde 50 ye yakın indrimle satışta.bilgilerinize
sevgilisevgimin kızını alıyorum
verdi...nıhahah
melis elvin esra inciden kız mı alınır...söz kestiler ya vermiyiler
ya memlekete gitti ya kayınvalidesindeyken bir kere girmişti nete ama annesine geçecekti ordan herhalde annesinden giremior diye düşünüorum ama bilememiyi akşamlar kızlar meloşum karar kıldınmı kız konusunda açıkta kalacak diye korkuyorum valla ya benim dünürüm nesli nerde ya kaç gündür yokyoksa vazmı geçti
sevgilisevgimin kızını alıyorum
verdi...nıhahah
melis elvin esra inciden kız mı alınır...söz kestiler ya vermiyiler
canım sende belizle orkanın sözünü biliyorsum esrayıda sen reddettin gibi bişey oldu neyse nihayete erdi demek hadi gözümüz aydın
ya memlekete gitti ya kayınvalidesindeyken bir kere girmişti nete ama annesine geçecekti ordan herhalde annesinden giremior diye düşünüorum ama bilemem
leennnnn kızmı alınır derkennnn ne demek bu ben doğaça vercem kızımı taaaaa ne zmn konuştuk ayşegülle birdee incinin oğlu olacak bak demedi demeyinnn
ya memlekete gitti ya kayınvalidesindeyken bir kere girmişti nete ama annesine geçecekti ordan herhalde annesinden giremior diye düşünüorum ama bilemem
leennnnn kızmı alınır derkennnn ne demek bu ben doğaça vercem kızımı taaaaa ne zmn konuştuk ayşegülle birdee incinin oğlu olacak bak demedi demeyinnn
bizde kızımla bıcı bıcımızı yaptık diğer yende yemek yapıp yollamış aşağıdaki tayfayla( burdaki yenge 1haftadır yokta) yedik eşimin liseye giden kuzeni gtar çalıor melis abla yardım etsene şu şarkılarda dedi birliktee şarkı çalıştıkkk pek keyifliydi mutfakta eko olunca seste iyi çıktı eğlendiktee sahil hanımdaa azcık müzik dinlemiş olduuuu
buarada mayısın ilk hafta sonu dioruz netleşir 1 bir haftaya herhalde birde ortak nokta bulmak lazım tabi melekimmm çoğunluk anadoluda ama mesela damlayı bu tarafa getirtmek birde özgeyi insafsızlık gibi gelior e ama hande ve inciyede yazık onlarda bu tarafın en uzağındalar bakalım bulcaz bir ortayol
öle deme kuzuuu sana onlinee bağlancazz merak etme sennnnmelis bana en yakın orta noktayı bulun valla ağlarım....
hande hande esrayı delirtmek yoluylaaa talip oldu kıza resmen senin kızın olsunda alayım diye diyee kız yaptırdı cinsiyeti ahahaaaa yok duruya biri talip
kimdi yawwwwwwwwwwwwww
ver leennnnnnnnnnnnnn
bişey mi didik...sahil belkim ister ya nerden biliyon
işten sizi takip edemiyorum ben ne olur az yazın yahuuuuu....ben hep geriden mi gelcem
öle deme kuzuuu sana onlinee bağlancazz merak etme sennnn
hande hande esrayı delirtmek yoluylaaa talip oldu kıza resmen senin kızın olsunda alayım diye diyee kız yaptırdı cinsiyeti ahah
gerçi kocam geçen gün karadenizliler verebilrim esasında dedi sizin için ama esra1980 nin de kızı var eszra gerçeksarışın ve mavi gözlüüü
aman iyi bende sözden vazgeçtide ondan girmiyor dedimdi meloş gibi yedek falandamı bulsam dedim ama neyse sadık kalalım sözümüze
hayırlı haberler inşallah....bu arada yarın doktor amcamıza gidecegiz 3 lü testimiz var bebemi görecegim için çok sabırsızım
canim bu arada tebrik ederim hosgeldin aramiza... senin de oglusun oluyormus
ah siz erkek analrıı yokmusunuzzzzzzz
2036 eylül anneleri topicinde kulaklarınızı çınlatcak gün boyu bizim kızlar sizlerinnnnn
kızlar ölçümlerimiz iyi çıktı çook şükür dr herşeyi normal ama içimiz tamamen rahat olsun dedi. haftaya bugün amniyosentez yapılacak.. veee Kızııımıızz oluyoooorrrrrrrrrr!!duru naz gelecek inşalllah
ah siz erkek analrıı yokmusunuzzzzzzz
2036 eylül anneleri topicinde kulaklarınızı çınlatcak gün boyu bizim kızlar sizlerinnnnn
-Gebeliğinizin en son 7. ayında bebek odanız ve bebeğinizin kıyafetleri hazır olsun. Doğumunuz sıcağa geleceği için su toplayabilirsiniz, ayaklarınızın üzerine kalkmanız mümkün olmayabilir.
şu şeyi okuorumda 2010 ağust. annelerinin 2011 dekilere tavisyelerini bunu gördüm damlada burda olsada okusa bunu gerçi okumuştur o buldu bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?