2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım aramıza sendemi cinsiyet mağdurusun
[QUOTHE=Karanfilimm;18571847]:80::80:selam kızlar ben geldım dun hıc gıremedım bı gecmısı okuyım gelıyom inş keyıfler yerındedr[/QUOTE]

bizim keyifler iyi sen nasılsın

sevgilisevgimin kızını alıyorum
verdi...nıhahah
melis elvin esra inciden kız mı alınır...söz kestiler ya vermiyiler

canım sende belizle orkanın sözünü biliyorsum esrayıda sen reddettin gibi bişey oldu neyse nihayete erdi demek hadi gözümüz aydın

iyi akşamlar kızlar meloşum karar kıldınmı kız konusunda açıkta kalacak diye korkuyorum valla ya benim dünürüm nesli nerde ya kaç gündür yokyoksa vazmı geçti
ya memlekete gitti ya kayınvalidesindeyken bir kere girmişti nete ama annesine geçecekti ordan herhalde annesinden giremior diye düşünüorum ama bilemem
sevgilisevgimin kızını alıyorum
verdi...nıhahah
melis elvin esra inciden kız mı alınır...söz kestiler ya vermiyiler

leennnnn kızmı alınır derkennnn ne demek bu ben doğaça vercem kızımı taaaaa ne zmn konuştuk ayşegülle birdee incinin oğlu olacak bak demedi demeyinnn

ver leennnnnnnnnnnnnn
bişey mi didik...sahil belkim ister ya nerden biliyon

aman iyi bende sözden vazgeçtide ondan girmiyor dedimdi meloş gibi yedek falandamı bulsam dedim ama neyse sadık kalalım sözümüze

canım orta yol bulunsun benim için sorun değil kadıköy falan olur yani ben gelirim allah sağlık verirse her yere

melis bana en yakın orta noktayı bulun valla ağlarım....
öle deme kuzuuu sana onlinee bağlancazz merak etme sennnn
aaaa yok duruya biri talip

kimdi yawwwwwwwwwwwwww
hande hande esrayı delirtmek yoluylaaa talip oldu kıza resmen senin kızın olsunda alayım diye diyee kız yaptırdı cinsiyeti ahah
ver leennnnnnnnnnnnnn
bişey mi didik...sahil belkim ister ya nerden biliyon

gerçi kocam geçen gün karadenizliler verebilrim esasında dedi sizin için ama esra1980 nin de kızı var eszra gerçeksarışın ve mavi gözlüüü

bu arada yarın doktor amcamıza gidecegiz 3 lü testimiz var bebemi görecegim için çok sabırsızım

ok valla çatlarım ben burda
evet hande gerçi hande beni sever
yasin biliyor kızı kime vereceğini..saygılar

aman iyi bende sözden vazgeçtide ondan girmiyor dedimdi meloş gibi yedek falandamı bulsam dedim ama neyse sadık kalalım sözümüze

ah siz erkek analrıı yokmusunuzzzzzzz

2036 eylül anneleri topicinde kulaklarınızı çınlatcak gün boyu bizim kızlar sizlerinnnnn

-Gebeliğinizin en son 7. ayında bebek odanız ve bebeğinizin kıyafetleri hazır olsun. Doğumunuz sıcağa geleceği için su toplayabilirsiniz, ayaklarınızın üzerine kalkmanız mümkün olmayabilir.

şu şeyi okuorumda 2010 ağust. annelerinin 2011 dekilere tavisyelerini bunu gördüm damlada burda olsada okusa bunu gerçi okumuştur o buldu bunu

ah siz erkek analrıı yokmusunuzzzzzzz

2036 eylül anneleri topicinde kulaklarınızı çınlatcak gün boyu bizim kızlar sizlerinnnnn

melis bende bugün manyak bir fantazi kurmuştum güya ben dogumda ölüyorum kociş ogluma annen sana hamileyken kk diye bir site vardı oraya takılıyordu rahmetli diyecek ve delikanlı oglum merak edip bakacak yazdıklarıma onu nasıl bekledigimi okuyunca duygulanacaknasıl ama

melis linki atsana

yahu amma çene var sizde şuraya bişey yazdım sonra bi markafoni bi limangoya bakiim dedim iki üç sayfa yazmışsınız,pes size,bütün bebişlerin çekeceği var dırdırcı anneleer

bende çalışmazsam eğer gelirim heryere,farketmez bnm için.kızlar buarada bugün markafonide çok süper ciciler varmış çok uygun özellikle kız cicileri ama heps ibitmiş tükenmişşş limango da yine bişeyler var haberiniz olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…