akşam gelirim yazmıştı ama gelemedi herhalde gördünmü faceden baya bir ekleştikk
ya neye sinirim bozuldu kızlaar lithium sabah bişiler anlattı kaynanasıyla ilgili bir sinirim bozuldu anlatamam sonra faced gördüm su gibi kız akıllı öğretmen bi kere çok güzel akça pakça elinden her iş gelior yani nedir bu kadının bu kızla alıp veremediği anlamadım cidden kadını öldüresim geldi haa çirkin olsa yapmakta haklımı diceksiniz öle diel ama yani bu kızın herşeyine laf atan bir kadın ama belliki gayet mütevazı bir kızda gurur duyardım ayol öle gelinim olsa
benim ki evlenmiycekmiş sözde:)bende yedim yaa hem sanada bişey olmayacak çıkar aklından
akşam gelirim yazmıştı ama gelemedi herhalde gördünmü faceden baya bir ekleştikk
ya neye sinirim bozuldu kızlaar lithium sabah bişiler anlattı kaynanasıyla ilgili bir sinirim bozuldu anlatamam sonra faced gördüm su gibi kız akıllı öğretmen bi kere çok güzel akça pakça elinden her iş gelior yani nedir bu kadının bu kızla alıp veremediği anlamadım cidden kadını öldüresim geldi haa çirkin olsa yapmakta haklımı diceksiniz öle diel ama yani bu kızın herşeyine laf atan bir kadın ama belliki gayet mütevazı bir kızda gurur duyardım ayol öle gelinim olsa
canım zaten güzellerin kaderi olmazmış allah kaynanasını en kısa zamanda imana getirsin ne diyelimakşam gelirim yazmıştı ama gelemedi herhalde gördünmü faceden baya bir ekleştikk
evlenmem diyene inanmam yaa bnmkini evlendirirler zaten bnm eşim kendi bulamaz da
yok güldüremedimde taktik verdim çünkü güldürsem gaza gelme ihtimali vardı sinirliydi sabah bnm kankalardan biride beni en ufak olaylarda şaka yollu gaza getirirdi hayatım kararırdı şimdi hiçbişimi anlatmıorum iyilerimi zaten asla anlatmadım kötüleride anlatmıorum öle yüzeyel geçiştiriorum o yüzden lithuma da saçmalamadı kimsesarışın olan buarada ama isim vermeyin dedi topictegördüm canım iki kişiyi ekledim ama aceleyle oldugu içim kim kimdi karıştırıyorum bahsettigin sarışın olan mı..senin sinirlerin bozulduysa o ne kadar üzülüyordur kim bilir eminim sen ne yapıp edip güldürmüşsündür onu
canım zaten güzellerin kaderi olmazmış allah kaynanasını en kısa zamanda imana getirsin ne diyelim
yok güldüremedimde taktik verdim çünkü güldürsem gaza gelme ihtimali vardı sinirliydi sabah bnm kankalardan biride beni en ufak olaylarda şaka yollu gaza getirirdi hayatım kararırdı şimdi hiçbişimi anlatmıorum iyilerimi zaten asla anlatmadım kötüleride anlatmıorum öle yüzeyel geçiştiriorum o yüzden lithuma da saçmalamadı kimsesarışın olan buarada ama isim vermeyin dedi topicte
haklısınnn özgemm ve aminnn
benim eşimin çok talibi varmış ama bunlar sivaslılar hep köylüler kızları için istemişler ama bnm kayınvalide ve eşimin rahmetli anneannesi bunları okdr sıkmışki kocam ünide okurken sinemaya bile gidemezmiş oyüzzden bana o açılmadı ben açıldım onu beklesek ohoooooo ölürdükbende inanmıyorum benim eşimin bulamama gibi bir sıkıntısı olmazda hangisini seçsem diye bir sıkıntı yaşıyabilir
benim eşimin çok talibi varmış ama bunlar sivaslılar hep köylüler kızları için istemişler ama bnm kayınvalide ve eşimin rahmetli anneannesi bunları okdr sıkmışki kocam ünide okurken sinemaya bile gidemezmiş oyüzzden bana o açılmadı ben açıldım onu beklesek ohoooooo ölürdük
gerçi kaynanamlarda köyden veya balıkesirden komşu kızlarını istiorlarmış beni görünce yıkıldılar şimdi o yasini kızlarına isteyen annelerden 2si ile gün yapıorum ahahahah hayat ne komikkk
slm kızlar, nasılsınız?
evet mülayimdir adam bu yaştan sonra kendini buldu yaa nasıl sıkmışlarsa garibimiyasinin yüzünden belli zaten pek bir mülayim duruyor ama çok yakıştırıyorum sizi Allah bir yastıkta kocatsın..benim eşimin talibiii epey bir vardı hele bir komşu kızı vardı hala görümcelerime sinan mutlumuymuş bari diye soruyormuş sonra o kızın annesini kayınvalidemgilde gördüm kadın bana hiç pas vermedi çokta fifi ben aldım onu aferin sanada helal pıdıfım
slm kızlar, nasılsınız?
evet mülayimdir adam bu yaştan sonra kendini buldu yaa nasıl sıkmışlarsa garibimiayyy allah korusun en korktuğum şeydir hala birinin aklının birinde kalması göze gelirsiniz falan allah kem gözlerden korusun selmaa kızı veya anasını görürsen bi nazar duası oku yada hep maşallahsupanallah çek
hoşgeldin saadetcim iyiyz biz esasında kalabalıktık taa 2 sayfayı birarada yürütemeyenleerrr onlar kendilerini bilior başka bir topic okuolarr
evet mülayimdir adam bu yaştan sonra kendini buldu yaa nasıl sıkmışlarsa garibimiayyy allah korusun en korktuğum şeydir hala birinin aklının birinde kalması göze gelirsiniz falan allah kem gözlerden korusun selmaa kızı veya anasını görürsen bi nazar duası oku yada hep maşallahsupanallah çek
hoşgeldin saadetcim iyiyz biz esasında kalabalıktık taa 2 sayfayı birarada yürütemeyenleerrr onlar kendilerini bilior başka bir topic okuolarr
ben üzgünüm, kocamı çok özledim, bi de fatmagül moralimi bozuyor, izlemiiim diyom ama şeytan dürtüyor işte....
haaa, birde üstüne iş yerinde agresif müşterilerle sinirimde iyice gerildi, daha ne diim...
geçmişe bakmadım, herşey yolundadır umarım...
ben üzgünüm, kocamı çok özledim, bi de fatmagül moralimi bozuyor, izlemiiim diyom ama şeytan dürtüyor işte....
haaa, birde üstüne iş yerinde agresif müşterilerle sinirimde iyice gerildi, daha ne diim...
geçmişe bakmadım, herşey yolundadır umarım...
daha mersindemi canım senin ki o kadar dedim gideyim bir gözdagı vermeye diye
ay kıyamam...nezaman gelicek kocan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?