belli değil canım, allah kısmet ederse ben gideceğim....
evet halaa mersinde, işin tuhafı eşim benim annemlerde kalıyor, bende eşimin annesinde
arkadaşlar bu altta yer alan kaç haftalık hamile olduğunuzu gösteren çizelge nasıl yapılıyor bilgilendirirseniz sevinirim
ay saadettt gelsin biran önce yaa bnm koca tırtlar vadisini izlior ve hiç konuşmuor diye bile içimde bombalar patlıor seni düşünemiorum bile müşterilere canını sıkma canım komplexli tiplerdir onlar boşverben üzgünüm, kocamı çok özledim, bi de fatmagül moralimi bozuyor, izlemiiim diyom ama şeytan dürtüyor işte....
haaa, birde üstüne iş yerinde agresif müşterilerle sinirimde iyice gerildi, daha ne diim...
geçmişe bakmadım, herşey yolundadır umarım...
haklısın okumak lazım sokarım tabi yaaaaa ikisini birarada idare etsinler yahu ben öle yapıom birde faceyi idare ediorum yarın kaçta senin kontrollafımızıda sokmuşuznazar duası şimdilerdede sık sık okumak lazım melisim bebeklerimizide yuvalarımızıda kem gözlerden korusun mevlam
kafamda netleşen tek şey gecelik almamız gerektiği kendimize ve bebeğe bol yedekli penye battaniye ile alttan çıtçıtlı body haa birde mesela alt açma için kullan at şeyler varmışonu ilkdefa duydumm bari alayımda 2 paket bulunsun evde ama ne olarak arayacağımı anlamadımtakıldım yaaaaa yüksek seslöe annemede okuorum..neler yapacağımızın planını yapıyoruzç.....
saadet hoşgeldin
daha mersindemi canım senin ki o kadar dedim gideyim bir gözdagı vermeye diye
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
ağutos annelerinde mi açıklaması vardı bu tickerlerin????????
melisim 16.30 da randevum ama epey bekliyoruz ben beklemekten sıkılmıyorum aslında etrafı kesiyorum diger annelerin göbüşlerine bakıyorum çaktırmadan ama eşim çook sıkılıyoray saadettt gelsin biran önce yaa bnm koca tırtlar vadisini izlior ve hiç konuşmuor diye bile içimde bombalar patlıor seni düşünemiorum bile müşterilere canını sıkma canım komplexli tiplerdir onlar boşver
haklısın okumak lazım sokarım tabi yaaaaa ikisini birarada idare etsinler yahu ben öle yapıom birde faceyi idare ediorum yarın kaçta senin kontrol
kafamda netleşen tek şey gecelik almamız gerektiği kendimize ve bebeğe bol yedekli penye battaniye ile alttan çıtçıtlı body haa birde mesela alt açma için kullan at şeyler varmışonu ilkdefa duydumm bari alayımda 2 paket bulunsun evde ama ne olarak arayacağımı anlamadım
kızlar,
dün gece okudum. baba, annenin çıplak karnına elini koyunca bebek babanın eline doğru hareketleniyormuş. baba elini çekince bebekte geri çekiliyormuş. dün geceden beri elimi koyup karnıma diyorumki "kuzum bak bu babişin eli"
sizce benim kuzu bunu yermi??
daha şimdiden çocugu kekliyorsun hanım hanım ayıp bee
-Gebeliğinizin en son 7. ayında bebek odanız ve bebeğinizin kıyafetleri hazır olsun. Doğumunuz sıcağa geleceği için su toplayabilirsiniz, ayaklarınızın üzerine kalkmanız mümkün olmayabilir.
şu şeyi okuorumda 2010 ağust. annelerinin 2011 dekilere tavisyelerini bunu gördüm damlada burda olsada okusa bunu gerçi okumuştur o buldu bunu
melis bende bugün manyak bir fantazi kurmuştum güya ben dogumda ölüyorum kociş ogluma annen sana hamileyken kk diye bir site vardı oraya takılıyordu rahmetli diyecek ve delikanlı oglum merak edip bakacak yazdıklarıma onu nasıl bekledigimi okuyunca duygulanacaknasıl ama
ne güzelmiş emin ellerde demek ki sıkıntı yok bekleyecegiz o zaman zaten damlanın kinide bekliyoruz
kızlar ben çıkıyorum iii geceler hepinize
kızlar,
dün gece okudum. baba, annenin çıplak karnına elini koyunca bebek babanın eline doğru hareketleniyormuş. baba elini çekince bebekte geri çekiliyormuş. dün geceden beri elimi koyup karnıma diyorumki "kuzum bak bu babişin eli"
selamı var hepinize az önce gördüm kocamı uyumasını izledimo da göbeğimi sevdi kameradan
aaayy bende buna ağlarım şimdi göbeğimi sevdi kameradan diyo yaaaa,çok duygusalll
kızlar,
ahahahah seninki yerse söyle bende yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?