2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bu altta yer alan kaç haftalık hamile olduğunuzu gösteren çizelge nasıl yapılıyor bilgilendirirseniz sevinirim

kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
ağutos annelerinde mi açıklaması vardı bu tickerlerin????????

ay saadettt gelsin biran önce yaa bnm koca tırtlar vadisini izlior ve hiç konuşmuor diye bile içimde bombalar patlıor seni düşünemiorum bile müşterilere canını sıkma canım komplexli tiplerdir onlar boşver
lafımızıda sokmuşuznazar duası şimdilerdede sık sık okumak lazım melisim bebeklerimizide yuvalarımızıda kem gözlerden korusun mevlam
haklısın okumak lazım sokarım tabi yaaaaa ikisini birarada idare etsinler yahu ben öle yapıom birde faceyi idare ediorum yarın kaçta senin kontrol
takıldım yaaaaa yüksek seslöe annemede okuorum..neler yapacağımızın planını yapıyoruzç.....

saadet hoşgeldin
kafamda netleşen tek şey gecelik almamız gerektiği kendimize ve bebeğe bol yedekli penye battaniye ile alttan çıtçıtlı body haa birde mesela alt açma için kullan at şeyler varmışonu ilkdefa duydumm bari alayımda 2 paket bulunsun evde ama ne olarak arayacağımı anlamadım
daha mersindemi canım senin ki o kadar dedim gideyim bir gözdagı vermeye diye

melisim 16.30 da randevum ama epey bekliyoruz ben beklemekten sıkılmıyorum aslında etrafı kesiyorum diger annelerin göbüşlerine bakıyorum çaktırmadan ama eşim çook sıkılıyor

kızlar,
dün gece okudum. baba, annenin çıplak karnına elini koyunca bebek babanın eline doğru hareketleniyormuş. baba elini çekince bebekte geri çekiliyormuş. dün geceden beri elimi koyup karnıma diyorumki "kuzum bak bu babişin eli"
sizce benim kuzu bunu yermi??

alt açma bezi olarak geçiyor can bebe vs markaların var e bebek te de gördüm.10 tane oluyor bir pakette ortalama 10 tl fiyatları var.sanırım günlük kullan attırlar çünkü her alt değiştirmede atınca paket 2 gün dayanmaz

Son düzenleme:

daha şimdiden çocugu kekliyorsun hanım hanım ayıp bee

biz bişeyi biliyoz da söylüyoz bak agustos anası onaylamış benim dediğimi aklın yolu bir..Bana şimdiden ateş basıyo o tarihte ben kapı dışarı çıkamam..

aaa tek manyak ben değilmişim bende bugün onurla telefonda konuşuyodum.Defne joy Fosterın kocası Onurun arkadaşı aramış geçen gün nasıl oldu diye survivorın çekimlerine gitmiş.Neyse bunu anlatıyo aradım böyle böyleymiş iyi işte çocuğun aklı dağılır biraz dedi.Bende patlattım hemen ben ölsem sen Survivor a gider misin? Yok gitmem dedi. Gidersen hortlar gelir yakana yapışırım o ıssız adada dedim.Başladı gülmeye..Aşkım manyak mısın? niye ölüyosun Allah korusun hem ne işim var orda benim gemiye gelirim en fazla dedi. Ağlıyorum bi yandan hemen işe mi gidicen otur evde yasımı tut 40ım çıkmadan gitme bi yere diye. Yazık bu kocalara yaabu hormonlar çok bozdu beni..

ne güzelmiş emin ellerde demek ki sıkıntı yok bekleyecegiz o zaman zaten damlanın kinide bekliyoruz

selamı var hepinize az önce gördüm kocamı uyumasını izledim o da göbeğimi sevdi kameradan

ahahahah seninki yerse söyle bende yapıcam

haaa sen oğlunu salak sandın galiba yemezlerrr ayrıca 20. haftaya kadar sabret inşallah eşin ozmna kadar gelir çünkü duygusal zekası ozmn gelişirmiş ve tahminen hissedip hissedemeyeceğini bilmem ama sen ozaman babişin elini koydur yaa bnm kocam göbeğimden korkuorr napcam ben yaaaaa

demin ona gösteri yaptım göbeğimi içime çektim bak dışarda kalan kısım sahil dedim bayılıordu az daha ufff

ahahahah seninki yerse söyle bende yapıcam

iide yediğini nasıl anlıcam???
ahhh ahhh o kadar söledim kocaya, alalım 2.el ugs cihazı diye, bak şimdi koyardım bi yana elimi, diğer yana usgnin zımbırtısını, bakardım hareketleniyomu diye

sanırım 22sindeki kontrolde yanımda olamıcak eşim, olsaydı orada denicektim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…