2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla ne diim sana emi, sıkıntı kalmadı, bastım kahkahayı, senin kocan korkuyor, bendeyse ben korkarımda yapamam valla

bizim eve erkek olarak 3 günde 1 sucu geliyo baba figürü onu mu seçsem her geldiğinde koysun elini karnıma oğluum diye sevsin Benim çocuğumun duygusal zekası gelişmeyecek mi 9. aya kadar

bizim eve erkek olarak 3 günde 1 sucu geliyo baba figürü onu mu seçsem her geldiğinde koysun elini karnıma oğluum diye sevsin Benim çocuğumun duygusal zekası gelişmeyecek mi 9. aya kadar

yok beya, biz yeteriz, baba gelince artık aradaki zamanı kapatmak için 24 saat eli karnımızda gezer olur biter :)))

damlam ne zmn geliyo eşin senin,ben dayanamıyorum yahu artık ayrılığınıza,Allah sabır versin ikinizede kujumm,tez zamanda kavuşun işalah, bu hızla gelsin kollarına işallahhhh

amiin Melekimmm amin valla çok zor oluyo..konuşamıyoruz artık, seni çok özledim demekten başka cümle kuramaz olduk daha var be canım temmuzda gelicek çabuk geçsin inşallah..

yok beya, biz yeteriz, baba gelince artık aradaki zamanı kapatmak için 24 saat eli karnımızda gezer olur biter :)))

bana uyar iyi fikir:86:

aa saol alim ozmn bikaç paket yaa bez alacağıma bundan almak daha mantıklı akarı kokarı yok saol cnm yardımın için
valla ne diim sana emi, sıkıntı kalmadı, bastım kahkahayı, senin kocan korkuyor, bendeyse ben korkarımda yapamam valla
yaa sormaa yaaa

yaa mustafayla onur bize kızacak duygusla bağlamayın dicektim tam kiiii siz koparttınız benii yaa hey allahım

hadi yasinin dizisi bitti yatabilirmişiz gerçi benm erken kalktığım sabahlar uykum olmuor yaa ne manyağım hiç uykum yok uffff şimdi ağustos anneleride bol bol uyuyun demişler ya bitti ben uyuyamam psikolojik sorunlarım varr yaaaa

hadi iyi geceler

offf Yataş ekti bizi getirmediler yatağı bu gecede koltuktayız anneme yazık kadın nevresimleri de çıkarttı yeni yatak gelicek die o da koltuga kıvrılıcak bu gece galiba

rica ederim herkese iyi geceler

sanada iyi gecelerrrrrr

ahahah ruh pastam benim iyi gecelerr

kızlar bence elvin bizi toplu seansa alsın gerçi oda hamile ama olsun daha bir çok anlar bizi bende şimdi eşimin elini hiç birşey söylemeden göbegime götürdüm göz kırpıyor napmaya çalışıyorsun der gibi bugün damla sende eşine çok selam söyle specit sende çocukla ugraşmaktan vazgeç yanılgıya düşmesin garibim babamın eli ne kadarda narinmiş diye

hmmmm, gece yarısı olacak birazdan... bende yatsam iyi olacak... ii gecelerrrrrrrrrr

İyi geceler kızlaarrrrr
Bugün eşim izinliydi gelemedim
Ve ben çok ani bi karar alarak,ehliyet kursuna yazıldım,hem de yarın başlıyor
2 gün önce başlamış ama ben yarın gitmeye başlayacağım
Allah'ım hala kendimi araba kullanırken hayal edemiyorum:18:

Son düzenleme:

aa süper bi karar vermişsin Esracım..Duruyla gezmelere gidersiniz ehliyetini alınca ohh rahat rahat..Kaç saat sürücek hergün mü gidiceksin,özletme fazla kendini

hadi hayırlı olsun canım

ewweeeett eskiden çıkın yapardım işe gelirken atıştırmalık şimdi piknik sepetiyle gelicem nerdeyse neyseee. piknik sepeti modunda çantamızı taktık kolumuza düştük yola geldik işimize. herkese şahane bir gün diliyorum günaydınnnn

günaydın kızlaaaaaar... :119::119::119::119::119::119::119::119:

bizdede bi külüstür şahin var ben onunla işe gelip gidiyorum, şu sert direksiyon eski arabalardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…