haaa sen oğlunu salak sandın galibayemezlerrr ayrıca 20. haftaya kadar sabret inşallah eşin ozmna kadar gelir çünkü duygusal zekası ozmn gelişirmiş ve tahminen hissedip hissedemeyeceğini bilmem ama sen ozaman babişin elini koydur yaa bnm kocam göbeğimden korkuorr napcam ben yaaaaa
demin ona gösteri yaptım göbeğimi içime çektim bak dışarda kalan kısım sahil dedim bayılıordu az daha ufff
ağlama kıyamam ben yeterince ağladım zaten
iide yediğini nasıl anlıcam???
ahhh ahhh o kadar söledim kocaya, alalım 2.el ugs cihazı diye, bak şimdi koyardım bi yana elimi, diğer yana usgnin zımbırtısını, bakardım hareketleniyomu diye
sanırım 22sindeki kontrolde yanımda olamıcak eşim, olsaydı orada denicektim valla
bizim eve erkek olarak 3 günde 1 sucu geliyo baba figürü onu mu seçsem her geldiğinde koysun elini karnıma oğluum diye sevsinBenim çocuğumun duygusal zekası gelişmeyecek mi 9. aya kadar
damlam ne zmn geliyo eşin senin,ben dayanamıyorum yahu artık ayrılığınıza,Allah sabır versin ikinizede kujumm,tez zamanda kavuşun işalah,bu hızla gelsin kollarına işallahhhh
yok beya, biz yeteriz, baba gelince artık aradaki zamanı kapatmak için 24 saat eli karnımızda gezer olur biter :)))
aa saol alim ozmn bikaç paket yaa bez alacağıma bundan almak daha mantıklı akarı kokarı yok saol cnm yardımın içinalt açma bezi olarak geçiyor can bebe vs markaların var e bebek te de gördüm.10 tane oluyor bir pakette ortalama 10 tl fiyatları var.sanırım günlük kullan attırlar çünkü her alt değiştirmede atınca paket 2 gün dayanmaz
yaa sormaa yaaavalla ne diim sana emi, sıkıntı kalmadı, bastım kahkahayı, senin kocan korkuyor, bendeyse ben korkarımda yapamam valla
bizim eve erkek olarak 3 günde 1 sucu geliyo baba figürü onu mu seçsem her geldiğinde koysun elini karnıma oğluum diye sevsinBenim çocuğumun duygusal zekası gelişmeyecek mi 9. aya kadar
aa saol alim ozmn bikaç paket yaa bez alacağıma bundan almak daha mantıklı akarı kokarı yok saol cnm yardımın için
yaa sormaa yaaa
yaa mustafayla onur bize kızacak duygusla bağlamayın dicektim tam kiiii siz koparttınız benii yaa hey allahım
hadi yasinin dizisi bitti yatabilirmişiz gerçi benm erken kalktığım sabahlar uykum olmuor yaa ne manyağım hiç uykum yok uffff şimdi ağustos anneleride bol bol uyuyun demişler ya bitti ben uyuyamam psikolojik sorunlarım varr yaaaa
hadi iyi geceler
hadi yasinin dizisi bitti yatabilirmişiz gerçi benm erken kalktığım sabahlar uykum olmuor yaa ne manyağım hiç uykum yok uffff şimdi ağustos anneleride bol bol uyuyun demişler ya bitti ben uyuyamam psikolojik sorunlarım varr yaaaa
hadi iyi geceler
hmmmm, gece yarısı olacak birazdan... bende yatsam iyi olacak... ii gecelerrrrrrrrrr
İyi geceler kızlaarrrrr
Bugün eşim izinliydi gelemedim
Ve ben çok ani bi karar alarak,ehliyet kursuna yazıldım,hem de yarın başlıyor
2 gün önce başlamış ama ben yarın gitmeye başlayacağım
Allah'ım hala kendimi araba kullanırken hayal edemiyorum:18:
İyi geceler kızlaarrrrr
İyi geceler kızlaarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?