2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlaaaaaar... :119::119::119::119::119::119::119::119:

bizdede bi külüstür şahin var ben onunla işe gelip gidiyorum, şu sert direksiyon eski arabalardan...

bende araba kullanmayı şahinde öğrenmiştim. eğer o arabayı kullanıyorsan yeni arabaları nasıl kullanırsın düşünemiyorum. tebrikler ciddi beceri ister şahin kullanmak

aaaa ne güzel
duru hanımda öğrenecek desene

günaydın hanımlar hayırlı cumalar
günaydın kızlar

günaydın herkese

çok güzel bir güneşle size trabzondan merhaba...:80::80:

gününüz aydın bebekleriniz kıpır kıpır olsun...

cumanızda hayırlı olsun

günaydın güzel anneler ve güzel bebişleriiiii....
İzmire yaz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! nasıl güzeşli bir hava var anlatamam...
dün bütün gün uyumuştum ama bugün dışarı atıcam kendimi...

canlar günaydınn

bugun gene sinir küpüyüm.dün kayınvalidem aradı eşimi (bu arada yarın mevlit ve hala annemi zahmet edip aramadı davet için) demiş ki cuma günü baban için okulda tören düzenlencek gelin.eşimin oraya yetişmesi için öğleden sonra sevk falan alması lazım.zaten 1de en erken yola çıksak 3te ancak orda olcaz ucu ucuna yetişicez.ben zaten kaç haftadır habire izin alıyorum bebek için hastane peşinde.bugun sözde annemlerde kalıcaktık cumartesi sabah gececektik kaynanama.şimdi eşim diyo ki öğlen yola çıkıcaz direk bize gidicez törene.ben dedim sen git ben yarın mevlide geliyim sonucta okulda konuşma falan yapılcak yarım saatlik bişi.yol olmazmış benim gitmem gerekirmiş.o zaman dedim ben yarın mevlit sonrası akşam annemlere döneyim sen annenle kal pazar beni alırsın eve geçeriz ben de annemleri görmüş olurum.yok o da olmazmış anası laf edermiş babasının yılında kocasını bıraktı anasına gitti diye.şimdi bütün haftasonum kaynanamın sahte ağlamalarını çekmekle geçecek deliricem.bir de sadece o olsa! köyden bir sürü akrabaları gelecek ben gene hamile halimle getir götür servis yap kıçım yer görmücek.yaaa mevlitte kapıda dikilmemi bekliyolar neymiş gelin oldugum için gelen gidene hoşgeldin dicekmişim zaten 1.derece akrabalar dışında kimseyi tanımıyorum.bir de biz genciz diye bizi oturtmuyorlar 4-5saat ayakta dikilmiştim gecen sene mevlitte.annem de bu sefer bana surat yapıyor hep onların dedikleri oluyor hayatınızı hep o kadının isteklerine göre ayarlıosunuz valla çıldırıcam.

dün o kadar sinirlenmişim ki gece pat diye çenemin solunda iğrenç bir uçuk çıktı canım yanıyor.sonra 2de bir uyandım karın ağrısıyla yarım saat yatakta kıvrandım.korktuk acile gittik hemen.ebeler baktılar.kalp atışı duyuluyor dedi ebe.hareket ettiğini de hissetti.ama karın ağrısı tehlike belirtisiymiş.erken doğum riski olabilir.mutlaka doktoruna gözük dedi.

bende araba kullanmayı şahinde öğrenmiştim. eğer o arabayı kullanıyorsan yeni arabaları nasıl kullanırsın düşünemiyorum. tebrikler ciddi beceri ister şahin kullanmak

baya alıştım bu arabaya, ilk başta direksiyonu çevirirken bende dönüyodum..şimdi iyi gidiyoz kol kası yaptım..

günaydın herkese

çok güzel bir güneşle size trabzondan merhaba...:80::80:

gününüz aydın bebekleriniz kıpır kıpır olsun...

cumanızda hayırlı olsun

son 1 haftadır adana da yeni moda oldu. sabah yalp yalp güneş var öğleden sonra 3 oluyor hooppp yağmur başlıyor gürleye gürleye sonra yine hava açıyo. anlamadık gitti

cnm bu kadar sinir olma yaa allah korusun bebeğinede kendinede zarar vereceksin sonra kaynananın k..ı duyacakmı? tabiki hayır yine üzülen sen olacaksın hiç kafana takma kaynananı gitmeyiver rahatsızlandım dersin hamilesin sonuçta anlayışlı olmaları lazım

Ya çıldırıyorum yaaa parcalıcam ben bu kadını ya kocana da kıl olmaya basladım canım kusura bakma.
Hamılesın sen sakın ayakta falan bekleyeyım dme eger gıdersen. bastan nasıl alıstırıran oyle gıder kım ne derse desın sadece kendını bebegını dusun. etraf ne der dıye dıye kendımızden gectık artık be !!!

geçmiş olsun canım yaaa. valla hazır acillikte olmuşsunuz ayakta duramaz dinlenmesi gerekiyor karımın diycek eşin. sen getir götür yapamazsın. benim kaynanada az değil ama naparsın çekiyoruz. hemen annemi çağırıyorum onlar gelince. annem ben ayağa kalkınca aaaa senin ne işin var ayakta diyo oturtuyo beni

günaydın güzel annelerrrr sonunda bugün cuma:)))))))))))
lithium sende takma bu kadar cnm bebişini düşün

Herkese günaydınlar kızlarrrr
ben giremedim kaç gündür başımızda neler oluyo bilseniz
Teyzem kalpten ameliyat oldu bi anda kalp kapakçığı değişti off offf
kaç gündür hjastanelerdeyiz (hemde teyzem bekar ve kimsesi yok bizden yani annemlerden kardeşlerinden başka)
sizlerde kaldı aklım ama yazamadım da dün hastaneden bi girim dedim net koptu zırt pırttt
geçmişide okuyamadım herkesler iyidir inşallahhhh
Dua edin bize bideeee nolurusnuz

ah canım benim sıkma canını bak en iyisi hiç gitmemen..
zaten karın ağrısı var....yolda izdde bir de ayakta hizmet ediceksin...eşin bu durumu anlamalı sen en iyisi gitme...uyuz oluyorum böyle insanlara yaaaaaaaaaa
son 1 haftadır adana da yeni moda oldu. sabah yalp yalp güneş var öğleden sonra 3 oluyor hooppp yağmur başlıyor gürleye gürleye sonra yine hava açıyo. anlamadık gitti

burda da öyle denizcim

gunaydin gunaydin gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:80::80::80::80:

hava bugun cok guzel :81::81::81:bebislerimzi yuruyuse mi cikarsak bugun

esracım kadın ben 10 gün kanamadan yattım düşük tehlikesiyle bir kere arayıp nasılsın demedi araması önemli değil pişmiş pişmiş bir de önüne gelen düşük yapcam deyip yatıyor biz de doğurduk biz hiç nazlanmadık dedi.bulantılarım zamanında benim hiç midem bulanmadı midem bulanıyor diyenler yalan söylüyor dedi.geçen seneki mevlitte eltim 1 aylık lohusaydı ve hem bebeği bırakcak kimse olmadıgı için hem de lohusa oldugu için mevlite gelmedi.kıyameti kopardı.onun lohusalığı mı kalmış artık nasıl gelmez diye bir de inanmazsınız 1 aylık bebeği de mevlite getirmesi gerekiyormuş yaşlılar bakarmış ne varmış!! şimdi ben burda ölüyorum desem banane der.zaten ben kocam için gidiyorum mecbur.bu sefer kocam diycek ki böyle bir günümde eşim beni yalnız bırakıyor

canımmm sakın ol
anlattıklarına bakarsak benım kayınvalıdecıgımle kardes olmalılıar sanırım
benımde basımdan benzerlerı gectı nolursun takmamay calısss
bende 1.5 aylıkken hastanede yattım demedıgı kalmadı
evıme hırsız gırdı bı gecmıs olsun demedı kı gelmesı lazımdı polıslerle konusrken tele cıkmamısım dıye kusmus bana
her yere gorumcemı goturmemı ıstıyo almıyorum dıye yanıma canıma okudu
kına gecesı 9,30 geldı butun gece surat astı
off offf
takma hepsı aynıııııı sen sakın olmana bak canımmmmm

cok cok cok ozur dılıyorum canım ama Allah bılmem nesını versın o kadının. Kızı yok bunun heralde. onun bulntısı falan olmaması cok normal o ınsan degıl cunku. cıkıyorum kızlar ben bu muhabbet benı cok gerıyor cok aglak bısey oldum ben basladı yıne sulu gozlerım kahvaltı bulasıklarımı falan toplayayım barı hadı byyy

zaten dün çok korktum en iyisi böyle kavgaya girip sinir olmaktansa gidicem ama ayağa kalkmıcam kim ne derse desin çok da fifi dicem.yaaa hem millet ne der kaygısı var ondan ziyade kızlar vbazı şeyler insanın kişiliğiyle alakalı.ben genç bir bayan olarak önüme yemek gelmesinden rahatsız oluyorsam o sofrayı kaldırırken yardımcı olma ihtiyacı hissediyorsam yapmıcam desenizde yapıyosunuz.bazen diyorum keşke bu kadar ince düşünceli olmasaydım.geniş ohh rahat olsaydım

canim ya kafana takma ... onun haberi bile yok senin boyle kendini yediginden.... yani sana yapacagini yapiyor.. senin icin onemli bir sahsiyet degilse kafana takma. ben artik oyle yapiyorum.benim icin degerli bir insansa yaptiklari beni ilgilendiriyor yoksa bosveeeeeeer

bebisini dusun cocuk stresliolacak sonra...ac cami soyle derin bir nefes al..cik biraz yuruyus yapne bileyim markete git acisini cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…