2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım kendine bu kadar sinir stres yapma lütfen bebeğini düşün geçen seneyle bu sene arasında fark var hiçmi akıl yok bu insanda hamile kadın saatlerce ayakta dururmu hiç kızı falan yokmu yada eltin onlar yapıversin sende oturursun orda daha fazlasını beklemesin bu sene hem bu durumde eşinde yaptırmaz

ahh gülaycım ve ces cim, kayınvalidem hamile haldıgımdan beri duruldu sayılır bu durulmuş hali yani.ben gitimyim bu mevlide ertesi hafta kapıma kavgaya gelmezse ben de lithium değilim şimdi gitmezsem bütün hamileliğim lohusalığım boyunca canıma edecek.bakınız örnek: eltim bebek mevlidi yaptı 2de geldi misafirler 4tte mevlit bitti sonra yemek dağıtıldı.kadın bir daha tam 2 ay eltimin evine gitti kavgaya neymiş efendim eltimler kaynanamın köyden gelen misafirleri için mevlit başlamadan önce neden yemek vermemişler!!! yaa bu kadar mı açsınız kardeşim yarım saatlik yoldan geliyosunuz zaten 1-2 saat sonra yemek dağıtılcak. yani mecburen mecburen işe gitmek mecburen mecburiyetten diyorum:)

bakın arkadaşlar aman eşim üzülmesin, aman eşimle aram bozulmasın diye herşeye tamam diyoruz, hem çalışıyoruz hem ev geçindiriyoruz, hem yemek yapıyoruz, hemde hamileyiz..
sizce hala anlayışlı olması gereken biz miyiz?
yapmayın yaaa artık birazda kendimizi düşünelim. bu sinir stresle nasıl çocuk büyütücez?
bence biraz huzursuzluk olsun, birazda bizim dediğimiz olsun..
bırakın biz hariç kim üzülürse üzülsün..
biz sağlam kafayla çocuk yetiştirebilelim..

benim aç karna evden çıkmam yasak evde yiyorum işe gelince oturup birde burda yiyorum :) 4 ayda 7 kilo aldım :))))))

maşallah canım baya almışsın kilo ama olsun, kilo sabir bişi degil sonuçta verilebilir sonradan, yarasın bebegine. ben de yanılmıyosam 4 kilo almışımdır. doktorda bakacaz bugün işte.

Ha bu arada kızlar haftasonu şehir dışında olacağım için doktor randevumu bugün saat 5:20'ye aldım, oğlumu can parçamı gözetlicez bugun. bakalım ne yaramazlıklar yapmış küçük insan. bugün o da erken uyandı. hep kahvaltıdan sonra dürtüklerdi, bugün onun tekmeleriyle uyandım sabah. hayırlısı bakalım. Cuma diyer o da sevinçli zannedersem.

yorumlarının hastasıyım ya
ınsan bu kadar guzelmı acıklar walla haklısın
yeter artık sefa sırası bızde kuzucuklarımızıda uzmeyelım ama dımı
artık bızı duymayada basladılar

kızlar ya bu akşam arkadaşlarımıza gidicez aslında ben hiç istemiyorum çünkü herkes sigara içiyo içmeyinde diyemem kendi evim olsa içirmem zaten normaldede evimde sadece mutfakta içiliyodu ama hem misafirliğe gidip hemde karışmak olmazki gerçi engine dedim öyle fosur fosur sigara içme diye ama içilicek işte bende öyle oturucam orda

ya tabi şimdi durumları sen bildigin için, hang,isinin stresi agir basacak yine sen bilirsin. gidip de orda stres olmak mı, yoksa gtmeyip de kaynanam ne zaman kavgaya gelcek diye stres olmak mı. Allah en dogru kararı vermekte sana yardımcı olsun arkadaşım.

canım gitme.
gidince sinirden daha kötü olacaksın bebeğini düşün....bebeğinin sana çok ihtiyacı var o şahıs istiyor diye mahvetme güzel haftasonunu...

yerim ben onu benimde 7 nisan kursum başlıyacak akşamları 19-21 arası...
1 ay sürecek nasıl gideceğim bilmiyorum...çok yorulacağım sanırım

offf canım yaa valla kaynananı susturacak tek kişi kocan!! bi dişini gösterebilse...çocuğunu taşıyosun sen onun, onu azcık hissedebilsede, ön plana sizi çıkarabilse!
valla nefes alamadım bi an...
çok zor bir durumm

sen sigara içilirken ben mutfaga geçiyim sigaranız bitince dönerim de onlar da anlarlar herhalde bir daha içenler gider senin yanından

sakın oturma canım, çektigin her duman bebeginin de cigerine gidicek. odanın en köşesine git, mümkünse pencere dibi orda otur. eşşek olmayan da anlar senin yanında sigara içmemesi gerektigini. senin söylemen tabi ki yakışık almaz ama ev sahibi ile samimiysen kıza bir çıtlar istersen, belki sana yardımcı olur. Siya hamile bugunluk sigara içmeyelim içerde deyiverir. bahar geldi zaten balkonda içsin zıkkım içesiceler.

kaç senelik evlisin bilmiyorum, ben 4 senelik evliyim..
evliliğimin ilk 2 senesi sırf eşim ailesine daha düşkün olduğu için resmen zehir oldu. evlendiğime bin pişman ettiler beni..
kalan 2. sene yeter dedim.
eşimede işine gelirse dedim.. ben onları seviyorumda onlar ters moduna girdik..
kendide anladı zaten zamanla onların cins olduğunu. anlamasada çok umrumda değildi. bişeyler benim istediğim gibi olacaktı. hem çalışıp, hemde normal gelinlik yapmamı benden kimse bekleyemez..
bunuda hepsi çok iyi öğrendiler sonunda..
yani diyeceğim şu ki, sesini çıkarmazsan eşinede, ailesinede, bu hep böyle gidecek. ben başardım , denemkten bişey kaybetmezsiniz.

ACIBADEM | Douma Hazrlk Kursu

KIZLAR BEN SIMDI HASTANEDEYIM YA DOGAL OLARAK KARNIMI GOREN BENI POTONSIYEL MUSTERI OLARAK GORUYO KADIN DOGUM BOLULUNDEN DE BOYLE BIR SEMINER OLDUGUNU SOYLEDILER AMA
BENIM BU SEMINERE KATILSAMDA ACIBADEM DE DOGUM YAPMAM COK ZOR HATTA IMKANSIZ CUNKU COK PAHALI
SEMINERE KATILSAM DOGUMA KATILMASAM SORUN OLURMU SIZCE
YADA BU KURSA KATILAN YADA KATILMAK ISTEYEN VARMI?????

:)))))) valla kıskanıorum böyle bebişlerini görmeye gidenleri ben geçen hafta gördüm daha 3 hafta var oğluşumu görmeme(((((((( bu arada ben çok zayıftım şu anda çok hafif karnım çıkmaya başladı ama basenler aldı başını gidiyor resmen M beden giymeye başladım artık doğumdan sonrada kilom kalsa sevinicem yani:))))))

ben hiç gitmedim kursa. son 2 akşam kitaptaki soruları ve cevapları ezberledim, hepsinden de 90 aldım. sen de öyle yap, ne gerek var gidicen oraya tahta masalarda oturcan. anlattıkları motorları kullanmıyoruz bile artık. karbüratör anlatıyolar hala, karbüratör mü kaldı allaşkına yahu. gitme sen gitme kuzum . otur evinde yumuş yumuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…