geçmiş olsun canım kendine bu kadar sinir stres yapma lütfen bebeğini düşün geçen seneyle bu sene arasında fark var hiçmi akıl yok bu insanda hamile kadın saatlerce ayakta dururmu hiç kızı falan yokmu yada eltin onlar yapıversin sende oturursun orda daha fazlasını beklemesin bu sene hem bu durumde eşinde yaptırmazcanlar günaydınn
bugun gene sinir küpüyüm.dün kayınvalidem aradı eşimi (bu arada yarın mevlit ve hala annemi zahmet edip aramadı davet için) demiş ki cuma günü baban için okulda tören düzenlencek gelin.eşimin oraya yetişmesi için öğleden sonra sevk falan alması lazım.zaten 1de en erken yola çıksak 3te ancak orda olcaz ucu ucuna yetişicez.ben zaten kaç haftadır habire izin alıyorum bebek için hastane peşinde.bugun sözde annemlerde kalıcaktık cumartesi sabah gececektik kaynanama.şimdi eşim diyo ki öğlen yola çıkıcaz direk bize gidicez törene.ben dedim sen git ben yarın mevlide geliyim sonucta okulda konuşma falan yapılcak yarım saatlik bişi.yol olmazmış benim gitmem gerekirmiş.o zaman dedim ben yarın mevlit sonrası akşam annemlere döneyim sen annenle kal pazar beni alırsın eve geçeriz ben de annemleri görmüş olurum.yok o da olmazmış anası laf edermiş babasının yılında kocasını bıraktı anasına gitti diye.şimdi bütün haftasonum kaynanamın sahte ağlamalarını çekmekle geçecek deliricem.bir de sadece o olsa! köyden bir sürü akrabaları gelecek ben gene hamile halimle getir götür servis yap kıçım yer görmücek.yaaa mevlitte kapıda dikilmemi bekliyolar neymiş gelin oldugum için gelen gidene hoşgeldin dicekmişim zaten 1.derece akrabalar dışında kimseyi tanımıyorum.bir de biz genciz diye bizi oturtmuyorlar 4-5saat ayakta dikilmiştim gecen sene mevlitte.annem de bu sefer bana surat yapıyor hep onların dedikleri oluyor hayatınızı hep o kadının isteklerine göre ayarlıosunuz valla çıldırıcam.
dün o kadar sinirlenmişim ki gece pat diye çenemin solunda iğrenç bir uçuk çıktı canım yanıyor.sonra 2de bir uyandım karın ağrısıyla yarım saat yatakta kıvrandım.korktuk acile gittik hemen.ebeler baktılar.kalp atışı duyuluyor dedi ebe.hareket ettiğini de hissetti.ama karın ağrısı tehlike belirtisiymiş.erken doğum riski olabilir.mutlaka doktoruna gözük dedi.
benim aç karna evden çıkmam yasak evde yiyorum işe gelince oturup birde burda yiyorum :) 4 ayda 7 kilo aldım :))))))
Hepinize çokkkkkk güzellll bir bahar sabahındannn GÜNAYYDDIINNNNNNNNNNN:118::118::118::118:
bakın arkadaşlar aman eşim üzülmesin, aman eşimle aram bozulmasın diye herşeye tamam diyoruz, hem çalışıyoruz hem ev geçindiriyoruz, hem yemek yapıyoruz, hemde hamileyiz..
sizce hala anlayışlı olması gereken biz miyiz?
yapmayın yaaa artık birazda kendimizi düşünelim. bu sinir stresle nasıl çocuk büyütücez?
bence biraz huzursuzluk olsun, birazda bizim dediğimiz olsun..
bırakın biz hariç kim üzülürse üzülsün..
biz sağlam kafayla çocuk yetiştirebilelim..
ahh gülaycım ve ces cim, kayınvalidem hamile haldıgımdan beri duruldu sayılır bu durulmuş hali yani.ben gitimyim bu mevlide ertesi hafta kapıma kavgaya gelmezse ben de lithium değilim şimdi gitmezsem bütün hamileliğim lohusalığım boyunca canıma edecek.bakınız örnek: eltim bebek mevlidi yaptı 2de geldi misafirler 4tte mevlit bitti sonra yemek dağıtıldı.kadın bir daha tam 2 ay eltimin evine gitti kavgaya neymiş efendim eltimler kaynanamın köyden gelen misafirleri için mevlit başlamadan önce neden yemek vermemişler!!! yaa bu kadar mı açsınız kardeşim yarım saatlik yoldan geliyosunuz zaten 1-2 saat sonra yemek dağıtılcak. yani mecburen mecburen işe gitmek mecburen mecburiyetten diyorum:)
canım gitme.zaten dün çok korktum en iyisi böyle kavgaya girip sinir olmaktansa gidicem ama ayağa kalkmıcam kim ne derse desin çok da fifi dicem.yaaa hem millet ne der kaygısı var ondan ziyade kızlar vbazı şeyler insanın kişiliğiyle alakalı.ben genç bir bayan olarak önüme yemek gelmesinden rahatsız oluyorsam o sofrayı kaldırırken yardımcı olma ihtiyacı hissediyorsam yapmıcam desenizde yapıyosunuz.bazen diyorum keşke bu kadar ince düşünceli olmasaydım.geniş ohh rahat olsaydım
Canım inşallah öyle rahat rahat gezeceğim günler gelir bu korkuyla:18:
Akşamları kursum tatlım,gündüz doluydu.
Zaten evimin karşısında kurs
18.00 - 21.30 arası.
Gündüzleri gene burdayım
Teşekkür ederim Özgem
Ohh külüstür mülüstür sürüyorsun ya şekerim ne güzell
Duru daha şimdiden annesinin karnında ooo neler öğreniyor
Bi minik ehliyet de onun için isticem.
Sınava girdiğimde 8 aylık olacağım yahu,kızım kocaman olacak
ahh gülaycım ve ces cim, kayınvalidem hamile haldıgımdan beri duruldu sayılır bu durulmuş hali yani.ben gitimyim bu mevlide ertesi hafta kapıma kavgaya gelmezse ben de lithium değilim şimdi gitmezsem bütün hamileliğim lohusalığım boyunca canıma edecek.bakınız örnek: eltim bebek mevlidi yaptı 2de geldi misafirler 4tte mevlit bitti sonra yemek dağıtıldı.kadın bir daha tam 2 ay eltimin evine gitti kavgaya neymiş efendim eltimler kaynanamın köyden gelen misafirleri için mevlit başlamadan önce neden yemek vermemişler!!! yaa bu kadar mı açsınız kardeşim yarım saatlik yoldan geliyosunuz zaten 1-2 saat sonra yemek dağıtılcak. yani mecburen mecburen işe gitmek mecburen mecburiyetten diyorum:)
kızlar ya bu akşam arkadaşlarımıza gidicez aslında ben hiç istemiyorum çünkü herkes sigara içiyo içmeyinde diyemem kendi evim olsa içirmem zaten normaldede evimde sadece mutfakta içiliyodu ama hem misafirliğe gidip hemde karışmak olmazki gerçi engine dedim öyle fosur fosur sigara içme diye ama içilicek işte bende öyle oturucam orda
kızlar ya bu akşam arkadaşlarımıza gidicez aslında ben hiç istemiyorum çünkü herkes sigara içiyo içmeyinde diyemem kendi evim olsa içirmem zaten normaldede evimde sadece mutfakta içiliyodu ama hem misafirliğe gidip hemde karışmak olmazki gerçi engine dedim öyle fosur fosur sigara içme diye ama içilicek işte bende öyle oturucam orda
maşallah canım baya almışsın kilo ama olsun, kilo sabir bişi degil sonuçta verilebilir sonradan, yarasın bebegine. ben de yanılmıyosam 4 kilo almışımdır. doktorda bakacaz bugün işte.
Ha bu arada kızlar haftasonu şehir dışında olacağım için doktor randevumu bugün saat 5:20'ye aldım, oğlumu can parçamı gözetlicez bugun. bakalım ne yaramazlıklar yapmış küçük insan. bugün o da erken uyandı. hep kahvaltıdan sonra dürtüklerdi, bugün onun tekmeleriyle uyandım sabah. hayırlısı bakalım. Cuma diyer o da sevinçli zannedersem.
canım gitme.
gidince sinirden daha kötü olacaksın bebeğini düşün....bebeğinin sana çok ihtiyacı var o şahıs istiyor diye mahvetme güzel haftasonunu...
yerim ben onu benimde 7 nisan kursum başlıyacak akşamları 19-21 arası...
1 ay sürecek nasıl gideceğim bilmiyorum...çok yorulacağım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?