2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım panik yapma normal bebeğin kendine yer açıyor ama için hiç rahat değilse bi ara istersen dr.

seminer halka açıktır canım, sen seminere katıl dogumu istedigin hastanede yaparsın. istanbulda olsam katırlırdım ama izmirden zor olur.

günaydın hızlı şoför

Canım benim alıntı yapamadım ama lütfen sıkma canını.
Sen artık bebeğini de düşünmek zorundasın.
Madem gitmemek çok daha fazla densizliklerine yol açacak kayınvalidenin(kusura bakma)
öyleyse git ama lütfen bebeğini düşün orda.
Geçecek geçecek diye diye bitir günü.

Sen de mi başlıyorsun kursa Meloşum

canım benim ehliyetim var...ben başka kursa gideceğim...
kosgebin şirketler için düzenlediği kurslar var....onlardan biri işte...en son web tasarıma gitmiştim..

kocam hiçbirşeycik diyemezzzzzzz sadece anasına değil kimseye!!! 2 yıldır demediğim kalmadı yeri geldi çok ağır bile konuştum eşime ama yok kızlar huyu öyle.biz anasıyla kavga ediyoruz lithium sus anne sus demekten başka birşey yapmıyor bir de kadın iftira da atıyor çok pis şimdi beni onların memlekette kimse tanımıyor diye amma atıyordur allah bilir.bir kere bunla tartıştık biz sen git bu sağda solda lithium beni dövdü diye anlatmış puhahahaha kadın 90 kg ben 50 nasıl dövceksem orası ayrı mevzu:)) zaten bebeği hiç istemedi bebek olmadan önce diyomuş ben onların evliliğine 2 yıl biçiyorum 2 yıla kendilerinden boşanmazlarsa ben boşatcam diye:)))bakalım temmuzda 2 yıl doluyor verilen süre tamamlandı kızlar yandım:))

ben de normalde 3 haftada 1 gidiyodum ama geçen gidişimde çok strsli gördüğü için beni 2 hafta sonra gel bi bakalım dedi. yoksa 3 hafta normal canım. avrupada tüm gebelik boyunda 3-4 kere ultrasona giriyo insanlar düşün:)

canım benim benimki işle alakalı bir kurs..ehliyet almıştım ben...ama akşamdan olması sıkıntı işte...

adanada da vardı ocak sonuydu kaçırdım sonradan haberim oldu.burdaki de çok pahalı. kadın doğum bölümü ssk kapsamında değilmiş. muayene ücreti normal doktor 140 doç. dr 240 lira. çook pahalı. seminere git muhakkak. faydalı olucaktır eminim.

kendi derdimden msjını atlamışım şekerim geçmiş olsun allah kolaylık versin inşallah

olsun hayatım cok saol

valla istanbulda yaşamayı pek istemezdim ama sırf sizlerin çoğu orda diye istemeye başlıcam yakında

sende haklısın yasanıcak gıbı degıl ama ne yapalım ıste
gel gel beklerız cnm
ben bu sene ılk defa kusadasına gıttım o zaman ızmıre ugradık 15 senedır gormedıgım amcamı gormek ıcın ayrancılarda oturuyodu sanırım ızmırın dısı gıbı orası da guzeldı ama sanırım ızmır merkez daha guzelmıs

canım benim ehliyetim var...ben başka kursa gideceğim...
kosgebin şirketler için düzenlediği kurslar var....onlardan biri işte...en son web tasarıma gitmiştim..

ayh ben bunu Esraya yazdım diye yazdım Meloşçum kusura bakma, sana da kolay gelsin. varsa sana da kitapçık versinler de sen de gitme bare

hay allahım

allah yardımcın olsun...böyle kaynana olmaz olsun...ne kötüymüş...
ama bunların hepsi eşinin sessiz kalmasından kaynaklanıyor....anasına azcıkta olsa dişini gösterse bunların hiçbiri olmayacak...

haklısın cnm cok pahalı maslaktakı hastanede normal dogum ortalama 7,000 sezeryanda 20,000 cıvarı oluomus dıye duydum ama arayıpta sormadım yanı o kadar veremem allah bılıo yaaa

şimdi çat diye çatlıycam orta yerimden...
yaaa canım elin ekmek tutuyo, bu kadar neden ezdiriyosun kendini, benim kaynanam beni dövdü dese gerçekten döverim, şimdi istediğine anlat derim...
bu ne yaaa..
bırak birazda onlar korksun senden.. bi kere dellen nolur..
napacaklar evden mi atacaklar?

İzmir MErkezden kasıt konak Alsancaksa pek güzel degil. güzel olan yerler kordon boyu, karşıyaka, balçova, güzelbahçe, sahiilevleri gibi deniz kenarları bir de bornova güzel. diger semtlerde de güzel yerler var ama konak alsancak çok sıkısık zaten.

doğum kursu ne güzelllll bizim burlarda doğru düzgün doktor bulamıyoruz ki kurs bulalım ben olsam yazılırdım.istanbul da olsak ne güzel yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…