2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla demeyim diyorum olmuyor adanalı damarım tuttu genee. ya senin kocanda iş biter. anası istediği kadar kıçını yırtsın oğlu bi höt dese bi daha yapamaz. sen bu canı bi daha bulamayacaksın. seni anan bu karıya köle diyemi doğurdu. seni ezsinler diyemi ewlendirdi. kocan anasının kuzusuysa sende ananın kuzususun. kaynananı değil sen kocanı yola getirmeye bakıcan onu kendi suyuna çevirecen yoksa zor bu iş. çççoook üzülüyorum ayrıca durumuna. ahhhhh bu erkeklerr büyümüyorlar gözleri bir türlü açılmıyor

cnm seni anlıyorum çok dolusun sinirlerin gerilmiş ama yapacak bişey yok kadının kişiliğini değiştiremezsinki çok bencil bir insan geri kafalı bu durumda eşinin senin yanında olması lazım çünkü hamilelik gerçekten kolay bişey deil hepimizin farklı sıkıntıları var bence eşinle konuş güzelce onu ikna etmeye çalış ve mevlide gitme gidince daha kötü olacaksın allah korusun

evet canım kızı yok 2 oğlu var ondan kasım kasım kasılıyor zaten aman neyse kapatayım konuyu canınızı sıkmayayım.vayyy bu arada hızlı şoförler geliyormuş ben de ehliyet alalı 2 yıl oldu şimdi maşallahım var rampaların ustasıyım gözlerinin ustasıyım hehehehe

Yuh artık kusura bakma ama sana söyliyecek hiç bişe bulamıyorum...
kızım delirdin mi sen?
tamam hepimiz eşlerimizi seviyoruz ama sen önce biraz kendini düşün, allah rahmet eylesin ölmüş biri senden bebeğinden daha mı önemli..
bırak rahatsızım gelmiyorum de, eşinde kaynananda benciller , birazda sen bencillik yap. istediklerini söylesinler. ben olsam yan gelir yatarım, zorla götürecek değiller ya..

hanımlar ilkk kez ağrım var. yeni başladı. kasıklarımda hissedilir derecede ağrı var. böyle olmazdı. çok değil ama. ne bilim hiç olmazdı oluncada panik yaptım. doktora gitmekde istemiyorum. normalmidir yoksa gitmelimiyim

Günaydınlar

Kahvaltılar yapıldı mı ?

Günaydın herkese,

hem de 2 kere yaptım. evde zaten yapmıştım bir de sabah misafirim geldi ofise o da kahvaltı getirmiş, ayıp olmasın diye bir daha yaptım :) oburum ben oburum oburum oburummm.

Gunaydinlar herkese oncelikle.....
Canim ne bicim bi anne bu kadin ya kusura bakma ama burda esine cok is dusuyo annesinin nasil bir insan oldugunu kabul edip seni onun kollamasi lazim bu tarz kadinlar gelinin lafindan falan anlamaz cunku.. Neyse cokta canini sikma bebegine zararin olur allah korusun ki biraz korkutmus sizi. Esinde anasini birakip karisiyla yeni dogacak cocugunu dusunsun....

Canim cok gecmis olsun teyzene acil sifalar diliyorum.

Günaydın Gülaycim, büyük konuşmayım başımdan geçmeden Lithiumun yaşadıklarını bilemem ama sanırım senin dedigin gibi ben de gitmezdim, eşim de 2-3 gün konuşmaz en fazla sonra normalde dönerdi heralde. bence de gitme canım ya boşver, sabahtan tansiyonum düştü kalkamıyorum dersin olmaz mı yaaa, şimdi gidersen ya daha kötü olursa, hem ayakta durcan hem sinir harbi içinde, kim ne dedi, ona yanlış yaptım mıi buna selam verdimmi i yok elini öpüyüm derken eğil kalk bin beter olcak, bu sefer bel agrisi bas agrisi Allah korusun bırakmaz peşini valla.

Bu arada DM86 çok geçmiş olsun acl şifalar diliyorum teyzen için.

zaten hamile adam ne kadar trip yapabilir. yada yaparsa cırla azıcık, hamile halimle şu yaptıklarına bak diye duygu sömürüsü bir iki damla göz yaşı filan...
yani gitmek isteyipte gidemiyomuş gibi davran...

hıc korkma hastanedeyım dıye bol bol dr sorular sorabılıorum benımde belımde kemıklerım ayrılıo gıbı agrılar oluyo kasıklarımda keza oyle normalmıs catımız genıslıyormus canım sakın korkma Allahın ıznı ıle bırsey olmaz

cok saol canım tsk ederımmm

şekerim kahvaltıdan kastın simit ve peynir ise evet:)

kahvaltının padısahı daha ne olsun kı bıde ayrann ohhh mısss
benım kızım peynır yıyınce cosuyo zaten cok komık ama ona tepkı verıyo

Bu arada DM86 çok geçmiş olsun acl şifalar diliyorum teyzen için.

saol cnaım cok tsk ederımmmm

benimde o haftada ağrım çok oldu, doktoruma gittim magnezyum hapımı içmediğim için kızdı.. magnezyum iç, ağrın çok olursa minoset iç ve biraz dinlen dedi.. bende öyle yaptım..birkaç güne kadar geçti, şimdi karnımın altında belirgin değişik bir his var, belkide büyüyor ondandır.. o da bu hafta olmaya başladı, sonuçta kasıklarımızda karnımızda doluyor ve büyüyor. ama nedenini bilemiyorum seninkinin.. bence doktorunu arasan iyi olur..

aa süper bi karar vermişsin Esracım..Duruyla gezmelere gidersiniz ehliyetini alınca ohh rahat rahat..Kaç saat sürücek hergün mü gidiceksin,özletme fazla kendini

Canım inşallah öyle rahat rahat gezeceğim günler gelir bu korkuyla:18:
Akşamları kursum tatlım,gündüz doluydu.
Zaten evimin karşısında kurs
18.00 - 21.30 arası.
Gündüzleri gene burdayım

hadi hayırlı olsun canım

Teşekkür ederim Özgem

günaydın kızlaaaaaar... :119::119::119::119::119::119::119::119:

bizdede bi külüstür şahin var ben onunla işe gelip gidiyorum, şu sert direksiyon eski arabalardan...

Ohh külüstür mülüstür sürüyorsun ya şekerim ne güzell

aaaa ne güzel
duru hanımda öğrenecek desene

günaydın kızlar

Duru daha şimdiden annesinin karnında ooo neler öğreniyor
Bi minik ehliyet de onun için isticem.
Sınava girdiğimde 8 aylık olacağım yahu,kızım kocaman olacak

zaten hamile adam ne kadar trip yapabilir. yada yaparsa cırla azıcık, hamile halimle şu yaptıklarına bak diye duygu sömürüsü bir iki damla göz yaşı filan...
yani gitmek isteyipte gidemiyomuş gibi davran...

yani politik olmak lazım ama anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az, eşine anlatabilse derdini. benim derdim kaynanasıyla degil esiyle arasının bozumas ihtimali ama o da 1-2 gunden sonra anlar heralde.

Günaydın herkese,

hem de 2 kere yaptım. evde zaten yapmıştım bir de sabah misafirim geldi ofise o da kahvaltı getirmiş, ayıp olmasın diye bir daha yaptım :) oburum ben oburum oburum oburummm.

benim aç karna evden çıkmam yasak evde yiyorum işe gelince oturup birde burda yiyorum :) 4 ayda 7 kilo aldım :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…