2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

haaaa anladımmm piknik yapasın var havalar ısındıkça kanımız kaynıyor kenidimizi çayıra bayıra salasımız var

Arrtıkın Egemen mi Batuhan mı uyandırdı bilmiyorum ama bu şekilde uyanmaz negüzelmiş. deseler ki bi gün seni birisi dürterek uyandırcak çok mutlu olcaksın, inanmazdım tabi ama oluyomuş.
Egemen o Egemen. Hem annesinin ismine de uyuyor

Benim doktorum yürüyüş bandını önermemişti mesela. Spor salonundaki aletleri önermedi, denge sorunu olabilir, riske atma dedi. Ama şu kitaplarda falan olan hamile egzersizlerini yapabilirsin demişti. Ben de başlıcam haftasonu, umarım yani
Kızın olcak seninnnnnnnnn! Sen ismini hazırla bakalım..

ben de ninni dinletiyorum arada:)) ama daha hala konuşma olayına giremedim sanki deliymişim kendi kendime konuşuyormuşum gibi hissediyorum:)) bu arada dudağımın altındaki iğrenç uçuk giderk yayılyor iğrenç gözüküyorum

Cesikayla Egemen'in ne alakası var ayol
evet bana da denge sorunu dedi işte. ama bisiklet oturuarak yapıldığı için umitliyim bakalım ne dicek. bisiklet geleli 2 hafta oldu da ona sormadan adımımı atmadım vaalla. körü körüne baplıyım doktoruma.

kızlar bi ara kasılmalardan bahsetmiştiniz bu kasılmalar gecemi oluyor benim gece bacak ve gövdemi isteğim dışı gerildiğini ve sonunda kasıklarıma ağrı verdiğini hissediyorum her gece oluyor bu sırtım çıtır çıtır ediyor gerinirken bacaklarımın sanki lifi kopacak gererken sizdede varmı

Malzemeler :
10 gr. meşe kabuğu
15 gr. ceviz yaprağı
3,5 su bardağı su

Hazırlanışı : Malzemeler karıştırılır. Kısık ateşte 15 dakika kaynatılır. Ateşten alınıp çatal yardımı ile ezilir. Soğuduktan sonra uçuk üzerinde uygulanır.

böyle bir tarif buldum nette ilaç kullanamıyoruz ya bunu mu denesen acaba aktardan alıp? bir de bu var, hem daha kolay

Malzemeler :
1 adet soyulmuş elma
2 su bardağı su

Hazırlanışı : Tencere içerisinde konulan su ve soyulmuş elma kaynatıldıktan sonra kısık ateşte 8-10 dakika daha kaynatılır ve soğumaya bırakılır. Ilık haldeyken elde edilen su uçuk üzerine kompres yapılır ve bu işlem gün içerisinde 5-6 kez tekrarlanır. Arzu edilirse elma suyu çıkartılarakda denenebilir.

Son düzenleme:

buket geçen hafta benimde dudağımın altında kocaman çıktı yeni düştü kabuk olup bi ara esra topik açmıştı kız bebeklerde uçuk çıkarmış dudakta diye o aklıma gelmişti dr.muz çıkıntı göremedi ya bizdede

ben özellikle okumuyorum ama doğaça okurken onada okumuş sayılırım herhalde dimibi taşla iki kuş

Süper şanslı olacak senin bebiş Ayşegül

ben aktif olarak okuyorum zatende bebeğime has değil. ona özel müzik dinletiyorum. işim gereği zaten müzik içindeyi birde.

Ne güzel,sanatsal yönü kuvvetli olacak senin bebişinin

Şu konuşma olayı bana da garip geliyor şu anda:26:
Yani tabii ki gün içinde konuşuyorum ama böyle özel sohbet etmiyoruz henüz:86:

burda bi tane aktar var ona da aktar demeye bin şahit ister bu malzemeleri bulamam ki krem kullandım ben dün eczacıya sordum o da sanki daha çok mu yaydı ne sivilce kdar yer oldu yarım parmak nerdeyse nefret ediyorum yaaaaaaaa

oğlum elvine ne inanıorsun o herkese kızın olcak dior %50 ihtimalle bilecek diyee yaralı parmağa işermi o psikologgg
herkese hayrlı cumalr kızlar nasılsınız oğluşum olcakkkkkkkkkkkmış
tebriklerrr
Kızlar aranızda bebeğine kitap okuyan var mı:26:
ben nurbanuyu okuyup eşimle çok yorumlaştım şmdide satranç cinayetleri okuorum ve sürekli eşime anlatıorum sayılırmııııı yaa ben kendimi deli gibi hissediorum bişi yapsam ama eşimin 4 yaşındaki yiğenine haftada 1 hikayeler okuorummm acaba o işe yarıormudur hem sen hani güven oyuncağı alcaktın seni bekliorum hala

dün girit le ilgili bişi demişsin ben giritliyim bebeğim hatta şevketi bostandan bahsetmişsin bizde o kuzu etli yapılır ama ben et yemediğim için ayırıp yerdim ama dün sen limonlu diye bahsedince babamı aradım çok ilginç babam canım bişi çekti diye sferber oldu izimre sipariş verdi gelince yapacak bana birde burda giritli bir mezeci var hafta içi götürcek beni sonrada ben inciyi götürcem bol bol otluycaz

iyi iyiy çok şükür canın bişi çekmiş, kuzu etlisini sevmiyorum ben de, ben kuzu eti ağzıma koymam zaten, o yuzden en iyisi salata. inşallah biran önce yiyebilirsin. yoksa kendimi affedemem.

burda bi tane aktar var ona da aktar demeye bin şahit ister bu malzemeleri bulamam ki krem kullandım ben dün eczacıya sordum o da sanki daha çok mu yaydı ne sivilce kdar yer oldu yarım parmak nerdeyse nefret ediyorum yaaaaaaaa

Sarımsak sürer benim annem ama bilmiyorum işe yarar mı, yarım kesip sulu kısmını sürüyo. Mikrop öldürücü özelliği var sanırım

bende 1 kere gece oldu. ayağıma kramp girdi sanki. uyuyordum bacağımın ağzısına uyandım. eşimlede küstük bide. ahhh diye bağırarak uyanınca kalktı masaj falan yaptı. sonra öpüştük sonra.... işte barıştık. bazen kramlar yararlı olabiliyo

HahahahhOlmaz mı şekerim,kimin kızı o
Canım henüz hiç oyuncak mağazasına girmedim:26:
Bu ara park yatak,ana kucağı arayışındayız da..
ama geçen gün bi blogda görmüştüm,çok hoşuma gitmişti.
Bulursam ekleyeyim örnek olması açısından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…