bu üstümdeki 34 TL ydi..
ama çok rahat ve bol doğuma kadar giyilebilecek bişey.
şimdi içine badi giyiyorum, yazında boş atlet giyerim. hatta altı lastikli diz üstüne kadar iniyo, taytla bile giyilebilir bişey.. piknik filan bişey olursa rahat rahat gidilir yani
Egemen o Egemen.Arrtıkın Egemen mi Batuhan mı uyandırdı bilmiyorum ama bu şekilde uyanmaz negüzelmiş. deseler ki bi gün seni birisi dürterek uyandırcak çok mutlu olcaksın, inanmazdım tabi ama oluyomuş.
yapmıyrorum da yapsam diyorum işte. çok fazla yürüyüşe gidemiyorum da eşim de eve almış kondisyon bisikleti kendi binip duruyo. aslında benim 1 step aletim var böyle adım hareketi yaptırıyoama ona izin vermedi doktorum. denge problemi yaşayabilirsin, düşme anında da bebegi korucam derken kendini incitirsin kullanma onu dedi, belk kondisyon bisikletine de izin vermez.
Kızın olcak seninnnnnnnnn! Sen ismini hazırla bakalım..günaydın herkeseeee
aaa özge çekildi ben de vercem dedim ya be
neysee meloş sen bulmuşsun kızı zatennn
yaa kendininkini kız diye diye kız yaptı benimkini de erkek yapacak bu gidişleeemelis sen böle kesin konuştukça dün akşam rüyamda ayrıntılı ultrasonda pipi gördüm ben de
hadi bakalımm melis mi bilicek elvin miii
Kızlar aranızda bebeğine kitap okuyan var mı:26:
Egemen o Egemen.Hem annesinin ismine de uyuyor
Benim doktorum yürüyüş bandını önermemişti mesela. Spor salonundaki aletleri önermedi, denge sorunu olabilir, riske atma dedi. Ama şu kitaplarda falan olan hamile egzersizlerini yapabilirsin demişti. Ben de başlıcam haftasonu, umarım yani
Kızın olcak seninnnnnnnnn! Sen ismini hazırla bakalım..
ben de ninni dinletiyorum arada:)) ama daha hala konuşma olayına giremedim sanki deliymişim kendi kendime konuşuyormuşum gibi hissediyorum:)) bu arada dudağımın altındaki iğrenç uçuk giderk yayılyor iğrenç gözüküyorum
ben de ninni dinletiyorum arada:)) ama daha hala konuşma olayına giremedim sanki deliymişim kendi kendime konuşuyormuşum gibi hissediyorum:)) bu arada dudağımın altındaki iğrenç uçuk giderk yayılyor iğrenç gözüküyorum
ben özellikle okumuyorum ama doğaça okurken onada okumuş sayılırım herhalde dimibi taşla iki kuş
ben aktif olarak okuyorum zatende bebeğime has değil. ona özel müzik dinletiyorum. işim gereği zaten müzik içindeyi birde.
Malzemeler :
10 gr. meşe kabuğu
15 gr. ceviz yaprağı
3,5 su bardağı su
Hazırlanışı : Malzemeler karıştırılır. Kısık ateşte 15 dakika kaynatılır. Ateşten alınıp çatal yardımı ile ezilir. Soğuduktan sonra uçuk üzerinde uygulanır.
böyle bir tarif buldum nette ilaç kullanamıyoruz ya bunu mu denesen acaba aktardan alıp?
oğlum elvine ne inanıorsun o herkese kızın olcak dior %50 ihtimalle bilecek diyee yaralı parmağa işermi o psikologgggünaydın herkeseeee
aaa özge çekildi ben de vercem dedim ya be
neysee meloş sen bulmuşsun kızı zatennn
yaa kendininkini kız diye diye kız yaptı benimkini de erkek yapacak bu gidişleeemelis sen böle kesin konuştukça dün akşam rüyamda ayrıntılı ultrasonda pipi gördüm ben de
hadi bakalımm melis mi bilicek elvin miii
herkese hayrlı cumalr kızlar nasılsınız oğluşum olcakkkkkkkkkkkmış
ben nurbanuyu okuyup eşimle çok yorumlaştım şmdide satranç cinayetleri okuorum ve sürekli eşime anlatıorum sayılırmıııııKızlar aranızda bebeğine kitap okuyan var mı:26:
Cesikayla Egemen'in ne alakası var ayol
evet bana da denge sorunu dedi işte. ama bisiklet oturuarak yapıldığı için umitliyim bakalım ne dicek. bisiklet geleli 2 hafta oldu da ona sormadan adımımı atmadım vaalla. körü körüne baplıyım doktoruma.
dün girit le ilgili bişi demişsin ben giritliyim bebeğim hatta şevketi bostandan bahsetmişsin bizde o kuzu etli yapılır ama ben et yemediğim için ayırıp yerdim ama dün sen limonlu diye bahsedince babamı aradım çok ilginç babam canım bişi çekti diye sferber oldu izimre sipariş verdi gelince yapacak bana birde burda giritli bir mezeci var hafta içi götürcek beni sonrada ben inciyi götürcem bol bol otluycaz
burda bi tane aktar var ona da aktar demeye bin şahit ister bu malzemeleri bulamam kikrem kullandım ben dün eczacıya sordum o da sanki daha çok mu yaydı ne sivilce kdar yer oldu yarım parmak nerdeyse nefret ediyorum yaaaaaaaa
kızlar bi ara kasılmalardan bahsetmiştiniz bu kasılmalar gecemi oluyor benim gece bacak ve gövdemi isteğim dışı gerildiğini ve sonunda kasıklarıma ağrı verdiğini hissediyorum her gece oluyor bu sırtım çıtır çıtır ediyor gerinirken bacaklarımın sanki lifi kopacak gererken sizdede varmı
oğlum elvine ne inanıorsun o herkese kızın olcak dior %50 ihtimalle bilecek diyee yaralı parmağa işermi o psikologgg
ben nurbanuyu okuyup eşimle çok yorumlaştım şmdide satranç cinayetleri okuorum ve sürekli eşime anlatıorum sayılırmıııııyaa ben kendimi deli gibi hissediorum bişi yapsam ama eşimin 4 yaşındaki yiğenine haftada 1 hikayeler okuorummm acaba o işe yarıormudur hem sen hani güven oyuncağı alcaktın seni bekliorum hala
herkese hayrlı cumalr kızlar nasılsınız oğluşum olcakkkkkkkkkkkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?