2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bildiğim kadar ile bisiklete izin veriyorlar canım.
Daha önce kullananlar olmuştu sitede okumuştum.
Ama bakalım senin doktorun ne diyecek..

bakalım görücez. izin verirse iyi olur çünkü bazen kendimi çok ham hissediyorum. hareketsizlikten ödem oluyo resmen.

ya bu cicileri nerden buluyorsunuz ayol:) çok yakışmış şeker ama bol oldugu için göbüş pek belli değil

LCW den aldım ben bunu, zaten ablamdan almadığım tek şey var o da bu..
bu arada bu hamile reyonunda değildi, normal reyondan büyük beden aldım.. çok rahat...
size tavsiyem hamile reyonlarında gezmeyin, bol spor modeller var, daha şeker duruyo bunlar..

Kivim günaydın.
geçmiş olsun,önemli bir şey değildir sanırım,doktorunla konuşursun gene de.
Bol sıvı almayı ihmal etme

teşekkür ederim esracım, önem derecesini bilmiyorum ama doktorum arar beni not bıraktım. su içiyorum sürahim yanımda, inşallah bişey olmaz.

Günaydın güzel anneler, nasılsınız?
Sabah sabah karın ağrısı ile uyandım, ishal olmuşum
Doktorumu aradım ameliyattaymış ulaşamadım,
Gebelikte ishal tehlikeli mi?

bir tek bana oluyo sanmaya başlamıştım hatta herkes kabız oluyo bende ishal deyip gülüyodum kendime. korkma bişey yok geçiyo bol su içmeye dewam

kesinlikle dogru soyluyosun cınım, hamiş reyonlarında ateş var yanıyolaaaar.

günaydın herkeseeee

sevgilisevgimin kızını alıyorum
verdi...nıhahah
melis elvin esra inciden kız mı alınır...söz kestiler ya vermiyiler

aaa özge çekildi ben de vercem dedim ya be
neysee meloş sen bulmuşsun kızı zatennn
yaa kendininkini kız diye diye kız yaptı benimkini de erkek yapacak bu gidişleee melis sen böle kesin konuştukça dün akşam rüyamda ayrıntılı ultrasonda pipi gördüm ben de
hadi bakalımm melis mi bilicek elvin miii
ah siz erkek analrıı yokmusunuzzzzzzz

2036 eylül anneleri topicinde kulaklarınızı çınlatcak gün boyu bizim kızlar sizlerinnnnn

ya zaten şu ayı atlatırsak sonrası kolay yazlık elbiselerle geçiririz doğuma kadar. şimdi elimizde ne varsa idare edicez artık. pahalı birde hamile giyimleri. bu ne kadar diye sorduğumda aldığım cewap karşısında kadını tartaklayasım geliyo ağzından çıkanı kulağın duyuyomu diye

bir tek bana oluyo sanmaya başlamıştım hatta herkes kabız oluyo bende ishal deyip gülüyodum kendime. korkma bişey yok geçiyo bol su içmeye dewam

bende hamileliğime ishal ile başlamıştım, sonra normale döndü ama bugün de olunca ve bayağı ağrı yapınca endişelendim,

Sen bilirsin tabi canım sonuçta.

herkes sustu noldu ki ne? Gülaaay Meliiiiiis nerdesiniiiiiiiiiiiiiiz?
ancak anacım geçmişi okudum oyyyy
Arrtıkın Egemen mi Batuhan mı uyandırdı bilmiyorum ama bu şekilde uyanmaz negüzelmiş. deseler ki bi gün seni birisi dürterek uyandırcak çok mutlu olcaksın, inanmazdım tabi ama oluyomuş.
ayy benide öle uyandırabilir gerçi dün beni sahil uyandırdıı dünkü sevincimle kayınvalidemi bile bağrıma bastım ahahahah

sen bunları koyarkende nazarlık koy deli kız çok tatlı olmuşşş

kızlar sabahları artık yege yok diye yasin öğlen yiyeceğim zeytinyağlı ile sabahkahvaltı için ekmek peynir bıırakıor ama ev sıcak ollmaya başladı diye kahvaltıda zeytinyağlı yiyorum öğlen kahvaltı uf yaaa bende artık mutfağıma girmek istiorum çok acıkıorum sürekli bişiler yemek istiroum ama burdakilerle sınırlıyım

günaydın kızlar nasıl keyifler gülaycım çok tatlı olmuş cicin güle güle giy canım bende lcw çok güzel bi gömlek aldım hamiş reyonu değil dediğin gibi large beden aldım doğum sonrasıda giyerim diye düşündüm çok şık çok cici bencede başka reyonlarada bakın kızlar çok güzel şeyler var ama altlıklar illaki hamile giyim oluyor onun çözümü yok

bu üstümdeki 34 TL ydi..
ama çok rahat ve bol doğuma kadar giyilebilecek bişey.
şimdi içine badi giyiyorum, yazında boş atlet giyerim. hatta altı lastikli diz üstüne kadar iniyo, taytla bile giyilebilir bişey.. piknik filan bişey olursa rahat rahat gidilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…