Bildiğim kadar ile bisiklete izin veriyorlar canım.
Daha önce kullananlar olmuştu sitede okumuştum.
Ama bakalım senin doktorun ne diyecek..
ya bu cicileri nerden buluyorsunuz ayol:) çok yakışmış şeker ama bol oldugu için göbüş pek belli değil
Kivim günaydın.
geçmiş olsun,önemli bir şey değildir sanırım,doktorunla konuşursun gene de.
Bol sıvı almayı ihmal etme
Günaydın güzel anneler, nasılsınız?
Sabah sabah karın ağrısı ile uyandım, ishal olmuşum
Doktorumu aradım ameliyattaymış ulaşamadım,
Gebelikte ishal tehlikeli mi?
LCW den aldım ben bunu, zaten ablamdan almadığım tek şey var o da bu..
bu arada bu hamile reyonunda değildi, normal reyondan büyük beden aldım.. çok rahat...
size tavsiyem hamile reyonlarında gezmeyin, bol spor modeller var, daha şeker duruyo bunlar..
sevgilisevgimin kızını alıyorum
verdi...nıhahah
melis elvin esra inciden kız mı alınır...söz kestiler ya vermiyiler
yaa kendininkini kız diye diye kız yaptı benimkini de erkek yapacak bu gidişleeeya memlekete gitti ya kayınvalidesindeyken bir kere girmişti nete ama annesine geçecekti ordan herhalde annesinden giremior diye düşünüorum ama bilemem
leennnnn kızmı alınır derkennnn ne demek bu ben doğaça vercem kızımı taaaaa ne zmn konuştuk ayşegülle birdee incinin oğlu olacak bak demedi demeyinnn
ah siz erkek analrıı yokmusunuzzzzzzz
2036 eylül anneleri topicinde kulaklarınızı çınlatcak gün boyu bizim kızlar sizlerinnnnn
LCW den aldım ben bunu, zaten ablamdan almadığım tek şey var o da bu..
bu arada bu hamile reyonunda değildi, normal reyondan büyük beden aldım.. çok rahat...
size tavsiyem hamile reyonlarında gezmeyin, bol spor modeller var, daha şeker duruyo bunlar..
bir tek bana oluyo sanmaya başlamıştım hatta herkes kabız oluyo bende ishal deyip gülüyodum kendime. korkma bişey yok geçiyo bol su içmeye dewam
ancak anacım geçmişi okudum oyyyySen bilirsin tabi canım sonuçta.
herkes sustu noldu ki ne? Gülaaay Meliiiiiis nerdesiniiiiiiiiiiiiiiz?
ayy benide öle uyandırabilir gerçi dün beni sahil uyandırdıı dünkü sevincimle kayınvalidemi bile bağrıma bastım ahahahahArrtıkın Egemen mi Batuhan mı uyandırdı bilmiyorum ama bu şekilde uyanmaz negüzelmiş. deseler ki bi gün seni birisi dürterek uyandırcak çok mutlu olcaksın, inanmazdım tabi ama oluyomuş.
Ayy bu çok tatlıymış
Çok da yakışmış,maaşallah canım
ya zaten şu ayı atlatırsak sonrası kolay yazlık elbiselerle geçiririz doğuma kadar. şimdi elimizde ne varsa idare edicez artık. pahalı birde hamile giyimleri. bu ne kadar diye sorduğumda aldığım cewap karşısında kadını tartaklayasım geliyo ağzından çıkanı kulağın duyuyomu diye
herkese hayrlı cumalr kızlar nasılsınız oğluşum olcakkkkkkkkkkkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?