demek ki ihtiyacın yok bebişim daha :) saglikli gorduyse seni neden versin adamcık boşuna.
demek ki ihtiyacın yok bebişim daha :) saglikli gorduyse seni neden versin adamcık boşuna.
öylemi dersin ne bilim herkes elevit içiyor bende hevesleniyorum
esracım burda sizlerden okudum dr.uma sordum multitabs bende kabızlık oluyor probiyotik olduğunu okudum dr. dediki kullanabilirsin devlet karşılamadığı için vermiyoruz biz durumun iyiyse almaya tavsiye ederim dedi ama elevitede devam et dedi kan ilacı vermiyorum dedi var çünkü vitaminlerin içinde tahlillerinde iyi dedi demir eksikliğin yok dedi iki vitamini kullan dedi
canım açıkca ben ne istersem yiyorum ketçap da mayonezde kendimi kıstığım hiç birşey yok desem yeridir ne istersen yemek lazım bence mesela ton balığı hamileliğimden beri yemedim ama bu hafta 2 küçük paket yedim light olanından canım istedi, salam da yiyorum çok arada ama ne bilim ne bulursam yiyorum desem iyidir.
ı-ıhh ben yemiyorum. etleride iyi pişiriyorum hatta. çok dikkatliyim. çayı kahveyi tamamen çıkardım hayatımdan. fulll çeki düzen var yani yeme içmede bende
benimkide vermiyor. demir hapı içiyorum. sordum omega yazmıycakmısınız diye. ihtiyacın yok dedi. her gün 2 cewiz 1 avuç fındık muhakkak yiyorum. haftada 1 balıkda yiyorum diye. ilaç olarak değl doğal yolla almak daha iyiyymiş
ı-ıhh ben yemiyorum. etleride iyi pişiriyorum hatta. çok dikkatliyim. çayı kahveyi tamamen çıkardım hayatımdan. fulll çeki düzen var yani yeme içmede bende
ben doktora sordum kahve içebili miyim çay içebilirmiyim falan diye hasta değilsin hamilesin dedi günde 1 bardaktan zarar yok ne istersen ye iç dedi (alkol sigara hariç) ama hamur işinden uzak duruyoruz az az sık sık besleniyoruz gece yatmadan önce yemek yemiyoruz 5. aya kadar kilo almazsak çok seviniyoruz çünkü hamileliğin yaza gelecek mahvolursun dedi sanki diyetisyen benimki
Egemen o Egemen.Hem annesinin ismine de uyuyor
Benim doktorum yürüyüş bandını önermemişti mesela. Spor salonundaki aletleri önermedi, denge sorunu olabilir, riske atma dedi. Ama şu kitaplarda falan olan hamile egzersizlerini yapabilirsin demişti. Ben de başlıcam haftasonu, umarım yani
Kızın olcak seninnnnnnnnn! Sen ismini hazırla bakalım..
oğlum elvine ne inanıorsun o herkese kızın olcak dior %50 ihtimalle bilecek diyee yaralı parmağa işermi o psikologgg
tebriklerrr
ben nurbanuyu okuyup eşimle çok yorumlaştım şmdide satranç cinayetleri okuorum ve sürekli eşime anlatıorum sayılırmıııııyaa ben kendimi deli gibi hissediorum bişi yapsam ama eşimin 4 yaşındaki yiğenine haftada 1 hikayeler okuorummm acaba o işe yarıormudur hem sen hani güven oyuncağı alcaktın seni bekliorum hala
dün girit le ilgili bişi demişsin ben giritliyim bebeğim hatta şevketi bostandan bahsetmişsin bizde o kuzu etli yapılır ama ben et yemediğim için ayırıp yerdim ama dün sen limonlu diye bahsedince babamı aradım çok ilginç babam canım bişi çekti diye sferber oldu izimre sipariş verdi gelince yapacak bana birde burda giritli bir mezeci var hafta içi götürcek beni sonrada ben inciyi götürcem bol bol otluycaz
öylemi dersin ne bilim herkes elevit içiyor bende hevesleniyorum
benim doktorum doğum sonrası bile elevit veriyor ama benim mideme dokundu mesela. artık gün aşırı iki günde bir alıyorum. onun yanında demir hapı alıyorum kanım çok düşük. sabah akşam hemde, emilimi hızlı olsun diye redoxon içiyorum c vitamini... birde magnezyum geceleri içiyorum her gün....
ohhh bitti daha yok
Ben 2 kiloya yakın aldım
daha göstermez ki, kız oooo, erkekler çabuk gösterir, kızlar göstermezzzzz. Sonra % % diye gezersin, daha kötüben iyisi mi bi kaçamak yapıp haftaya başka bi doktora gideyim cinsiyet içinn yoksa bekliyemicem 27 sine kadarrrrrr
Esracım 2 kilo ne ki ayol? 6 aldım bennnnnnBen 2 kiloya yakın aldım
Ben 2 kiloya yakın aldım
ben doktora sordum kahve içebili miyim çay içebilirmiyim falan diye hasta değilsin hamilesin dedi günde 1 bardaktan zarar yok ne istersen ye iç dedi (alkol sigara hariç) ama hamur işinden uzak duruyoruz az az sık sık besleniyoruz gece yatmadan önce yemek yemiyoruz 5. aya kadar kilo almazsak çok seviniyoruz çünkü hamileliğin yaza gelecek mahvolursun dedi sanki diyetisyen benimki
benimkide öleee... tek tek soruyorum ben mesela karides hadtasıyımdır... ayda bir tek porsiyon dedi bana. adam bile korkmuş benden, şüpheleniyo...potansiyel var yaa
kahveyi hafta 1 dedi bana ama, çayda günde 1-2 bardak açık...
benimde kan sayımım çok düşük canım 2. ayda günde 3 kere içilen sıvı birşey canım bunu hep içecekmişim doktor amca öle dedi.....
benimkide öleee... tek tek soruyorum ben mesela karides hadtasıyımdır... ayda bir tek porsiyon dedi bana. adam bile korkmuş benden, şüpheleniyo...potansiyel var yaa
kahveyi hafta 1 dedi bana ama, çayda günde 1-2 bardak açık...
karides hariç digelreri ile ilgili bana da aynısını söledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?