2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

demek ki ihtiyacın yok bebişim daha :) saglikli gorduyse seni neden versin adamcık boşuna.

evet dr.lar tahillere göre karar veriyor vitaminlerde bana öyle dedi kanımı çok iyi buldu gerçektende üst sınırlarda değerlerim hep çok kanlı canlıyım sanırım

Hımm anladım canım.
Ben sadece elevit kullanıyorum şu anda.
Doktorum kan hapı yazmadı geçen ay,elevitteki karşılar dedi:26:
Bu ay tekrar hatırlatacağım

eve benimkide ilaca çok karşı folik asiti bile hemen kes dedi nedense

ben iyisi mi bi kaçamak yapıp haftaya başka bi doktora gideyim cinsiyet içinn yoksa bekliyemicem 27 sine kadarrrrrr

öylemi dersin ne bilim herkes elevit içiyor bende hevesleniyorum

benim doktorum doğum sonrası bile elevit veriyor ama benim mideme dokundu mesela. artık gün aşırı iki günde bir alıyorum. onun yanında demir hapı alıyorum kanım çok düşük. sabah akşam hemde, emilimi hızlı olsun diye redoxon içiyorum c vitamini... birde magnezyum geceleri içiyorum her gün....
ohhh bitti daha yok

benimde kan sayımım çok düşük canım 2. ayda günde 3 kere içilen sıvı birşey canım bunu hep içecekmişim doktor amca öle dedi.....

ben iyisi mi bi kaçamak yapıp haftaya başka bi doktora gideyim cinsiyet içinn yoksa bekliyemicem 27 sine kadarrrrrr
daha göstermez ki, kız oooo, erkekler çabuk gösterir, kızlar göstermezzzzz. Sonra % % diye gezersin, daha kötü

Ben 2 kiloya yakın aldım
Esracım 2 kilo ne ki ayol? 6 aldım bennnnnn

Kızlar 3000'e yaklaştık, Bugün Beliz'i hissetmem şerefine ben talibim 3000'eeeeee. Ama yemeğe gitcem sakın ben yokken yapmayın haa

Ben 2 kiloya yakın aldım

ya neden üzülüyosun ki tabi ki alıcaz. zaten spor yapsan da diyet yapsan da alıyosun kilo, doğanın kanunu. dogum sonrası kıtlık tehlikesine karşı vucuttaki yag dokusu artış gösteriyo zaten bu bile kilo yapıyo. kilo almıcam diye uğraşmayın hiç, ben hamurişi makarna ve makarna çeşitlerinde hayatta vazgeçmem, doktor oha naptın sen dur artık kilo alma diyene kadar da vezgecmicem vallahi, normal dogumu tehlikeye sokacak kadar kilo almak istemem tabi ama kilo alacağım aşikar 3-4 kilo aldım bile zaten. hiiiç kasamam.

kızlar ben çıktım hava çok güzel hava alıcam biraz üşümekten bıktım o yüzden sık sık tuvalete gidiyorum kesin ayakları üşütüyorum ondan oluyor çünkü yanma yok her gidişimdede hakkını veriyorum az değil yani yaptığım bakteri olsa az gelir yanardı hep üşütmekten oluyor dikkat edin ayaklarınıza kızlar bu havalar fena havalar pazartesi yağış gösteriyo bu hafta yine soğuk bıktım ya bizim yakıt bitmiş askeriyenin ne haliniz varsa görün dediler resmen ufoyla idare ediyoruz oğlumu zor büyüttüm bu bebekte zor büyüyecek bu evde offf off allah sonumuzu hayır etsin

benimde kan sayımım çok düşük canım 2. ayda günde 3 kere içilen sıvı birşey canım bunu hep içecekmişim doktor amca öle dedi.....

benim 9,5 tuu... bu kadar olmamıştır seninki bence. özellikle dr.um hematoloğa yönlendirdi beni haftaya tekrar gidicem. bakalım ne kadar düştü kanım. benim oğlan kanımı emiyor halaaa

MeloşşşşSöz seni meşgul etmicez, işine bak sen, ara ara oku ama burayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…