iyi iyiy çok şükür canın bişi çekmiş, kuzu etlisini sevmiyorum ben de, ben kuzu eti ağzıma koymam zaten, o yuzden en iyisi salata. inşallah biran önce yiyebilirsin. yoksa kendimi affedemem.
bende 1 kere gece oldu. ayağıma kramp girdi sanki. uyuyordum bacağımın ağzısına uyandım. eşimlede küstük bide. ahhh diye bağırarak uyanınca kalktı masaj falan yaptı. sonra öpüştük sonra.... işte barıştık. bazen kramlar yararlı olabiliyo
Merhaba
benim yarın doktor kontrolüm var %75 oğluşum %100 olmuşmudur acaba?????
E aşermeden hamilelik mi olur yahu, geçen gün canım 1 yemek istedi, saat 10'a kadar onun pişmesini bekledim, yedim öyle yattım, çok fenaymış aşermek yahu :)Canım çekiyo kızlar yaaaa, ben bugün bi acayip olmuşum, aşeresim gelmiş
benimki farklı sanırım gerilme benimkisi ama istemim dışı oluyor çok gerilmekten kasığım ağrıyor o yüzden bebişe bişi olcak diye tırsıyorum
Allah gönlüne göre versin canım, olmuş desem mi olmamıştır mı desem bilemedim.
amin canım nasıl olsa ikiside yok hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun mavi kıyafetleri saçına pembe toka takarak giydiririm ne olcak
benimde dün canım hamberger çekti ne alaka bilemedim
amin canım nasıl olsa ikiside yok hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun mavi kıyafetleri saçına pembe toka takarak giydiririm ne olcak
hehe iyi çözümmüş pembe tokalar :)
yokyokk hiç öle düşünme ben zaten ekşi şeyler tüketebildiğim için her gelenden öle bişi istiorum öle yiyorum hem cnm babamda hayatında birkere bişi yapsın bnm için bu bahaneyleiyi iyiy çok şükür canın bişi çekmiş, kuzu etlisini sevmiyorum ben de, ben kuzu eti ağzıma koymam zaten, o yuzden en iyisi salata. inşallah biran önce yiyebilirsin. yoksa kendimi affedemem.
bende 1 kere gece oldu. ayağıma kramp girdi sanki. uyuyordum bacağımın ağzısına uyandım. eşimlede küstük bide. ahhh diye bağırarak uyanınca kalktı masaj falan yaptı. sonra öpüştük sonra.... işte barıştık. bazen kramlar yararlı olabiliyo
bazen benim canımda istiyo fast food ama onlarıda ketçap mayonezsiz sewmiyorum tatsız oluyor
ama ces ben iki tane vitamin kullanıyorum multitabs ve elevit ikisindede magnezyum var bildiğim kadarıyla onlar fayda etmiyormudur ben oğlumdada yaşadım bu gerilmeleri 190 mg magnezyum alıyorum günlük iki vitamin toplamında senin kullandığın kaç mg
ama ces ben iki tane vitamin kullanıyorum multitabs ve elevit ikisindede magnezyum var bildiğim kadarıyla onlar fayda etmiyormudur ben oğlumdada yaşadım bu gerilmeleri 190 mg magnezyum alıyorum günlük iki vitamin toplamında senin kullandığın kaç mg
Ayşegülcüm neden 2 vitamin kullanıyorsun
sadece kan ilacı kullanıyorum o kadar başka hiç bir şey vermiyor benimki yaaaaa
bazen benim canımda istiyo fast food ama onlarıda ketçap mayonezsiz sewmiyorum tatsız oluyor
canım açıkca ben ne istersem yiyorum ketçap da mayonezde kendimi kıstığım hiç birşey yok desem yeridir ne istersen yemek lazım bence mesela ton balığı hamileliğimden beri yemedim ama bu hafta 2 küçük paket yedim light olanından canım istedi, salam da yiyorum çok arada ama ne bilim ne bulursam yiyorum desem iyidir.
sadece kan ilacı kullanıyorum o kadar başka hiç bir şey vermiyor benimki yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?