2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi iyiy çok şükür canın bişi çekmiş, kuzu etlisini sevmiyorum ben de, ben kuzu eti ağzıma koymam zaten, o yuzden en iyisi salata. inşallah biran önce yiyebilirsin. yoksa kendimi affedemem.

Canım çekiyo kızlar yaaaa, ben bugün bi acayip olmuşum, aşeresim gelmiş

benimki farklı sanırım gerilme benimkisi ama istemim dışı oluyor çok gerilmekten kasığım ağrıyor o yüzden bebişe bişi olcak diye tırsıyorum

Kızlar ben birşey sorcam sizlere hani park yatak almaktan kardeşlerim sayesinde vazgeçtim ya şimdi beyaz karyola almak istiyorum böle alt açma yeri olan çekmeceleri olan nerelere bakayım sizce???

Merhaba

benim yarın doktor kontrolüm var %75 oğluşum %100 olmuşmudur acaba?????

Allah gönlüne göre versin canım, olmuş desem mi olmamıştır mı desem bilemedim.

Canım çekiyo kızlar yaaaa, ben bugün bi acayip olmuşum, aşeresim gelmiş
E aşermeden hamilelik mi olur yahu, geçen gün canım 1 yemek istedi, saat 10'a kadar onun pişmesini bekledim, yedim öyle yattım, çok fenaymış aşermek yahu :)

benimki farklı sanırım gerilme benimkisi ama istemim dışı oluyor çok gerilmekten kasığım ağrıyor o yüzden bebişe bişi olcak diye tırsıyorum

bence senin de magnezyuma başlaman lazım canım ama doktora sorarak tabi.

ama ces ben iki tane vitamin kullanıyorum multitabs ve elevit ikisindede magnezyum var bildiğim kadarıyla onlar fayda etmiyormudur ben oğlumdada yaşadım bu gerilmeleri 190 mg magnezyum alıyorum günlük iki vitamin toplamında senin kullandığın kaç mg

iyi iyiy çok şükür canın bişi çekmiş, kuzu etlisini sevmiyorum ben de, ben kuzu eti ağzıma koymam zaten, o yuzden en iyisi salata. inşallah biran önce yiyebilirsin. yoksa kendimi affedemem.
yokyokk hiç öle düşünme ben zaten ekşi şeyler tüketebildiğim için her gelenden öle bişi istiorum öle yiyorum hem cnm babamda hayatında birkere bişi yapsın bnm için bu bahaneyle

Ayşegülcüm neden 2 vitamin kullanıyorsun

multitabsı ben de kullanıyorum ama ayrıyetten magneyum da içiyorum sabah akşam. eve gidince bakayım gramajına, solgarın magnezyum kalsiyum çinko karşımı. doktor mutlaka hergün iç dedi multitabsa ragmen bunu dediyse bir bildigi vardir heralde canım, bilemedim ki ben de şimdi yahu.

buldum canım böyleymiş içerigi.

Kalsiyum (karbonat, sitrat, glukonat)1000 mg

Magnezyum (oksit, sitrat, glukonat)400 mg

Çinko (glukonat)15 mg

Son düzenleme:
Ayşegülcüm neden 2 vitamin kullanıyorsun

esracım burda sizlerden okudum dr.uma sordum multitabs bende kabızlık oluyor probiyotik olduğunu okudum dr. dediki kullanabilirsin devlet karşılamadığı için vermiyoruz biz durumun iyiyse almaya tavsiye ederim dedi ama elevitede devam et dedi kan ilacı vermiyorum dedi var çünkü vitaminlerin içinde tahlillerinde iyi dedi demir eksikliğin yok dedi iki vitamini kullan dedi

sağol cescim ben dr.uma bi sorayım bu gerilmeleri çok rahatsız edici bir gerilme bu bütün boydan geriliyorum isteğim dışı kemiklerimi çatırdatırcasına düşün artık farkettiğim an durduruyorum ama uykum bölünüyor

sadece kan ilacı kullanıyorum o kadar başka hiç bir şey vermiyor benimki yaaaaa

benimkide vermiyor. demir hapı içiyorum. sordum omega yazmıycakmısınız diye. ihtiyacın yok dedi. her gün 2 cewiz 1 avuç fındık muhakkak yiyorum. haftada 1 balıkda yiyorum diye. ilaç olarak değl doğal yolla almak daha iyiyymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…