2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ay içim rahatladı azıcık...
haaahhh şöyleeeee... tamam canım arkanda ben varım. bişi olursa yaz beraber döveriz herkeşi..
alırız cücükünü beraber bakarız..

canım öncelikle geçmiş olsun erken doğum riski denince eşin bir yorumda bulunmadımı yaa
ve kendimden biliorum kaçış yok bu işlerden cnm ne olur sık dişini yalvarırım sana bak orda kendini sinir edersen bebeğine çok büyük zarar vermiş olcaksın ben öle yap böle yap diyemem yapamayacağını bilrim çünkü yapılmıor ayrıca çamura taş atsan üstüne sıçrayacak yılda 1 kere idare et lütfen bu mevlüd işini sen güler yüzünden ödün verme bırak eşinle kayınvaliden utansın ben bu kdr sene sabrettim eşim daha yeni anladı herşeyi ama ne hakaretler ne azarlar ne saygısızlıklar gördüm yinede göreceğim ama en azından eşim önce melis dior artık gör bak aynıları sendede olacak ama şimdi stres yaparsan korkunç bir bebeğin olacak yine sen çekeceksin onada günah
çoookkk geçmiş olsun cnm inşallah başka kötü olay yaşamazsınız
ben sana dünde yazdım ama okumadın hemen geç böle msjlarıı canım bnmm seninde canına yazık
ayyy çok hoşuma gitti ces yaa egemenin seni uyandırması oyy yesin onu teyzesii

canım ama onlar düşünür diye düşünüorum düşünmedilerse tatlı sert bir üslupla aaa burdaa hamile var ayolll alnımamı yazayım dersinn olur biterrr

ayyy çok hoşuma gitti ces yaa egemenin seni uyandırması oyy yesin onu teyzesii

Arrtıkın Egemen mi Batuhan mı uyandırdı bilmiyorum ama bu şekilde uyanmaz negüzelmiş. deseler ki bi gün seni birisi dürterek uyandırcak çok mutlu olcaksın, inanmazdım tabi ama oluyomuş.

Günaydın güzel anneler, nasılsınız?
Sabah sabah karın ağrısı ile uyandım, ishal olmuşum
Doktorumu aradım ameliyattaymış ulaşamadım,
Gebelikte ishal tehlikeli mi?

Ayyy süper çok az kalmış kuzu ve annesinin buluşmasınaaaa
Kontrol mü yoksa bugün de yapılacak bir şey var mı cesscim?

Kontrol sadece canım, hem sorucaklarım var, yarın 4-5 saatlik yola gidicem onu sorucam (heralde bişi olmaz) kondisyon bisikleti kullanabilir miyim onu sorucam, 1-2 şey daha var da aklımda degil şimdi.

Günaydın güzel anneler, nasılsınız?
Sabah sabah karın ağrısı ile uyandım, ishal olmuşum
Doktorumu aradım ameliyattaymış ulaşamadım,
Gebelikte ishal tehlikeli mi?

canım geçmiş olsun panik yapma geçer.bulantı ve kusma olmadığı müddetçe ishalin tehlikesi yok.haşlanmış patates ye.lifli meyveler ye.

Kontrol sadece canım, hem sorucaklarım var, yarın 4-5 saatlik yola gidicem onu sorucam (heralde bişi olmaz) kondisyon bisikleti kullanabilir miyim onu sorucam, 1-2 şey daha var da aklımda degil şimdi.

vayyy ces im hamileyim ama fitim diyosun sporumu yaparım diyosun:))

canım geçmiş olsun panik yapma geçer.bulantı ve kusma olmadığı müddetçe ishalin tehlikesi yok.haşlanmış patates ye.lifli meyveler ye.

enfeksiyon falan degilse bir tehlikesi yoktur. bol bol su iç ki su kaybını telafi edebilesin. geçmiş olsun inşallah daha fazla agri yapmaz.

vayyy ces im hamileyim ama fitim diyosun sporumu yaparım diyosun:))

yapmıyrorum da yapsam diyorum işte. çok fazla yürüyüşe gidemiyorum da eşim de eve almış kondisyon bisikleti kendi binip duruyo. aslında benim 1 step aletim var böyle adım hareketi yaptırıyoama ona izin vermedi doktorum. denge problemi yaşayabilirsin, düşme anında da bebegi korucam derken kendini incitirsin kullanma onu dedi, belk kondisyon bisikletine de izin vermez.

Hımm anladım canım.
Sor tabii aklındakileri de için rahat etsin

enfeksiyon falan degilse bir tehlikesi yoktur. bol bol su iç ki su kaybını telafi edebilesin. geçmiş olsun inşallah daha fazla agri yapmaz.

teşekkür ederim kızlar, araştırdım, önemli birşey göremedim nette, doktor da arar beni gerçi ama panik işte.
öptüm sizi

Bildiğim kadar ile bisiklete izin veriyorlar canım.
Daha önce kullananlar olmuştu sitede okumuştum.
Ama bakalım senin doktorun ne diyecek..

teşekkür ederim kızlar, araştırdım, önemli birşey göremedim nette, doktor da arar beni gerçi ama panik işte.
öptüm sizi

Kivim günaydın.
geçmiş olsun,önemli bir şey değildir sanırım,doktorunla konuşursun gene de.
Bol sıvı almayı ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…