Pek sıcak gelmese de düşüneceğim canım,sağol
Sen bilirsin tabi canım sonuçta.
herkes sustu noldu ki ne? Gülaaay Meliiiiiis nerdesiniiiiiiiiiiiiiiz?
gülay bana gaz verme çok fena gaza gelirim ben gidermişim mevlitte evire çevire ver allahım ver ver allahım verkız o kadar da sessiz değilim merak etme savcılığa dedim dilekçe yazıyorum lithium un başına birşey gelmesinden kaynanası sorumludur diye dedim.ayağını denk al seni yedi düvele rezil ederim dedim.bir daha zaten 4-5 ay gitmedim ben ona o zamandan beri duruldu sayılır en azından çingene gibi kavga etmiyoruz
Gülay göbiş resmi çekiyordur
Melis de geçmişi okuya okuya geliyordur
canım öncelikle geçmiş olsun erken doğum riski denince eşin bir yorumda bulunmadımı yaacanlar günaydınn
bugun gene sinir küpüyüm.dün kayınvalidem aradı eşimi (bu arada yarın mevlit ve hala annemi zahmet edip aramadı davet için) demiş ki cuma günü baban için okulda tören düzenlencek gelin.eşimin oraya yetişmesi için öğleden sonra sevk falan alması lazım.zaten 1de en erken yola çıksak 3te ancak orda olcaz ucu ucuna yetişicez.ben zaten kaç haftadır habire izin alıyorum bebek için hastane peşinde.bugun sözde annemlerde kalıcaktık cumartesi sabah gececektik kaynanama.şimdi eşim diyo ki öğlen yola çıkıcaz direk bize gidicez törene.ben dedim sen git ben yarın mevlide geliyim sonucta okulda konuşma falan yapılcak yarım saatlik bişi.yol olmazmış benim gitmem gerekirmiş.o zaman dedim ben yarın mevlit sonrası akşam annemlere döneyim sen annenle kal pazar beni alırsın eve geçeriz ben de annemleri görmüş olurum.yok o da olmazmış anası laf edermiş babasının yılında kocasını bıraktı anasına gitti diye.şimdi bütün haftasonum kaynanamın sahte ağlamalarını çekmekle geçecek deliricem.bir de sadece o olsa! köyden bir sürü akrabaları gelecek ben gene hamile halimle getir götür servis yap kıçım yer görmücek.yaaa mevlitte kapıda dikilmemi bekliyolar neymiş gelin oldugum için gelen gidene hoşgeldin dicekmişim zaten 1.derece akrabalar dışında kimseyi tanımıyorum.bir de biz genciz diye bizi oturtmuyorlar 4-5saat ayakta dikilmiştim gecen sene mevlitte.annem de bu sefer bana surat yapıyor hep onların dedikleri oluyor hayatınızı hep o kadının isteklerine göre ayarlıosunuz valla çıldırıcam.
dün o kadar sinirlenmişim ki gece pat diye çenemin solunda iğrenç bir uçuk çıktı canım yanıyor.sonra 2de bir uyandım karın ağrısıyla yarım saat yatakta kıvrandım.korktuk acile gittik hemen.ebeler baktılar.kalp atışı duyuluyor dedi ebe.hareket ettiğini de hissetti.ama karın ağrısı tehlike belirtisiymiş.erken doğum riski olabilir.mutlaka doktoruna gözük dedi.
çoookkk geçmiş olsun cnm inşallah başka kötü olay yaşamazsınızHerkese günaydınlar kızlarrrr
ben giremedim kaç gündür başımızda neler oluyo bilseniz
Teyzem kalpten ameliyat oldu bi anda kalp kapakçığı değişti off offf
kaç gündür hjastanelerdeyiz (hemde teyzem bekar ve kimsesi yok bizden yani annemlerden kardeşlerinden başka)
sizlerde kaldı aklım ama yazamadım da dün hastaneden bi girim dedim net koptu zırt pırttt
geçmişide okuyamadım herkesler iyidir inşallahhhh
Dua edin bize bideeee nolurusnuz
ben sana dünde yazdım ama okumadın hemen geç böle msjlarıı canım bnmm seninde canına yazıkcok cok cok ozur dılıyorum canım ama Allah bılmem nesını versın o kadının. Kızı yok bunun heralde. onun bulntısı falan olmaması cok normal o ınsan degıl cunku. cıkıyorum kızlar ben bu muhabbet benı cok gerıyor cok aglak bısey oldum ben basladı yıne sulu gozlerım kahvaltı bulasıklarımı falan toplayayım barı hadı byyy
ayyy çok hoşuma gitti ces yaa egemenin seni uyandırması oyy yesin onu teyzesiimaşallah canım baya almışsın kilo ama olsun, kilo sabir bişi degil sonuçta verilebilir sonradan, yarasın bebegine. ben de yanılmıyosam 4 kilo almışımdır. doktorda bakacaz bugün işte.
Ha bu arada kızlar haftasonu şehir dışında olacağım için doktor randevumu bugün saat 5:20'ye aldım, oğlumu can parçamı gözetlicez bugun. bakalım ne yaramazlıklar yapmış küçük insan. bugün o da erken uyandı. hep kahvaltıdan sonra dürtüklerdi, bugün onun tekmeleriyle uyandım sabah. hayırlısı bakalım. Cuma diyer o da sevinçli zannedersem.
kızlar ya bu akşam arkadaşlarımıza gidicez aslında ben hiç istemiyorum çünkü herkes sigara içiyo içmeyinde diyemem kendi evim olsa içirmem zaten normaldede evimde sadece mutfakta içiliyodu ama hem misafirliğe gidip hemde karışmak olmazki gerçi engine dedim öyle fosur fosur sigara içme diye ama içilicek işte bende öyle oturucam orda
Gülay göbiş resmi çekiyordur
Melis de geçmişi okuya okuya geliyordur
Ehhe kesin, ay konışalım da zaman çabucuk geçsin, 5:20 de doktora gidiceeeeem.
ayyy çok hoşuma gitti ces yaa egemenin seni uyandırması oyy yesin onu teyzesii
Ayyy süper çok az kalmış kuzu ve annesinin buluşmasınaaaa
Kontrol mü yoksa bugün de yapılacak bir şey var mı cesscim?
Günaydın güzel anneler, nasılsınız?
Sabah sabah karın ağrısı ile uyandım, ishal olmuşum
Doktorumu aradım ameliyattaymış ulaşamadım,
Gebelikte ishal tehlikeli mi?
göbiş resmi mi dedi biri ?
kızlar LCW den aldığım bir üst var şuanda üstümde görmeniz lazım harika durdu...
Kontrol sadece canım, hem sorucaklarım var, yarın 4-5 saatlik yola gidicem onu sorucam (heralde bişi olmaz) kondisyon bisikleti kullanabilir miyim onu sorucam, 1-2 şey daha var da aklımda degil şimdi.
canım geçmiş olsun panik yapma geçer.bulantı ve kusma olmadığı müddetçe ishalin tehlikesi yok.haşlanmış patates ye.lifli meyveler ye.
vayyy ces im hamileyim ama fitim diyosun sporumu yaparım diyosun:))
Kontrol sadece canım, hem sorucaklarım var, yarın 4-5 saatlik yola gidicem onu sorucam (heralde bişi olmaz) kondisyon bisikleti kullanabilir miyim onu sorucam, 1-2 şey daha var da aklımda degil şimdi.
canım geçmiş olsun panik yapma geçer.bulantı ve kusma olmadığı müddetçe ishalin tehlikesi yok.haşlanmış patates ye.lifli meyveler ye.
enfeksiyon falan degilse bir tehlikesi yoktur. bol bol su iç ki su kaybını telafi edebilesin. geçmiş olsun inşallah daha fazla agri yapmaz.
yapmıyrorum da yapsam diyorum işte. çok fazla yürüyüşe gidemiyorum da eşim de eve almış kondisyon bisikleti kendi binip duruyo. aslında benim 1 step aletim var böyle adım hareketi yaptırıyoama ona izin vermedi doktorum. denge problemi yaşayabilirsin, düşme anında da bebegi korucam derken kendini incitirsin kullanma onu dedi, belk kondisyon bisikletine de izin vermez.
teşekkür ederim kızlar, araştırdım, önemli birşey göremedim nette, doktor da arar beni gerçi ama panik işte.
öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?