ben almadım canım sadece 400 gram acaip seviniyor benim doktora kilo almadığımı görünce nerdeyse göbek atacak ama annem üzülüyor
daha göstermez ki, kız oooo, erkekler çabuk gösterir, kızlar göstermezzzzz. Sonra % % diye gezersin, daha kötü
Esracım 2 kilo ne ki ayol? 6 aldım bennnnnn
Kızlar 3000'e yaklaştık, Bugün Beliz'i hissetmem şerefine ben talibim 3000'eeeeee. Ama yemeğe gitcem sakın ben yokken yapmayın haa
ya neden üzülüyosun ki tabi ki alıcaz. zaten spor yapsan da diyet yapsan da alıyosun kilo, doğanın kanunu. dogum sonrası kıtlık tehlikesine karşı vucuttaki yag dokusu artış gösteriyo zaten bu bile kilo yapıyo. kilo almıcam diye uğraşmayın hiç, ben hamurişi makarna ve makarna çeşitlerinde hayatta vazgeçmem, doktor oha naptın sen dur artık kilo alma diyene kadar da vezgecmicem vallahi, normal dogumu tehlikeye sokacak kadar kilo almak istemem tabi ama kilo alacağım aşikar 3-4 kilo aldım bile zaten. hiiiç kasamam.
karides hariç digelreri ile ilgili bana da aynısını söledi.
karides ton balığı ve diğer büyük balıklarda kurşun gibi ağır metaller birikirmiş. bunların vucuda alınmasını istemeyiz biz dedi. ama ben resmen aş eriyorum dedim karidese... oda bugün akşam müsade sana dedi...ama tek porsiyon olsun diyede tembihledi
MeloşşşşSöz seni meşgul etmicez, işine bak sen, ara ara oku ama burayı...
karides ton balığı ve diğer büyük balıklarda kurşun gibi ağır metaller birikirmiş. bunların vucuda alınmasını istemeyiz biz dedi. ama ben resmen aş eriyorum dedim karidese... oda bugün akşam müsade sana dedi...ama tek porsiyon olsun diyede tembihledi
bütün büyük balıklarda degil de dip balıklarında ağır metaller olur cınım, bir balıkçı köyü kızı olarak belirteyim. midye özellikle çok çok çok ama çok zararlı. benim de canım onu çok çekiyo ama yiyemiyorum, yemem de. hem pis hem de ağır metal oranı çok.
BENDE ÖYLE BİLİYORUM CANIM AMA BU HAFTA ZATEN BİRŞEY YEMEDİM DİYE TONA BALIĞI YEDİM CANIM....
BEN MEYVE ÇOK YİYORUM YANİ SOYUP VERDİKLERİ TAKTİRDE 2 KİLOYA YAKIN YERİM CİNSİ FARKETMES HERŞEYİ YERİM ŞİMDİ ANANASA TAKILDIM
benim 9,5 tuu... bu kadar olmamıştır seninki bence. özellikle dr.um hematoloğa yönlendirdi beni haftaya tekrar gidicem. bakalım ne kadar düştü kanım. benim oğlan kanımı emiyor halaaa
bütün büyük balıklarda degil de dip balıklarında ağır metaller olur cınım, bir balıkçı köyü kızı olarak belirteyim. midye özellikle çok çok çok ama çok zararlı. benim de canım onu çok çekiyo ama yiyemiyorum, yemem de. hem pis hem de ağır metal oranı çok.
ÇOOOK AFEDERSİNİZ KIZLAR CANINIZ ÇEKMESİN BEN GEÇEN HAFTALARDA KOKEREÇ VE MİDYE TAVA YEDİM AMA NE YAPAYIM ÇOK CANIM ÇEKMİŞTİ BEEE
ÇOOOK AFEDERSİNİZ KIZLAR CANINIZ ÇEKMESİN BEN GEÇEN HAFTALARDA KOKEREÇ VE MİDYE TAVA YEDİM AMA NE YAPAYIM ÇOK CANIM ÇEKMİŞTİ BEEE
ah canım naptın sen yaaaaaaa, bana kalırsa bir daha sakın ikisini de yeme. kok. desen bakteri kaynagi, digeri agir metal deposu. en zararlıları yemiişin resmen. az dayan. kok. istediginde canin, haslanmis tavuk etini sivi yagda kavur citirdat, ustune bolbol kimyon ve tuz dök ye, çok benziyo tadı.
daha göstermez ki, kız oooo, erkekler çabuk gösterir, kızlar göstermezzzzz. Sonra % % diye gezersin, daha kötü
Esracım 2 kilo ne ki ayol? 6 aldım bennnnnn
Kızlar 3000'e yaklaştık, Bugün Beliz'i hissetmem şerefine ben talibim 3000'eeeeee. Ama yemeğe gitcem sakın ben yokken yapmayın haa
Kızlar ben biraz kaçıyorum.
Evi toparlayayım,yeek falan yapayım malum akşam kurs var.
Görüşmek üzere..
bende bana tebrik koymayan olmadı diye bildiğim için bişi demiorum zatenn yavrucummm sahil rüzgar ne güzel isimler dimi yaaamelis kızzzz
BEN SAHİL KIZIMIZ İÇİN SANA TEBRİK KOYMUŞTUM GÖRMEMİŞSİN DİYE TEKRAR SÖLEME GEREĞİ DUYDUM
olum bende sen gibiyim bnm dr um zaten sigara içmediğim için uyarmadıda içkinin 1 bardağına bile iznin yok ne yersen ye eyetrki besle şu bebeği demişti yiyebilsem yerdim senin gibi ama bende herşeyden az yiyenn biriyim takıntılı deilim açıkcası napim ölimmiii
esraaaaaaaaaaaaaaa bu battaniyeyeye benzeyen tehlikeli olabilirmi küçük olan daha mı mantıklı acaba
aaaaa bak sana ne anlatıcam dr a gittim ya salı günü başağrımdan bahse3tiim parolun içeriği içime sinmedi dedim minosette ise anemisi olanlar içmesin diye bir ibare var dedim kadın bana eee senin okdr tehlikeli düzeyde bir rahatsızlığın yokki dedi
biliorsun bnm 3 değerim 3 yani yok desek daha doğru daha 3 hafta önce kan transferi diyen kadın böle dedi ben delirdim akşam eşime çıkıştım bi dünya çok sinirleirm bozuldu
ha sonrada dediki 1 ay sonra gel serum ve kan iğnesi yapalım sana düzenli olarak dedi yeminlen orda gücüm kalmadı kadına laf yetiştirmeye sustum oturdum tmm dedim sadece e madem bana kan verilcek madem hem serum hem iğne takviyeleri alcam demin dediğin laf neydi demek lazım ama yok yani inan o dert anlatmaya üşeniorum oraya gidince herşeye bir cevabı oluor ve kafamı iyice karıştırıor ay yine sinirleirm bozuldu
merhaba kızlar ne var ne yok geçmişi anca bitrdim bende burayı hep okuyorum ama istediğim gibi bir kaynaşma olmadı bu benim yüzümden böyle daha çok yazıcam bundan sonra
yaz yaz tabi yaa sizin facebook krizi ne alemde
Kızlar aranızda bebeğine kitap okuyan var mı:26:
HahahahhOlmaz mı şekerim,kimin kızı o
Canım henüz hiç oyuncak mağazasına girmedim:26:
Bu ara park yatak,ana kucağı arayışındayız da..
ama geçen gün bi blogda görmüştüm,çok hoşuma gitmişti.
Bulursam ekleyeyim örnek olması açısından..
ahh bi doğurayım Foçada 1 kilo midye yemezsem bana da Damla demesinler
kızlar oğluma güneş banyosu yaptırayım birazcıkkk... biz anneanneye gidiyoruzz, görüşürüsssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?