2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben almadım canım sadece 400 gram acaip seviniyor benim doktora kilo almadığımı görünce nerdeyse göbek atacak ama annem üzülüyor

Son aylarımız yaza denk geleceği için ben korkuyorum açıkçası.
Sadece gerekeni almak istiyorum,abartmamak istiyorum.
Çok şey istiyorum da bakalım becerebilecek miyim

melis kızzzz

BEN SAHİL KIZIMIZ İÇİN SANA TEBRİK KOYMUŞTUM GÖRMEMİŞSİN DİYE TEKRAR SÖLEME GEREĞİ DUYDUM

benim 9,5 tuu... bu kadar olmamıştır seninki bence. özellikle dr.um hematoloğa yönlendirdi beni haftaya tekrar gidicem. bakalım ne kadar düştü kanım. benim oğlan kanımı emiyor halaaa

aaaaa bak sana ne anlatıcam dr a gittim ya salı günü başağrımdan bahse3tiim parolun içeriği içime sinmedi dedim minosette ise anemisi olanlar içmesin diye bir ibare var dedim kadın bana eee senin okdr tehlikeli düzeyde bir rahatsızlığın yokki dedi

biliorsun bnm 3 değerim 3 yani yok desek daha doğru daha 3 hafta önce kan transferi diyen kadın böle dedi ben delirdim akşam eşime çıkıştım bi dünya çok sinirleirm bozuldu

ha sonrada dediki 1 ay sonra gel serum ve kan iğnesi yapalım sana düzenli olarak dedi yeminlen orda gücüm kalmadı kadına laf yetiştirmeye sustum oturdum tmm dedim sadece e madem bana kan verilcek madem hem serum hem iğne takviyeleri alcam demin dediğin laf neydi demek lazım ama yok yani inan o dert anlatmaya üşeniorum oraya gidince herşeye bir cevabı oluor ve kafamı iyice karıştırıor ay yine sinirleirm bozuldu

doğru diyosun % de gezipte sonra tersi çıkarsa daha kötü
ya ben 2 kilo verdimm! şu omega3 iştah açıyo mu sizde??

Kızlar ben biraz kaçıyorum.
Evi toparlayayım,yeek falan yapayım malum akşam kurs var.
Görüşmek üzere..

merhaba kızlar ne var ne yok geçmişi anca bitrdim bende burayı hep okuyorum ama istediğim gibi bir kaynaşma olmadı bu benim yüzümden böyle daha çok yazıcam bundan sonra

melis kızzzz

BEN SAHİL KIZIMIZ İÇİN SANA TEBRİK KOYMUŞTUM GÖRMEMİŞSİN DİYE TEKRAR SÖLEME GEREĞİ DUYDUM
bende bana tebrik koymayan olmadı diye bildiğim için bişi demiorum zatenn yavrucummm sahil rüzgar ne güzel isimler dimi yaaa

aaaaa...,inanmıyorum yaa... ve senin nasıl mecalin var şu bilgisayar başında oturmaya? başı döner insanın hasizlik yapar...
bence doktorunu değiştir çok geçmeden sen? doğuma girecek bu kadın yaaa???? sonuçta buda bi operasyon di mi ?

Kızlar aranızda bebeğine kitap okuyan var mı:26:

Ben masal kitabı alıcam bi evden çıksam..Doğduktan sonra o masalları anımsıyorlarmış..

Ana kucağı düşünüyorsan bi öneride bulunucam ne kadar bütçe ayırıcaksınız bilemiyorum ama Chicco nun Polly Magic diye bi mama sandalyesi var.Doğumdan itibaren kullanabiliyorsun.Doğduğu zaman ana kucağı 6 aydan sonra da mama sandalyesi oluyor. Ben onu alıcam.1 taşla 2 kuş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…