2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yaa haklısında eşim başka kime güvencez dior kadının sakinliğine hayran ve diorki hiç boşa bişi yapmıor başkasına gitsen onu yap bu yap diye soygunculuk yapıorlar dio ve susturuor beni yada varmı kafanda başka biri dior susuturuor beni geçen gün en son içimden inşallahh kötü bişi yaşarımda olayın ciddiyetini anlar derken gördüm kendimi okdr geriliorum bu konuda

ben zaten gezemiorum dışarı çıkamıorum ve etrafımda kimse beni anlamıor sağlık ocağında ki dr sakın dedi dışarı çıkma tansiyonun ve çarpıntınla başa çıkmazsın dedi birtek eşim algılıor oda ne zmn dışarı çıksak başağrısından yatıorum ondan anlıyor beni ama herkes bana dışardan ahkam kesior kalk gez yattıkça yatıorsun ne varmışş yürüsene bilmemne kimse bnm yaşadığım yorgunluğu bilmior anlamıor ama o başağrısını çarpıntıyı kimse bilmiior

bende istemezmiyim gezeyim tozayım bebek doğunca zaten evde tıkılı kalıcam ama yok işte olmuor dün temizlik yaptım bugün yatağımı bile toplayamadım halim kalmadı

canım gün gün daha iyiye gideceksin merak etmei, şu kan yüklemelerin başlasın bak, hem yavaştan yemek yemeye de başladın o 3 olan deger bi bakmissin kaçlara çıkmış, sen hiiiç merak etme hamileligin ilerledikçe gezmeye doyacaksın. belki senin hamileligin başında çok hareket etmemen gerekiyodu, o yuzden senin metabolizman bu yönde tepki koydu, belki de çok hareketli olsaydın Allah korusun bişi olcaktı, ama şimdi gittikçe güçlenecek kendine geleceksin. tozu dumana katarsın sen artık iyileştikçe. burdaki herkesin temennisi biran önce eski sagligina kavusman canim. dualarimiz seninle.

ya ces çok dolmuşumm herhalde ağla ağlaa bihal oldum 10 dk dır gçen eşime anlatmaya çalışıorum susturuor beni yani dedim senlede paylaşmayacaksam derdimi napim diorum paylaşarak bir çözüm bulmuoruz sadece üzülüorsun dior yani boşalma ihtiyacımı algılayamıor her dr dönüşü aynı şeyi yaşıoruz o diorki sen dr açığı arıorsun çünkü hergün bişiler okuorsun kendin bu iş içinden geliorsun o yüzden normal tpkiler veremiorsun dior ama en yakınımda kendi var ne zmn dışarı çıksak hatta belli olay

pazarları dolaşmaya çıkıoruz ben 15 te 1 güne gidiorum birde 3 haftada 1 dr randevuları bunun dışında adımımı atmıorum ama bunlara gittikten sonra 3 gün sürüor toparlanmam hatta bu pazar dışarı çıkartmadı korkusundan bişi olcak diye ama dr a anlatıoruz duymuor bile bunu sanki

Şu TV'deki yiycek reklamlarına çok sinir oluyorum yaaa, alan var alamayan var yiyen var yiyemeyen var. of offffff.

Aaaaa benim eşim gibi kıskanç olanlar varmış demek ki,

Ama siz eşinle baştan anlaşmışsınız açılmayacak diye. Açtıktan sonra sana sormadan insanları silmedi eşin arada bence çok fark var canım..Benim eşim böyle bişi yapsa çok bozulur ve kırılırdım..Ama erkekler işte bizler kadar ince olamıyorlar..

Evet dogru diyosun aslinda, madem acilmis bu hesap, insanlarin eklenecekleri belli degil mi yani. ama bilemiyorum tabi aralarında kötü bişi geçmemiştir inşallah. ben eşimle tartışınca suyu cekilmis limon gibi oluyorum o yuzden mumkun mertebe tartismam. oyle buyuk meselelerimiz de olmuyo zaten, ıvır zıvır için de kıramam kocişimi. yerim ben oni.

benim eşim kıskançtır bakma ben takmıyorum mesela yanlız başıma bir yere gitmemi istemez ama ben dinlemem gezmek için onumu bekleyeceğim

Size bişi dicem ama beni ayıplamayın. ben onsuz gezdim mi tadını bile alamıyorum gezmemin. mesela ablamla ya da nnemle çıkıyorum bazen , aklım hep eşimde kalıyo. acaba naptı yemegini yedi mi, ben eşime çççok bağlıyım o yönden. biraz fazla belki ama kendimi öyle rahat hissediyorum.

cnm ben onun şifresini almayı bilirim herşeyin bir zamanı var bende bozuldum ama zamanını bekliyorum

ayıplamak ne demek Ces. Ayıplanacak bi durum yok tam tersi..ben de öyleyim şimdi Onur yok ya hiçbişey yapmak içimden gelmiyor. Çıkıp kitap almam lazım ona bile üşeniyorum..İçimden gelmiyor. Bi de kocam orda hapis gibi geminin içinde tıkılıyken burda gezip tozmak bana da adil gelmiyor.

evet canım ya hislerime tercüman oldun. mesela işten karanlıkta çıkıyoruz ya kışın, onun ofisine gidene kadar kendimi acayip güvensiz hissediyorum. Allah sizi en yakın zamanda sag salim kavustursun . ne zaman gelcekti Onur?

slm kızlar nasılsınız ?? benim dr baya ilaç ve vitamin yazmış kafam karıştı:26: dr bana ca, magnesyum, muttivitamin ve demir vitaminleri yazdı bunları şimdimi başlıcam evde de b12 vitamini folik asit, co aspirin ve progestan var hangisini içiceğimi şaşırdım hangilerini kesmem lazım anlamadım

doktrunla konuş mutlaka canım ben de

mg ca karisimi, kan hapi, bebek aspirini, multitabs ve omega3 içiyorum.

benimkide sen internetten bişiler okudukça hasta oluosun diyo yaaa 2. çocuğu onlar doğursada biz dalga geçsek biraz

folik asit icmene gerek yok artik,dojtorun untmustur sana soylemeye kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…