2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cnm böyle küçük sebeplerden benim kocamla aram açılmaz face olsa ne olur olmasa ne olur hazetmediği bir insandab bana anlamsız bir msj geldi oda onu görmüş ve sinirlenip silmiş ve şifresini değiştirmiş benim kocamla arama kimse giremez
senin kontrol ne zaman olucak tatlım ne kadar kaldı?
cnm cemil bye gittim geçen hafta 4lü testimi yaptı herşey çok ii mayıstada ali utku beye gidicez baklım

bn seni tabiki ayıplamam cnm o çalışıyor bn evdeyim markete bile sen gitme diyor bn ondan bahsettim burda kocamla gezmek beni mutsuz ediyor gibi anlaşılmış öyle şeymi olur kocam o benim yahuuu

ne ayıplaması yaw. hayatın tadı tuzu biberi herşeyi onlarrr. pazara bile beraber gideriz. bayılıyorum ona. konuşmadan otursun ama yanımda otursunn işte öleeee

canım eşim benim de o ağlama ihtiyacımı aanlamıyo. daha dogrusu kızıyo. hiçbişi yokken ağlayıp duruyosun, allah bi maraz vercek gücüne gidecek de diyor. ama o da haklı bebegimi üzdügümü düsünüyor. bilemiyorum bazı şeyleri oldugu gibi sorgulamadan kabul etmek lazım glb. yeri geldiginde doktoru bile sorgusuz kabul etçez sanırım. hamilelik biraz da teslimiyet midir nedir.

tabi canım kocamızla aramıza kimse hiçbişi giremez.

yanlış anlamadık merak etme sakın, ben anlıyorum tamamen.

cnm ben onun şifresini almayı bilirim herşeyin bir zamanı var bende bozuldum ama zamanını bekliyorum

tabiki sen şu anda en doğru olanı yapıyorsun üzerine gidersen olay gereksiz yere büyür tatsızlık olur. Ama zamanı gelince yaptığı şeyin yanlış olduğunu anlatırsın..Sana rahatsız olduğunu ve kapatmanı isteseydi sen de kızmazdın ona anlayış gösterirdin sonuçta..
Boşver komşum beylikdüzü pazarı varmış pazar günü. Nerde kuruluyor sen biliyomusun?

tabi canım kocamızla aramıza kimse hiçbişi giremez.

yanlış anlamadık merak etme sakın, ben anlıyorum tamamen.

bir an yanlış anlaşıldım sandım benim ailem uzakta herşeyim kocam olmuş ama akşama kadr evde oturmakta sıkıyor beni dışarı çıkıyorum ama eşim biraz burun kıvırıyor yoksa hafta sonunda hep onunlayız dışarlarda ben çok severim kocamla gezmeyi neyse işte kocamı çok seviyorum...

folik asiti 3 aydan snra bıraktırıyolar ama doktordan doktora da değişiyo. bir sor istersen.

sorayım mı?? adamı sürekli arayıp duruyorum özel bir şey olsa acmıcak telimi uff nasıl unuttum yaa sormayı eşime desemde kısacak ufff progestan kullanan var mı??

Amin canım..daha var Temmuzda gelicek inşallah.

benim ailem dışarda degil ama benim ailem de kocam zaten. anladım ben seni, sen evde sıkıldığın için onu mu beklicem çıkıcam tabi dedin. onsuz dışarı çıkınca merak ediyodun eşin seni.

Valla ben de çok seviyorum eşimi, o kadar fedakarlık yaptı ki benim için. hayatta vazgeçmem ondan. anlatsam burdan istanbula yol olur. ama Melisle konuşmuştuk bu konuyu. en gerilere ittik kötü olayları, çıkarmıyoruz kutularından.

benimkide sen internetten bişiler okudukça hasta oluosun diyo yaaa 2. çocuğu onlar doğursada biz dalga geçsek biraz
ya halbuki bnmki öle deil ben bride nasıl anlatsam zor etkilenirim duygusal biride deilim ama birinin hata yaptığına inanırsam bitti işte tamda bu durumdayım şuanda
kizlar,
Bizim icin yine dualariniza ihtiyacim var.Amniyosentez olucak bugun.
canım hayırlı haberlerle gel inşallah hemencecik olsun bitsinn haberlerini beklioruz

ama ağlamakta haklıyım yani hayatım kısıtlanıor ve illaki bir çözümü var bunun allah korusun bak kanaması olan düşük tehlikesi olan birsürü arkadaşımız oldu hep sorunlar çözüldü bunamı çözüm bulunamıor bunu anlamıorum ya hadi ben hiç kantesti yaptırmadım hamileliğimin başından beri kan alamayız dediler e idrar testide yapılmadı hiç ya bak sende aseton çıkıormuş mesela ya bendede varsa idrar vermekten ölmem herhalde sonuçta sen beslendiğin halde çıktı ben ne kdr uzun zaman beslenemedim biliorsun buarada annen 2 defa geldide salata ve enginar yedim yararlı olarak hala 1 yudum su içmişliğim yok yani bunlar sana önemsiz mi gelior mesela

bir kaç kere kocamla gttim servisleri kalkıyor cnm her pazar hanımlar doldurur caddenin her tarafını servisle git daha rahat ama araban varsa onuda bilemem tabi arabayla eşim götürüyor o kadar tarif edemem cnm ama gerçekten güzel bir pazar tavsiye ederim

önemsiz değil tabi. aslında idrar testinden tabi ki bişi olmaz ama sonucunu bildigi bir testi de yaptırmaz doktor. sen hiçbişi yemiyosun ya zaten idrarında aseton oldugu aşikar zaten bana göre. bunun tedavisi serum takviyesi. sana zaten bunu yaptılar 1-2 kere. ondan da israr testini yapmamıstır doktorun işte. şimdi kan iğnesinden bahsetmiş, bu da kansizliginin cozumu olucak inşallah. ya ben bu arada bilerek doktorunu savunmaya çalışıyorum yanlış anlama. dün ablam benim doktorumla ilgili bişi söyledi de kızdım ona sakın dedim doktorumla ilgili bişi söyleme, ona emanetim sonuçta.o anlamda da doktorunu anlamaya ve senin ona bakışını değiştirmeye çalışıyorum. ama aklına gelenleri de eşine degil doktoruna sorarak aklından çıkarmaya çalış. eşinden rica et mesela, ben kadınsal bişi konuşçam sen 2 dakika dışarda bekle de, sen o arada aklındaki herşeyi sor doktoruna. doktor ne de olsa seni elinde tutmak için hepsini açıklıcaktır zorla da olsa.

tmm işte şimdi anlaşıldım ben yanlış anlattım cnm ben bilmiyorum tabiki konuyu ama bırak hep kutuda kalsın eski kötü anılar..

kızlaar hayırlı cumalar nasılsınızz??eşim evde nete giremiyorum hazır evdeyken temizliğe giriştik de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…