cnm böyle küçük sebeplerden benim kocamla aram açılmaz face olsa ne olur olmasa ne olur hazetmediği bir insandab bana anlamsız bir msj geldi oda onu görmüş ve sinirlenip silmiş ve şifresini değiştirmiş benim kocamla arama kimse giremezEvet dogru diyosun aslinda, madem acilmis bu hesap, insanlarin eklenecekleri belli degil mi yani. ama bilemiyorum tabi aralarında kötü bişi geçmemiştir inşallah. ben eşimle tartışınca suyu cekilmis limon gibi oluyorum o yuzden mumkun mertebe tartismam. oyle buyuk meselelerimiz de olmuyo zaten, ıvır zıvır için de kıramam kocişimi. yerim ben oni.
cnm cemil bye gittim geçen hafta 4lü testimi yaptı herşey çok ii mayıstada ali utku beye gidicez baklımsenin kontrol ne zaman olucak tatlım ne kadar kaldı?
Size bişi dicem ama beni ayıplamayın. ben onsuz gezdim mi tadını bile alamıyorum gezmemin. mesela ablamla ya da nnemle çıkıyorum bazen , aklım hep eşimde kalıyo. acaba naptı yemegini yedi mi, ben eşime çççok bağlıyım o yönden. biraz fazla belki ama kendimi öyle rahat hissediyorum.
Size bişi dicem ama beni ayıplamayın. ben onsuz gezdim mi tadını bile alamıyorum gezmemin. mesela ablamla ya da nnemle çıkıyorum bazen , aklım hep eşimde kalıyo. acaba naptı yemegini yedi mi, ben eşime çççok bağlıyım o yönden. biraz fazla belki ama kendimi öyle rahat hissediyorum.
ya ces çok dolmuşumm herhalde ağla ağlaa bihal oldum 10 dk dır gçen eşime anlatmaya çalışıorum susturuor beni yani dedim senlede paylaşmayacaksam derdimi napim diorum paylaşarak bir çözüm bulmuoruz sadece üzülüorsun dior yani boşalma ihtiyacımı algılayamıor her dr dönüşü aynı şeyi yaşıoruz o diorki sen dr açığı arıorsun çünkü hergün bişiler okuorsun kendin bu iş içinden geliorsun o yüzden normal tpkiler veremiorsun dior ama en yakınımda kendi var ne zmn dışarı çıksak hatta belli olay
pazarları dolaşmaya çıkıoruz ben 15 te 1 güne gidiorum birde 3 haftada 1 dr randevuları bunun dışında adımımı atmıorum ama bunlara gittikten sonra 3 gün sürüor toparlanmam hatta bu pazar dışarı çıkartmadı korkusundan bişi olcak diye ama dr a anlatıoruz duymuor bile bunu sanki
cnm böyle küçük sebeplerden benim kocamla aram açılmaz face olsa ne olur olmasa ne olur hazetmediği bir insandab bana anlamsız bir msj geldi oda onu görmüş ve sinirlenip silmiş ve şifresini değiştirmiş benim kocamla arama kimse giremez
cnm cemil bye gittim geçen hafta 4lü testimi yaptı herşey çok ii mayıstada ali utku beye gidicez baklım
bn seni tabiki ayıplamam cnm o çalışıyor bn evdeyim markete bile sen gitme diyor bn ondan bahsettim burda kocamla gezmek beni mutsuz ediyor gibi anlaşılmış öyle şeymi olur kocam o benim yahuuu
doktrunla konuş mutlaka canım ben de
mg ca karisimi, kan hapi, bebek aspirini, multitabs ve omega3 içiyorum.
cnm ben onun şifresini almayı bilirim herşeyin bir zamanı var bende bozuldum ama zamanını bekliyorum
folik asit icmene gerek yok artik,dojtorun untmustur sana soylemeye kesin.
işte bende artı folik var b12 bide içmesem mi bunları?? bu aydan sonra :26:
tabi canım kocamızla aramıza kimse hiçbişi giremez.
yanlış anlamadık merak etme sakın, ben anlıyorum tamamen.
işte bende artı folik var b12 bide içmesem mi bunları?? bu aydan sonra :26:
folik asiti 3 aydan snra bıraktırıyolar ama doktordan doktora da değişiyo. bir sor istersen.
evet canım ya hislerime tercüman oldun. mesela işten karanlıkta çıkıyoruz ya kışın, onun ofisine gidene kadar kendimi acayip güvensiz hissediyorum. Allah sizi en yakın zamanda sag salim kavustursun . ne zaman gelcekti Onur?
bir an yanlış anlaşıldım sandım benim ailem uzakta herşeyim kocam olmuş ama akşama kadr evde oturmakta sıkıyor beni dışarı çıkıyorum ama eşim biraz burun kıvırıyor yoksa hafta sonunda hep onunlayız dışarlarda ben çok severim kocamla gezmeyi neyse işte kocamı çok seviyorum...
ya halbuki bnmki öle deil ben bride nasıl anlatsam zor etkilenirim duygusal biride deilim ama birinin hata yaptığına inanırsam bitti işte tamda bu durumdayım şuandabenimkide sen internetten bişiler okudukça hasta oluosun diyo yaaa 2. çocuğu onlar doğursada biz dalga geçsek biraz
canım hayırlı haberlerle gel inşallah hemencecik olsun bitsinn haberlerini beklioruzkizlar,
Bizim icin yine dualariniza ihtiyacim var.Amniyosentez olucak bugun.
canım eşim benim de o ağlama ihtiyacımı aanlamıyo. daha dogrusu kızıyo. hiçbişi yokken ağlayıp duruyosun, allah bi maraz vercek gücüne gidecek de diyor. ama o da haklı bebegimi üzdügümü düsünüyor. bilemiyorum bazı şeyleri oldugu gibi sorgulamadan kabul etmek lazım glb. yeri geldiginde doktoru bile sorgusuz kabul etçez sanırım. hamilelik biraz da teslimiyet midir nedir.
Amin canım..daha var Temmuzda gelicek inşallah.
tabiki sen şu anda en doğru olanı yapıyorsun üzerine gidersen olay gereksiz yere büyür tatsızlık olur. Ama zamanı gelince yaptığı şeyin yanlış olduğunu anlatırsın..Sana rahatsız olduğunu ve kapatmanı isteseydi sen de kızmazdın ona anlayış gösterirdin sonuçta..
Boşver komşum beylikdüzü pazarı varmış pazar günü. Nerde kuruluyor sen biliyomusun?
ama ağlamakta haklıyım yani hayatım kısıtlanıor ve illaki bir çözümü var bunun allah korusun bak kanaması olan düşük tehlikesi olan birsürü arkadaşımız oldu hep sorunlar çözüldü bunamı çözüm bulunamıor bunu anlamıorum ya hadi ben hiç kantesti yaptırmadım hamileliğimin başından beri kan alamayız dediler e idrar testide yapılmadı hiç ya bak sende aseton çıkıormuş mesela ya bendede varsa idrar vermekten ölmem herhalde sonuçta sen beslendiğin halde çıktı ben ne kdr uzun zaman beslenemedim biliorsun buarada annen 2 defa geldide salata ve enginar yedim yararlı olarak hala 1 yudum su içmişliğim yok yani bunlar sana önemsiz mi gelior mesela
benim ailem dışarda degil ama benim ailem de kocam zaten. anladım ben seni, sen evde sıkıldığın için onu mu beklicem çıkıcam tabi dedin. onsuz dışarı çıkınca merak ediyodun eşin seni.
Valla ben de çok seviyorum eşimi, o kadar fedakarlık yaptı ki benim için. hayatta vazgeçmem ondan. anlatsam burdan istanbula yol olur. ama Melisle konuşmuştuk bu konuyu. en gerilere ittik kötü olayları, çıkarmıyoruz kutularından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?