2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet orayı keşfedemedim henüz..Geçen hafta bahçeşehire gittim orayı zaten çok severim. Alışveriş yaptığım tezgah sahiplerinin çoğu beylikdüzüne de geliyoruz dedi bi de orayı bulayım dedim.Hava iyi olursa bu hafta bi giderim o zaman.Sağol canım

3000inci sayfaya kocaman BELİZ yazcaz sonlara gelince herkes yazsın mııı, kim tutturursa artık.

Son düzenleme:
sayılı zaman çabuk geçecek canım. hele bizim gibi gevezeler oldugu sürece su gibi geçer suuuu.

Valla iyiki varsınız Ces..Dediğin gibi sayenizde çok daha kolay geçiyor zaman

kızlaar hayırlı cumalar nasılsınızz??eşim evde nete giremiyorum hazır evdeyken temizliğe giriştik de

Kolay gelsin kız anasıııı

evet evet bazen geceleri o kutular açılıor beynimde yine ben üzülüorum düşünmemek en güzelii

ya dr sürekli açıklama yapan inanılmaz pozitif tatlı dilli güleryüzlü biri yasinde hiç konuşmaz dr zorla dahil eder hatta konulara yani onun yanında veya deil ben laf yetiştirmeye bıktım kadına artık ondan bıraktım gitti diorum ama beynimi kemirip duruor herşey yinede saol ces böle konuşman beni birazda olsa rahatlattı

beliz
:119::119::119:beliz:119::119::119:
Beliz beliz beliz beliz beliz beliz

git cnm aynen her sosyete pazarının tezgah sahipleri aynıdır bende dün bebeğime bişler aldım sen hiç gittinmi migrosun karşısında sevi bebe var fabrika satış magazası ben beğendim valla nakittde güzel indirim yapıyor kadın

beliz
Beliz beliz beliz beliz beliz beliz beliz beliz beliz beliz

beliz
Beliz beliz beliz beliz beliz beliz beliz

BELİZZZZZZ SAHİLLLLL ORKAN DURU DURUNAZ EGEMENBATUHAN EFEEE RÜZGAR YAĞMURBAHAR ALPER ARSLANEFE[/B]
Anammm aklıma başka isim gelmedi yaaa

Son düzenleme:
beliz
Beliz beliz beliz beliz beliz beliz beliz beliz beliz

beliz
Beliz beliz beliz beliz beliz beliz beliz beliz beliz beliz beliz

beliz
Beliz beliz beliz beliz beliz beliz
beliz beliz beliz beliz beliz beliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…