bir kaç kere kocamla gttim servisleri kalkıyor cnm her pazar hanımlar doldurur caddenin her tarafını servisle git daha rahat ama araban varsa onuda bilemem tabi arabayla eşim götürüyor o kadar tarif edemem cnm ama gerçekten güzel bir pazar tavsiye ederim
sayılı zaman çabuk geçecek canım. hele bizim gibi gevezeler oldugu sürece su gibi geçer suuuu.
kızlaar hayırlı cumalar nasılsınızz??eşim evde nete giremiyorum hazır evdeyken temizliğe giriştik de
evet evet bazen geceleri o kutular açılıor beynimde yine ben üzülüorum düşünmemek en güzeliibenim ailem dışarda degil ama benim ailem de kocam zaten. anladım ben seni, sen evde sıkıldığın için onu mu beklicem çıkıcam tabi dedin. onsuz dışarı çıkınca merak ediyodun eşin seni.
Valla ben de çok seviyorum eşimi, o kadar fedakarlık yaptı ki benim için. hayatta vazgeçmem ondan. anlatsam burdan istanbula yol olur. ama Melisle konuşmuştuk bu konuyu. en gerilere ittik kötü olayları, çıkarmıyoruz kutularından.
önemsiz değil tabi. aslında idrar testinden tabi ki bişi olmaz ama sonucunu bildigi bir testi de yaptırmaz doktor. sen hiçbişi yemiyosun ya zaten idrarında aseton oldugu aşikar zaten bana göre. bunun tedavisi serum takviyesi. sana zaten bunu yaptılar 1-2 kere. ondan da israr testini yapmamıstır doktorun işte. şimdi kan iğnesinden bahsetmiş, bu da kansizliginin cozumu olucak inşallah. ya ben bu arada bilerek doktorunu savunmaya çalışıyorum yanlış anlama. dün ablam benim doktorumla ilgili bişi söyledi de kızdım ona sakın dedim doktorumla ilgili bişi söyleme, ona emanetim sonuçta.o anlamda da doktorunu anlamaya ve senin ona bakışını değiştirmeye çalışıyorum. ama aklına gelenleri de eşine degil doktoruna sorarak aklından çıkarmaya çalış. eşinden rica et mesela, ben kadınsal bişi konuşçam sen 2 dakika dışarda bekle de, sen o arada aklındaki herşeyi sor doktoruna. doktor ne de olsa seni elinde tutmak için hepsini açıklıcaktır zorla da olsa.
evet orayı keşfedemedim henüz..Geçen hafta bahçeşehire gittim orayı zaten çok severim. Alışveriş yaptığım tezgah sahiplerinin çoğu beylikdüzüne de geliyoruz dedi bi de orayı bulayım dedim.Hava iyi olursa bu hafta bi giderim o zaman.Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?