2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çok tatlısınız yaaaaaaa
Şİmdi geldim 2999du ve ben o sayfaya gidene kadar 3000 oldu Duygulandırdınız beni yaaaa, hepinize çok teşekkür ederim canlarım

beliz
:119::119::119:beliz:119::119::119:
Beliz beliz beliz beliz beliz beliz
beliz beliz beliz beliz beliz beliz

Beliz beliz beliz beliz beliz beliz

Kızlar neden yazdık bunu konuya sonradan dahıl oldum yazdım ama neden oldugunu anlamadan. Siz camdan atla desenız atlıcam galiba

sıkma canını bebişine yazık:44:
canım geçmiş olsun allah şifa versin
kizlar,
Bizim icin yine dualariniza ihtiyacim var.Amniyosentez olucak bugun.

dualarımız seninle canım inşallah herşey iyi olacak

Kızlar çok tatlısınız yaaaaaaa
Şİmdi geldim 2999du ve ben o sayfaya gidene kadar 3000 oldu Duygulandırdınız beni yaaaa, hepinize çok teşekkür ederim canlarım

oH SENİN mesaj 3000 inci sayfanın başı oldu, ben de uğraşıyodum Beliz Beliz diye.

Kızlar neden yazdık bunu konuya sonradan dahıl oldum yazdım ama neden oldugunu anlamadan. Siz camdan atla desenız atlıcam galiba

Elvin talipti de 3000inci sayfaya Beliz'in hatrına, ben de onu ayarlamaya çalışıyodum 3000inci sayfanın başı olsun Beliz diye.

Geldım burnumu soktum kacıyorum kızlar.
ama karar veremedım bıraz sekerleme mı yapayım yoksa dusumumu alayım acabaaa. Oylama yapalım yok yok şaka
Hade görusuruuukkkk

ay durdum durdum, ne biliyim sabah hareket ettiydi ya Beliz çok hoşuma gitmişti o yuzden illa istedim ki Elvinin istedigi olsun, çok hassasum bu konuda daaa, lütfen yani.

elvinnn bizi toplu seansa all hakettik bugünkü hareketimizle hrhalde kafayı sıyırdıkk yaaaa

Geldım burnumu soktum kacıyorum kızlar.
ama karar veremedım bıraz sekerleme mı yapayım yoksa dusumumu alayım acabaaa. Oylama yapalım yok yok şaka
Hade görusuruuukkkk

duş alıp uzansana akılllllllııım, mışıl mışıl uyursun işte negzel.

esraaaaaaaaaaaaaaa bu battaniyeyeye benzeyen tehlikeli olabilirmi küçük olan daha mı mantıklı acaba

Meliscim hangi yönden zararlı olabilir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…