sıkma canını bebişine yazık:44:canlar günaydınn
bugun gene sinir küpüyüm.dün kayınvalidem aradı eşimi (bu arada yarın mevlit ve hala annemi zahmet edip aramadı davet için) demiş ki cuma günü baban için okulda tören düzenlencek gelin.eşimin oraya yetişmesi için öğleden sonra sevk falan alması lazım.zaten 1de en erken yola çıksak 3te ancak orda olcaz ucu ucuna yetişicez.ben zaten kaç haftadır habire izin alıyorum bebek için hastane peşinde.bugun sözde annemlerde kalıcaktık cumartesi sabah gececektik kaynanama.şimdi eşim diyo ki öğlen yola çıkıcaz direk bize gidicez törene.ben dedim sen git ben yarın mevlide geliyim sonucta okulda konuşma falan yapılcak yarım saatlik bişi.yol olmazmış benim gitmem gerekirmiş.o zaman dedim ben yarın mevlit sonrası akşam annemlere döneyim sen annenle kal pazar beni alırsın eve geçeriz ben de annemleri görmüş olurum.yok o da olmazmış anası laf edermiş babasının yılında kocasını bıraktı anasına gitti diye.şimdi bütün haftasonum kaynanamın sahte ağlamalarını çekmekle geçecek deliricem.bir de sadece o olsa! köyden bir sürü akrabaları gelecek ben gene hamile halimle getir götür servis yap kıçım yer görmücek.yaaa mevlitte kapıda dikilmemi bekliyolar neymiş gelin oldugum için gelen gidene hoşgeldin dicekmişim zaten 1.derece akrabalar dışında kimseyi tanımıyorum.bir de biz genciz diye bizi oturtmuyorlar 4-5saat ayakta dikilmiştim gecen sene mevlitte.annem de bu sefer bana surat yapıyor hep onların dedikleri oluyor hayatınızı hep o kadının isteklerine göre ayarlıosunuz valla çıldırıcam.
dün o kadar sinirlenmişim ki gece pat diye çenemin solunda iğrenç bir uçuk çıktı canım yanıyor.sonra 2de bir uyandım karın ağrısıyla yarım saat yatakta kıvrandım.korktuk acile gittik hemen.ebeler baktılar.kalp atışı duyuluyor dedi ebe.hareket ettiğini de hissetti.ama karın ağrısı tehlike belirtisiymiş.erken doğum riski olabilir.mutlaka doktoruna gözük dedi.
canım geçmiş olsun allah şifa versinHerkese günaydınlar kızlarrrr
ben giremedim kaç gündür başımızda neler oluyo bilseniz
Teyzem kalpten ameliyat oldu bi anda kalp kapakçığı değişti off offf
kaç gündür hjastanelerdeyiz (hemde teyzem bekar ve kimsesi yok bizden yani annemlerden kardeşlerinden başka)
sizlerde kaldı aklım ama yazamadım da dün hastaneden bi girim dedim net koptu zırt pırttt
geçmişide okuyamadım herkesler iyidir inşallahhhh
Dua edin bize bideeee nolurusnuz
kizlar,
Bizim icin yine dualariniza ihtiyacim var.Amniyosentez olucak bugun.
Kızlar çok tatlısınız yaaaaaaa
Şİmdi geldim 2999du ve ben o sayfaya gidene kadar 3000 olduDuygulandırdınız beni yaaaa , hepinize çok teşekkür ederim canlarım
sevkan tebrikler sen yazmışsın ilk
Kızlar neden yazdık bunu konuya sonradan dahıl oldum yazdım ama neden oldugunu anlamadan. Siz camdan atla desenız atlıcam galiba
Elvin talipti de 3000inci sayfaya Beliz'in hatrına, ben de onu ayarlamaya çalışıyodum 3000inci sayfanın başı olsun Beliz diye.
Valla iyiki varsınız Ces..Dediğin gibi sayenizde çok daha kolay geçiyor zaman
Kolay gelsin kız anasıııı
hmm hayırlı bır ıs yaptım ozaman
kızlar neden yazdık bunu konuya sonradan dahıl oldum yazdım ama neden oldugunu anlamadan. Siz camdan atla desenız atlıcam galiba
Kızlar neden yazdık bunu konuya sonradan dahıl oldum yazdım ama neden oldugunu anlamadan. Siz camdan atla desenız atlıcam galiba
Buarada biri cesii durdursunnnnn
ay durdum durdum, ne biliyim sabah hareket ettiydi ya Beliz çok hoşuma gitmişti o yuzden illa istedim ki Elvinin istedigi olsun, çok hassasum bu konuda daaa, lütfen yani.
Geldım burnumu soktum kacıyorum kızlar.
ama karar veremedım bıraz sekerleme mı yapayım yoksa dusumumu alayım acabaaa. Oylama yapalımyok yok şaka
Hade görusuruuukkkk
esraaaaaaaaaaaaaaa bu battaniyeyeye benzeyen tehlikeli olabilirmi küçük olan daha mı mantıklı acaba
Ben masal kitabı alıcam bi evden çıksam..Doğduktan sonra o masalları anımsıyorlarmış..
Ana kucağı düşünüyorsan bi öneride bulunucam ne kadar bütçe ayırıcaksınız bilemiyorum ama Chicco nun Polly Magic diye bi mama sandalyesi var.Doğumdan itibaren kullanabiliyorsun.Doğduğu zaman ana kucağı 6 aydan sonra da mama sandalyesi oluyor. Ben onu alıcam.1 taşla 2 kuş oluyor.
ahh bi doğurayım Foçada 1 kilo midye yemezsem bana da Damla demesinler
Evet canım anımsıyorlarmış devamlı okunan masalları.
Ana kucağı için dediğin modeli biliyorum tatlım ama benim aklımdaki gibi değil:44:
Mama sandalyesi 6.ayda nasıl olsa alınacak,ana kucağı da 9 aya kadar rahat kullanılıyor.
İkisi de bulunsun istedim.
Bu arada nasılsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?