2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

doğru diyosun % de gezipte sonra tersi çıkarsa daha kötü
ya ben 2 kilo verdimm! şu omega3 iştah açıyo mu sizde??
Bilmem ki ben zatem iştahlıyım, ondan mı ki?

doktrunla konuş mutlaka canım ben de

mg ca karisimi, kan hapi, bebek aspirini, multitabs ve omega3 içiyorum.
Ben de Osteocare (mag. ca vs var içinde), kan hapı, Coraspin, multitabs, Efa (omega3) içiyorum. Aynıymış ilaçlarımız Cescim

bdıdnbıdnıdndınidfniwknfşetgvmşekjtbgw
Pıdıfım sen de 3000e çabuk ulaşalım diye mi yazdın bunları? Ne şimdi bunlar kız?

oH SENİN mesaj 3000 inci sayfanın başı oldu, ben de uğraşıyodum Beliz Beliz diye.

Bende 3001in başı görünüyo...?????

Buarada biri cesii durdursunnnnn

ay durdum durdum, ne biliyim sabah hareket ettiydi ya Beliz çok hoşuma gitmişti o yuzden illa istedim ki Elvinin istedigi olsun, çok hassasum bu konuda daaa, lütfen yani.
Çok mutlu ettiniz beni yaaa, Ces özellikle senin ve Mehtap'ın azmine hayran kaldım Sevkan da 3000i tutturmuş ama haberi yok garibimin

elvinnn bizi toplu seansa all hakettik bugünkü hareketimizle hrhalde kafayı sıyırdıkk yaaaa

Beni kim nereye alsın peki? Hava çok güzel, kızımı hissetmişim, 3000 olmuşuz, 3000de kızım yazılmış bissürü, bugün cumaaaaa... Tey tey tey, tutmayın beniiiiii

mehtapın azminemii benim azmimmee leennn 3000 e denk gelsin diye türlü saçmalıklar yaptm gelincede msj düzenle dedim

Zaten istiyodum ama siz bunları da yapınca iyice bi ister oldum sizinle İstanbul'da görüşmeyi. 30Nisan-1Mayıs, 14-15 Mayıs, 28-29 Mayıs'ta İstanbul'da olucam kızlar ama eğitim vereceğim için cmt. akşamları uygun olurum gibi geliyo. Sizin için çok zor olur biliyorum ama en azından gelebilecek olanlar için bu haftasonlarının cmt akşamları uygun olan olursa tanışalım yahuuuuu.

mehtapın azminemii benim azmimmee leennn 3000 e denk gelsin diye türlü saçmalıklar yaptm gelincede msj düzenle dedim
Ondan öyle olmuş senin saçmalıklar Sana da hayranım o zaman Pıdıfım

Ayy bayıldım 3000. sayfayaaaaa
SENİ SEVİYORUZ MİNİK TEKMELİ BELİİZZZZZZ
Biz de Duru'yu ve tüm eylül bebişlerini seviyoruzzzzzzz

merhaba kızlar, nasılsınız??? sabah toplantı vardı, yemek molası verildi tekrar toplantıya gireceğim. bu arada bi bakayım dedim bizim kızlar ne alemdeler............

ama ben istanbulda degilim ki yaaaa. of of of of.

Ben de ben de İstanbul'da değilim
Ama yazın tatil yapabileceğiniz harika bir yerdeyim.
Ne dersiniz,topluca görüşme olmasa da topluca tatil mi yapsak

ama ben istanbulda degilim ki yaaaa. of of of of.

Cescim İzmir'de eşimin akrabaları var, ne zamandır gitmek istiyodu zaten, gelirsek yapışcam yakana haberin olsun.

Esrantcım Antalya'ya da geliriz, ne var ki?

Bu arada biz hala Lila ile görüşemedik, aynı şehirdeyiz

tamam canım yapış yakama, eşlerimizle görüşürüz he berabercenek. bebeklerimiz de tanışır :)

uyfff süper olur. Sorgundaki Club Voyage'a gidelim mi :)

Hayali bile güzel yahu
Siz gelin her yere gideriz
Bir sürü kocaman göbekli olarak

Hımm anladım canım.
Ama minicik oluyor bunlar.
Benim yeğenlerimin aynısından vardı çok rahattı.
Hiç öyle tehlikesi olmadı.
Ama tabii ki içine sinmezse farklı türde bir şey alırsın..
olum kibarlık etmeden cvp versene bana ben uzman görüşü almaya çalışıorum ondan sana ıncık cıncık soruorum temem ozmn battaniye tazrı alayım bulursam

bizde mayısın ilk haftası görüşelim demiştik akşama kalabilenler kalır senide görürüz ne dersin
merhaba kızlar, nasılsınız??? sabah toplantı vardı, yemek molası verildi tekrar toplantıya gireceğim. bu arada bi bakayım dedim bizim kızlar ne alemdeler............

bizler iyiyiz sen nasılsın biraz kafan rahatladımı? senin ev ne tarafta peki? buluşma açısından soruorum

*Ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari ...

*Star warz anduroyidi miyiz insan mıyız belli değil arkadaş, aylardır iki büklüm bekliyoruz...

*Ulean 5 aydır tekmeliyom tepki yok!!! Du ben bunu bi ısırayımm...

*Yaw anne sağa sola dönüp durma, kıpraşma zati kaydırak gibi kayıyorum, bi türlü uyutmadın beni, hah tamam şimdi oldu kıpırdama artık, hmmmmm şimdi oldu parmak emerek uyumak güzelmiş, insan bi müzik çalar, ninni söler öle uyutur yaaaa

*Kesin artık bana klasik müzik dinletmeyi, ettiniz keyfimin içine, uyutmuyorsunuz bir türlü, entellektüeliz diye bağıracaksanız benden uzakta yapın.

*Yaw amma da sulu bir ortam bu yaw, bebek miyiz, balık mıyız anlamadım gitti?

*Ne garip bi yer ya, herşeyin sesi elektrik süpürgesi gibi geliyo, sahi elektrik süpürgesi ne acaba?

*Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? He, sorarım size? Ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı erkek mi..

*Tekmeden başka lüksümüz yok anasını satayım. Rahimde rovaşata!

*Şu göbeğimdeki ipi bi koparsam bi saniye durmam lan burda, anladık ekmek elden su gölden falan ama insan sıkılıyo canım

Subat ayinda erken rezervasyon yaptirmistik 1 haziranda antalyadayim
Doktoruma sordum tatile gitmemde sakinca varmi diye? Eglenceli hersey serbest dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…