*Ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari ...
*Star warz anduroyidi miyiz insan mıyız belli değil arkadaş, aylardır iki büklüm bekliyoruz...
*Ulean 5 aydır tekmeliyom tepki yok!!! Du ben bunu bi ısırayımm...
*Yaw anne sağa sola dönüp durma, kıpraşma zati kaydırak gibi kayıyorum, bi türlü uyutmadın beni, hah tamam şimdi oldu kıpırdama artık, hmmmmm şimdi oldu parmak emerek uyumak güzelmiş, insan bi müzik çalar, ninni söler öle uyutur yaaaa
*Kesin artık bana klasik müzik dinletmeyi, ettiniz keyfimin içine, uyutmuyorsunuz bir türlü, entellektüeliz diye bağıracaksanız benden uzakta yapın.
*Yaw amma da sulu bir ortam bu yaw, bebek miyiz, balık mıyız anlamadım gitti?
*Ne garip bi yer ya, herşeyin sesi elektrik süpürgesi gibi geliyo, sahi elektrik süpürgesi ne acaba?
*Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? He, sorarım size? Ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı erkek mi..
*Tekmeden başka lüksümüz yok anasını satayım. Rahimde rovaşata!
*Şu göbeğimdeki ipi bi koparsam bi saniye durmam lan burda, anladık ekmek elden su gölden falan ama insan sıkılıyo canım
bizde mayısın ilk haftası görüşelim demiştik akşama kalabilenler kalır senide görürüz ne dersin
olum kibarlık etmeden cvp versene bana ben uzman görüşü almaya çalışıorum ondan sana ıncık cıncık soruorum temem ozmn battaniye tazrı alayım bulursam
bizde mayısın ilk haftası görüşelim demiştik akşama kalabilenler kalır senide görürüz ne dersin
bizler iyiyiz sen nasılsın biraz kafan rahatladımı? senin ev ne tarafta peki? buluşma açısından soruorum
olum kibarlık etmeden cvp versene bana ben uzman görüşü almaya çalışıorum ondan sana ıncık cıncık soruorum temem ozmn battaniye tazrı alayım bulursam
bizler iyiyiz sen nasılsın biraz kafan rahatladımı? senin ev ne tarafta peki? buluşma açısından soruorum
Subat ayinda erken rezervasyon yaptirmistik 1 haziranda antalyadayim
Doktoruma sordum tatile gitmemde sakinca varmi diye? Eglenceli hersey serbest dedi
bnm annem 15 gün natalyada 15 gün ist da yaşıor eylülden sonra toptan oraya gicek esraaa yani eşşek deilim ya sanırım gelirim yanına ama doğumdan sonra olurda ben bebekle uçağa nasıl binerim tek bilmiorum malum eşimle annem görüşmedikleri için eşim gelmesde
*Ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari ...
*Star warz anduroyidi miyiz insan mıyız belli değil arkadaş, aylardır iki büklüm bekliyoruz...
*Ulean 5 aydır tekmeliyom tepki yok!!! Du ben bunu bi ısırayımm...
*Yaw anne sağa sola dönüp durma, kıpraşma zati kaydırak gibi kayıyorum, bi türlü uyutmadın beni, hah tamam şimdi oldu kıpırdama artık, hmmmmm şimdi oldu parmak emerek uyumak güzelmiş, insan bi müzik çalar, ninni söler öle uyutur yaaaa
*Kesin artık bana klasik müzik dinletmeyi, ettiniz keyfimin içine, uyutmuyorsunuz bir türlü, entellektüeliz diye bağıracaksanız benden uzakta yapın.
*Yaw amma da sulu bir ortam bu yaw, bebek miyiz, balık mıyız anlamadım gitti?
*Ne garip bi yer ya, herşeyin sesi elektrik süpürgesi gibi geliyo, sahi elektrik süpürgesi ne acaba?
*Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? He, sorarım size? Ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı erkek mi..
*Tekmeden başka lüksümüz yok anasını satayım. Rahimde rovaşata!
*Şu göbeğimdeki ipi bi koparsam bi saniye durmam lan burda, anladık ekmek elden su gölden falan ama insan sıkılıyo canım
temem 30 nisanı ayarlayalım ozmnMayısın ilk haftası dediğiniz ne zaman ama? 30 Nisan cmt ordayım ben. Sonraki hafta yokum ki, sonra da 14 Mayıs cmt ordayım...
evet canım biraz daha rahatladım, dünkü stresi attım sayılır. benim ev şirinevlerde. ama ben gezgin biri olarak her yere giderim)))
BELİZZZZZZ SAHİLLLLL ORKAN DURU DURUNAZ EGEMENBATUHAN EFEEE RÜZGAR YAĞMURBAHAR ALPER ARSLANEFE[/B]
Anammm aklıma başka isim gelmedi yaaa
Zaten istiyodum ama siz bunları da yapınca iyice bi ister oldum sizinle İstanbul'da görüşmeyi. 30Nisan-1Mayıs, 14-15 Mayıs, 28-29 Mayıs'ta İstanbul'da olucam kızlar ama eğitim vereceğim için cmt. akşamları uygun olurum gibi geliyo. Sizin için çok zor olur biliyorum ama en azından gelebilecek olanlar için bu haftasonlarının cmt akşamları uygun olan olursa tanışalım yahuuuuu.
Hani benim oglusum melis teyzesikustuk sana:2:
Sen önce Ankaradakilerle tanış yahuuuu nereye bakim hemen:82:
küsmeee siz isim krizine girdiniz diye bilerek yazmadımmm demir alp ten vazgeçilmişti enson yaa kayınvaliden girdi işin içine falan
Olur walla ama mayısta sen hiç yoksun burdaaaaaaaaAma ben dedim daha Lila ile tanışamadık diyehemen bi tarih koyalım mı Lila senle? Havaları bekliyoduk, bak havalar da ısındı. Ne dersin?
Olur walla ama mayısta sen hiç yoksun burdaaaaaaaa((
Kızlar aranızda bebeğine kitap okuyan var mı:26:
hahah bizde izmirliyiz evelallahh hiç isimde bir kriz yaşadımmı hemde karşımda sürüsüyule sivaslıya karşıı:82:Rawwwwwww
Izmirliyim kizim ben benim serrimden korksun tum kayserililerrrr
selamlar bende 20 hafta hamileyim epilasyona gidecem inşallah bir sorun olmaz yüz için. iki doktora sordum sorun olmaz dedi.kıllı dolaşmaktan utanıyorum çalışıyorumda zaten.giden var mı aranızda
Senin kızın ismini kaynanan koymuştu, ben mi yanlış hatırlıyorum?:26::44:hahah bizde izmirliyiz evelallahh hiç isimde bir kriz yaşadımmı hemde karşımda sürüsüyule sivaslıya karşıı:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?