2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bizde mayısın ilk haftası görüşelim demiştik akşama kalabilenler kalır senide görürüz ne dersin

Mayısın ilk haftası dediğiniz ne zaman ama? 30 Nisan cmt ordayım ben. Sonraki hafta yokum ki, sonra da 14 Mayıs cmt ordayım...

bnm annem 15 gün natalyada 15 gün ist da yaşıor eylülden sonra toptan oraya gicek esraaa yani eşşek deilim ya sanırım gelirim yanına ama doğumdan sonra olurda ben bebekle uçağa nasıl binerim tek bilmiorum malum eşimle annem görüşmedikleri için eşim gelmesde

evet canım biraz daha rahatladım, dünkü stresi attım sayılır. benim ev şirinevlerde. ama ben gezgin biri olarak her yere giderim )))

Ahahah tamam balım pardon
Birden unutmuşum sana yazdığımı sanırsam

Subat ayinda erken rezervasyon yaptirmistik 1 haziranda antalyadayim
Doktoruma sordum tatile gitmemde sakinca varmi diye? Eglenceli hersey serbest dedi

Uvvv süperrrr:82:

Hımm doğru ya annen buraya geliyordu.
Bebekken çok da zor olmaz canım sanırım.
Uyur hep
Eşin havaalanına kadar bırakır,annen de inince alır seni.

- Allah kurtarsın kardeş...
- Eyvallah...

- Abi benim canım acaip şekilde mango turşusu çekti nerden söylüyoruz?
- Merak etme aşertiriz gelir şimdi...
- Süpersin baba yaaaa

- Çıkarın beni buradan. Kırlarda koşmak, sevgilimle coşmak istiyorum...
- Yürümene 1 sene var daha, ne koşması ne sevgilisi...
- Yapma yaa... Daha çıkmadan depresyona giricem be kardeşim,hayat mı bu..Kır istiyom,sevgili istiyommmmmm...

-sevgili gunluk..ne suc i$ledigimi bilmiorum ama,beni 9 aydir bu kapali kutuda tutuyolar! vucuduma bagli olan $u kordonu sokup kurutuyorum kac gundur sopa niyetine,aha $uraya yaziorum 9 bilemedin 10 gun sonra on bolgeyi sopayla delip cikacam..
bu kordonu modifiye ettiricem ulan ben ne bu boyle ip gibi , şöyle afilli bisi taktiricam ,, daraldim zaten burada

-Ya kenara çekilsene
- Kes, Allah'ın cenini seni

-Bak hareket yapma kordonunu ısırırım
-Sen duurr daha, sen duurr, dışarda görüşcez seninle

-Önce ben çıkıcam
-Hayır ben
-Sen çıkamazsın
-Nedenmiş
-Ehe, kordonu bacağına düğüm attım çünkü

-Şşt baksana
-Ne var
-Bu ne
-Ya ne bela şeysin, ne bileyim. Koy aldığın yere

-Biz şimdi ikizmi oluyoz abi
-Yok üçüz
-Aa üçüncü nerede
-Galiba önümdeki şey

-Burnumu ısırma bak tekme atarım
-Atamazki atamazki
-All (taaapp!) Tüh ıskaladık. Pardon anne isteyerek olmadı
-Erkek sen dışarı gelsene
-Erkek mi o ne?
-Ne bileyim geçen dışarıda konuşurlarken duyudum. Biri erkek olacak diyolardı
-Ee ben erkeksem o zaman sen ne oluyosun
-Bilmem

-Ya bi dursana
-Ya sıkıldım bea
-İki dakka rahat durda yüzüme bakayım

-Şşt kardeş bak bi
-Ne var
-Bak ne buldum
-Ne o
-Bilmem . Dur bi parmağımı sokiim bakalım ne olcak

melis bak on tarafimda bisey cikti yeni..gecen gun yoktu.. aaa? sende yok?
-malsin kursat.. mal geliyosun dunyaya mal gidiceksin.

-şafak kaç hoca
- sen sayıyorsun ya °°°°°, aynı işte..

sampiyonlar ligi maci var iceride sen burda ütü yapiyosun anne yaa.. babamızın hayrına mi tekmeliyoruz..

-Kardesim .. sayiyom sayiyom 10 cikio ..
- Ne ?
-Parmak diyorum .. Bende 10 tane .. sende neden 11 tane ?!
- Bilmem

- ben çıkıyorum melis,10 dakkaya kadar dönmezsem polis çağır!

- bu dünyaya çocuk olarak gelmek istemiyorum selin!
- eşşek zeki..ne olarak gelecen..30 yaşında mı çıkcan ordan..

- Şimdi 9 ay 10 gün sonra çıkacağıma göre..bi hesap yapsak..9*30+10..hmm 280 gün..yaa nasıl dayanıcam ben burda o kadar..eğlendircek de bişi yok ki ortamda..ne bilgisayar almış annem ne televizyon..neyse yaa. ya bir fil olarak doğsaydım onların hamileliği çok daha uzun sürüyor..yaşasın sadece 9 ay 10 gün sonra çıkcam burdan..heyyo liii laa lii
- pollyanna bi susar mısın uyumaya çalışıyorum

Mayısın ilk haftası dediğiniz ne zaman ama? 30 Nisan cmt ordayım ben. Sonraki hafta yokum ki, sonra da 14 Mayıs cmt ordayım...
temem 30 nisanı ayarlayalım ozmn
evet canım biraz daha rahatladım, dünkü stresi attım sayılır. benim ev şirinevlerde. ama ben gezgin biri olarak her yere giderim )))

temem ben bir bakayım napabilirz diye facede bir sorayım olmadı burddan ev yer muahbbeti yapmayalım facede olmayanlara yazarız

denizzz bayıldımmmm ikizlere hem adım geçtiği içinde hemde bende 11 parmak var sende 10 muhabbetine

Sen önce Ankaradakilerle tanış yahuuuu nereye bakim hemen:82:

selamlar bende 20 hafta hamileyim epilasyona gidecem inşallah bir sorun olmaz yüz için. iki doktora sordum sorun olmaz dedi.kıllı dolaşmaktan utanıyorum çalışıyorumda zaten.giden var mı aranızda

Liberticim nasıl oldun sen çıktın mı hastaneden, yoksa çıktın da haberim mi yokkk.

Rawwwwwww
Izmirliyim kizim ben benim serrimden korksun tum kayserililerrrr
hahah bizde izmirliyiz evelallahh hiç isimde bir kriz yaşadımmı hemde karşımda sürüsüyule sivaslıya karşıı:82:
selamlar bende 20 hafta hamileyim epilasyona gidecem inşallah bir sorun olmaz yüz için. iki doktora sordum sorun olmaz dedi.kıllı dolaşmaktan utanıyorum çalışıyorumda zaten.giden var mı aranızda

dr un bişi demediyse bizde diyemeyiz ama şaşırdım izin verilmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…