2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Size 100 puanlik uzmanlik sorusu........
Erkek bebek bekleyenlerde kil durumu azalir mi? Artar mi? Ya da bununla kilin bir alakasi yok mu?:44:

Liberticim nasıl oldun sen çıktın mı hastaneden, yoksa çıktın da haberim mi yokkk.

canım çıktım yatıyorum evde iyiyim çok şükür ama kalmıycakmışım hiç yataktan bu arada medical parkta doğum yapıcaklara duyrulur arkadaşım yaptı ben yatarken orda sipinal yaptı 2000 lira ve prensesler gibi çıktı ağrı sızı yok

Hadi gecmis olsun libetycim ama bundan sonra dikkat et kendine ve bebisine.

Çıkmana sevindim canım aman kalkma yat tabi, çok çok geçmiş olsun inşallah atlatırsın tamamen.
spinal sezaryen mi oldu normal mi.

kızımda resmen tüy falan kalmnamıştı bende ama bunda maşallahı var bence fark var

benim önce çocuğum olmamıştı ama lazer epilasyona verdiğim dünyanın parası oğlumla beraber boşa gitti şu an benimkilerde çıkmıo gürlüyo mubarek:44:

Çıkmana sevindim canım aman kalkma yat tabi, çok çok geçmiş olsun inşallah atlatırsın tamamen.
spinal sezaryen mi oldu normal mi.
spinal canım iğne yaptılar bi ter bastı midem bulanı açtım zaten kustum ve sonrası süt liman sinek ısırığı kadar bile ağrısı olmamış

spinal canım iğne yaptılar bi ter bastı midem bulanı açtım zaten kustum ve sonrası süt liman sinek ısırığı kadar bile ağrısı olmamış

ya tamam spinal de spinal anestezinin adı, dogumu nasıl yaptı acaba, sez mi yoksa normal mi.

Senin kızın ismini kaynanan koymuştu, ben mi yanlış hatırlıyorum?:26::44:
illa bi muhabbetin içine etcen dimi kayınvalidem koydu ama bu ismi bulamasaydı ben melis koyacaktım kızımın adını böle saplantılı bir tiipim ben sözlüyken sahil de güzel isim dedi ölede kaldı isim o ben isim koymadım dior bizde sen koydun anne senin için koyduk diye gaza getirioruz

tekrardan çok geçmiş olsun cnm yaaa e peki kızına kim bakacak şimdi sana kim yardımcı oluor

annem geldi canım

pardon cess ya :)) sezeryan canım sezaryan ben mecburi sezaryan olucam ya normal doğumun var oluşu çıkmış aklımdan :)

önemli degil canım, heralde senin ilk dogum sez. oldugu icin normal dusunmuyosun. hayırlısıyla doguralım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…