2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba eylül annelerı nasıl gıdıyor hamilelikleriniz
ben allaha şükür cok rahatladım artık
boğazım açıldı dıyebilirim
cinsiyetlet bellı oldumu herkeste

kızlar spor için ne yapıyorsunuz benim eve yakın bir hamile yoga yada pilates merkezi yok bende bol bol yürüyorum doktorumda çok zorlanmadığın müddetçe istediğin sporu yap illa yoga şart değil diyor

çok sevindim Papatyaaaaam, hayırlısıyla da dogdugunu gorelim inşallah. oğluma arkadaş geldiii.

işallah ces yazları annemlere geldikçe oynarlar izmirde :13:
bu arada yürüyüşe çıktım bu gün bebek mağzasına girdim cici bakıyodum tansiyonum düştü elim ayağım kesildi ter bastı çok korktum valla oturdum kendime geldim öle çıktım evede dolmuşla geldim

kızlar spor için ne yapıyorsunuz benim eve yakın bir hamile yoga yada pilates merkezi yok bende bol bol yürüyorum doktorumda çok zorlanmadığın müddetçe istediğin sporu yap illa yoga şart değil diyor

ben yüzüyorum canım. Pilates sordum ama hamile için ayrı oluyormuş.Yogayı sormayı unuttum acaba yoga da ayrı mı oluyo hamileler için?

aman canım dikkt et kendine.
oynarlar tabe oynarlaaaar.

Yatacak benim kuzum
5 yaşına gelip totosu sığmasa da yatacak

En azından gündüzleri falan elimin altında olur uyuduğu zaman.
Uyanıkken zaten ne mümkün..
Neyse bakalım,tecrübeyle sabitlicez artık

Hımm dikkat et kendine canım,uzan dinlen güzelce..

ben yüzüyorum canım. Pilates sordum ama hamile için ayrı oluyormuş.Yogayı sormayı unuttum acaba yoga da ayrı mı oluyo hamileler için?

evet oda ayrıymış bende bol bol yürüyorum valla napıım normalde spor olarak dans kursuna gidiyordum düzenlide hamilelikte pek mümkün olmuyor hoplayıp zıplamak bizim oradaki havuzlarada güvenemiyorum

evet oda ayrıymış bende bol bol yürüyorum valla napıım normalde spor olarak dans kursuna gidiyordum düzenlide hamilelikte pek mümkün olmuyor hoplayıp zıplamak bizim oradaki havuzlarada güvenemiyorum

bende hamile yogaya yada pilatese gidicem yakınımda yeni açıldı hemde:)))çok sevindim hamile değilken pilates yapıyodum zaten ama önce dr. başvurmam gerekiyomuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…