önemli degil canım, heralde senin ilk dogum sez. oldugu icin normal dusunmuyosun. hayırlısıyla doguralım inşallah.
evet ilki mecburi sezaryan oldu gece ikide 35 haftalık doğdu buda mecburen sez
slm kızlar
bizim sıpa pipiyi gösterdi
Meliscim hangi yönden zararlı olabilir ki?
Ben masal kitabı alıcam bi evden çıksam..Doğduktan sonra o masalları anımsıyorlarmış..
Ana kucağı düşünüyorsan bi öneride bulunucam ne kadar bütçe ayırıcaksınız bilemiyorum ama Chicco nun Polly Magic diye bi mama sandalyesi var.Doğumdan itibaren kullanabiliyorsun.Doğduğu zaman ana kucağı 6 aydan sonra da mama sandalyesi oluyor. Ben onu alıcam.1 taşla 2 kuş oluyor.
Evet canım anımsıyorlarmış devamlı okunan masalları.
Ana kucağı için dediğin modeli biliyorum tatlım ama benim aklımdaki gibi değil:44:
Mama sandalyesi 6.ayda nasıl olsa alınacak,ana kucağı da 9 aya kadar rahat kullanılıyor.
İkisi de bulunsun istedim.
Bu arada nasılsın:)
Valla Durucuk 9 aylıkken ana kucağında yatarsa 2.çocuğu sana veririm püf noktasını öğret diye ben anakucağında 3 ay yatsın razıyım
Bugün tansiyonumda bi sorun var sanırım ya düştü ya da yükseldi kafamı kaldıramıyorum,halsizliğim var onun dışında iyiyim tatlişkom..
canım çıktım yatıyorum evde iyiyim çok şükür ama kalmıycakmışım hiç yataktan bu arada medical parkta doğum yapıcaklara duyrulur arkadaşım yaptı ben yatarken orda sipinal yaptı 2000 lira ve prensesler gibi çıktı ağrı sızı yok
liberty geçmiş olsun canım..Kız bana bak hepimizi JFK ya topladın şimdi de Medical Park diyosun delirtme bizi burda zaten Gülfemle yıldızımız barışamadı.Ali Utku beye geçicem herhalde..:44:
Bir kadinin vucudunda bir erkegin gelisebilmesi ne kadar garip degil mi? Hormon dengeleri falan farkli insanin akli almiy gercekten....
dimi ya çok komik geliyokocama da telefonda içimde bi pipi var diyorum hoooyyt diyo
çok sevindim Papatyaaaaam, hayırlısıyla da dogdugunu gorelim inşallah. oğluma arkadaş geldiii.
kızlar spor için ne yapıyorsunuz benim eve yakın bir hamile yoga yada pilates merkezi yok bende bol bol yürüyorum doktorumda çok zorlanmadığın müddetçe istediğin sporu yap illa yoga şart değil diyor
işallah ces yazları annemlere geldikçe oynarlar izmirde :13:
bu arada yürüyüşe çıktım bu gün bebek mağzasına girdim cici bakıyodum tansiyonum düştü elim ayağım kesildi ter bastı çok korktum valla oturdum kendime geldim öle çıktım evede dolmuşla geldim
Valla Durucuk 9 aylıkken ana kucağında yatarsa 2.çocuğu sana veririm püf noktasını öğret diye ben anakucağında 3 ay yatsın razıyım
Bugün tansiyonumda bi sorun var sanırım ya düştü ya da yükseldi kafamı kaldıramıyorum,halsizliğim var onun dışında iyiyim tatlişkom..
dimi ya çok komik geliyokocama da telefonda içimde bi pipi var diyorum hoooyyt diyo
Denir mi kız kocaya öyle, öyle deme, öyle demeeeee.
ben yüzüyorum canım. Pilates sordum ama hamile için ayrı oluyormuş.Yogayı sormayı unuttum acaba yoga da ayrı mı oluyo hamileler için?
Jfk ve Şafak hastanesini Acıbadem alıcakmış...Teklifi vermişler..
Acıbadem, JFK ve Şafak ile pazarlıkta, Star Gazetesi
ben yüzüyorum canım. Pilates sordum ama hamile için ayrı oluyormuş.Yogayı sormayı unuttum acaba yoga da ayrı mı oluyo hamileler için?
hamileyken en çok yüzmeyi öneriyolar zaten
evet oda ayrıymış bende bol bol yürüyorum valla napıım normalde spor olarak dans kursuna gidiyordum düzenlide hamilelikte pek mümkün olmuyor hoplayıp zıplamak bizim oradaki havuzlarada güvenemiyorum
aman canım dikkt et kendine.
oynarlar tabe oynarlaaaar.
Denir mi kız kocaya öyle, öyle deme, öyle demeeeee.
diyom valla yalan mı Allah Allah içimde pipi vaaaar:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?