Ben de şu kıllardan bi arınsam, yüzücem umarım...
ces aldığın bebek odasını çok beğendim meltem mobilyada aynısı kral modeli adı 2850 tl malesef sn çok uyguna almışsın tekirdağda olunca uygun bişey bulmak çok zor
eee fiyatlar katlıcakmı acaba ordadaJfk ve Şafak hastanesini Acıbadem alıcakmış...Teklifi vermişler..
Acıbadem, JFK ve Şafak ile pazarlıkta, Star Gazetesi
ben yüzüyorum canım. Pilates sordum ama hamile için ayrı oluyormuş.Yogayı sormayı unuttum acaba yoga da ayrı mı oluyo hamileler için?
bende hamile yogaya yada pilatese gidicem yakınımda yeni açıldı hemde:)))çok sevindim hamile değilken pilates yapıyodum zaten ama önce dr. başvurmam gerekiyomuş...
acaba izmirden sipariş etsen öndermezler mi, Uşak'a gonderdiklerini biliyorum ama Tekirdaga da gönderirler belki.sorsan mı acabaaaa.
birçok mobilyacıda kral modeli diye geçiyo sadece Meltemde degil. mobilyacılar sitesi gibi biyer varsa orda belki daha uyguna bulursun.
maskoyada gittik fiyatlar 2500tlden başlıyor malesefff, arayıp sorcaktım gönderiyolarmı diyede gelirken hasar falan görürse diye korktum birde kurulumu var tabi
eee fiyatlar katlıcakmı acaba ordada
var tabi cahil yeliz yeşilmenle hamile yogası görmedinmi
anaa hiç bilmiyodum o kadının yoga yaptırdığını..
elmaaaaa duydun mu başımıza geleni??? JFK yı Acıbadem alıyomuş napçaz şimdi:44:
ya banada yardım edinist.anadolu yakasında doktor ve hastane arayışındayım ve hala karar veremedim....
benim en yakın arkadaşım Kadıköy Şifa da Egemen hanıma gidiyor yıllardır, doğumunu da o yaptırdı çok memnun. Bilgin olsun canım..
ya banada yardım edinist.anadolu yakasında doktor ve hastane arayışındayım ve hala karar veremedim....
Ne tarafta oturuyosun?
buğün duyduğum kötü haber jfk acbadem alıyor he ya zaten bu hastane işinde bi şansım dönmedi şu anda çok üzüntülüyüm((
ya kızlar nasıl resim ekleniyor bn ekleyemedim
andalu yakası çekmeköy
adresi veriyorummmm:))))
oturmaya bekliyorum hepinizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?