2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ces aldığın bebek odasını çok beğendim meltem mobilyada aynısı kral modeli adı 2850 tl malesef sn çok uyguna almışsın tekirdağda olunca uygun bişey bulmak çok zor

acaba izmirden sipariş etsen öndermezler mi, Uşak'a gonderdiklerini biliyorum ama Tekirdaga da gönderirler belki.sorsan mı acabaaaa.

birçok mobilyacıda kral modeli diye geçiyo sadece Meltemde degil. mobilyacılar sitesi gibi biyer varsa orda belki daha uyguna bulursun.

bende hamile yogaya yada pilatese gidicem yakınımda yeni açıldı hemde:)))çok sevindim hamile değilken pilates yapıyodum zaten ama önce dr. başvurmam gerekiyomuş...

valla şanslısın evet doktor izni istiyorlar öncedende yapıyorsan zorlanmazsın zaten

maskoyada gittik fiyatlar 2500tlden başlıyor malesefff, arayıp sorcaktım gönderiyolarmı diyede gelirken hasar falan görürse diye korktum birde kurulumu var tabi

maskoyada gittik fiyatlar 2500tlden başlıyor malesefff, arayıp sorcaktım gönderiyolarmı diyede gelirken hasar falan görürse diye korktum birde kurulumu var tabi

yok canım öyle bir kutularmışlar ki bizimkileri zarar görmesi mümkün degil bence. bana kalırsa ara bir sor, sormaktan zarar gelmez di mi ama.

eee fiyatlar katlıcakmı acaba ordada

var tabi cahil yeliz yeşilmenle hamile yogası görmedinmi

öfff ne şanssızım şu doktor konusunda yaa. Katlar tabi fiyatını. En sonunda evde doğurucam gelsin kayınvalidem doğurtsun ebe hemşire..

anaa hiç bilmiyodum o kadının yoga yaptırdığını..

Son düzenleme:
ya banada yardım edinist.anadolu yakasında doktor ve hastane arayışındayım ve hala karar veremedim....

ya banada yardım edinist.anadolu yakasında doktor ve hastane arayışındayım ve hala karar veremedim....

benim en yakın arkadaşım Kadıköy Şifa da Egemen hanıma gidiyor yıllardır, doğumunu da o yaptırdı çok memnun. Bilgin olsun canım..

benim en yakın arkadaşım Kadıköy Şifa da Egemen hanıma gidiyor yıllardır, doğumunu da o yaptırdı çok memnun. Bilgin olsun canım..

sağol canım ben bi araştırıyım ozaman....

buarada kızışıma bugün limangoda battaniye ve bornoz aldım ekledim bakarsın artık.....

Son düzenleme:
buğün duyduğum kötü haber jfk acbadem alıyor he ya zaten bu hastane işinde bi şansım dönmedi şu anda çok üzüntülüyüm((

ya kızlar nasıl resim ekleniyor bn ekleyemedim

buğün duyduğum kötü haber jfk acbadem alıyor he ya zaten bu hastane işinde bi şansım dönmedi şu anda çok üzüntülüyüm((

ya kızlar nasıl resim ekleniyor bn ekleyemedim

benimde çok canımı sıktı bu haber offff( 9.ayda satış olur 20.000 lira doğum parası isterlerse napçaz o saatten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…