benimde çok canımı sıktı bu haber offff( 9.ayda satış olur 20.000 lira doğum parası isterlerse napçaz o saatten sonra.
andalu yakası çekmeköy
adresi veriyorummmm:))))
oturmaya bekliyorum hepinizi....
Ben atasehir memorial e gidiyorum dilek hanim cok memnunum bilgin olsun.
BAhcelievler medikal parkida bir denesenize kizlar...
benimde çok canımı sıktı bu haber offff( 9.ayda satış olur 20.000 lira doğum parası isterlerse napçaz o saatten sonra.
aaa Çekmeköyde misin sen de? Handeyle İnci de Çekmeköyde.Ben de geçen yaza kadar ordaydım beylikdüzüne taşındım.
evet 3 senedir burdayım...tabiannemlerleydim 1 senedir de kendi evimde kocişimle:)))beklerim ozaman...
ben yavaştan çıkıyorum hanımlar. doktor teyzeye gidelim bakalım oğluş miniş nasılmış. önce LCW'den eşofman altı bakıcaz bakalım var mı. herkese iyi tatiller, doktor kontrolü olanlara da sagliklar dilerim.
ben yavaştan çıkıyorum hanımlar. doktor teyzeye gidelim bakalım oğluş miniş nasılmış. önce LCW'den eşofman altı bakıcaz bakalım var mı. herkese iyi tatiller, doktor kontrolü olanlara da sagliklar dilerim.
artııkk çoooook uzak orası bana..Neresinde oturuyosun ben Orkentteydim.
benim ki anadolu yakası ama pendik sana biraz uzak olur sanırım
Medical Parkın sahip ve ortaklarına millet olarak yeterince para kazandırdığımız için düşünmüyorum orayı canım..
Ben napım jfk nın satılıcanı yeni duydum canım arkadaşımda medicalde yaptı canlı canlı anlatıyım dedim aşk olsun kötümü ettim yani :)
kanama olduğunda bebekler gibi baktılar canım o kadar memnun ettilerki sonra arkadaşım doğum yaptı ona da aynı şekilde ebeler hemşireler lohusa şerbetleri herşey harikaydı prenseler gibi ağırladılar napalım bebeişler için biraz daha kazandıralım ne olcak sanki :)yok be canım şaka yapıyorumÇok canımıı sıktı jfk nın satılıyor olması..Sen medical park a mı devam ediceksin?
kanama olduğunda bebekler gibi baktılar canım o kadar memnun ettilerki sonra arkadaşım doğum yaptı ona da aynı şekilde ebeler hemşireler lohusa şerbetleri herşey harikaydı prenseler gibi ağırladılar napalım bebeişler için biraz daha kazandıralım ne olcak sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?