2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benimde çok canımı sıktı bu haber offff( 9.ayda satış olur 20.000 lira doğum parası isterlerse napçaz o saatten sonra.

o zaman kayınvaliden bi sana gelir sonra bana dogurtur ikimizi 20.000 ne demek yuhh anasını satayım

ben yavaştan çıkıyorum hanımlar. doktor teyzeye gidelim bakalım oğluş miniş nasılmış. önce LCW'den eşofman altı bakıcaz bakalım var mı. herkese iyi tatiller, doktor kontrolü olanlara da sagliklar dilerim.

hadi bakalım gör oğluşunu doya doya..İyi tatiller canım..

Selam söyle Egemen'e

iyi tatiller sanada ces minişe bizim yerimizede bak

Ben napım jfk nın satılıcanı yeni duydum canım arkadaşımda medicalde yaptı canlı canlı anlatıyım dedim aşk olsun kötümü ettim yani :)

Medical Parkın sahip ve ortaklarına millet olarak yeterince para kazandırdığımız için düşünmüyorum orayı canım..

aynı şeyi düşünüorum sırf bu yüzden doğum fiyatları iyi olduğu halde oraya bakmadım bile haa ama yinede yeşil sermayenin bir hastanesine gidiorum buda işin acı tarafı

Ben napım jfk nın satılıcanı yeni duydum canım arkadaşımda medicalde yaptı canlı canlı anlatıyım dedim aşk olsun kötümü ettim yani :)

yok be canım şaka yapıyorum Çok canımıı sıktı jfk nın satılıyor olması..Sen medical park a mı devam ediceksin?

Kızlar ben yavaştan kaçayım.
Hazırlanıp öğretmenlerimi dinlemeye gideyim
Öpüyorum kuzuları,görüşürüzzzzzzz:80:

yok be canım şaka yapıyorum Çok canımıı sıktı jfk nın satılıyor olması..Sen medical park a mı devam ediceksin?
kanama olduğunda bebekler gibi baktılar canım o kadar memnun ettilerki sonra arkadaşım doğum yaptı ona da aynı şekilde ebeler hemşireler lohusa şerbetleri herşey harikaydı prenseler gibi ağırladılar napalım bebeişler için biraz daha kazandıralım ne olcak sanki :)

libertim bende göztepe medikal parka devam etmek istiyorum, hizmet orada da aynımıdır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…