2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

saygı duyuyorum canım..Ben de tam tersi bebişlerimizin geleceği için kazandırmamak istiyorum..

bugn erkenden durgunlaştı topic cuma diyemi yaa erken tatil modunamı girildi acabaaa

emineeee sen erdemdeki odalara baktınmı hiç?

saygı duyuyorum canım..Ben de tam tersi bebişlerimizin geleceği için kazandırmamak istiyorum..

Damlacım bunlar başımızda olduğu sürece kaçış yok canım hastaneden kaçarsın başka bir yerde bulur seni, o yüzden kasmaya gerek yok bence, imkan ve bütçen nereye el veriyorsa kendini nerede daha rahat hissedeceksen orayı tercih et bence.

bu ayda başlıyor canım hazırlıklarını yap çatlaklarla savaşalıımmmm

bende henuz catlama belırtısı yok ayrıca ben ozel bır bakım yapmıyorum sadece banyodan sonra sıradan nemlenrıcılerden kulllanıyorum ama bebe yagı almayı dusunuyorum. baskada bısey almam catlanacagı varsa catlanır zaten. bosuna dunyanın parasını veremem.

doktoruma hıcbır kozmetık urununun faydası yok ırsı bır durumbu dedı genlerdekı bılmem nelerden bahsettı falan. o yuzden almıycam hıcbırsey.

sabah aksam dogumunu bekleyen bır arkadasım var ozenlı bır bakım uygulamıs ama catlak ıcınde kaldı

kızlar bişey sorcam belki bilginiz vardır sigortalı çalışan bayanlar sendikada varsa eğer doğumda ve doğumdan sonraki izinlerde sendikal haklardan (ikramiye,kömür,bayram parası vs.) yararlanabiliyormu? daha erken ama merak ettim gözüm korktu valla çok para gerekecek çookk allah yardım etsin herkese

kızlarrrrrr iyi tatiller hepinize bebişlereee kocaman öpücüklerrrrrrrrrrr..................

kızlar bugün ara ara karnımda bi seğirme hissediyorum ama en sonuncu göbeğimin biraz üstündeydi samki orda olmaz gibi geldi banada acaba kızımmıydı

bu haklar firmadan firmaya değişmekle birlikte şirketinin o sendika ile nasıl anlaştığına bağlıdır, yasal olarak hak kazanır fakat şirketinin belli bir sözleşmesi var ise hak iddia edilmez.

aynen öyle tamamen cilt yapınla alakalı bişey. Ama gerildiği için nemlendirmek gerekiyor hepsi o. Henüz bende de belirti yok ama annem çok çatlamış..ben aldım krem kullanıyorum fakat sadece ileride pişman olmayayım diye aldım.Almasam acaba kullansam çatlamaz mıydım dememek için..Yoksa bütün kremler aynı..

kızlar bugün ara ara karnımda bi seğirme hissediyorum ama en sonuncu göbeğimin biraz üstündeydi samki orda olmaz gibi geldi banada acaba kızımmıydı

siyacım göbek deliğinin üzerinde hissettiklerin damar ve gazdır. bebek genelde kasık bölgelerinde hissedilir.

Son düzenleme:
bu haklar firmadan firmaya değişmekle birlikte şirketinin o sendika ile nasıl anlaştığına bağlıdır, yasal olarak hak kazanır fakat şirketinin belli bir sözleşmesi var ise hak iddia edilmez.

anladım cnm teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…