kanama olduğunda bebekler gibi baktılar canım o kadar memnun ettilerki sonra arkadaşım doğum yaptı ona da aynı şekilde ebeler hemşireler lohusa şerbetleri herşey harikaydı prenseler gibi ağırladılar napalım bebeişler için biraz daha kazandıralım ne olcak sanki :)
saygı duyuyorum canım..Ben de tam tersi bebişlerimizin geleceği için kazandırmamak istiyorum..
libertim bende göztepe medikal parka devam etmek istiyorum, hizmet orada da aynımıdır canım.
bence aynıdır hiç gitmedim göztepeye ama sonuçta aynı hastane grubu
Kızlar bişey sorucam ay aylıkken catlama baslıyor?
Kızlar bişey sorucam ay aylıkken catlama baslıyor?
bu ayda başlıyor canım hazırlıklarını yap çatlaklarla savaşalıımmmm
Karnın çıkmaya başladıysa hiç durmaaaaaaa...
teyzeleri bende bişelr aldım oğluma onları pylaştım:)
kızlar bişey sorcam belki bilginiz vardır sigortalı çalışan bayanlar sendikada varsa eğer doğumda ve doğumdan sonraki izinlerde sendikal haklardan (ikramiye,kömür,bayram parası vs.) yararlanabiliyormu? daha erken ama merak ettim gözüm korktu valla çok para gerekecek çookk allah yardım etsin herkese
bende henuz catlama belırtısı yok ayrıca ben ozel bır bakım yapmıyorum sadece banyodan sonra sıradan nemlenrıcılerden kulllanıyorum ama bebe yagı almayı dusunuyorum. baskada bısey almam catlanacagı varsa catlanır zaten. bosuna dunyanın parasını veremem.
doktoruma hıcbır kozmetık urununun faydası yok ırsı bır durumbu dedı genlerdekı bılmem nelerden bahsettı falan. o yuzden almıycam hıcbırsey.
sabah aksam dogumunu bekleyen bır arkadasım var ozenlı bır bakım uygulamıs ama catlak ıcınde kaldı
kızlar bugün ara ara karnımda bi seğirme hissediyorum ama en sonuncu göbeğimin biraz üstündeydi samki orda olmaz gibi geldi banada acaba kızımmıydı
bu haklar firmadan firmaya değişmekle birlikte şirketinin o sendika ile nasıl anlaştığına bağlıdır, yasal olarak hak kazanır fakat şirketinin belli bir sözleşmesi var ise hak iddia edilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?