2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

SEN ALDIN MI?
bebefix den bakıyorum şimdi yorumları beğendim 59 tl..

Kımıl kımıl olmaya başladılar haaa, benimkide fena oynuyo akşamları..
bence penye yada polar battaniye aldır. en çok onlar işe yarıyormuş. 3-4 tane olması gerektiğine göre aldırabilirsin bence
evet haklısın eğer bütçe kısıtlıysa bu iyi fikir
maddi durumu iyiyse mama sandalyesi ana kucağı olabilir hem yükünü hafifletir hem işe yarar bir hediye alır. orta halli bir hediyede ateş ölçer olabilir
onların hepsi bnm kardeşlerim 8 yaşındalar onlarınkini kullancam ateş ölçerde aldım ama zaten acaba ne kdr bütçe ayırcak
dönence alsın iyisinden, yada uyku arkadaşı!!! valla kaliteliside pahalı, almışken ağanın elini tutmayın, bebeğin gelişimi için çok önemliymiş dönence!!!
eee bu park yataklar dönenceli oluo yaa gerçi şu ışıklı müziklilerde acayip houma gidior haa birde oyun halıları varyaa acaba ondan alırmı oda iyi fikir olurdu hani tepesi oyuncaklı falan
günaydın canım...
ayakkabı fiyatına alt değiştirme için olan şeylerden aldır hem de battaniyesi de var....
haaa anladımmmdaa onlarıda nerde bulcam ya eminönünde gördüm ama buralarda varmı acaba uff yasin biarasada bunları sölesem onaa o seçiip sölese
MELİSE fazla el attık kaçtı
ahahah yok kahvaltıya indik aşağı
kızlar beğendiğim parkyatak bu benim birde laciverti var...

GRACO CONTOUR ELECTRA Park Yatak - Jupiter - Nebbu.com - Ne ararsan bir arada burada!

nasıl, sizinde fikrinizi alayım?
güzelmiş bu sanırım cessin aldığı park yatak
bebek telsizi aldırabilirsin.maddi durumu iyiyse.arkadaşların dediği gibi ateş ölçer aldırabilirsin.

bebek telsiziiiiiiiii buda süper fikir valla alsa büyük yük kalkar üstümden

kraft oyun parkını öneren kimdi alıntı yapmamışım bnm çok içime sindi ama nasıl özellikler aranız bilmiorum bilee ama çok beğendimm cidden pembeside çok şekerr

arkadaşlar merhaba..
bana ist. anadolu yakasında olanlar gittikleri hastaneleri ve tavsiye ettikleri doktorları yazabilirler mi?
şöyle güzelce ilgilinip,en azından 5-10 dk bebeğimi gösterecek bi doktor istiyorum..henüz cinsiyetini bile öğrenemedim

benim yeğenim 1 yaşında ateşlendiğinde böyle bir ölçerle mümkün değil.çocuk zaten rahatsız korkuyor niye tutuyorsunuz diye ağlamaya başlıyor.kulaktan veya alından ölçenleri almak çok daha iyi.imkan varsa tabiki..

dün akşam aağıdaydık eşimin 4 yaşındaki kuzenide geldi onunda haziranda kuzey adında bir kuzeni doğacak

bana diorki melis abla ben sahile iyi bakıcam ona oyuncaklar alıcam büyütcem sonra kuzeyle evlendircem sonra sahilin karnından bebek çıkcak ben o bebeği dövüveeemmmmm adam ana tarafından karadenizlide tüm eylemleri vurmak ve dövmek üzerine veledin

hayal gücü baya genişmiş

çamlıca erdem hastanesine gidiorum ayşegül hanıma çok ilgili seninle ve bebeğinle uzun uzun ilgilenen bir dr tabi bnm arada kıllaştığım noktalar var ama ona giden diğer arkadaşlarım hiç kusur bulamıorlar
birde özel göztepe hastanesinde gülşen barçınlı var onada önemli testlerde gidiorum fiyat olarak yüksek ama tatmin edici bir dr güzel ilgilenior konuşan biri tek kusur asla randevu saatinde içeri giremiorsun mutlaka 1 saat geç girilior
hayal gücü baya genişmiş

sorma çok fenaa yaa

Canlarım nolur benı yanlıs anlamayın ama bısey soyluycem nedn herseyın bu kadar luksune kacıyorsunuz. Ben eslerınızın ne iş yaptıgını cok merak etmeye basladım bu kadar para harcayabılıyorsunuz. Benım esımın ıyı maası var cok sukur ama paramızı bu tur seylere harcamaktansa bebegımız adına hesap acıp oraya yatırmayı tercıh edıyoruz.

Mesela bebek odası alan arkadaslar bırde park yatak alıyorlar tamam mantıklı ama zaten oda almıssınız park yatak ıcınde pahalılarından secıyorsunuz. Hatta aramızda bırkac ay kullanılacak sepet besıklerden bıle alanlar var cok oncelerı okumustum sanırım.

Bende aldım ates olcer ve oda sıcaklıgı olcmek ıcın termometre bırıne 10 lıra dıgerıne 5 lıra verdım. Saglık onemlı dıceksınız ama annelerınız sızın atesınızı neyle olctu hala hayattayız kalıcı bır rahatsızlıgı olan varmı aramızda atesten dolayı. Derece sorun cıkarsa bıle bebegınızın ateslı oldugunu zaten anlarsınız kı kac yasında ınsanlarız ılk bebegımız bıle olsa cahıl degılız sonucta.

dogum ıcın havada ucusan 6.000 lıraları bıle gordum konusmalarımızın ıcınde gozlerıme ınanamıyorum bır dogum ıcın bu kadar parayı gercekten verecekmısınız. Dogum olaganustu bır durum degıl kı hastalık degıl ınanılmaz bır durum degıl. Bu dogal bır olgu eve ebe getırsenız de doguracaksınız 6.000 tl versenızde doguracaksınız aynı seylerı yasayacaksınız sonucta. Bız sadece dogru nefes alma olayını ıkınma olayını bılmelıyız okadar. dogum olayı anne adayında bıtıyor sonucta. Odalar kacar kısılıkmıs lohusa serbetı verılıyormuymus falan. Kızlar Allah saglıgımız ıcın normal dogum nasıp etsın ınsallah ama eger oyle olursa topu topu 1 gece yatacaksınız. lohusa serbetı ıcsenız ne olur ıcmesenız ne olur.

Ozel hastaneye gıdıp bebegını doya doya gormeyenlre var aramızda. Ben askerı hastaneye gıdıyorum ve bebegımı doya doya ızlıyorum. Son gıttıgımızde doktor toplantıya bıle gec katıldı bıze bebgımızı gostermekten anlatmaktan adamın bızden hıcbır cıkarı olmamasına ragmen. Esı asker olan baska bır arkadasım ozel doktora gıdıyor doktorun bı dovmedıgı kalıyormus. Ustelık dogum yapacagı tarıhte doktor ızne cıkıacakmıs onları baska bır doktora yonlendırmıs ne anladım ben her ay ona 120 lıra vermeyı ekstraları soylemıyorum bıle.

Belkı ben cok basıt dusunuyorum bılmıyorum ama abartmaya gerek olmadıgını dusunuyorum. Cunku bır seyın ustune ne kadar tıtrersek okadar sorun cıkıyor. Sakınılan goze cop batar durumu. Rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın hepımızın bebeklerını.

bılmıyorum belkıde ben yanlıs dusunuyorum sadece dusuncelerımı paylasmak ıstedım lutfen benı yanlıs anlamayın. Sonucta can sızın para sızın ıstedıgınızı ıstedıgınız gıbı yaparsınız.

söylediklerinde haklılık payın tabikii var. net üzerinden pek çok şeye bakılıyor herkez birbirine öneriyor. iş almaya gelince sanmıyorumki bu kadar pahalıya kaçılsın sonuçta hepimiz çalışmak zorunda olan anneleriz. bir ateş ölçere 200 lira veremeyiz. birde herkezin ilk bebişi haklı heyecanlar var içimizde. bebeklere en iyisini en güzeli alma isteğimiz var. emin ol icraatta bu kadar cömert olamayız. bu da benim naçizane fikrim

Sanırım oyledır canım

sevkancım çoğu yazdığına hak veriorum ama herkes kendi maddiyatı çerçevesinde yaşıor bizimde allaha şükür çok kötü deil durumumuz ama önümüzü göremioruz eşimin çalıştığı yer yüzünden o yüzden bende herşeyin 2. elini istiorum çevremde max10 yaşında çocuklar olduğundan çok şanslıyım büyük kalemleri hep onlardan alıoruz

mesela beşik sepet ama yani
mama sandalyesi
anakucağı araba koltuğu
büyük beşik
park yatak
tavana ışık yapan lambalar
avize

bunlar allaha şükür hep etrafımızdakilerden 2. el gelecek avizede kayınpederim avizeci olduğu için bedava

onun dışında biz fb li olan eşyalarımız dışında çoğu şeyimizi oldukça ucuza alıoruz

doğum dedin ama şehir farkını hesaba katamadın deniz özelhastanede adanada 400 tl ye krallar gibi doğum yapacak

ben 1100 tl ye oldukça orta halli çokta güvenilir olmayan biryerde doğum yapıcam doğum heryerde doğum deil bende herkes doğuruor paarası olmayanın çocuğu ölsünmüdiorum ama sende okuyorsan ayzdıkalrımızı ucuz etin yahnisi olayını çokça yaşıorum istanbulda fiyatlar böle

mesela bilirmisin kidevlet hastanelerinin bir çoğu ikili test yapmıor yapanlar 4 5 ay sonraya randevu verior burda kimse müneccim deil hamile kalmadan randevu alamıor ancak çok sağlam bir torpilin olcak ücretsiz yararlanabilmen için yada senin gibi subay eşi olmak gerek herkestede o ayrıcalık yok malesef

6000 tl lik doğum dediğimiz hastaneler de inan çok lüx herşeyi içinde yerler deil sadece dr için o parayı ödeyecek arkadaşlarımız var çokta haklılar bişi diyemem ama benim psikolojim o parayı vermeyi kaldırmaz o ayrı

birde lohusa şerbeti verilen bilmene demişsin herhalde ben oraları kaçırdım hiç öle kaprisi olan birini duymadım haa ama cidden maddi durumum süper olur gider acıbademde doğururum hertürlü istektede bulunurum ona da kimse bişi diyemez o parayı veren çocuğunun geleceğini binkere garantilemiştir zaten

bebek odası alan niye park yatakta alıor demişsin ben kimsenin savunucusu deilim bana oda takımı almak henüz çok mantıklı gelmior önceliklerim var çünkü ve diorum ya önce bir önmü göreyim istiorum ama alanlarada bayılıorum + park yatak işideilk 3 4 ay yanlarında yatırmak istiorlar gün içinde ev içinde gezdirmek istiorlar o yatakları ki bence park yatak yüzyılın buluşu birde senin benim ve burda bir çok kişinin ailesinin uzakta olduğunu düşününce katlayınca minicik bişi olan bir yatak o yüzden oda takımı + park yatak inan mantıklı bişi fiyatta herkese göre deişior herkes parasına göre alabilior

yani ne sen marmariste deniz gibi şanslı olailirsin ne mymel trabzonda senin gibi ne ces izmirde meloş gibi nede biz istanbuldaki garibanlar koyunlar sizler gibi

sakın tepki yazısı gibi gelmesin inan ben oldukça tutumlu para harcamakla ilgili ciddi psikolojik sıkıntıları olan biriyim özelliklede çalışmadığım için 5 tl nin hesabını yaparım tamamen gururumdan ama bizimde eşinle senin gibi bir hesabımız var ben işten ayrıldığımda atzminatımı bu çocuğumun diye bankaya yatırmıştım her ayda biriktirdiğimiz bir miktarparayı oraya ayırırız bu da bnm bebek şekeri lohusa şerrbeeti mevlüd gibi şeyleri istediğim gibi yapmama yardımcı olacak paradır üste kalanda sahilimizin allahın izniyle

Bi ateş ölçer sordum kan gövdeyi götürüyo
hem tutumlu olup hem en iyisini isteyen bi deli benim. o yüzden hiç bişey alamadım daha

Canım cevrenden alacakların konusunda cok sanslısın benımde var cevremde ama kımse soylemıyor verelım dıye belkıde erken dıye bılmıyorum. Keske benımde olsa oyle sansım en azından gececı olarak kullanılacak seylerde.

Evet canım bılıyorum devlet hastanelerı ıkılı test yapmıyor burdada oyle. Bende o yuzden ultrasonumu evlette cektırıp kanımı ozel laboratuvarda verdım 3 gun sonra ladım sonucumu 60 lıraya yaptırmıs oldum testımı. ozele gıtsydım 200 lıra verecktım.

subay esı olmayı ayrıcalık oalrak kullanmıyorum canım ınan burdakı askerı hastane saglık ocagı gıbı bırcokk asker esı gelmıyor bu hastaneye o yuzden cok tenha sıra alıp 5 dk sonra gırıyorsun hemen sana gelıyor sıra. tercıh etmıyorlar

Lohusa serbetı olayı kaprıs degıldı de ne bıleyım bu kadarayrıntıya gırılıyorsa o hastanede dogum ucretı ıcın o kadar para ıstemeye hakkı var hastanenın dıye dusunuyorum bu yuzden dıyorum eslerınız ne ıs yapıor merak etmeye basladım dıye.

Bebek odası alan neden park yatak alıyor demedım canım bılakıs mantıklı ama neden park yatak ıcın okdar pahalısını secıyorsunuz dedım. Sonucta bebegın en kralından bır odası var zaten. bu arada bende alıcam zaten park yatak karsı cıkmam mantıklı olmaz bende oda takımını bebegım bıraz buyuyunce alıcam.

Bırde ınanın kı acıklama yapım dıye yazmadım ben bunları gercekten. Sız yıne sohbetınıze ıstedıgınız gıbı dvam edın nolur. Ben sadece bır zamandır yazmak ıstıyordum ama yanlıs anlasılırım dıye korkup yazamıyordum. Bugun nedense tutamadım ıcımde ıste. Sımdı pısmanım keske yazmasayıdım. Herkes butcesı kendıne gore dımı bana ne. Ama ben butcemız musaıt nasılsa dıyıp savuranlara da..... amaaaannn yazıyorum bak yıne. Hadı opuyorum hepınızı sız bakın sohbetınıze ben bıraz hazırlanayım esımı zıyarete gıdıcem nobetcıde bu hafta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…