2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bi ateş ölçer sordum kan gövdeyi götürüyo
hem tutumlu olup hem en iyisini isteyen bi deli benim. o yüzden hiç bişey alamadım daha

ne alaka lannn
ya hepimiz en iyisini istioruz da işte olmuor bazen şansımız yaver gidior bazen gitmior ateş ölçerde bnm şansıma bim getirmişti yırttım ordan

ha bride neye üzülüorum ben benim çocuğum bnm imkanlarıma sahip olamıcak tabi allah bilir ama yani ben doğduğumda bnm herşeyim varmış bnm kızımın okdr şeyi olmayacak şu beyin geliştiren oyuncaklara hiç baktınız mı??? fiyatları görünce aklınız gider

hani ctesi pazar pazartesi yağmur yağacaktıı yaa hava günlük güneşlik ben yine evdeyim ufffffffffff hafta içi koymuorda ctesi diyince sıkılıorum yaaaa tv de kötü oluooo

Merhaba Kızlar Sizlere Birşey sorucam belki bilgisi olan vardır. 17 Haftalık Hamileyim ve Dün Doktor Kontrolüne gittik, Doktor Bebeğin Suyunun çok az olduğunu Söyledi ve 2 hafta sonra tekrar kontrol için randevü verdi. Günlük 1,5 litre düzenli su içmeme rağmen neden rahim içi suyum neden bu kadar düşük çıktı. Yardımlarınız için şimdiden tşkler...

bişi sorabilirmiyim bunu usg denmi görüor dr yani konu ile ilgili inan bilgim yok ben haftada max. 1 bardadk su içebiliorum midemi bulandırıor su malesef sen böle diyince korktumbirde böle bişi var diye sana öneride bulunmadımı?

Olur mu öyle şey herhalde yazacaksın...
fikir sonuçta...bence genelide doğru yazdıklarının...
İstediğimizi, düşüncelerimizi yazamayacaksak bu sie niye vr ki?
hepinizin fikirlerini çoooook büyük saygıyla okuyorum ve hepsinden kendime pay çıkarıyorum. ilerde yapacağım alışveriş için önemli bilgiler alıyorum burdan..
öpüyorum hepinizi..

ne kadar bütçe ayıracak bilmiyorum ama kıyafet dediğine göre çok pahalı bişey isteyemezsin..Dün ağustos annelerinde okudum bebek yan yatma yastığını hepsi tavsiye ediyo hatta hastaneye bile götürün çok kullanışlı demişler. Ondan aldırabilirsin ucuz olursa ( fiyatını bilmiyorum) alt açma zımbırtısı yada (benim aldığımı hatırlıyo musun) ince battaniye aldır. eylül sonuna kadar kalın bişi örtemicez..

ahahahahhaha öldüm öldümmm yerim onu yaaa

hani ctesi pazar pazartesi yağmur yağacaktıı yaa hava günlük güneşlik ben yine evdeyim ufffffffffff hafta içi koymuorda ctesi diyince sıkılıorum yaaaa tv de kötü oluooo

şom ağızlı yarından çarşambaya kadar yağmur ve soğuk varmış

çok bilgim yok canım ama 1,5 litre su hamilelikte yeterli değil..2,5 - 3 litreye zorlaman gerekiyor..DOğumdan sonra sütünün de bol olmasını sağlar. Geçmiş olsun tatlım...

Ultrason ile Görünüyor Ekranda Bebeğin etrafındaki siyahlıklar bebeğin suyu oluyormuş. Doktorum Bol Sıvı Tüket dedi. Ben zaten günlük 1,5 litre Su içiyordum. şimdi 3 Litreye Çıkarttım Kendimi Kötü hissediyorum. 2 Hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. Su miktarına bakmak için. İnternette araştırdım pek bu konuyla ilgili bilgide bulamadım. Hayırlısı olur İnşallah

yanyatma yastığı 16 tl ebebek ve diğer mağazalarda ama ben eminönünde havuzlu handa max 10 tlye onun çift taraflı ve bir tarafı oyuncaklı olanını gördüm bir gidebilsem alcam
yarınmıymış tühbeee bi pazarımız var yaa amaannnnnn

uff korktum şimdi ya ben hiç su içemiorum imkansız yanii hayırlısı olsun hakkınız da cnm ama dengelersin korkma 2 haftaya bizede haber ver olurmu

unuttum yazmayı sağlık ocağındaki doktorum demir hapını portakal suyuyla almamı önerdi emilimini hızlandırıyomuş çünküü.

unuttum yazmayı sağlık ocağındaki doktorum demir hapını portakal suyuyla almamı önerdi emilimini hızlandırıyomuş çünküü.

bunu bende duymuştum çok doğruu birde peynir yoğurt vs gibi şeylerle arasında 2 saat bırakman lazım diye biliorum çay kahvede ama sen ztn içmiorsun

sevkancım tabiki haklısın...ben kendimden örnek vereyim.
maddi durumumuz orta hallice....çok zengin ailelerde de büyümedik...allahımıza bin şükür kimseye de muhtaç olmadık...ama şartlar bu paraları vermemize sebep oluyor..neden dersen
benim 6 tane yengem var...son 3ün doğumlarına şahit oldum...devlet hastanesinde doğumlarını yaptılar..azarlanmalar, bağırma diye cimciklemeler,insan yerine koymamalar ,bize mi sordun yaparken neden yırtıyorsun bir tarafını demeler...anlatırken bile tüylerim diken diken anlatıyorum...ben ozmanlardan kesinlikle devlette doğum yapmam dedim...hiç iyi davranmıyorlar çünkü...burda özel hastaneler en fazla 1000 tl alıyor doğum için...böyle bir fırsatım varken neden kötü bir muameleyle doğum yapayım...askeri hastanelerin çok iyi avantajları var..kaliteliler zaten...bizim böyle bir fırsatımız yok...
ikinci olarak bu benim 3.bebeğim...allahım herkesin evladını kucağına nasip eder...hep kaybetmenin ezikliğini çok yaşadım...biz bebek odamızı yapıcaz..çünkü evlat hasreti içinde yaşıyoruz...ilk etapda odasınd ayatamayacağı için yanımızda yatmak zorunda..bu yüzden park yetağa ihtiyacımız var...san bunla ilgili bir olay anlatayım.

benim arkadaşım oda harici park yatak almadı..7 aylık doğum yapmıştı zaten..yatağında yatırıyordu bebeğini...3 aylıkken sıpa döndümü ne olduysa poşete dayandı...nefes alamadı...arkadaşım uyandığında mosmor olarak buldu onu...çıldırdı..zor kurtardık...size tavsiyem asla ve asla bebeğinizle yatmayın...uyku hali ne olacağı belli olmaz..ben bebek eşyaları konusunda paradan taviz vereceğimi sanmıyorum...çünkü o da bir birey her şeye ihtiyacı olucak..bizim nasıl oluyorsa....

nacizane fikirlerim bunlar

paradan daha önemli şeyler var...allah sağlık versin bize çalışır hepsini öderiz.

canım söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. bende bi asker eşiyim. bizim burdaki askeri doktor malesef mahkemelik önümüz de açık olduğu için özele gidiyorum. bende doktoruma 22 lira veriyorum kontrol için. bizde bebek odası almayanlardanız. sadece oyun parkı alıcam.onuda hala almadım. nasıl olsa 6 ay falan yanımda rahat yatacak. o yüzden hemen borca girmedik 1-2 sene sonra direk genç odası alırız diyoruz. sonuçta bebek odalarına maşallah 3.000 lira gibi fiyat veriyolar alamayız yani ben çalışmıyorum. onun yerine en fazla 1.000 liralık bi genç odası alırım biraz büyüsünde tamam yani yeter.

selam güzel anneler ve bıdışları biz az önce doktordan geldiiiik. maşallah fıstığımız çok büyümüş. doktorumuz her organını gösterdi nerdeyse. veeeee artık cinsiyetimiz de %100 bellii KIZZZZZZZZZZZZ geliyor topiğimizeee çok hareketliydi fıstığım yerinde duramadı ona baktığımızı anladı herhalde. babamızda kameraya çekti. çokkk büyümüş yaa yarın 18 haftalık oluyoruz ama bütün olarak zor sığdı ekrana sıpa

behic canım bu durumu benim arkdaşın eşi yaşadı...anlatıcaklarından korkma tedavisi var.
allahtan bu durumu senin doktorun anladı...benim arkadaşımın eşi 3 tane bu sebepten dolayı bebeklerini kaybetti...ha seni korkutmak istmeiyorum.çünkü bu durumu bizim burdaki doktorlar anlamadı...bi anlam veremediler...velhasıl ankaraya gittiler...meğer eşinin 4 ay dan sonra suyu azalıyor ve bu sebepten kötü sonuçlanıyordu...hastaneye yatırıldı...tedavisi var yani...ve şimdi 2 tane kız çocuğu var...korkma doktorun tedavi uygulayacak...allahtan farketmiş maşallah doktoruna...bebeğin sağlıkla kucağına gelicek allahın izniyle

Tesekkur ederım canım hak verdıgın ıcın herkesın hak vermesını beklemıyorum zaten sadece dusuncelerımı yazdım ama bır kısmı yanlıs anlasılmıs. Askerı hastane dıyınce arkadaslar gozlerınde baya bısey canlandırıyorlar heralde. ımkanın var falan dıyorlar ama bızım burdakınde normal dogum bıle yapmıyorlar ayrıca bebekler ıcın kuvez bıle yok o yuzden dogumumu burda yapamıycam.

maşallah canım gözünaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…