Bi ateş ölçer sordum kan gövdeyi götürüyo
hem tutumlu olup hem en iyisini isteyen bi deli benim. o yüzden hiç bişey alamadım daha
Merhaba Kızlar Sizlere Birşey sorucam belki bilgisi olan vardır. 17 Haftalık Hamileyim ve Dün Doktor Kontrolüne gittik, Doktor Bebeğin Suyunun çok az olduğunu Söyledi ve 2 hafta sonra tekrar kontrol için randevü verdi. Günlük 1,5 litre düzenli su içmeme rağmen neden rahim içi suyum neden bu kadar düşük çıktı. Yardımlarınız için şimdiden tşkler...
Canım cevrenden alacakların konusunda cok sanslısın benımde var cevremde ama kımse soylemıyor verelım dıye belkıde erken dıye bılmıyorum. Keske benımde olsa oyle sansım en azından gececı olarak kullanılacak seylerde.
Evet canım bılıyorum devlet hastanelerı ıkılı test yapmıyor burdada oyle. Bende o yuzden ultrasonumu evlette cektırıp kanımı ozel laboratuvarda verdım 3 gun sonra ladım sonucumu 60 lıraya yaptırmıs oldum testımı. ozele gıtsydım 200 lıra verecktım.
subay esı olmayı ayrıcalık oalrak kullanmıyorum canım ınan burdakı askerı hastane saglık ocagı gıbı bırcokk asker esı gelmıyor bu hastaneye o yuzden cok tenha sıra alıp 5 dk sonra gırıyorsun hemen sana gelıyor sıra. tercıh etmıyorlar
Lohusa serbetı olayı kaprıs degıldı de ne bıleyım bu kadarayrıntıya gırılıyorsa o hastanede dogum ucretı ıcın o kadar para ıstemeye hakkı var hastanenın dıye dusunuyorum bu yuzden dıyorum eslerınız ne ıs yapıor merak etmeye basladım dıye.
Bebek odası alan neden park yatak alıyor demedım canım bılakıs mantıklı ama neden park yatak ıcın okdar pahalısını secıyorsunuz dedım. Sonucta bebegın en kralından bır odası var zaten. bu arada bende alıcam zaten park yatak karsı cıkmam mantıklı olmazbende oda takımını bebegım bıraz buyuyunce alıcam.
Bırde ınanın kı acıklama yapım dıye yazmadım ben bunları gercekten. Sız yıne sohbetınıze ıstedıgınız gıbı dvam edın nolur. Ben sadece bır zamandır yazmak ıstıyordum ama yanlıs anlasılırım dıye korkup yazamıyordum. Bugun nedense tutamadım ıcımde ıste. Sımdı pısmanım keske yazmasayıdım. Herkes butcesı kendıne gore dımı bana ne. Ama ben butcemız musaıt nasılsa dıyıp savuranlara da..... amaaaannn yazıyorum bak yıne. Hadı opuyorum hepınızı sız bakın sohbetınıze ben bıraz hazırlanayım esımı zıyarete gıdıcem nobetcıde bu hafta...
günaydın kızlarrr
sahil hanımm coşmuş durumda dün gece göbeğimin sağ tarafında yani tam göbek deliğimin sağ tarafında belirginleşti semsert olduuu ama canımı çok yaktı ama herkes gördüü göbeğimi yasin bakamadııı ama
birde kızlar kayınbiraderim geldi ya bebeğe bişi alıyım ne alıyım dior ya birtürlü bulamıorum kıyafet ben bile almayacağım içn istemiorum ayakkabı dedi ama kankam bir patik bir bale pabucu almış hemde ilk aylar nasıl olsa giymişycek gereksiz olur diye düşünüorum aklıma başkada bişi gelmior
bir el atın fikir verinnn
dün akşam aağıdaydık eşimin 4 yaşındaki kuzenide geldi onunda haziranda kuzey adında bir kuzeni doğacak
bana diorki melis abla ben sahile iyi bakıcam ona oyuncaklar alıcam büyütcem sonra kuzeyle evlendircem sonra sahilin karnından bebek çıkcak ben o bebeği dövüveeemmmmmadam ana tarafından karadenizlide tüm eylemleri vurmak ve dövmek üzerine veledin
hani ctesi pazar pazartesi yağmur yağacaktıı yaa hava günlük güneşlik ben yine evdeyim ufffffffffff hafta içi koymuorda ctesi diyince sıkılıorum yaaaa tv de kötü oluooo
Merhaba Kızlar Sizlere Birşey sorucam belki bilgisi olan vardır. 17 Haftalık Hamileyim ve Dün Doktor Kontrolüne gittik, Doktor Bebeğin Suyunun çok az olduğunu Söyledi ve 2 hafta sonra tekrar kontrol için randevü verdi. Günlük 1,5 litre düzenli su içmeme rağmen neden rahim içi suyum neden bu kadar düşük çıktı. Yardımlarınız için şimdiden tşkler...
bişi sorabilirmiyim bunu usg denmi görüor dr yani konu ile ilgili inan bilgim yok ben haftada max. 1 bardadk su içebiliorum midemi bulandırıor su malesef sen böle diyince korktumbirde böle bişi var diye sana öneride bulunmadımı?
yanyatma yastığı 16 tl ebebek ve diğer mağazalarda ama ben eminönünde havuzlu handa max 10 tlye onun çift taraflı ve bir tarafı oyuncaklı olanını gördüm bir gidebilsem alcamne kadar bütçe ayıracak bilmiyorum ama kıyafet dediğine göre çok pahalı bişey isteyemezsin..Dün ağustos annelerinde okudum bebek yan yatma yastığını hepsi tavsiye ediyo hatta hastaneye bile götürün çok kullanışlı demişler. Ondan aldırabilirsin ucuz olursa ( fiyatını bilmiyorum) alt açma zımbırtısı yada (benim aldığımı hatırlıyo musun) ince battaniye aldır. eylül sonuna kadar kalın bişi örtemicez..
ahahahahhaha öldüm öldümmm yerim onu yaaa
şom ağızlı yarından çarşambaya kadar yağmur ve soğuk varmış
çok bilgim yok canım ama 1,5 litre su hamilelikte yeterli değil..2,5 - 3 litreye zorlaman gerekiyor..DOğumdan sonra sütünün de bol olmasını sağlar. Geçmiş olsun tatlım...
Ultrason ile Görünüyor Ekranda Bebeğin etrafındaki siyahlıklar bebeğin suyu oluyormuş. Doktorum Bol Sıvı Tüket dedi. Ben zaten günlük 1,5 litre Su içiyordum. şimdi 3 Litreye Çıkarttım Kendimi Kötü hissediyorum. 2 Hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. Su miktarına bakmak için. İnternette araştırdım pek bu konuyla ilgili bilgide bulamadım. Hayırlısı olur İnşallah
unuttum yazmayı sağlık ocağındaki doktorum demir hapını portakal suyuyla almamı önerdi emilimini hızlandırıyomuş çünküü.
unuttum yazmayı sağlık ocağındaki doktorum demir hapını portakal suyuyla almamı önerdi emilimini hızlandırıyomuş çünküü.
dün akşam aağıdaydık eşimin 4 yaşındaki kuzenide geldi onunda haziranda kuzey adında bir kuzeni doğacak
bana diorki melis abla ben sahile iyi bakıcam ona oyuncaklar alıcam büyütcem sonra kuzeyle evlendircem sonra sahilin karnından bebek çıkcak ben o bebeği dövüveeemmmmmadam ana tarafından karadenizlide tüm eylemleri vurmak ve dövmek üzerine veledin
Canlarım nolur benı yanlıs anlamayın ama bısey soyluycem nedn herseyın bu kadar luksune kacıyorsunuz. Ben eslerınızın ne iş yaptıgını cok merak etmeye basladım bu kadar para harcayabılıyorsunuz. Benım esımın ıyı maası var cok sukur ama paramızı bu tur seylere harcamaktansa bebegımız adına hesap acıp oraya yatırmayı tercıh edıyoruz.
Mesela bebek odası alan arkadaslar bırde park yatak alıyorlar tamam mantıklı ama zaten oda almıssınız park yatak ıcınde pahalılarından secıyorsunuz. Hatta aramızda bırkac ay kullanılacak sepet besıklerden bıle alanlar var cok oncelerı okumustum sanırım.
Bende aldım ates olcer ve oda sıcaklıgı olcmek ıcın termometre bırıne 10 lıra dıgerıne 5 lıra verdım. Saglık onemlı dıceksınız ama annelerınız sızın atesınızı neyle olctu hala hayattayız kalıcı bır rahatsızlıgı olan varmı aramızda atesten dolayı. Derece sorun cıkarsa bıle bebegınızın ateslı oldugunu zaten anlarsınız kı kac yasında ınsanlarız ılk bebegımız bıle olsa cahıl degılız sonucta.
dogum ıcın havada ucusan 6.000 lıraları bıle gordum konusmalarımızın ıcınde gozlerıme ınanamıyorum bır dogum ıcın bu kadar parayı gercekten verecekmısınız. Dogum olaganustu bır durum degıl kı hastalık degıl ınanılmaz bır durum degıl. Bu dogal bır olgu eve ebe getırsenız de doguracaksınız 6.000 tl versenızde doguracaksınız aynı seylerı yasayacaksınız sonucta. Bız sadece dogru nefes alma olayını ıkınma olayını bılmelıyız okadar. dogum olayı anne adayında bıtıyor sonucta. Odalar kacar kısılıkmıs lohusa serbetı verılıyormuymus falan. Kızlar Allah saglıgımız ıcın normal dogum nasıp etsın ınsallah ama eger oyle olursa topu topu 1 gece yatacaksınız. lohusa serbetı ıcsenız ne olur ıcmesenız ne olur.
Ozel hastaneye gıdıp bebegını doya doya gormeyenlre var aramızda. Ben askerı hastaneye gıdıyorum ve bebegımı doya doya ızlıyorum. Son gıttıgımızde doktor toplantıya bıle gec katıldı bıze bebgımızı gostermekten anlatmaktan adamın bızden hıcbır cıkarı olmamasına ragmen. Esı asker olan baska bır arkadasım ozel doktora gıdıyor doktorun bı dovmedıgı kalıyormus. Ustelık dogum yapacagı tarıhte doktor ızne cıkıacakmıs onları baska bır doktora yonlendırmıs ne anladım ben her ay ona 120 lıra vermeyı ekstraları soylemıyorum bıle.
Belkı ben cok basıt dusunuyorum bılmıyorum ama abartmaya gerek olmadıgını dusunuyorum. Cunku bır seyın ustune ne kadar tıtrersek okadar sorun cıkıyor. Sakınılan goze cop batar durumu. Rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın hepımızın bebeklerını.
bılmıyorum belkıde ben yanlıs dusunuyorum sadece dusuncelerımı paylasmak ıstedım lutfen benı yanlıs anlamayın. Sonucta can sızın para sızın ıstedıgınızı ıstedıgınız gıbı yaparsınız.
Deniz senin demir ilacın hap mı sıvı mı?
Canlarım nolur benı yanlıs anlamayın ama bısey soyluycem nedn herseyın bu kadar luksune kacıyorsunuz. Ben eslerınızın ne iş yaptıgını cok merak etmeye basladım bu kadar para harcayabılıyorsunuz. Benım esımın ıyı maası var cok sukur ama paramızı bu tur seylere harcamaktansa bebegımız adına hesap acıp oraya yatırmayı tercıh edıyoruz.
Mesela bebek odası alan arkadaslar bırde park yatak alıyorlar tamam mantıklı ama zaten oda almıssınız park yatak ıcınde pahalılarından secıyorsunuz. Hatta aramızda bırkac ay kullanılacak sepet besıklerden bıle alanlar var cok oncelerı okumustum sanırım.
Bende aldım ates olcer ve oda sıcaklıgı olcmek ıcın termometre bırıne 10 lıra dıgerıne 5 lıra verdım. Saglık onemlı dıceksınız ama annelerınız sızın atesınızı neyle olctu hala hayattayız kalıcı bır rahatsızlıgı olan varmı aramızda atesten dolayı. Derece sorun cıkarsa bıle bebegınızın ateslı oldugunu zaten anlarsınız kı kac yasında ınsanlarız ılk bebegımız bıle olsa cahıl degılız sonucta.
dogum ıcın havada ucusan 6.000 lıraları bıle gordum konusmalarımızın ıcınde gozlerıme ınanamıyorum bır dogum ıcın bu kadar parayı gercekten verecekmısınız. Dogum olaganustu bır durum degıl kı hastalık degıl ınanılmaz bır durum degıl. Bu dogal bır olgu eve ebe getırsenız de doguracaksınız 6.000 tl versenızde doguracaksınız aynı seylerı yasayacaksınız sonucta. Bız sadece dogru nefes alma olayını ıkınma olayını bılmelıyız okadar. dogum olayı anne adayında bıtıyor sonucta. Odalar kacar kısılıkmıs lohusa serbetı verılıyormuymus falan. Kızlar Allah saglıgımız ıcın normal dogum nasıp etsın ınsallah ama eger oyle olursa topu topu 1 gece yatacaksınız. lohusa serbetı ıcsenız ne olur ıcmesenız ne olur.
Ozel hastaneye gıdıp bebegını doya doya gormeyenlre var aramızda. Ben askerı hastaneye gıdıyorum ve bebegımı doya doya ızlıyorum. Son gıttıgımızde doktor toplantıya bıle gec katıldı bıze bebgımızı gostermekten anlatmaktan adamın bızden hıcbır cıkarı olmamasına ragmen. Esı asker olan baska bır arkadasım ozel doktora gıdıyor doktorun bı dovmedıgı kalıyormus. Ustelık dogum yapacagı tarıhte doktor ızne cıkıacakmıs onları baska bır doktora yonlendırmıs ne anladım ben her ay ona 120 lıra vermeyı ekstraları soylemıyorum bıle.
Belkı ben cok basıt dusunuyorum bılmıyorum ama abartmaya gerek olmadıgını dusunuyorum. Cunku bır seyın ustune ne kadar tıtrersek okadar sorun cıkıyor. Sakınılan goze cop batar durumu. Rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın hepımızın bebeklerını.
bılmıyorum belkıde ben yanlıs dusunuyorum sadece dusuncelerımı paylasmak ıstedım lutfen benı yanlıs anlamayın. Sonucta can sızın para sızın ıstedıgınızı ıstedıgınız gıbı yaparsınız.
canım söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. bende bi asker eşiyim. bizim burdaki askeri doktor malesef mahkemelik önümüz de açık olduğu için özele gidiyorum. bende doktoruma 22 lira veriyorum kontrol için. bizde bebek odası almayanlardanız. sadece oyun parkı alıcam.onuda hala almadım. nasıl olsa 6 ay falan yanımda rahat yatacak. o yüzden hemen borca girmedik 1-2 sene sonra direk genç odası alırız diyoruz. sonuçta bebek odalarına maşallah 3.000 lira gibi fiyat veriyolar alamayız yani ben çalışmıyorum. onun yerine en fazla 1.000 liralık bi genç odası alırım biraz büyüsünde tamam yani yeter.
selam güzel anneler ve bıdışlarıbiz az önce doktordan geldiiiik. maşallah fıstığımız çok büyümüş. doktorumuz her organını gösterdi nerdeyse. veeeee artık cinsiyetimiz de %100 bellii KIZZZZZZZZZZZZ geliyor topiğimizeee çok hareketliydi fıstığım yerinde duramadı ona baktığımızı anladı herhalde. babamızda kameraya çekti. çokkk büyümüş yaa yarın 18 haftalık oluyoruz ama bütün olarak zor sığdı ekrana sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?