2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım seni yanlış anlamdım....çok hak verdim sana ama koşullardan bahsettim...
allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.

canım asker hastaneleri biraz yetersiz. artık kimse tercih etmiyor. özellikle kayseride o kadar çok özel hastane var ki resmen rekabet var hasta kapmak için. bildiğim kadarıyla erler kullanıyor. gerçi bulunduğun şehir neresi bilmiyorum ama doktorun çok önemli memnunsan eğer bırakma ama yetersizse de değiştir tabiki.
maşallah canım gözünaydın.

teşekkür ederimmm canımmm

gozun aydın canım saglıkla dogsun buyusun ınsallah. Benımde haftaya kontrolum. esım belkı cınsıyet degısır dıye dıye kafama soktu ıyıce bakalım doktor ne dıyecek ben emınım artık adam 2 kez erkek dedı cunku ama esım Allahın hakkı 3tur dıyo.

melis karadenizli yorumu güldürdü beni lennnnnnnnnnnn....

diğer yengenin ailesi karadenizli sert tipler hep bi kavgaları vukuatları vardır da bizim velette onlarla daha çok içiçe eskisi kadar olmasada hala vurup kırmak üzerine bir hayatı avr insanları ama eşyaları deil herkesle dövüşmek zorunda hissedior deli kendini ben herseferinde hatırlatıorum karnımda bebek var diye ay ama meloşşş görmen lazımmm küçük adammmm çok tatlıdır

herkese iyi haftasonları kızlar Ankarada hava kapalı malesef biraz yürüyüş yapayım dedim havadan dolayı kaldım evde akşamada eşimin arkadaşının düğünü var gidip gitmemekte kararsızım

şu karadenizli sert ailelerden olamadık yahuuu...orta halli böyle şeylerden korkan uzak duran bi aileyiz...ama buralarda var öyleler...benimde böyle dayımın oğlu var sıpa 3 yaşında..ama dersin büyümüşte küçülmüş bi fena...boks manyağı...her seferinde korkuyorum karnıma bi tane indirecek diye...yengemde beni görünce sıpayı kucağına alıyor..napsın kadın korkuyor...bana meli hala diyor kuzen oluyoruz ama o meli hala diyor...benimde yiyesim geliyor...

herkese iyi haftasonları kızlar Ankarada hava kapalı malesef biraz yürüyüş yapayım dedim havadan dolayı kaldım evde akşamada eşimin arkadaşının düğünü var gidip gitmemekte kararsızım

saol tatlım keyifsiz gördüm seni....sen en iyisi akşam düğüne git evde sıkılacakmışsın gibi sinyaller alıyorum...

hakkızında hayırlısı canım. oyy biz 1. çocukta bile endişeliyiz nasıl yetişcez masrafına diye 3 müüüüü oy oyy oyyy

anammm 3. durumuz hoşgeliorrrr bnmde kızım kesinleştiii öğrenebilmişmiydinn sahilim geliooo
vee bebeğem yarından itibaren 19 haftalık hamileyim diceksin 18 haftan tamaen bittiiii
yok yaaa seninki dönmezz hem2. dr un dediği hemde göbüşten bilioruz erkek baya o yaaa
bari düğüne git değişiklik olur deryaa

ben onu yirimmmmm yaaaaaa bu heriflerin boks sevdası nolcak dicektim ama 2. yaş günü hediyesi olarak boks eldiveni ve kum torbası almıştım ahahah ay bende az deilim

tatlış anneler hepinize selam ne var ne yok bakalım?
mymellim senin nası geçti çarşamba?giremedim nete bi türlü belli mi cinsiyetniz?

yani melis tam hediyesini almışsın ama. benim kuzenin babası boksör yani dayım.birincilikleri felan var...yıllar önce bıraktı...şimdi belediyede çalışıyor ama çocuklara ders veriyor...böyle babanın böyle çocuğu boks yapmasınd ane yapsın...bütün alet edevat var...

anammm 3. durumuz hoşgeliorrrr bnmde kızım kesinleştiii öğrenebilmişmiydinn sahilim geliooo
vee bebeğem yarından itibaren 19 haftalık hamileyim diceksin 18 haftan tamaen bittiiii

evet canım topiğe 3. duru geliyorrrr sizin de sahil bebeğiniz hayırlı olsun. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizde 18 haftalık oluyoruz yarın teyzesiii

fıstık kızın hayırlı olsun canım.ben de bebişimin cinsiyetini kesin olarak öğrenmek istiyorum.çok merak ediyorum.12.haftamda doktor kıza benziyor demişti ama emin değildi?y16.haftamdayım p.tesi üçlü test için gidicem inşallah öğrenirimm..inşallah kızım oluyordur...yüzük testinde erkek çıkıyor ama....hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…