kuzummm anlamadın beni senin 18 haftan bugün bittiiiii yarın 19 haftalık oluorsunnn anladınmı yani nette araştırırken 19 haftalık bebeğin gelişimine bakacaksın meselaevet canım topiğe 3. duru geliyorrrrsizin de sahil bebeğiniz hayırlı olsun. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizde 18 haftalık oluyoruz yarın teyzesiii
ayy ayy ayy maşşaallahh oğluşuna canım çok sevindim bizimde kızz
hakkızında hayırlısı canım. oyy biz 1. çocukta bile endişeliyiz nasıl yetişcez masrafına diye 3 müüüüü oy oyy oyyy
slm özlem biz oğlumla iyiyiz şükür hava kapalı evdeyiz malesef sen nasılsın?
kuzummm anlamadın beni senin 18 haftan bugün bittiiiii yarın 19 haftalık oluorsunnn anladınmı yani nette araştırırken 19 haftalık bebeğin gelişimine bakacaksın mesela
duru nazımızın güzelll annesi nasılmış bakalımmmm
aaaa bak ben oğluma kız arıyordum....topicdeki kızlar sözlendi sende var mı söz
valla şimdilik kesinleşen yok canımm kız evi naz eviikısmetse oluurr babamızz ilk diyordu kız olsun şuna vercem buna vercem arkadaşların çocuklarından..
bende kızdım sen kız babasısın dedim ağır ol onlar isteyecek sen yok diyeceksin.. şimdi herkese yook diyoor öğrendi garibiimm
valla şimdilik kesinleşen yok canımm kız evi naz eviikısmetse oluurr babamızz ilk diyordu kız olsun şuna vercem buna vercem arkadaşların çocuklarından..
bende kızdım sen kız babasısın dedim ağır ol onlar isteyecek sen yok diyeceksin.. şimdi herkese yook diyoor öğrendi garibiimm
benim arkadaşın bi oğlu var şimdi ikinciye hamile kızınızı alacaz diyorlardı...erkek olunca eşim aradı kızınızı alcaz haberiniz olsun diye....
aaaa bak ben oğluma kız arıyordum....topicdeki kızlar sözlendi sende var mı söz
iyiyiiiz tatlı teyzesiiidün tekmelendim duru hanım tarafından harikaydı!
sahilde 3 gündür coşuor yaaa daha önce hissetmiştim bir iki kere ama şimdi azzıtıorr geriniormu ne göbeğimin şekli deişior sertleşior ayyy yerim onu öle oluncada ayyy biran öncee doğsunda seviyim istiorummmm
bnm eşimde veremem dior herkese ama ağırdan almaktan deil bütün kahrını bençekcem sonra alcaklar kızmı oh ne ala dior birde hamile kalcak okdr zor şeyler yaşıycak izin vermem dio ben şuan ne haldeysem artık ahaha
benim arkadaşın bi oğlu var şimdi ikinciye hamile kızınızı alacaz diyorlardı...erkek olunca eşim aradı kızınızı alcaz haberiniz olsun diye....
tabii canım kız evi naz evi yaahuu benim kociş de geç öğrendi bunu artık kimselere vermek isteyeceğini sanmıyoruum
canım bence kızın olacak. ayrıca benimde yüzük testinde erkek çıkmıştı hemde ısrarla yalan o falll yalaaanfıstık kızın hayırlı olsun canım.ben de bebişimin cinsiyetini kesin olarak öğrenmek istiyorum.çok merak ediyorum.12.haftamda doktor kıza benziyor demişti ama emin değildi?y16.haftamdayım p.tesi üçlü test için gidicem inşallah öğrenirimm..inşallah kızım oluyordur...yüzük testinde erkek çıkıyor ama....hayırlısı.
inşallah canım o zaman allah eşinin gönlüne göre versin. gerçi cinsiyeti belirleyen de erkekmiş. keşke babası bebişi getirirken kız getirseymiş eşine öyle dersin erkekse eğeryok yok canım oyle degıl. Doktor 2 kontrolde cınsıyet ıcın erkek dedı ama esım kız cocukalrını cok sevıyor o yuzden belkı kız olur dıyor. Dıyorum kı doktor 2 kez erkekdedı daha ne olsun ama bu kontroldede erkek derse o zman tamam artık oglum olcak dıcem dıyor.
Arkadasına7 ay erkek demısler 8. aya gırınce kızınız olcak demısler o yuzden belkı bızmkınede yanlıs bakmıslardır dıyor. Canı oyle ıstıyor
kuzummm anlamadın beni senin 18 haftan bugün bittiiiii yarın 19 haftalık oluorsunnn anladınmı yani nette araştırırken 19 haftalık bebeğin gelişimine bakacaksın mesela
canım 17+6yım ben bugün ama :44:
duru nazımızın güzelll annesi nasılmış bakalımmmm
tabii canım kız evi naz evi yaahuu benim kociş de geç öğrendi bunu artık kimselere vermek isteyeceğini sanmıyoruum
ben oğlumuda veremem
sahilde 3 gündür coşuor yaaa daha önce hissetmiştim bir iki kere ama şimdi azzıtıorr geriniormu ne göbeğimin şekli deişior sertleşior ayyy yerim onu öle oluncada ayyy biran öncee doğsunda seviyim istiorummmm
bnm eşimde veremem dior herkese ama ağırdan almaktan deil bütün kahrını bençekcem sonra alcaklar kızmı oh ne ala dior birde hamile kalcak okdr zor şeyler yaşıycak izin vermem dio ben şuan ne haldeysem artık ahaha
hahaha çok komik oluyor bu eşler resmen 2. çocuk da onlar oluyoor.. ama hamişliğin tadı yeni yeni çıkıyor sanırımm çok keyf almaya başladım ben.. bide hissetmeye de başladık süpper oldu
ben oğlumuda veremem
de mi düşününce çok tuhaf bi duygu paylaşamıyoruz şimdiden
bebekler | belgesel izle
şimdide bakabilirsiniz çok eğlenceli ve komik....
Dünyanın her bir ülkesinden; fransisco dan tokyo ya ,nambiya dan moğolistana 4 bebeğin yaşantılarını anlatan sürükleyici bir belgesel...
de mi düşününce çok tuhaf bi duygu paylaşamıyoruz şimdiden
evet paylaşılacak gibi değil.....
yaptımmmmkızlar merhaba biz de geldikk
göbüşümü eklicem şimdi cinsiyet tahminleri yapar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?