2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım topiğe 3. duru geliyorrrr sizin de sahil bebeğiniz hayırlı olsun. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizde 18 haftalık oluyoruz yarın teyzesiii
kuzummm anlamadın beni senin 18 haftan bugün bittiiiii yarın 19 haftalık oluorsunnn anladınmı yani nette araştırırken 19 haftalık bebeğin gelişimine bakacaksın mesela
ayy ayy ayy maşşaallahh oğluşuna canım çok sevindim bizimde kızz

duru nazımızın güzelll annesi nasılmış bakalımmmm

hakkızında hayırlısı canım. oyy biz 1. çocukta bile endişeliyiz nasıl yetişcez masrafına diye 3 müüüüü oy oyy oyyy

yok yok canım oyle degıl. Doktor 2 kontrolde cınsıyet ıcın erkek dedı ama esım kız cocukalrını cok sevıyor o yuzden belkı kız olur dıyor. Dıyorum kı doktor 2 kez erkekdedı daha ne olsun ama bu kontroldede erkek derse o zman tamam artık oglum olcak dıcem dıyor.
Arkadasına7 ay erkek demısler 8. aya gırınce kızınız olcak demısler o yuzden belkı bızmkınede yanlıs bakmıslardır dıyor. Canı oyle ıstıyor

Bebekler | Belgesel izle

ŞİMDİDE BAKABİLİRSİNİZ ÇOK EĞLENCELİ VE KOMİK....
Dünyanın her bir ülkesinden; Fransisco dan Tokyo ya ,Nambiya dan Moğolistana 4 bebeğin yaşantılarını anlatan sürükleyici bir belgesel...

oo maşallah topik güzel ilerlemiş.bayağıdır yoktum girsemde sadece kısıtlı bakabiliyorum nete.daha yeni azaldı mide bulantılarım.zati bu hafta komple boğaz iltihabı grip falan derken geçirdim çok şükür atlattım biraz bir öksürük kldı onu da atlatayım rahatlıcam.
geçmişe baktım yazılanlara oo erkek ağırlıklı ama kız haberleri de geliyor ne güzell. çoğunuz isimlere bile karar vermişsiniz. biz daha karar veremedik.kız olsa hazırdı ama erkek olunca hiç bir isim içimize sinmedi nedense.eşim kız diye düşünüyordu. Allah sağlıklı,akılları yerinde evlatlar nasip etsin hepimize inşallah..bizde salı günü gittik kontrole çok şükür her şey yolunda :))

iyiyiiiz tatlı teyzesiiidün tekmelendim duru hanım tarafından harikaydı!

kanşekeri belgeseli açtım.süper bir şey ya doğum shnesi dışında ben pek izleyemem de o sahneleri.ama çok heyecanlandım .çok güzel bir duygu 6 yaşında bir kızım var yine de ayrı bir heyecan.. ayy çok sabırsızlandım ya kucağıma alacağım anıı.güzel duyguları yaşamamda vesile olduğun için sağoolll:))

canım bence kızın olacak. ayrıca benimde yüzük testinde erkek çıkmıştı hemde ısrarla yalan o falll yalaaan çatlasınlar işte kızımız olcakkkk

inşallah canım o zaman allah eşinin gönlüne göre versin. gerçi cinsiyeti belirleyen de erkekmiş. keşke babası bebişi getirirken kız getirseymiş eşine öyle dersin erkekse eğer

kızlar merhaba biz de geldikk
göbüşümü eklicem şimdi cinsiyet tahminleri yapar mısınız
yaptımmmm

kanşekerii gördüm ben linki açtım dolsunda düzgün izliyim diye bekliorum

kızlar bişi itiraf etcem size
ben yaklaşık 1.5 2 saat önce bir paket cips ve yedigün içtim şuanda inanılmaz bir karın ağrım var mahvoluorum tuvalete gidiorum gazmı diye banamısın demior midemde bulanmaya başladı çok kızdım kendime ama ağrıya dayanamıorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…