yaptımmmm
kanşekerii gördüm ben linki açtım dolsunda düzgün izliyim diye bekliorum
kızlar bişi itiraf etcem size
ben yaklaşık 1.5 2 saat önce bir paket cips ve yedigün içtim şuanda inanılmaz bir karın ağrım var mahvoluorum tuvalete gidiorum gazmı diye banamısın demior midemde bulanmaya başladı çok kızdım kendime ama ağrıya dayanamıorumm
yaptımmmm
ben yaklaşık 1.5 2 saat önce bir paket cips ve yedigün içtim şuanda inanılmaz bir karın ağrım var mahvoluorum tuvalete gidiorum gazmı diye banamısın demior midemde bulanmaya başladı çok kızdım kendime ama ağrıya dayanamıorumm
ah ah melisim ya...zararlıları yemek istiyor insan ama inan tutuyorum kendimi...markette o reyonlara uğramıyorum bile...ne yapılabilir ki soğuk mu içtin yedigünü...
eğer soğuk içtiysen karın ağrısı olabilir...hemen sıcak bi limonlu su yap iç...bişeyin kalmaz tatlım
Bebekler | Belgesel izle
ŞİMDİDE BAKABİLİRSİNİZ ÇOK EĞLENCELİ VE KOMİK....
Dünyanın her bir ülkesinden; Fransisco dan Tokyo ya ,Nambiya dan Moğolistana 4 bebeğin yaşantılarını anlatan sürükleyici bir belgesel...
yok normal oda sıcaklığındaydı aptda kimse yok bnde mutfağa giremiorumki o anda karnım acıkmıştı areka balkonda cips olduunu hatırladım yedim yemez olaydım yan yattım o biraz iyi ama sırt üstü veya ayakta durmak ölüm gibi
Hamilelikte gaz şikayeti neden artar?yaptımmmm
Hamilelikte gaz şikayeti neden artar?
Hamile kadınların çoğu hamileliğin belli bir noktasında gaz ve şişkinlik sorunu yaşar. Gaz ise karın ağrısına veya rahatsızlık hissine yol açabilir. Ayrıca gaz çıkarma veya geğirme ihtiyacı hamile kadınların zor anlar yaşamasına neden olabilir. Hamilelikte gaz sorunu neden artar? Önlemek için neler yapabilirsiniz? Ne zaman doktora başvurmanız gerekir?
Hamilelikte gaz sorunu neden artar?
Hamilelikte hormonlar sindirim borusunun gevşemesine neden olur. Bu da sindirimi yavaşlatarak gaz birikmesine yol açabilir. Gaz birikmesi ise özellikle fazla yemek yendiği zaman, şişkinlik, geğirme, gaz çıkarma, karında rahatsızlık ve ağrılara neden olabilir.
Bazı yiyecekler gaz sorununu daha da kötüleştirir. Ancak bu yiyecekler kişiden kişiye değişir. Bazı kişilerde doğal olarak daha fazla gaz oluşur. Bazı kişilerde de, başkalarında gaz yapmayan yiyecekler gaz şikayeti yaratır.
Genel olarak nişastalı bazı yiyecekler (makarna ve patates gibi), liften zengin bazı yiyecekler (yulaf kepeği ve baklagiller gibi) ve bazı şekerleri içeren yiyecekler (lahana ve karnabahar gibi) çoğu kişide gaz yapar. Süt ürünlerini sindirmekte zorluk çeken kadınlar hamilelik sırasında bu yiyecekleri tükettiklerinde şişkinlik ve gaz sorununu daha fazla yaşayabilirler.
Ne yapabilirsiniz?
Aşağıdaki öneriler aşırı gaz sorunu yaşamanızı önlemekte yardımcı olabilir:
Yuttuğunuz hava miktarını azaltın. Gün içinde birkaç ana öğün yerine sık sık ve azar azar yemek yiyin. Yerken acele etmeyin. Yemeğinizi iyice çiğneyin ve yerken konuşmayın. Şişeden veya pipet ile içmekten kaçının. Sakız çiğnemeyin.
Sizde gaz yapan yiyecekleri belirleyin. Soruna yol açan yiyecekleri belirlemek için yediklerinizi bir yere not edin. Dengeli beslenmeyi aksatmadan sizde sorun yapacak yiyeceklerden uzak durmaya gayret edin. Kızartmalar ve yağlı yiyecekler uzak durun.
Herhangi bir ilaç ya da bitkisel ürün kullanmadan önce doktorunuza danışın. Bazı ürünler ve bitkiler hamilelikte zararlı olabilir.
Ne zaman doktora başvurmalısınız?
Beslenmenizde değişiklik yapmanıza rağmen sorununuz devam ediyorsa, doktorunuzla görüşün.
Aşağıdaki durumlarda ise derhal doktorunuza başvurun:
Gaz sancısı doğum sancısına benziyorsa (her 5-10 dakikada bir düzenli olarak gelip gidiyorsa)
Gaz sancısına ilave olarak dışkıda kan, aşırı ishal veya bulantı ve kusmada artış varsa.
DİYOR KADINLAR KULUBÜ
ah ben ne büyük aptallık yaptım yaaa öle yiyerekk çok saol cnmmm yardımın içinde
buarada oha diorum kadınaa ama buna benzer bir hikayeyi biri daha anlatmıştı oh demiştik hiç korku yaşamadan doğurdu diye bebeişin anneye bakışına ise bittim maşallah sanki bende anne karnında aolduğumu anlamamışım gibi bakıor
yaptımmmm
ay ne sıkıcı bir gün ve ben çalışıyorum offffyaaaaaaa yemekte yemedim.........
eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmmm
aa aç kalma ölee bebğe yazık canım ağzına bir şeyler atabilsen keşke.o acıkmıştır şimdiiii
BRAUN PRT 1000 DİJİTAL ATEŞ ÖLÇER - Teknosa Alışveriş Sitesi
teknosada 16 lira ama bazı yerlerde 10 liraya bile veriyorlar bu ateş ölçeri. alternatif olarak paylaşmak istedim. markasıda güvenilir bir marka braun
kansekeri kanma girdi belgesel linkiyle ama izleyemedim birtürlü tam açılmadı bende gaza geldim sezeryan ve normal doğum videoları izledim oyoy oy dedim hayattan soğudum şimdi bebek bakma oyunları oynıyım bari diorummm zaten ağrım var yalnızım cnm sıkılıo
dışardan yemek yiyemiyorum...bisküvi varmış mutfakta atıştırıyorum şimdi saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?