2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yahu ne bitmek bilmez sıkıcı günmüşşş yaa

kansekeriii bnm pc yüzünden herhalde olmuor 1 dk 8 9 dk da ilerlior okdr diyim

Neredeyse bir haftadır kıpırdadığını hissediyorum...
Bir de cinsiyetini öğrensem
12 Nisanda kontrolüm var. Sabır sabırr

kızın hayırlı olsun canım

kızlar pazartesi gelsin bir an önce bebişi görmek istiyorum çok özledim ben onu cinsiyetide öğrenicez inşallah

Son düzenleme:

Kızz delimisin izleme öyle şeyler.ben bugüne kadar hiç izlemedim doğum videosu vs.
zaten acayip korkmaktayım hala.izlersem walla yolun yarısında kalpten giderim o olur
ben başıma geleceklerden habersiz ve huzurlu bir hamilelik yaşamak istiyorummm

canım yarın bol bol dinlen hamileliktede çalışmak daha bir zordur allah yardımcınız olsun canımm

hic gücüm kalmadı, eşimde yok yanımda, akşamları eve gelipte ona sarıldığımda bütün stresim gidiyordu. şimdi hepsi üzerimde streslerin, bi de yorgunluk işte, allahtan ayakta durmamı gerektirecek bi işim yok. herşeyin hayırlısı

Son düzenleme:
kızlar pazartesi gelsin bir an önce bebişi görmek istiyorum çok özledim ben onu cinsiyetide öğrenicez inşallah

Canım yaaa aynı dert bendede var26 sında detaylı ultrasona gircez ve gün sayıyoruz resmen.çok özledim bebeğimi.hayırlısıyla sende güzel haberler alırsın inş.Peki cinsiyet konusunda hissettiğin bişey varmı?

bu konuda sana katılıyorum.....

Neredeyse bir haftadır kıpırdadığını hissediyorum...
Bir de cinsiyetini öğrensem
12 Nisanda kontrolüm var. Sabır sabırr

26 sındada benim kontrolüm var sabırr sabırrrr
bu günlerde geçecek şekerleerrr.seneye bu zamanlar bebişlerimiz kucaklarımızda mutlu huzurlu yaşayacağızzzz

eşin nerde canım uzaktamı...benimde akşamları eşim genelde yanımda olmuyor o yokken sanki depresyona giriyorum hamile psikolojisi bu olsa gerek sürekli ağlamak istiyorum

eşin nerde canım uzaktamı...benimde akşamları eşim genelde yanımda olmuyor o yokken sanki depresyona giriyorum hamile psikolojisi bu olsa gerek sürekli ağlamak istiyorum

aha işte bu.
hamilelik psikolojisi.
ağlamak istiyorum.
eşim iş için şehir dışında...

canım sende sabret geçecek günler bir şekilde... son günlerde hiç geçmiyor sanki ya aslında ben kız istiyorum ama erkek gibi hissediyorum eşimin hep ağzından oğlum çıkıyor farkında olmadan inşallah gösterir cinsiyeti birde göstermesse çatlarım galiba :26: onu aç bırakıcam bende ceza olarak

kızlar yeri gelmişken bende şu mesajımı güncelleyeyim
bakın akşamları eşinin yolunu bekleyen tek siz değilmişsiniz
dün meloşa yazdığım msjdır

Ahahaha bende yanlış anlamışım hakketten
ah melim kafa bende 1 ton şuanda.
Leo yani sevgili kocam spora başladı, bazı akşamlar geç gelecek benim kıskançlık krizlerim depreşti bu birrrrrrrrrrrr...
Az önce sevgili görümcem arayıp hamileyim müjdesi verdi pişkin pişkin.Yaptığım herşeyi yapmak zorundamı bu kızz yaaa.buda ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
iyi değilim yani canım.istanbula ailemin yanına kaçmak istiyorum.seni yanlışda olsa anladığıma dua et sen bu kafaylabuda üçççççççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…