yahu ne bitmek bilmez sıkıcı günmüşşş yaa
kansekeriii bnm pc yüzünden herhalde olmuor 1 dk 8 9 dk da ilerlior okdr diyim
selam güzel anneler ve bıdışlarıbiz az önce doktordan geldiiiik. maşallah fıstığımız çok büyümüş. doktorumuz her organını gösterdi nerdeyse. veeeee artık cinsiyetimiz de %100 bellii KIZZZZZZZZZZZZ geliyor topiğimizeee çok hareketliydi fıstığım yerinde duramadı ona baktığımızı anladı herhalde. babamızda kameraya çekti. çokkk büyümüş yaa yarın 18 haftalık oluyoruz ama bütün olarak zor sığdı ekrana sıpa
slm kızlar, nasılsınız??????
iyiyiz canım sen nasılsın bebiş nasıl
yorgunum özgeciim yaa, sabah toplantımız vardı, erken gittim işe ve 1 haftalık iş stresi+yorgunluğu, zor attım kendimi eve...
kansekeri kanma girdi belgesel linkiyle ama izleyemedim birtürlü tam açılmadı bende gaza geldim sezeryan ve normal doğum videoları izledim oyoy oy dedim hayattan soğudum şimdi bebek bakma oyunları oynıyım bari diorummm zaten ağrım var yalnızım cnm sıkılıo
canım yarın bol bol dinlen hamileliktede çalışmak daha bir zordur allah yardımcınız olsun canımm
kızlar pazartesi gelsin bir an önce bebişi görmek istiyorum çok özledim ben onucinsiyetide öğrenicez inşallah
Kızz delimisin izleme öyle şeyler.ben bugüne kadar hiç izlemedim doğum videosu vs.
zaten acayip korkmaktayım hala.izlersem walla yolun yarısında kalpten giderim o olur
ben başıma geleceklerden habersiz ve huzurlu bir hamilelik yaşamak istiyorummm
Neredeyse bir haftadır kıpırdadığını hissediyorum...
Bir de cinsiyetini öğrensem
12 Nisanda kontrolüm var. Sabır sabırr
hic gücüm kalmadı, eşimde yok yanımda, akşamları eve gelipte ona sarıldığımda bütün stresim gidiyordu. şimdi hepsi üzerimde streslerin, bi de yorgunluk işte, allahtan ayakta durmamı gerektirecek bi işim yok. herşeyin hayırlısı
eşin nerde canım uzaktamı...benimde akşamları eşim genelde yanımda olmuyor o yokken sanki depresyona giriyorum hamile psikolojisi bu olsa gerek sürekli ağlamak istiyorum
Canım yaaa aynı dert bendede var26 sında detaylı ultrasona gircez ve gün sayıyoruz resmen.çok özledim bebeğimi.hayırlısıyla sende güzel haberler alırsın inş.Peki cinsiyet konusunda hissettiğin bişey varmı?
aha işte bu.
hamilelik psikolojisi.
ağlamak istiyorum.
eşim iş için şehir dışında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?