2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ah canım sende bizdenmişsin görümcenide esefle kınıyorum ne hasta insanlar varya

sbecit izmirdeydin sen canım yanlış hatırlamıyorsam.neresinde peki.ben güzelbahçedeyim.ailem istanbulda1,5 yıl oldu evlenip izmire yerleşeli.hem hamilelik hem akşamları eşimin yolunu beklemek ikisi birden pek ağır geldi yaaa
ne yapalım canlarımız saolsun cümleten

canım, bende karşıyakadayım
3 yıl oldu izmire geleli
ailem mersinde
onları çok özlüyorum ama ağlama hakkımı eşimin özlemi için kullanacağım galiba

canım, bende karşıyakadayım
3 yıl oldu izmire geleli
ailem mersinde
onları çok özlüyorum ama ağlama hakkımı eşimin özlemi için kullanacağım galiba

Kıyamammmmm
ağlama hakkımı eşim için kullanıcam demen beni çok duygulandırdı.canım Allah tez zamanda kavuştursun sizi.Çok düşünmemeye çalış.Kavuşcağınız günü hayal et mutlu olkaç gün oldu buarada:44:uzun bir ayrılık değildir umarım:44:

çağırmaklamı geleceksin haticeciğim bizim evimiz senin evin hem bak ben istanbuldayım ailenede uğrarsın gelmişken

Ayy canımm yaaa ne süper oldu şöyle bi istanbula gelmek...
özgeciğimde bir kahve molası sonra annemlerde bir akşam yemeği.ohh ohhhh nasıl canım çekti istanbul kokusunu

filmde izleriz acıklı acıklı

acıklı filmde ağlamakla kalmamm vallaa, direk sarılırım.. eşim gözüme bakardı acıklı sahnede ağladımmı diye, bende ağladığımı görmesin diye kafamı göğsüne gömerdim çok özlediiimmm

aaa aaaa şunlara bak hiç beni çağırmıyolarrrrr

aaa bak şimdi, çağırmak mı lazım, cık cık cık

Ayy canımm yaaa ne süper oldu şöyle bi istanbula gelmek...
özgeciğimde bir kahve molası sonra annemlerde bir akşam yemeği.ohh ohhhh nasıl canım çekti istanbul kokusunu

herkes olduğu yerden kaçmak istiyor bende ankaralıyım ailem akrabalarım hep ankarada hiç kimsem yok burda eşimin akrabalarıda yok kendimi çok yalnız hissediyorum belki bir komşum kapımı çalar diye beklemekle geçiyor günlerim ama gelen giden yook

Eşim olma, karım ol! Bakma daha ilkel durduğuna sen, ruhu vardır kelimelerin. “K...arı-koca” “eş”ten daha çok şey anlatır. Hatta belki bize unutulmuş bir şeyi söyler.
Sahi, biliyor musun? Neden erkeğe “koca”, kadına da “onun karı” demiş eskiler?
Eşim değil, karım ol! Kedilerin eşi olur, terliklerin de… İnsanın eşi olmaz. Bir ömür eşlik ediyor diye mi sevgiliye eş denir? Eşlik etmek yeter mi? Fazlasını beklemez mi insan yârinden? Kelimeleri yitirmeseydik anlardık belki, evlenecek erkeğe eskilerin neden ”koca” dediklerini. Çünkü “koca” bilge demektir, yüce demektir. Koca demek, dağ demektir. Ve ne kadar yüce olursa olsun, üstünde kar olmayan dağ eksiktir. Dağların yücesine kar yağar diye kadına da “kocanın karı” demişler. Bakma şimdi evlenenlerin “karı-koca” ilan edildiğine. “Koca ve onun karı” olmalıdır aslında. Yani yüce bir dağ olmalı adam. Kar gibi pak ve masum olmalı kadın. Örtmeli ve bir ömür, süsü olmalı dağın. Çünkü üşür tepesinde kar olmayan dağ, ne kadar yüce olursa olsun, yarım görünür…
Eşim olma, karım ol! Bana benzemeye çalışma sakın. Bana benden lazım değil bir tane daha. Ama unutma ki sensiz yarımım. Her zaman söylemem, ama sen anla.
Eşim olma, karım ol! Beni tamamla…

FACEDE GÖRÜM ÇOK BEĞENDİM PAYLAŞAYIM DEDİM

ay canım güldürdün beni allahta seni güldürsün

2 hafta oldu ama uzun sürecek sanırım. işleri yolunda gitsin özlem problem değil, ağlar dururum. sonuçta yine beraber olacağımızı biliyorum. herşey oğluşumuzun geleceği için.

mahvettin beni çok güzelmiş

işte bu
kocamın ailesi var burada, hatta yalarındayım amafazla akrabaları yok onunda burada. eş dost akraba arkadaş olsa fena olmazdı hani yani...

güzeeellllllllll
kocammmmmmmmmmm

Aman canım sakın ağlamaçok pardon bunu yapmamalıyıdım:18:
bu kadar duıygusal ve özlem dolu bir ortama yaptığım girişe bakın

yok canım çok güzel iyiki paylaşmışsın şimdi eşimiz gelince kocamaan sarılırız onlara herşey geçer biter

Son düzenleme:
işte bu
kocamın ailesi var burada, hatta yalarındayım amafazla akrabaları yok onunda burada. eş dost akraba arkadaş olsa fena olmazdı hani yani...

güzeeellllllllll
kocammmmmmmmmmm

benim kocamın ailesi bile yok burda sinopta onlar bir ben birde eşim hee bebişide unutmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…