2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaarrrrr

devlet hastanesine gitsem, usg ile bakarlar mmı, yani 2 hafta var kontrole ama içim içimi yiyor, görmem lazım, ne yapayım sizce

kızlaaarrrrr

devlet hastanesine gitsem, usg ile bakarlar mmı, yani 2 hafta var kontrole ama içim içimi yiyor, görmem lazım, ne yapayım sizce

Canım ya bencede bakmaları lazım.sen şansını dene derim.hatta denemekle kalma ısrarcı ol

pazartesi gideyim de ne dicem
"ben geldim, bebeğimi merak ettim görmek istiyorum" mu dicem?

Evet aynen böyle söyle.doktor randevuma daha çok var ve ben meraktayım lütfen yardımcı olurmusunuz de.valla hemde ısrarcı ol.yaptırım uygula.elinden geleni yap canım bence.bakmak zorundalar kesinlikle

merhaba kızlar dün doktora gittik ancaa yazabiliyorum tansiyonum 15 8 çıktı doktor çok üstünde durunca benim kafa gitti ne anlattı çocuk hakkında pek hatırlamıyorum bakk iskelet gibi dedi ben cinsiyeti sorunca pozisyon ii değilmiş sonra hızlı hızlı bakıp kıza benziyor dedi kesin olmamakla birlikte soru işareti koyuyorum dedi ama arkası dönüktü bende soramadım aklıma gelmedi gösterdimi diye tansiyonu deyip durdu tuhaf tanımları var gibi geldi herhalde 16 haftalık bebek küçük olur iskelt tanımını ilk defa duyuyorum gene tam öğrenemedim cinsiyeti sizce yanılmaz değilmi kız demek zordur doktor için ayyy 3ünde fakültede ayrıntılı randevum var artık sabredicem ama modeskoya gittik bugün istediğim gibi bir oda buldum prenses odası resmen ama cesaret edemedik artık öğrenince ne yapalım eşim diyor 3 cadıyla ne yapıcam ben tabi sevindide ama birazda hayal kırıklığı oldu başta maça namaza giderken yanında götürmek istiyodu herkeste iddaya girmişti erkek diye ben de kız hissediyorum diyordum bu sefer tutturdum ilkinde tutturamamıştım işte böyle kızlar siz ne yaptınız

kızlaaarrrrr

canım ultrasonla bakıyorlar ama cinsiyetini söylememişlerdi bana ve özellikle ultrasonun üzerine cinsiyet söylemek yasaktır yazmışlar..

alışveri için acele etme bence. önce eltime kız denildi sonraki ayda ise erkek dediler erkek bebeği oldu. ama kız olursada hayırlısı canım. bak benimde 2 kızım vardı şu an 3, gebeliğim ve hayırlısıyla oğlum olacak. kız çocukları birbiriyle çok iyi arkadaş olup birbirlerini çok koruyorlar.

seninde hayırlı olsun canım 3. demek allah kolaylık versin cinsiyet farketmiyor tabiki ama millet şimdiden baskıya başladı erkek torunda istiyoz diye bizde nasip olursa sezonu kapatıcaz yeter bize 2 bıdık tabi allah bilir kız fikrine alıştık hemen erkek olursa zor adapte oluruzz gibi gelior.. arkadaş umarım olurlar kzım çok arkadaş canlısı deli oluyor çocuklara ..birbirleriyle iyi geçinirler inş.

sağol canım.evet 3 çocuk biraz zorlayacak ama olsun ya annelik çok güzel..

kızlar, kusura bakmayın, kocamla telefonda konuşuyordum o yüzden yazdıklarınıza cevap veremedim,

ben özel hastaneye gidiyorum ve randevum ayın 22sinde. içim içimi yiyor ve görmek istiyorum bebeğimi, kadın doğuma veya devlete gidersem bana neden geldin diye sorduklarında "merakımdan" diyemem çünkü oradaki hemşireler çok hamile gördükleri için biraz şey modundalar, nasıl denir, ııııııı yani heyecan yok gibi bişiii,
dr. desen bi sebep söylemeden ugs'ye almaz, ağrım sancım var dicem tahlildi falandı uğraştıracak. ölece kendiliğinden teslim olacak bi hastane lazım bana tmm gel bebeğini gör git diyecek bi yer.

ahaaaaaaa
buldummmmm
2.gelir kapısı
usg alacam, isteyen hamişlere bebeklerini gösterecem, 2 kontrol arası meraktan ölmicekler bu sayede

canım bende senin gibi aynı soru işaretiyle doktora gittim.ve eğer sorarlarsa şu cevabı verecektim: ben özele gidiyodum fakat tahliller felan çok masraflı oluyo doğumuda burda yapmayı düşünüyorum diyecektim ki onlar bana hiçbişey sormadılar gayet güzel ilgilendirdiler özelde yaptırdığım tahlillerimi sorup kontrol bile ettiler.

kararımı verdim, pazartesi sabahı kadın doğum hastanesine gideceğim. zaten hamilelik şüphesiyle ilk oraya gitmiştim, kaydım felan var zaten. direk söyleyeceğim "herşey yolunda mı diye kontrole geldim ben" dicem, almazlarsada almasınlar, şansımı denicem valla...

ya ben arada bir döndüğünü hissediyordum, dünden beri ya ben hissizleştim ya da kuzum ben onu dinlediğim zamanlarda uyuyor... ahhh ahhhh almak lazım şu usglerden

iyi akşamlar kızlar

bugün doktor amcamıza gittik milyonda milyon ERKEK dedi, pipisinide gösterdi. Yavrum kocaman adam olmuş o kadar hareketliydiki anlatamam yuvarlanıp duruyordu birde en son bir gerindi anlatamam size 16 cm 110 grammış küçük aşkım....

4 lü test yapalım dedi birde ayrıntılı ultrason yapacağınız önümüzdeki aylarda herşeyi harika dedi. Mide yanması için ilaç verdi doğuma kadar kullanacakmışım rahatlacak seni dedi kan ilacımı değiştirdi demir ve folik takviyeli ilaç verdi 1,5 kilo almışım 4 ayda buda çok iyiymiş.

böle kızlar çok mutlu çıktık bugün doktordan

canım çok sevindim senin adına, onu görmek harika bir duygu değil mi?
keşke bir kaç dakikadan ibaret olmasa....

şehzade geliyorrrrrrr

arkadaşlar bebeğe neler aldık kısmına liste ekledim ilgilenenlere duyurulur.bebek ve anne ihtaiyaç listesi kendim düzenledim eksiklikleri varsa kusura bakmayın

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına maşallah darısı başıma ben 22 sini bekliyorum randevum için daha cinsiyetini bilmiyorum sağlığını çok merak ediyorum hissetmedim hala.ay ne hissizim ya kızıyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…