iyi akşamlar kızlar
bugün doktor amcamıza gittik milyonda milyon ERKEK dedi, pipisinide gösterdi. Yavrum kocaman adam olmuş o kadar hareketliydiki anlatamam yuvarlanıp duruyordu birde en son bir gerindi anlatamam size 16 cm 110 grammış küçük aşkım....
4 lü test yapalım dedi birde ayrıntılı ultrason yapacağınız önümüzdeki aylarda herşeyi harika dedi. Mide yanması için ilaç verdi doğuma kadar kullanacakmışım rahatlacak seni dedi kan ilacımı değiştirdi demir ve folik takviyeli ilaç verdi 1,5 kilo almışım 4 ayda buda çok iyiymiş.
böle kızlar çok mutlu çıktık bugün doktordan
arkadaşlar bebeğe neler aldık kısmına liste ekledim ilgilenenlere duyurulur.bebek ve anne ihtaiyaç listesi kendim düzenledim eksiklikleri varsa kusura bakmayın
oh hadi hayırlı olsun kesinleşen oğluşuniyi akşamlar kızlar
bugün doktor amcamıza gittik milyonda milyon ERKEK dedi, pipisinide gösterdi. Yavrum kocaman adam olmuş o kadar hareketliydiki anlatamam yuvarlanıp duruyordu birde en son bir gerindi anlatamam size 16 cm 110 grammış küçük aşkım....
4 lü test yapalım dedi birde ayrıntılı ultrason yapacağınız önümüzdeki aylarda herşeyi harika dedi. Mide yanması için ilaç verdi doğuma kadar kullanacakmışım rahatlacak seni dedi kan ilacımı değiştirdi demir ve folik takviyeli ilaç verdi 1,5 kilo almışım 4 ayda buda çok iyiymiş.
böle kızlar çok mutlu çıktık bugün doktordan
merhaba kızlar dün doktora gittik ancaa yazabiliyorum tansiyonum 15 8 çıktı doktor çok üstünde durunca benim kafa gitti ne anlattı çocuk hakkında pek hatırlamıyorum bakk iskelet gibi dedi ben cinsiyeti sorunca pozisyon ii değilmiş sonra hızlı hızlı bakıp kıza benziyor dedi kesin olmamakla birlikte soru işareti koyuyorum dedi ama arkası dönüktü bende soramadım aklıma gelmedi gösterdimi diye tansiyonu deyip durdu tuhaf tanımları var gibi geldi herhalde 16 haftalık bebek küçük olur iskelt tanımını ilk defa duyuyorum gene tam öğrenemedim cinsiyeti sizce yanılmaz değilmi kız demek zordur doktor için ayyy 3ünde fakültede ayrıntılı randevum var artık sabredicem ama modeskoya gittik bugün istediğim gibi bir oda buldum prenses odası resmen ama cesaret edemedik artık öğrenince ne yapalım eşim diyor 3 cadıyla ne yapıcam ben tabi sevindide ama birazda hayal kırıklığı oldu başta maça namaza giderken yanında götürmek istiyodu herkeste iddaya girmişti erkek diye ben de kız hissediyorum diyordum bu sefer tutturdum ilkinde tutturamamıştım işte böyle kızlar siz ne yaptınız
oh hadi hayırlı olsun kesinleşen oğluşun
canım kızın hayırlı olsun hayırlı evlat olsun o bizlere yeter kız erkek farketmez hem bence hemen kız diye kaptırmayın kendinizi belki görememiştir yanılada bilir anladığım kadarıyla emin olamamış
günaydın özgecim günaydın hanımlar kızlar ben pek giremiyorum ya yazılarıda okuyamıyorum çok zaman alıyor ve bitmek bilmiyor siz nasıl zaman buluyorsunuz şaşkınım bebeğini merak eden arkadaşlar sağlık durumunu tabi sağlık ocağına gidin el dopleriyle bakıyor ebeler kalp atışları duyuluyor 15. haftadan sonra bakıyoruz dedi bana ben kendi bebişimi duydum bu haftada devlet hastanesinemi gitsem diyorum 1ay oldu sırf cinsiyeti öğrenmek için
günaydın güzelliklr
iş yapıyorum misafirim var herkes nasıl bakalım:80:
iyiyiz canım sen nasılsınslm kızlar, nasılsınız bugün
günaydın güzelliklr
iş yapıyorum misafirim var herkes nasıl bakalım:80:
iyiyiz canım sen nasılsın
yorma kendini canım dikkat et
yok kız gelirler birazdan ben ne pismişim ya....hamileyiz diye saldık 1 ay oldu evi temizleteli bi daha istiyor sanırım...bizl iyiyiz, sen nasılsın? misafir evdemi şimdi? bırak onlar yapsın işleri
iyiyiz canım sen nasılsın
yorma kendini canım dikkat et
bende iyiyim, kahvaltı yaptım midem ağrıdıgeçmesini bekliyorum
yok kız gelirler birazdan ben ne pismişim ya....hamileyiz diye saldık 1 ay oldu evi temizleteli bi daha istiyor sanırım...
iyim ben
üstünkörü özgem yorarmıyım misafir var diye
yavaş yavaş yap, şehzadeyi sıkıştırmayok kız gelirler birazdan ben ne pismişim ya....hamileyiz diye saldık 1 ay oldu evi temizleteli bi daha istiyor sanırım...
iyim ben
üstünkörü özgem yorarmıyım misafir var diye
ah o mide bulantıları
yavaş yavaş yap, şehzadeyi sıkıştırma
ağrı oluyor özgeciim, arada bi yemek sonrası yapıyor, sebebini bulamadım... 1 saatte normale dönüyor..
sordunmu canım dra neden oluyor acaba
ayy hiç sorma, özel hastane ya, ne zaman bi şikayetim olsa "şu bölümümüz var, orayada gelebilirsin" diyor... hastanenin ortağımıdır ne
22sinde gidecem ya, not alıyom herşeyi, o zaman soracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?