2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

oğluma müzik dinletiyorum kızlar...
babamız anne karnında bebeğe müzikler cd si hazırlamış...çok orjinaller....

kesinleşmemiydi canım seninki :44:

yok canım ya ilk devlete gittim 14. hafta orda dr. kıza benziyor kesin değil dedi kendi dr.uma gittim 16. hafta çıkıntı göremiyorum erkek diyemiyorum dedi 18. haftada netleşir dedi bu hafta 18. haftaya giriyorum bida gideyim devlet hastanesinede baktırayım diyorum kesinleşse bi ya off oğlumda hemen erkek demişlerdi bu niye uzadı bilemiyorum

selam millet nabersiniz ya özledim sizi. kayınvalidemlerdeydim 4-5 gündür.onlarda bilgisayar yok.şimdi annemlerdeyim.sabahtan beri elektrikler yoktu şimdi geldi heemen açtım pc yi.ama kimseler yok.

nasılsınız umarım herkes iyidir.valla geçmişi neyin okuyamam o kadar yürek yok yaneee

ben iyiyim çok şükür.hava durumu izin verdikçe gezmeye çalışıyorum.rahatım iyi sayılır yani.ama daha tam gezemedim
bu arada 2 kilo daha almışım.allahım ne çabuk toparlandım diyorum.59 olmuşum.karnım da çıkmaya başladı.bebişim iyi galiba çünkü maşallah oynuyo.

herşey yolunda şimdilik sizlerde de öyledir işallahhh

merhaba kızlar uzun zamandır okuyorum yazdıklarınızı ama bir türlü yazmaya vakit bulamıyorum kalca kemıklerım agrıdıgı için çok oturamıyorum dün bende oğluşumu gördüm ama doktorumuzun ultrasonu cok net olmadıgından pek bişey anlamadım:2:doktorumdan hastaneden memnun olmasam bırakacazm ama olmuyor işte olsun saglıklı ya kesın erkek dedı iyiymiş 145 gr olmuş sıgamadı ultrasona demir hapı yazdı kemiklerimin agrıı için süt iç ,süt iç dedi:2: ayrıntılı ultrason ıcın 1 ay sonra gel dedı gercı hastanennkı bozukmuş ama ozamana olcak dedı olmazsada başkasına yonlendırırım dedı oyleee bende o gazla gıttım kendıme erkekıme bıraz bişeyler aldım akşama kadar gezdim o kadar cok yorulmuşuzki hala üstümüzden atamadık yorgunuluğu:26: bizden haberler böyle herkes ıyıdr umarım kendınıze cokkk dıkkat edınn

iyi olmana çok sevindim tatlım

maşallah oğulcuğuna tatlım

Kızlar cok moralım bozuk,cok sınırlıyım,gerızekalı kaynımı oldurmek ıstıyorum,beyınsız adi ıyıkı kadın degıl,yoksa yemın ederım yuva yıkar ıftıra bıle atar mıkrop,anlatmak ıstıyorum ama nerden baslıcagımı bılemıyorum,ozet gecsem bı anlamı olmucak,bılemıyorum,artık yuzyuze gelıp kavga edıcem,ah benım su peygamber sabırlı kocam olmasa

oğluma müzik dinletiyorum kızlar...
babamız anne karnında bebeğe müzikler cd si hazırlamış...çok orjinaller....

Canım bende arıyorum o tur sarkılar ınternetten ama ben turkce olsun ıstıyorum yada enstrumantal olsun ıstıyorum. bırde nınnıler dınletmek ıstıyorum dogduktan sonra da o nınnılerle uyutmak ıcın

ne oldu tatlım ya

hayırdır tatlım?

Dun ogleden sonra ısten eve dondugumde dırekt ust kata cıktım kayınvalıdeme,geldıgımı haber vermek ıcın,bıraz sohbet ettık,basım agrıyo usuttum galıba dedı ve borek yapmıs fırına atmıs ara sıra da kalkıp onla ılgılenıyodu ayrıca face dekı bahcelerıyle ugrasıyodu,neyse ban evıme ındım bıraz ortalıgı toparlamak ıcın,yemek yaptım aksama da,esım geldı vs. Yemek yerken bı telefon,bızım beyınsız arıyo,evde yemek yok bızım karnımız ac,anem yorgan dosek yatıyo,net olarak bıldıgım bunlar ve baska seyler daha soyledı esım kızarak telefonu kapattı ama bana ne dedıgını soylemedı,sonra bana yemek varmı,annem hasta yatıyomus,evde yemek yokmus,sen yukarı cıkmadınmı dedı,bende cıktım bıseyı yoktu dedım,yemeklerden hazırladım bı tepsıye gonderdım,esım gıttı geldı,surat asık,karsı komsu zehra yukarda corba yapıyo dedı,benımde moralım cok bozuldu buten gece bu duruma ıcerledım,sankı alttakı gelın ıkı basamak yukarı cıkıp ta bı yemek hazırlamıyı da komsu gelıp yemek yapıyomus gıbı oldu,gerı zekalı hasanda boyle bı pozısyon var gıbı davrandı tabıkı,bugun de oglen dısarı cıkarken bızım kapıyı caldı esım actı,yıne benı sıkayet etcek sankı bı b.k var gıbı,bak bılader dıye anne her aksam sıze yemek ındırıyo sız bı cıkıp bakmıyosunuz,cıldırıcam ya hadı soyledıklerı dogru olsa yanı ben ılgılenmesem gam yemıcem,ama boyle olunca va bısey dıyemeyınce kahroluyorum,ama artık dayanamıyorum,hadı dedım anlatayım annesıne babasına sonra vazgectım,ama cok kınlıyım.

HAY allahım yarabbim..o kadar anasını düşünüyorsa kendi yapsın....sen hamilesin zaten.benim eşim 5 yıl yatalak annesini baktı...evin işiydi yemeğiydi annesini temizliğiydi....hem bişey yapmıyor hem laf sokuyor o da ayrı bir cinsmiş....boşver yaaaaa sen kendini ve bebeğini düşün gerisi teferruat...

ılk vukuatı olmadıgı ıcın dayanacak gucum kalmadı artık canım,sabahtan berı ordayım daha yenı ındım evıme bı suru utum camasırım var,bıde sabah doktora ordanda ıse gecıcem.

ılk vukuatı olmadıgı ıcın dayanacak gucum kalmadı artık canım,sabahtan berı ordayım daha yenı ındım evıme bı suru utum camasırım var,bıde sabah doktora ordanda ıse gecıcem.

bence moralini hiç bozma tartisma da, nasil olsa sen haksiz cikicaksin ve sinirini bozdugunla kalicaksin, cok annesine baktirmak istiyosa kendisi evlensin, karisina baktirsin.

bekar galiba evlendirin onu....bakalım karısını böyle ezecek mi....ah canım yaaaa sen kendine dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…