ces nbr
nasılsın haftasonu girmezdin sen hayırdır
bekar galiba evlendirin onu....bakalım karısını böyle ezecek mi....ah canım yaaaa sen kendine dikkat et canım
iyiyim scanim , mutfakta yemek yapiyorum da bi sizlere bakiyim dedim işte yemekler pişerken. hiç dinlenemedim haftasonu, yola gittik dün, saat .30 gibi geldik. çamaşır yemek derken anca aksam erken yatip dinlenmeyi dusunuyorum. simdi uzanirsam hicbişi yapamam cunku biliyorum.
Sen nasilsin?
kolay gelsin tatlım
ben de yalnızım tv seyrediyorum...iyi sayılırım...
hayrola bir sıkıntı yok degil mi? iyi olmanı isterim iyi sayılmanı degil de:)
Meloşçum ben çıkıyoru, cevabını bekledim ama gelmedi, yarın görüşmek üzere, inşallah iyi sayılmanın sebebi önemli bişi değildir. hep iyi ol canım, iyi akşamlar herkese.
benı evlendır dıyomus zaten abısıne,bı allahın kulu cekmez onun kahrını,elın kızından beddua aldıgımızla kalırız
geçmiş okuyor canımm
bugün kimse yazmıyor ne yapsak konu mu bulsak üzerine sohbet etsek
hımmmmmmmmmmm ne bulsak
canım patladı
uras ismini çok beğendim cnmmm ismiyle yaşasın inşallah babasıda kesinkes kabul edersağol canım birde ben uras adını düşünüyorum eşim ilk başta kabul etmesede şimdi ısındı gibi sizce nasıl anlamı şans , talih demek fikirlerinizi bekliyorummmm
Kızlar cok moralım bozuk,cok sınırlıyım,gerızekalı kaynımı oldurmek ıstıyorum,beyınsız adi ıyıkı kadın degıl,yoksa yemın ederım yuva yıkar ıftıra bıle atar mıkrop,anlatmak ıstıyorum ama nerden baslıcagımı bılemıyorum,ozet gecsem bı anlamı olmucak,bılemıyorum,artık yuzyuze gelıp kavga edıcem,ah benım su peygamber sabırlı kocam olmasa
Dun ogleden sonra ısten eve dondugumde dırekt ust kata cıktım kayınvalıdeme,geldıgımı haber vermek ıcın,bıraz sohbet ettık,basım agrıyo usuttum galıba dedı ve borek yapmıs fırına atmıs ara sıra da kalkıp onla ılgılenıyodu ayrıca face dekı bahcelerıyle ugrasıyodu,neyse ban evıme ındım bıraz ortalıgı toparlamak ıcın,yemek yaptım aksama da,esım geldı vs. Yemek yerken bı telefon,bızım beyınsız arıyo,evde yemek yok bızım karnımız ac,anem yorgan dosek yatıyo,net olarak bıldıgım bunlar ve baska seyler daha soyledı esım kızarak telefonu kapattı ama bana ne dedıgını soylemedı,sonra bana yemek varmı,annem hasta yatıyomus,evde yemek yokmus,sen yukarı cıkmadınmı dedı,bende cıktım bıseyı yoktu dedım,yemeklerden hazırladım bı tepsıye gonderdım,esım gıttı geldı,surat asık,karsı komsu zehra yukarda corba yapıyo dedı,benımde moralım cok bozuldu buten gece bu duruma ıcerledım,sankı alttakı gelın ıkı basamak yukarı cıkıp ta bı yemek hazırlamıyı da komsu gelıp yemek yapıyomus gıbı oldu,gerı zekalı hasanda boyle bı pozısyon var gıbı davrandı tabıkı,bugun de oglen dısarı cıkarken bızım kapıyı caldı esım actı,yıne benı sıkayet etcek sankı bı b.k var gıbı,bak bılader dıye anne her aksam sıze yemek ındırıyo sız bı cıkıp bakmıyosunuz,cıldırıcam ya hadı soyledıklerı dogru olsa yanı ben ılgılenmesem gam yemıcem,ama boyle olunca va bısey dıyemeyınce kahroluyorum,ama artık dayanamıyorum,hadı dedım anlatayım annesıne babasına sonra vazgectım,ama cok kınlıyım.
oy hamarat annecik...kızlar ben i yandan klasik müzik açtım kızıma onu dinletiyorumm.. bi yandan da kızıma yelek örüyorummm..
bi yandanda sizlerleyiim:)
valla dışarı çıkıp dollanacağım kendimi bi iyi hissetsem çoşacam ama...profilden gördüğüm kadarıyla trabzondasın bugün alışveriş üzerine yazdım ben genelde.nereden yapmayı düşünüyorsun?internetten dokunmadan alışveriş nasıl olacağını düşünüyorum açıkçası
noldu kızlar oflayıp pufluyosunuzz.... :26::26:
kızlar ben i yandan klasik müzik açtım kızıma onu dinletiyorumm.. bi yandan da kızıma yelek örüyorummm..
bi yandanda sizlerleyiim:)
oy hamarat annecik...
ben de tel alıp başlayacağım yelek örrmeye
valla dışarı çıkıp dollanacağım kendimi bi iyi hissetsem çoşacam ama...
internet üzerinden alışveriş için pek güvenemiyorum
canım sıkıldı yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?