2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ces nbr
nasılsın haftasonu girmezdin sen hayırdır

iyiyim scanim , mutfakta yemek yapiyorum da bi sizlere bakiyim dedim işte yemekler pişerken. hiç dinlenemedim haftasonu, yola gittik dün, saat 5.30 gibi geldik. çamaşır yemek derken anca aksam erken yatip dinlenmeyi dusunuyorum. simdi uzanirsam hicbişi yapamam cunku biliyorum.

Sen nasilsin?

Son düzenleme:

kolay gelsin tatlım
ben de yalnızım tv seyrediyorum...iyi sayılırım...

Meloşçum ben çıkıyoru, cevabını bekledim ama gelmedi, yarın görüşmek üzere, inşallah iyi sayılmanın sebebi önemli bişi değildir. hep iyi ol canım, iyi akşamlar herkese.

hayrola bir sıkıntı yok degil mi? iyi olmanı isterim iyi sayılmanı degil de:)

Meloşçum ben çıkıyoru, cevabını bekledim ama gelmedi, yarın görüşmek üzere, inşallah iyi sayılmanın sebebi önemli bişi değildir. hep iyi ol canım, iyi akşamlar herkese.

tatlım elektrikler kesildi cevap veremedim..bacak krampı yine hayatım

pöfffffffffffffff püüfffffffffffffffff
herkes geçmiş mi okuyor yahuuuuu
ses bir kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bugün kimse yazmıyor ne yapsak konu mu bulsak üzerine sohbet etsek

kızlar ben i yandan klasik müzik açtım kızıma onu dinletiyorumm.. bi yandan da kızıma yelek örüyorummm..
bi yandanda sizlerleyiim:)

hımmmmmmmmmmm ne bulsak
canım patladı

profilden gördüğüm kadarıyla trabzondasın bugün alışveriş üzerine yazdım ben genelde.nereden yapmayı düşünüyorsun?internetten dokunmadan alışveriş nasıl olacağını düşünüyorum açıkçası

sağol canım birde ben uras adını düşünüyorum eşim ilk başta kabul etmesede şimdi ısındı gibi sizce nasıl anlamı şans , talih demek fikirlerinizi bekliyorummmm
uras ismini çok beğendim cnmmm ismiyle yaşasın inşallah babasıda kesinkes kabul eder

canım inan bende aile apt dayım bnm kaynım burda deil başka şehirde hatta birde küçük kaynım var başka şehirde oda oralardan yetişirler yani buraya geldilermi belim apğrıor derler uzaktan bakarlar dedelerine el sürmezler biz sürekli burdayız her işe koşarız hayatımızı buna göre düzenleriz planlarız ama birde eşim abi bende büyükleri olarak laf yerim biz cehaletlerine verioruz evli deiller küçükler dioruz ne diyelim sende öle de yoksa şu zmnda mahvolursun bebeğe yazık

kızlarr selamm bugün alışveriş merkezi gezdik eşim dayısı ve ailesi kayınbiraderim sonra onu otobüse bindirdik geldik eve yorulmuşuz yaa mal gibiyim kızlar ben gece pijama altı giyemiorum çok canımı yakıor tüm pijamalarım halbuki şuan hamilelikten önceki dönemden daha zayıfım anlamadımm gitti üsrütnü giyip öle yatıorum zaten yanıorum da o ayrı sizde varmı böle şeyler ya haiff kalın bir gecelik alayım istiorumda nereye çıkıcamda alıcam uff

kızlar ben i yandan klasik müzik açtım kızıma onu dinletiyorumm.. bi yandan da kızıma yelek örüyorummm..
oy hamarat annecik...
ben de tel alıp başlayacağım yelek örrmeye

valla dışarı çıkıp dollanacağım kendimi bi iyi hissetsem çoşacam ama...
internet üzerinden alışveriş için pek güvenemiyorum
noldu kızlar oflayıp pufluyosunuzz.... :26::26:

canım sıkıldı yahuuu

ne dedikodumu yapıon len

buarada yelek örmekmi uff ben haroşa hariç hiçbişi beceremem ölee dümdüz örerim okdrr

ya kızlar çok alışmışımmmm ben size mesela dün hava durumunda trabzon yağmurlu 13 dderece dedi ay bir üzüldüm meloş köye gidemicek canı sıkılacak diye sabah erkenden büyük dayılara kahvaltıya gittil dedim msj laşalım cepten vakit geçer belki diye telimi evde unutmuşum tüm gün kafama takıldın meloş ama şimdi okudum misafirin varmış içim rahatladı

ya sırf meloş deil hepinize okdr alışmışımki eşim bişi dedi bugün aa dedim ben onu kızlarla hallederim kızlara sorarım kızlardan biri iillaki yanımda gelir hep böleydi ne kdr çok yer kaplıoruz hayatımızda yaa sizdee ölemi acaba

mesela saadetin eşi ne zmn gelcek diye kafama takıldı hadi herkesin eşi ne mznlar evde ne zmn seferden döner ne zmn nöbetçi bilioruzda saaadeti bilemioruz ya oo bile bana dert oldu

ben çıkınca da çok alternatifim yok fiyatlar epey yüksek sonuçta her şey istanbuldan geliyor.bildiğim şeyleri internetten almayı düşünüyorum biberon vs.e bebek en güveniliri ama onunda çalıştığı kargo burada yok eğer teslim alamazsam tekrar getirmiyorlarmış benim gitmem gerekmiş yaklaşık 75 km kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…