oy hamarat annecik...
ben de tel alıp başlayacağım yelek örrmeye
aslında hiiç sevmeem ama kızım söz konusu oluncaa örüyorum bende şaşırıyoruumm
uras ismini çok beğendim cnmmm ismiyle yaşasın inşallah babasıda kesinkes kabul eder
canım inan bende aile apt dayım bnm kaynım burda deil başka şehirde hatta birde küçük kaynım var başka şehirde oda oralardan yetişirler yani buraya geldilermi belim apğrıor derler uzaktan bakarlar dedelerine el sürmezler biz sürekli burdayız her işe koşarız hayatımızı buna göre düzenleriz planlarız ama birde eşim abi bende büyükleri olarak laf yerim biz cehaletlerine verioruz evli deiller küçükler dioruz ne diyelim sende öle de yoksa şu zmnda mahvolursun bebeğe yazık
kızlarr selamm bugün alışveriş merkezi gezdik eşim dayısı ve ailesi kayınbiraderim sonra onu otobüse bindirdik geldik eve yorulmuşuz yaa mal gibiyim kızlar ben gece pijama altı giyemiorum çok canımı yakıor tüm pijamalarım halbuki şuan hamilelikten önceki dönemden daha zayıfım anlamadımm gitti üsrütnü giyip öle yatıorum zaten yanıorum da o ayrı sizde varmı böle şeyler ya haiff kalın bir gecelik alayım istiorumda nereye çıkıcamda alıcam uff
ne dedikodumu yapıon len
buarada yelek örmekmi uff ben haroşa hariç hiçbişi beceremem ölee dümdüz örerim okdrr
ya kızlar çok alışmışımmmm ben size mesela dün hava durumunda trabzon yağmurlu 13 dderece dedi ay bir üzüldüm meloş köye gidemicek canı sıkılacak diye sabah erkenden büyük dayılara kahvaltıya gittil dedim msj laşalım cepten vakit geçer belki diye telimi evde unutmuşum tüm gün kafama takıldın meloş ama şimdi okudum misafirin varmış içim rahatladı
ya sırf meloş deil hepinize okdr alışmışımki eşim bişi dedi bugün aa dedim ben onu kızlarla hallederim kızlara sorarım kızlardan biri iillaki yanımda gelir hep böleydi ne kdr çok yer kaplıoruz hayatımızda yaa sizdee ölemi acaba
mesela saadetin eşi ne zmn gelcek diye kafama takıldı hadi herkesin eşi ne mznlar evde ne zmn seferden döner ne zmn nöbetçi bilioruzda saaadeti bilemioruz ya oo bile bana dert oldu
tatlım pijamalar değişecek ben değiştim birde ince olması lazım yoksam terliyorum...gecelikte üşütürsün olmaz
özlüyoruzz kuuzuum çeneniiibende düz örüyorum sonra süsleyeceğim eylüle kadar biterseeeeeeee gösteriririiim sizede hahaha bende alışmışım size valla. ama benim facemde yeni eklediklerim kim onu hiiç bilmiom bi meloşun mymel olduğunu biliomm
yine de sıkıldımmmmne dedikodumu yapıon len
buarada yelek örmekmi uff ben haroşa hariç hiçbişi beceremem ölee dümdüz örerim okdrr
ya kızlar çok alışmışımmmm ben size mesela dün hava durumunda trabzon yağmurlu 13 dderece dedi ay bir üzüldüm meloş köye gidemicek canı sıkılacak diye sabah erkenden büyük dayılara kahvaltıya gittil dedim msj laşalım cepten vakit geçer belki diye telimi evde unutmuşum tüm gün kafama takıldın meloş ama şimdi okudum misafirin varmış içim rahatladı
ya sırf meloş deil hepinize okdr alışmışımki eşim bişi dedi bugün aa dedim ben onu kızlarla hallederim kızlara sorarım kızlardan biri iillaki yanımda gelir hep böleydi ne kdr çok yer kaplıoruz hayatımızda yaa sizdee ölemi acaba
mesela saadetin eşi ne zmn gelcek diye kafama takıldı hadi herkesin eşi ne mznlar evde ne zmn seferden döner ne zmn nöbetçi bilioruzda saaadeti bilemioruz ya oo bile bana dert oldu
benim çıplak gözle görüp dokunmam lazım...internetten pek belli olmuyorben çıkınca da çok alternatifim yok fiyatlar epey yüksek sonuçta her şey istanbuldan geliyor.bildiğim şeyleri internetten almayı düşünüyorum biberon vs.e bebek en güveniliri ama onunda çalıştığı kargo burada yok eğer teslim alamazsam tekrar getirmiyorlarmış benim gitmem gerekmiş yaklaşık 75 km kadar
oy hamarat annecik...
ben de tel alıp başlayacağım yelek örrmeye
aslında hiiç sevmeem ama kızım söz konusu oluncaa örüyorum bende şaşırıyoruumm
yerim onu ben
sünnet çocuğu gibiyim meloş ama ya onlar pipilerine bişi değsin istemez ben belimee manyakmıyım neyim
kızlaar süpper bi tarif öğrendim çook faydalıymışş..
derin bi kaba içeceğiniz kadar süt koyun içine de bikaçtane ceviz..
blenderlayın 3-4 dk.. ceviz yok oluyor.. salep kıvamında güsel bi içecek oluyor hemde bebişlere çok yararlı.. aklınızda bulunsun..
hımmmm
bak yapardım ama sütçü gelmedi
uyuz etti beni kaldım böyle:84:
yine de sıkıldımmmm
annemin arkadaşlarıydı yılmazda arayamadı hiç
yağmur biryandan içim karardı..inan ben de sana msj atacaktım miden nasıl oldu diye eşinle geziyorsundur diye atmadım
benim çıplak gözle görüp dokunmam lazım...internetten pek belli olmuyor
atsaydın kuzum yaa dünden beri gazım var ama çıakrtamıorumm 1 haftanın sonunda büyüğe çıktım afedersin rahatladım ama hala gazım var hisssim geçmedi odr sinirkiyerim onu ben
kızlaar süpper bi tarif öğrendim çook faydalıymışş..
derin bi kaba içeceğiniz kadar süt koyun içine de bikaçtane ceviz..
blenderlayın 3-4 dk.. ceviz yok oluyor.. salep kıvamında güsel bi içecek oluyor hemde bebişlere çok yararlı.. aklınızda bulunsun..
yaaa ben hala süt ceviz işine başlayamadım
yine de sıkıldımmmm
yağmur biryandan içim karardı..inan ben de sana msj atacaktım miden nasıl oldu diye eşinle geziyorsundur diye atmadım
atsaydın kuzum yaa dünden beri gazım var ama çıakrtamıorumm 1 haftanın sonunda büyüğe çıktım afedersin rahatladım ama hala gazım var hisssim geçmedi odr sinirki
bende yeni başladım canım ikisi ayrı ayrı gitmiyor bi iyi bi yöntem oluyor..
yine de sıkıldımmmm
atsaydın kuzum yaa dünden beri gazım var ama çıakrtamıorumm 1 haftanın sonunda büyüğe çıktım afedersin rahatladım ama hala gazım var hisssim geçmedi odr sinirki
bir an önce başlamalısın tatlım....bol bol su içebilsen sık çıkarsın büyüğe
bir an önce başlamalısın tatlım....bol bol su içebilsen sık çıkarsın büyüğe
ya suda içemiorumki ben bildiğin sadece gazlı içecekle besleniorum hala kola yedigün falan eskiden soda içerdim onuda bıraktım malesef
ya suda içemiorumki ben bildiğin sadece gazlı içecekle besleniorum hala kola yedigün falan eskiden soda içerdim onuda bıraktım malesef
vücut su ihtiyacını nasıl karşılıyoryaaaaaaaaaaa serum olması lazım
ben anlamadım bu doktoru
vücut su ihtiyacını nasıl karşılıyoryaaaaaaaaaaa serum olması lazım
ben anlamadım bu doktoru
yaa ben anlamıorumki su içmiorum süt içmiorum çocuun kemikleri oluşuor bu aylarda ama kadının umru deil okdr canım sıkılıorki yani ben balık yiyemiorum dedim balıkyağı dedimde ozmn balık yağı yazdı böle konuşunca ğlıorum sinirimden yasinde ne yapabiliriz yapacak bişi varmı dior iyice kalıorum yani cidden düşündükçe delirecek gibi oluorum yani inan yanımda biri olsa belki bundan bir nebze daha iyi beslenicem ama oda yok yani aşağı inip bana süt verin bana şunu yapın diyememkii veya bana öğle yemeği verinde diyememki ay iyice sinirleirm bozulduu tutamıorum kendimi
yaa ben anlamıorumki su içmiorum süt içmiorum çocuun kemikleri oluşuor bu aylarda ama kadının umru deil okdr canım sıkılıorki yani ben balık yiyemiorum dedim balıkyağı dedimde ozmn balık yağı yazdı böle konuşunca ğlıorum sinirimden yasinde ne yapabiliriz yapacak bişi varmı dior iyice kalıorum yani cidden düşündükçe delirecek gibi oluorum yani inan yanımda biri olsa belki bundan bir nebze daha iyi beslenicem ama oda yok yani aşağı inip bana süt verin bana şunu yapın diyememkii veya bana öğle yemeği verinde diyememki ay iyice sinirleirm bozulduu tutamıorum kendimi
saçmalamaa.. her yerde yazıyoor.. siz hiç bişi yemesenizde bebek kalsiyumsuz falan kalmaz sizen sizin depodan alır diyor..
dr.un bildiği vardır sen biraz rahat ol artık.. ben bişiyi anlamadım sizin evde bişi yok mu alt kat falan diyon oraları bilmiom ben kuzuu?
canım ne denilebilir bilmiyorum...
ama inan çok üzülüyorum
yasin sAbahları bi bardak süt bıraksın salona bi yudumda olsa dene bi tane de yumurta
ben midem bulandığında minik minik yiyorum öyle denesen az az
dr bana demir hapı verdi kocaman içemiyorum midem çok bulanıyor yılmaz kapsülü açıp suya döküyor öyle içiyorum...bundan bile vicdanım rahat değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?