mutfağa giremiorum mutfağın kapısı açık olsa kusuorum yenge burdaysa sabah kahvaltıya çağırıor saolsun okdr işte sonrasındada beni besle diyemem yasin başucuma bırakıor sodamı vs ama geçen gün yoğurt koymuş platik kaba anında ekşimiş ve bişi plastiğe konulunca benim midem bulanıor kokuor gibi gelior banasaçmalamaa.. her yerde yazıyoor.. siz hiç bişi yemesenizde bebek kalsiyumsuz falan kalmaz sizen sizin depodan alır diyor..
dr.un bildiği vardır sen biraz rahat ol artık.. ben bişiyi anlamadım sizin evde bişi yok mu alt kat falan diyon oraları bilmiom ben kuzuu?
geçen hafta yenge yoktu yasin ekmek peynir bıçak koyuyordu ben işte yanında ne içecek bulursam öle kahvaltı yapıordum allahtan 2 gün üstüste annem geldi de bişler yedim muzlu süt yaptı salata yaptı mesela ama oda gelemez hem antalyada hem istanbulda yaşıor kalamaz eşimle görüşmüorlar zaten bu hafta yok maltaya seyahate gidior dönecek 2 3gün içinde antalyaya gidecek falan filan
yani elimden bişide gelmior herkese diorum biri mutfağa birini getirse böle temizlese tüm buzdolabını boşaltsa herşeyi atsa ama herşeyi belki binebze rahatlıcam yemek pişiremem ama sütümü yoğurdumu yerim herkes tmm dio ama icraat yok mesela hamile kalmadan önce yumurta almıştım atın onları diorum herkes tmm dior ama atan yok hala yani onların orda olduğunu biliorum daha bir çok şeyi biliorum midem kaldırmıor psikolojim çok bozuk mutfak konusunda
Damlacıım hoşş geldiinnn
ya suda içemiorumki ben bildiğin sadece gazlı içecekle besleniorum hala kola yedigün falan eskiden soda içerdim onuda bıraktım malesef
kızlar gecmısı okumadım konuya ortadan daldım ama melıscım asıt bagırsaklarına zarar verır buyuk tuvaletını yapamzsın ama sanırım tukettıgın tek sıvı bu yapacak bısey yok sanırım.
Sen yıyemıyorum ıcemıyorum dıye cok sıkıntı yapma kendıne bebek senden alır herseyı bebege zarar vermezsınde kendıne zarar verırsın dogum sırasında enerjın olmayabılır bırde dogumdan sonra toparlanma suren uzar. 6 ay gecsın belkı son 3 ayda yemeye baslarsın kurtulursun sıkıntılarından
canım ne denilebilir bilmiyorum...
ama inan çok üzülüyorum
yasin sAbahları bi bardak süt bıraksın salona bi yudumda olsa dene bi tane de yumurta
ben midem bulandığında minik minik yiyorum öyle denesen az az
dr bana demir hapı verdi kocaman içemiyorum midem çok bulanıyor yılmaz kapsülü açıp suya döküyor öyle içiyorum...bundan bile vicdanım rahat değil
Meloş benim demir ilacım sıvı ve tadı çok güzel hiç rahatsız etmiyor beni.Doktoruna sorsan sıvı olandan verse daha rahat edersin.Ferimax içiyorum ben..
Hoşbulduk canım, cicileri gördüm süper şeyler almışsınGüle güle kullansın prenses.
Keyifler yerinde mi kızçeler? Geçmişi okudum Meloşum yine ağrın olmuş galiba magnezyuma başladın mı?
Melis yasin gitmeden kutu süt koysa yanına ufak ufak denesen içmeyi kuzucum..Denedin mi hiç bu aralar?
Artık haftasonları babam geliyo bize burda kalıyor uzun zamandır babannemi görmüyodum ona gittik bütün gün ordaydık..Bu arada bugün Ayşe Önerin kitabını aldım Ces bahsetmişti gerçekten çok güzel bi kitapmış kızlar çok beğendim.Bi deeeee oğluma ilk masal kitabını aldım artık masal okucam oğluşuma
belki bardak süt bırakılabilir ama ısınacak korkum var bozulacak bilmemne psikopata bağladım o konudacanım ne denilebilir bilmiyorum...
ama inan çok üzülüyorum
yasin sAbahları bi bardak süt bıraksın salona bi yudumda olsa dene bi tane de yumurta
ben midem bulandığında minik minik yiyorum öyle denesen az az
dr bana demir hapı verdi kocaman içemiyorum midem çok bulanıyor yılmaz kapsülü açıp suya döküyor öyle içiyorum...bundan bile vicdanım rahat değil
çok mantıklı bişi annen dikebilirmi böle biiş ne güzel yaaa fiyatları deişior ama güvenilir bişi için baya bir paraya kıyılıor bunlarda ne şanslısınKızlar naber?
Benım bugun karnımda ve kasıklarımda kasılmalar ve sızlamalar var. aklıma kotu seyler getırmek ıstemıyorum oyalanmaya calısıyıroum bacaklarımı bıle uzatamıyorum. evde de yalnızım esım nobetcı. Kafamı dagıtmak ıcın gezındım bıraz nette
Emzirme Yastığı – Şablonlu
bu adresı buldum hemen anneme gonderdım adresı dıkıverecek. bıde bunların daha uzunları oluyor ya hamıleyken kullanıyorsunuz sonra emzırme yastıgı ve daha sonrada bebege destek yastıgı olarak kullanılabılıyor ondan da dıktırıcem.
uzun olanı evde kucuk olanı da yatılı gezmeye gıttıgım (annem kayınvalıdem) yerlerde kullanıcam.
Hoşbulduk canım, cicileri gördüm süper şeyler almışsınGüle güle kullansın prenses.
Keyifler yerinde mi kızçeler? Geçmişi okudum Meloşum yine ağrın olmuş galiba magnezyuma başladın mı?
Melis yasin gitmeden kutu süt koysa yanına ufak ufak denesen içmeyi kuzucum..Denedin mi hiç bu aralar?
Artık haftasonları babam geliyo bize burda kalıyor uzun zamandır babannemi görmüyodum ona gittik bütün gün ordaydık..Bu arada bugün Ayşe Önerin kitabını aldım Ces bahsetmişti gerçekten çok güzel bi kitapmış kızlar çok beğendim.Bi deeeee oğluma ilk masal kitabını aldım artık masal okucam oğluşuma
ben marketlere bile hala giremiorum damlam yaa kutusunu görmeye tahammülüm yok aslında gözümün önüne bimin küçük kutu tm yağlı sütünü getirioru soğuk soğuk içebilrim gibi gelior olmadı yasine aldırayım yarın akşam ama ısınacak ya o sabahtan koyacak buaraya bizim balkonlarda kapalı birde bişiyi balkona koyunca alıp içmeyi geç balkon kapısını açamıorum tiksiniorum
Meloş benim demir ilacım sıvı ve tadı çok güzel hiç rahatsız etmiyor beni.Doktoruna sorsan sıvı olandan verse daha rahat edersin.Ferimax içiyorum ben..
aaaaa
sorayım ben
çok iyi olur böyleeee
bir de Ayşe Önerin kitabını aradık burda bulamadık internetten sipariş olur mu acaba
mutfağa giremiorum mutfağın kapısı açık olsa kusuorum yenge burdaysa sabah kahvaltıya çağırıor saolsun okdr işte sonrasındada beni besle diyemem yasin başucuma bırakıor sodamı vs ama geçen gün yoğurt koymuş platik kaba anında ekşimiş ve bişi plastiğe konulunca benim midem bulanıor kokuor gibi gelior bana
geçen hafta yenge yoktu yasin ekmek peynir bıçak koyuyordu ben işte yanında ne içecek bulursam öle kahvaltı yapıordum allahtan 2 gün üstüste annem geldi de bişler yedim muzlu süt yaptı salata yaptı mesela ama oda gelemez hem antalyada hem istanbulda yaşıor kalamaz eşimle görüşmüorlar zaten bu hafta yok maltaya seyahate gidior dönecek 2 3gün içinde antalyaya gidecek falan filan
yani elimden bişide gelmior herkese diorum biri mutfağa birini getirse böle temizlese tüm buzdolabını boşaltsa herşeyi atsa ama herşeyi belki binebze rahatlıcam yemek pişiremem ama sütümü yoğurdumu yerim herkes tmm dio ama icraat yok mesela hamile kalmadan önce yumurta almıştım atın onları diorum herkes tmm dior ama atan yok hala yani onların orda olduğunu biliorum daha bir çok şeyi biliorum midem kaldırmıor psikolojim çok bozuk mutfak konusunda
eve temizlik için kadın çağırmayı dene bence.yani buzdoabını temizleyip birkaç çeşit yemek yapacak ve buzluğa atacak biri lazım aslında.ben 3 ay kadar mutfağı görünce kustum yemek yapamadım.üzme kendini.çünkü senin psikolojin bebği etkiliyor.ben aşırı kusmam nedeniyle 5 kilo verdim ilk 3 ayda.doktora gittim ağladım bebeğe bakamıyorum diye.bebek asla aç kalmaz anneme de şu kalsın demez her şeyi bulur ve alır dedi.kendimi üzmemin boş olduğunu söyledi..kendini motive etmeye çalış lütfen.yararlı şeyleri tüketemesen de zararlı besinlerden uzak durmaya çalış.
belki bardak süt bırakılabilir ama ısınacak korkum var bozulacak bilmemne psikopata bağladım o konuda
çok mantıklı bişi annen dikebilirmi böle biiş ne güzel yaaa fiyatları deişior ama güvenilir bişi için baya bir paraya kıyılıor bunlarda ne şanslısın
ben marketlere bile hala giremiorum damlam yaa kutusunu görmeye tahammülüm yok aslında gözümün önüne bimin küçük kutu tm yağlı sütünü getirioru soğuk soğuk içebilrim gibi gelior olmadı yasine aldırayım yarın akşam ama ısınacak ya o sabahtan koyacak buaraya bizim balkonlarda kapalı birde bişiyi balkona koyunca alıp içmeyi geç balkon kapısını açamıorum tiksiniorum
salona koyduğu gibi yavaş yavaş başla bozulmaz
kızlar gecmısı okumadım konuya ortadan daldım ama melıscım asıt bagırsaklarına zarar verır buyuk tuvaletını yapamzsın ama sanırım tukettıgın tek sıvı bu yapacak bısey yok sanırım.
Sen yıyemıyorum ıcemıyorum dıye cok sıkıntı yapma kendıne bebek senden alır herseyı bebege zarar vermezsınde kendıne zarar verırsın dogum sırasında enerjın olmayabılır bırde dogumdan sonra toparlanma suren uzar. 6 ay gecsın belkı son 3 ayda yemeye baslarsın kurtulursun sıkıntılarından
evet içemiorum malesef dediklerinde haklısın ama mesela kemik gelişimi için kalsiyum takviyesi yapılmalı yazıor ya o beni iyice bunalıma sokuor
mesela iştahım açık bu sabah kahvaltıya davet edildik başka bir apt başka bir ev anlatamam sana neler yediğimi yedim yani yanımda birbardak sütte durdu eşimin yiğenine yedirip çiriordum eskiden biri içerken bile bakamıordum demekki biri bana yardım etse yer içerim ayrıca acıkıorumda sadece sıcak ve pişmiş yemeklere karşı katıyım yiyemem ama getir otu haşla koy önüme peynir ekmek ver ama ver yani yerim biri evrse yerim
mutfağa giremiorum mutfağın kapısı açık olsa kusuorum yenge burdaysa sabah kahvaltıya çağırıor saolsun okdr işte sonrasındada beni besle diyemem yasin başucuma bırakıor sodamı vs ama geçen gün yoğurt koymuş platik kaba anında ekşimiş ve bişi plastiğe konulunca benim midem bulanıor kokuor gibi gelior bana
eveet o dolap kokusu çook fena benimde öyleydi temizledi annem rahatladım.. kıyamam sana kuzum sıkma canını bebişin üzülmesin ama yaaa:2:
sağol kuzuum.. ayy ayy masal kitabı da almış.. ben klasik müzik dinlerken bizimki sessiz kapatıom kıpır kıpır.. ama kafam ağrıdı artık yeter dedimmHoşbulduk canım, cicileri gördüm süper şeyler almışsınGüle güle kullansın prenses.
evet içemiorum malesef dediklerinde haklısın ama mesela kemik gelişimi için kalsiyum takviyesi yapılmalı yazıor ya o beni iyice bunalıma sokuor
mesela iştahım açık bu sabah kahvaltıya davet edildik başka bir apt başka bir ev anlatamam sana neler yediğimi yedim yani yanımda birbardak sütte durdu eşimin yiğenine yedirip çiriordum eskiden biri içerken bile bakamıordum demekki biri bana yardım etse yer içerim ayrıca acıkıorumda sadece sıcak ve pişmiş yemeklere karşı katıyım yiyemem ama getir otu haşla koy önüme peynir ekmek ver ama ver yani yerim biri evrse yerim
sana biri bakmalı hayatım...
uzağız en çok da bu canımı sıkıyor yoksa uğrardım sana bakardım seni
başladım tatlım ama faydası yok
çıldıracak gibi oluyorum akşamları daha fazla
çok mantıklı bişi annen dikebilirmi böle biiş ne güzel yaaa fiyatları deişior ama güvenilir bişi için baya bir paraya kıyılıor bunlarda ne şanslısın
Dıkebılır canım ama ıcını pamukmu doldurayım elyafmı yapayım bılemedım. pamuk daha saglıklı olur dımı
aaaaa
sorayım ben
çok iyi olur böyleeee
bir de Ayşe Önerin kitabını aradık burda bulamadık internetten sipariş olur mu acaba
Kıtapmı okuyalım hmm okuyayım bende barı ben sadece nınnı dınletıyordum
hay Allah yaa insallah geçer en kısa zamanda tatlım. Benimde biraz canım sıkkın..Daha önce bahsetmiştim benim ensemin üzerinde saçlarımın içinde egzama tarzı bişi çıkıyor hamilelikten önce çıkmıştı ilaç kullanınca geçiyordu..Hamileliğin başında yine çıktı doktoruma sordum o ilaçları kullanma dedi dermotologa git hamileler için olan losyonlardan verir dedi.Neyse ben gidene kadar geçti. Geçen gün bişeye çok sıkıldım o gün yine çıktı ama ölücek gibiydim kafamı kopartmak istedim çok kötü oldu onun ertesi günü 3 tane boynumda şişlik çıktı beze gibi bişey ama canım sıkıldı baya.Yarın cildiyeye gidip önce egzamayı göstericem anlarsa o bezelere de baktırıcam. Anlamazsa dahiliyeye gitmem gerekicek inşallah önemli bişey değildir..
hay Allah yaa insallah geçer en kısa zamanda tatlım. Benimde biraz canım sıkkın..Daha önce bahsetmiştim benim ensemin üzerinde saçlarımın içinde egzama tarzı bişi çıkıyor hamilelikten önce çıkmıştı ilaç kullanınca geçiyordu..Hamileliğin başında yine çıktı doktoruma sordum o ilaçları kullanma dedi dermotologa git hamileler için olan losyonlardan verir dedi.Neyse ben gidene kadar geçti. Geçen gün bişeye çok sıkıldım o gün yine çıktı ama ölücek gibiydim kafamı kopartmak istedim çok kötü oldu onun ertesi günü 3 tane boynumda şişlik çıktı beze gibi bişey ama canım sıkıldı baya.Yarın cildiyeye gidip önce egzamayı göstericem anlarsa o bezelere de baktırıcam. Anlamazsa dahiliyeye gitmem gerekicek inşallah önemli bişey değildir..
bende 6 kilo verdim daha önce serum alıordum hiçbişi yemeden geçirdiğim günler oldu serumla iştah açıcı vitamin falan veriorlardı koltuktan tuvalete yürüyemiordum birde bende kan sorunu var hemde baya tehlikeli boyutta ama saolsun dr um son kontrolde 300 gr aldıığım için hiç ilgilenmek gereğinde bulunmadı 1 ay daha bekleyelim olmazsa serum iğne takviyeleri yapalım dedi 1 ay sonra bu bebek oalcak 6 aylık ben şimdi acıkıorum ve elimin altında eşimin koyabildiği ve tiksinmediğim birtek çikolata kaldı malesef temizlikçi oalrakta ben kendim kimseui tanımıorum hiç temizlikçi aladım evime birini buldum diyelim mutfağa giremiorumki kadın ne yaptı ne etti nerden bilicem yani bunlar olmuor işte kayınvalideme anneme hatta alakaya bak rahmetli anneannemin kuzenine kadar söledim birini bulursanız getirirmisiniz diye herkes tmm dio ama icraat yokeve temizlik için kadın çağırmayı dene bence.yani buzdoabını temizleyip birkaç çeşit yemek yapacak ve buzluğa atacak biri lazım aslında.ben 3 ay kadar mutfağı görünce kustum yemek yapamadım.üzme kendini.çünkü senin psikolojin bebği etkiliyor.ben aşırı kusmam nedeniyle 5 kilo verdim ilk 3 ayda.doktora gittim ağladım bebeğe bakamıyorum diye.bebek asla aç kalmaz anneme de şu kalsın demez her şeyi bulur ve alır dedi.kendimi üzmemin boş olduğunu söyledi..kendini motive etmeye çalış lütfen.yararlı şeyleri tüketemesen de zararlı besinlerden uzak durmaya çalış.
sana biri bakmalı hayatım...
uzağız en çok da bu canımı sıkıyor yoksa uğrardım sana bakardım seni
bencede biri bakmalı ama işte kısmet deilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?