2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar naber?
Benım bugun karnımda ve kasıklarımda kasılmalar ve sızlamalar var. aklıma kotu seyler getırmek ıstemıyorum oyalanmaya calısıyıroum bacaklarımı bıle uzatamıyorum. evde de yalnızım esım nobetcı. Kafamı dagıtmak ıcın gezındım bıraz nette
Emzirme Yastığı – Şablonlu
bu adresı buldum hemen anneme gonderdım adresı dıkıverecek. bıde bunların daha uzunları oluyor ya hamıleyken kullanıyorsunuz sonra emzırme yastıgı ve daha sonrada bebege destek yastıgı olarak kullanılabılıyor ondan da dıktırıcem.
uzun olanı evde kucuk olanı da yatılı gezmeye gıttıgım (annem kayınvalıdem) yerlerde kullanıcam.

Damlacıım hoşş geldiinnn

Hoşbulduk canım, cicileri gördüm süper şeyler almışsın Güle güle kullansın prenses.

Keyifler yerinde mi kızçeler? Geçmişi okudum Meloşum yine ağrın olmuş galiba magnezyuma başladın mı?

Melis yasin gitmeden kutu süt koysa yanına ufak ufak denesen içmeyi kuzucum..Denedin mi hiç bu aralar?

Artık haftasonları babam geliyo bize burda kalıyor uzun zamandır babannemi görmüyodum ona gittik bütün gün ordaydık..Bu arada bugün Ayşe Önerin kitabını aldım Ces bahsetmişti gerçekten çok güzel bi kitapmış kızlar çok beğendim.Bi deeeee oğluma ilk masal kitabını aldım artık masal okucam oğluşuma

başladım tatlım ama faydası yok
çıldıracak gibi oluyorum akşamları daha fazla

sağol kuzuum.. ayy ayy masal kitabı da almış.. ben klasik müzik dinlerken bizimki sessiz kapatıom kıpır kıpır.. ama kafam ağrıdı artık yeter dedimm

başladım tatlım ama faydası yok
çıldıracak gibi oluyorum akşamları daha fazla

hay Allah yaa insallah geçer en kısa zamanda tatlım. Benimde biraz canım sıkkın..Daha önce bahsetmiştim benim ensemin üzerinde saçlarımın içinde egzama tarzı bişi çıkıyor hamilelikten önce çıkmıştı ilaç kullanınca geçiyordu..Hamileliğin başında yine çıktı doktoruma sordum o ilaçları kullanma dedi dermotologa git hamileler için olan losyonlardan verir dedi.Neyse ben gidene kadar geçti. Geçen gün bişeye çok sıkıldım o gün yine çıktı ama ölücek gibiydim kafamı kopartmak istedim çok kötü oldu onun ertesi günü 3 tane boynumda şişlik çıktı beze gibi bişey ama canım sıkıldı baya.Yarın cildiyeye gidip önce egzamayı göstericem anlarsa o bezelere de baktırıcam. Anlamazsa dahiliyeye gitmem gerekicek inşallah önemli bişey değildir..

geçmiş olsun canım sıkılma değildir.. stres yaramıyor işte bi yerlerden patlak veriyor.. kafamıza takmasak olmuyo.. çok isterdim vurdumduymaz olmayı..

ah canım senin stresten oluyor...geçmiş olsun
yılmaz önceden il dışında çalışıyordu 15 günde bir eve geliyordu düşün ben zona oldum çok ağrılı...doktorum stres yok dedi...bir daha olmaz inşallah
ihmal etme canım

damlacım bek kendınde dıyorsun sıkıldım ondan sonra cıktı dıye. stresten cıkıyor onlar sıkma sen canını rahat ol zamanla gecer merak etme. Ama yınede doktora gıt tabı daha cabuk gecsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…