2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben ıyı dgılım yaa kasılmalarım gıt gıde artıyor. varmjı yasayan napıcam ben yalnızımda evde. gercı esımı arasam gaza bassa 45 dk sonra evde olur ama normal bıseyse aramak ıstemıyorum. Ama gececegıne artıyor ya terlemeye basladım artık. korkuyorumda. her ıhtımale karsı gıysı hazıalrdım saglık karnemı kımlıgımı masanın uzerıne koydum. kafamı dagıtayım dıye gırdım nete faydası yok. napsam hafıfler nolur bı akıl verın

ağrı var mı hayatım
bekleme gittt sakın bekleme

azalmıyorsa bir doktora görünmekte fayda var bişey yoksa bile rahatlamış olursun

kasılma derken?üşütmüş olabilir misin ki?ayaklarının altına sıcak su torbası koysan iyi gelir.. git istersen için rahat etsinn..

bilgisayarım sürekli kitleniyo kaçıncı defa yazıyorum deli olucam. Alıntı yapmadan yazıyorum kızlar.

Melis aklıma bişey geldi süt konusunda. Sen nasılsa biri getirince içebiliyosun ya Yasin işe gitmeden bi bardak soğuk süt getirse sana bi dikişte içsen eğer kahvaltı öncesi mideni bulandırırsa o zaman akşam nasılsa yanında koca bi bardak soğuk süt koysun sana getirsin lıkır lıkır içsen olmaz mı? bi öyle dene bakalım..birde aklında olsun dere otunda da çok fazla kalsiyum varmış sütten daha fazlaymış hatta.
Eğer onu yiyebilirsen onunla da takviye yapmaya çalış canım..Az kaldı inşallah şu mutfağına bi girebilsen gerisi gelicek üzme sakın kendini bebek besleniyor biz seni düşünüyoruz.

Meloş,Özlem sağolun kızlar inşallah önemli bişey değildir şu bezelere çok takıldı kafam. Daha önce hiç öyle bişey olmamıştı korktum. Benim bütün stresim sinirim cildimden çıkar zaten daha önce kurdeşen döktüm, zona oldum izi popomda durur hala aylarca sivilce tedavisi gördüm ergenlikte bile sivilcem yoktu..şimdi egzamayla uğraşıyorum bi de başıma bu bezeler çıktı Allah beterinden korusun.

sevkan sen daha iyi bilirsin ama kasılmalar efenin oynaması olabilirmi? çünkü bir çoğumuz kasılma ve sertleşme olark tarif edioruz ama deişik bişise ve bunu anlıorsan hiç bekleme eşinide telaşlandırma bir komşudan rica edemezmisin hemen seni bi götürsün getirsin

ağrı var mı hayatım
bekleme gittt sakın bekleme

sol tarafım karnım ve kasıgım kasılmıs durumda, sag kasıgıma ve gobegıme bıcak gırıp cıkıyor gıbı oluyor arada. karnım agrıyormu kasılıyormu anlamadım. ama bebegım hareketlı allahtan o benı rahatlatıyor

yarın mı gideceksin doktoraaaa

hayatım kocanı bekleme git hemen biri vardır yakınlarında

bencede bi yakında biri varsa onunla git gel eşini telaşandırma..

canım ne yedin bugun? gaz olabiirmi? vucudunda hareket eder midenin yukarisina cıkar kasiga iner.. ayaklarının altına sıcak su torbası koy. ve bir bardak ılık su ic. lojmanda oturan kisi karistirmiyosam sendin.. revir yokmu? bizde hemen ambulans gelip alıyo..

damlacım bek kendınde dıyorsun sıkıldım ondan sonra cıktı dıye. stresten cıkıyor onlar sıkma sen canını rahat ol zamanla gecer merak etme. Ama yınede doktora gıt tabı daha cabuk gecsın.

İnşallah tatlım kendimi düşünmüyorum da hep oğluma zararı olacak bişi çıkmasın diye dua ediyorum..

rıca edebılecek kadar samımı komsum yok arkadaslarım lojmanda orasıda bana uzak. esımı arıyorum artık benı bgırtmaya basladı cunku. merak etmyın dıe sessızce cıkmak ıstmedm zor yazıorum dua eın benım ıcın deıl oglum ıcın nolur

hiccc bisey olmadan gelicen bak gor

ara canım ara korkma iyi haberlerle geliceksin Allahın izniyle..habersiz bırakma bizi.. Geçmiş olsun canım..

allahın izniyle her şey yolunda gidecek habersiz bırakmA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…