Dıkebılır canım ama ıcını pamukmu doldurayım elyafmı yapayım bılemedım. pamuk daha saglıklı olur dımı
bende anlamıordum ama geçen yorgandan bahsederken pamuktan daha sağlıklısı yok dediler sonuçta çok uzun kullanmıcaksın yani yıka kurut kadar dertlerin olmayacak kesinlikle pamuk yapKıtapmı okuyalım hmm okuyayım bende barı ben sadece nınnı dınletıyordum
hay Allah yaa insallah geçer en kısa zamanda tatlım. Benimde biraz canım sıkkın..Daha önce bahsetmiştim benim ensemin üzerinde saçlarımın içinde egzama tarzı bişi çıkıyor hamilelikten önce çıkmıştı ilaç kullanınca geçiyordu..Hamileliğin başında yine çıktı doktoruma sordum o ilaçları kullanma dedi dermotologa git hamileler için olan losyonlardan verir dedi.Neyse ben gidene kadar geçti. Geçen gün bişeye çok sıkıldım o gün yine çıktı ama ölücek gibiydim kafamı kopartmak istedim çok kötü oldu onun ertesi günü 3 tane boynumda şişlik çıktı beze gibi bişey ama canım sıkıldı baya.Yarın cildiyeye gidip önce egzamayı göstericem anlarsa o bezelere de baktırıcam. Anlamazsa dahiliyeye gitmem gerekicek inşallah önemli bişey değildir..
inanmıroum damlaaa gerçektenmiiii yaa yarın git inşallah sadece egzamadır ve losyonlarla geçer ya deilse ihtimalini düşünme bile lütfen iyi haberlerini bekliorum randevu aldınmı kaç gibi gideceksin neden canını sıkıorsun damla yaa ufff sinirm bozuldu zaten ağlıorum iyice koparttın beni
bende 6 kilo verdim daha önce serum alıordum hiçbişi yemeden geçirdiğim günler oldu serumla iştah açıcı vitamin falan veriorlardı koltuktan tuvalete yürüyemiordum birde bende kan sorunu var hemde baya tehlikeli boyutta ama saolsun dr um son kontrolde 300 gr aldıığım için hiç ilgilenmek gereğinde bulunmadı 1 ay daha bekleyelim olmazsa serum iğne takviyeleri yapalım dedi 1 ay sonra bu bebek oalcak 6 aylık ben şimdi acıkıorum ve elimin altında eşimin koyabildiği ve tiksinmediğim birtek çikolata kaldı malesef temizlikçi oalrakta ben kendim kimseui tanımıorum hiç temizlikçi aladım evime birini buldum diyelim mutfağa giremiorumki kadın ne yaptı ne etti nerden bilicem yani bunlar olmuor işte kayınvalideme anneme hatta alakaya bak rahmetli anneannemin kuzenine kadar söledim birini bulursanız getirirmisiniz diye herkes tmm dio ama icraat yok
bencede biri bakmalı ama işte kısmet deilmiş
neden böyle vurdumduymazlar anlamam ya beynim almıyor sevaptır yaaaa bugün bana 58 yaşındaki kadın su getirdi sevaptır diye....ki ben iiii durumdayım...ne fenalar offfffffffffff
Kızlar ben ıyı dgılım yaa kasılmalarım gıt gıde artıyor. varmjı yasayan napıcam ben yalnızımda evde. gercı esımı arasam gaza bassa 45 dk sonra evde olur ama normal bıseyse aramak ıstemıyorum. Ama gececegıne artıyor ya terlemeye basladım artık. korkuyorumda. her ıhtımale karsı gıysı hazıalrdım saglık karnemı kımlıgımı masanın uzerıne koydum. kafamı dagıtayım dıye gırdım nete faydası yok. napsam hafıfler nolur bı akıl verın
azalmıyorsa bir doktora görünmekte fayda var bişey yoksa bile rahatlamış olursunKızlar ben ıyı dgılım yaa kasılmalarım gıt gıde artıyor. varmjı yasayan napıcam ben yalnızımda evde. gercı esımı arasam gaza bassa 45 dk sonra evde olur ama normal bıseyse aramak ıstemıyorum. Ama gececegıne artıyor ya terlemeye basladım artık. korkuyorumda. her ıhtımale karsı gıysı hazıalrdım saglık karnemı kımlıgımı masanın uzerıne koydum. kafamı dagıtayım dıye gırdım nete faydası yok. napsam hafıfler nolur bı akıl verın
Kızlar ben ıyı dgılım yaa kasılmalarım gıt gıde artıyor. varmjı yasayan napıcam ben yalnızımda evde. gercı esımı arasam gaza bassa 45 dk sonra evde olur ama normal bıseyse aramak ıstemıyorum. Ama gececegıne artıyor ya terlemeye basladım artık. korkuyorumda. her ıhtımale karsı gıysı hazıalrdım saglık karnemı kımlıgımı masanın uzerıne koydum. kafamı dagıtayım dıye gırdım nete faydası yok. napsam hafıfler nolur bı akıl verın
ağrı var mı hayatım
bekleme gittt sakın bekleme
yarın mı gideceksin doktoraaaabilgisayarım sürekli kitleniyo kaçıncı defa yazıyorum deli olucam. Alıntı yapmadan yazıyorum kızlar.
Melis aklıma bişey geldi süt konusunda. Sen nasılsa biri getirince içebiliyosun ya Yasin işe gitmeden bi bardak soğuk süt getirse sana bi dikişte içsen eğer kahvaltı öncesi mideni bulandırırsa o zaman akşam nasılsa yanında koca bi bardak soğuk süt koysun sana getirsin lıkır lıkır içsen olmaz mı? bi öyle dene bakalım..birde aklında olsun dere otunda da çok fazla kalsiyum varmış sütten daha fazlaymış hatta.
Eğer onu yiyebilirsen onunla da takviye yapmaya çalış canım..Az kaldı inşallah şu mutfağına bi girebilsen gerisi gelicek üzme sakın kendini bebek besleniyor biz seni düşünüyoruz.
Meloş,Özlem sağolun kızlar inşallah önemli bişey değildir şu bezelere çok takıldı kafam. Daha önce hiç öyle bişey olmamıştı korktum. Benim bütün stresim sinirim cildimden çıkar zaten daha önce kurdeşen döktüm, zona oldum izi popomda durur halaaylarca sivilce tedavisi gördüm ergenlikte bile sivilcem yoktu..şimdi egzamayla uğraşıyorum bi de başıma bu bezeler çıktı Allah beterinden korusun.
sol tarafım karnım ve kasıgım kasılmıs durumda, sag kasıgıma ve gobegıme bıcak gırıp cıkıyor gıbı oluyor arada. karnım agrıyormu kasılıyormu anlamadım. ama bebegım hareketlı allahtan o benı rahatlatıyor
sevkan sen daha iyi bilirsin ama kasılmalar efenin oynaması olabilirmi? çünkü bir çoğumuz kasılma ve sertleşme olark tarif edioruz ama deişik bişise ve bunu anlıorsan hiç bekleme eşinide telaşlandırma bir komşudan rica edemezmisin hemen seni bi götürsün getirsin
sol tarafım karnım ve kasıgım kasılmıs durumda, sag kasıgıma ve gobegıme bıcak gırıp cıkıyor gıbı oluyor arada. karnım agrıyormu kasılıyormu anlamadım. ama bebegım hareketlı allahtan o benı rahatlatıyor
damlacım bek kendınde dıyorsun sıkıldım ondan sonra cıktı dıye. stresten cıkıyor onlar sıkma sen canını rahat ol zamanla gecer merak etme. Ama yınede doktora gıt tabı daha cabuk gecsın.
inanmıroum damlaaa gerçektenmiiii yaa yarın git inşallah sadece egzamadır ve losyonlarla geçer ya deilse ihtimalini düşünme bile lütfen iyi haberlerini bekliorum randevu aldınmı kaç gibi gideceksin neden canını sıkıorsun damla yaa ufff sinirm bozuldu zaten ağlıorum iyice koparttın beni
Ya gidiceğim hastanedeki cildiye genelde boş oluyor sabahtan arasam aynı güne randevu veriyolar.Yarın gidicem canım..Bezelere kafam takıldı daha çok..Annemde internette araştırmış mikrop kapmaya bağlı olarakta çıkabilirmiş benim o egzamadan resmen ilihap aktı geçen gün acaba diyorum onun yüzünden mi çıktı o bezelerde..Ağlama bebeğim kıyamam,üzülürüm bak şimdi..Söylediğime pişman oldum yarın baktırıcam merak etme..Onura da söylemedim sadece egzamayı biliyor o da kızdı zaten niye acı çekiyosun gitsene doktora die..Benim canım tatlı değildir hiç son raddeye kadar gitmem doktora işte bu bezeler de çıkınca bi de bebeğe geçer Allah korusun diye yarın gidicem..
Canım hastane evine uzak mı komsun falan varsa eşin de telaşlanmadan sen komşunu alıp gitsen..Korkma kasılmalar oluyor hepimizde zaman zaman ama sen için rahat etmesi için bi görün istersen
rıca edebılecek kadar samımı komsum yok arkadaslarım lojmanda orasıda bana uzak. esımı arıyorum artık benı bgırtmaya basladı cunku. merak etmyın dıe sessızce cıkmak ıstmedm zor yazıorum dua eın benım ıcın deıl oglum ıcın nolur
İnşallah tatlım kendimi düşünmüyorum da hep oğluma zararı olacak bişi çıkmasın diye dua ediyorum..
Ya gidiceğim hastanedeki cildiye genelde boş oluyor sabahtan arasam aynı güne randevu veriyolar.Yarın gidicem canım..Bezelere kafam takıldı daha çok..Annemde internette araştırmış mikrop kapmaya bağlı olarakta çıkabilirmiş benim o egzamadan resmen ilihap aktı geçen gün acaba diyorum onun yüzünden mi çıktı o bezelerde..Ağlama bebeğim kıyamam,üzülürüm bak şimdi..Söylediğime pişman oldum yarın baktırıcam merak etme..Onura da söylemedim sadece egzamayı biliyor o da kızdı zaten niye acı çekiyosun gitsene doktora die..Benim canım tatlı değildir hiç son raddeye kadar gitmem doktora işte bu bezeler de çıkınca bi de bebeğe geçer Allah korusun diye yarın gidicem..
Canım hastane evine uzak mı komsun falan varsa eşin de telaşlanmadan sen komşunu alıp gitsen..Korkma kasılmalar oluyor hepimizde zaman zaman ama sen için rahat etmesi için bi görün istersen
anlatcaksın tabiki bize ama neden bu kdr bekliorsun korkutayım senide bidaha yapma bezeyi geçtim ya o iltihap içe aksa içten patlasa kim koruyacak orkanı nasıl bunu düşünmezsin onurada kesinlikle söleme cnm takmasın oralarda
kızlar ben çıkıorum çok halsizim iyi geceler hepinize
sevkancım lütfen her halükarda yarın foruma gir gittim veya gitmedim diye bildir merakla bekliorum yani telini istemek ve aramak isterim seni ama eşin kızıor bu şeylere biliorumondan sadece burdan haberini beliorum lütfen merakta bırakma bizi
melisssssssssssssss.. izledinmi maciii...
rıca edebılecek kadar samımı komsum yok arkadaslarım lojmanda orasıda bana uzak. esımı arıyorum artık benı bgırtmaya basladı cunku. merak etmyın dıe sessızce cıkmak ıstmedm zor yazıorum dua eın benım ıcın deıl oglum ıcın nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?