KIZLAR herkese iiii geceler uykucumuz geldi öpüyorum
hay Allah yaa insallah geçer en kısa zamanda tatlım. Benimde biraz canım sıkkın..Daha önce bahsetmiştim benim ensemin üzerinde saçlarımın içinde egzama tarzı bişi çıkıyor hamilelikten önce çıkmıştı ilaç kullanınca geçiyordu..Hamileliğin başında yine çıktı doktoruma sordum o ilaçları kullanma dedi dermotologa git hamileler için olan losyonlardan verir dedi.Neyse ben gidene kadar geçti. Geçen gün bişeye çok sıkıldım o gün yine çıktı ama ölücek gibiydim kafamı kopartmak istedim çok kötü oldu onun ertesi günü 3 tane boynumda şişlik çıktı beze gibi bişey ama canım sıkıldı baya.Yarın cildiyeye gidip önce egzamayı göstericem anlarsa o bezelere de baktırıcam. Anlamazsa dahiliyeye gitmem gerekicek inşallah önemli bişey değildir..
Kızlar ben ıyı dgılım yaa kasılmalarım gıt gıde artıyor. varmjı yasayan napıcam ben yalnızımda evde. gercı esımı arasam gaza bassa 45 dk sonra evde olur ama normal bıseyse aramak ıstemıyorum. Ama gececegıne artıyor ya terlemeye basladım artık. korkuyorumda. her ıhtımale karsı gıysı hazıalrdım saglık karnemı kımlıgımı masanın uzerıne koydum. kafamı dagıtayım dıye gırdım nete faydası yok. napsam hafıfler nolur bı akıl verın
Damlacim cok gecmis olsun. Sen zaten birkac zamandir keyfim yok onuru ozledim falan diyodun, hamilelikte var istersen istemez stres yapmissindir. Ondandir, bezelerde bisey degildir umarim. Cildiye ile sorununu halledersin gibi geliyor.
Rahat yatabiliyo musun bari yeni yataginda? Uyku durumun duzeldi mi?
kızlar sevkanı merak ettim, gelir mi hemen acaba?
hastane uzak mı yakın mı bilmiyorum ki bilsek daha net anlardık.Ama gelse de yorgun olur herhalde sabah yazar pembişim..İnsallah herşey yolundadır.
bişey demedim ama ağrı iyi bişi değil o kadarumarım gaz sıkıştırması falandır
senin o gıcık kaynını dövebilirmiyimDun ogleden sonra ısten eve dondugumde dırekt ust kata cıktım kayınvalıdeme,geldıgımı haber vermek ıcın,bıraz sohbet ettık,basım agrıyo usuttum galıba dedı ve borek yapmıs fırına atmıs ara sıra da kalkıp onla ılgılenıyodu ayrıca face dekı bahcelerıyle ugrasıyodu,neyse ban evıme ındım bıraz ortalıgı toparlamak ıcın,yemek yaptım aksama da,esım geldı vs. Yemek yerken bı telefon,bızım beyınsız arıyo,evde yemek yok bızım karnımız ac,anem yorgan dosek yatıyo,net olarak bıldıgım bunlar ve baska seyler daha soyledı esım kızarak telefonu kapattı ama bana ne dedıgını soylemedı,sonra bana yemek varmı,annem hasta yatıyomus,evde yemek yokmus,sen yukarı cıkmadınmı dedı,bende cıktım bıseyı yoktu dedım,yemeklerden hazırladım bı tepsıye gonderdım,esım gıttı geldı,surat asık,karsı komsu zehra yukarda corba yapıyo dedı,benımde moralım cok bozuldu buten gece bu duruma ıcerledım,sankı alttakı gelın ıkı basamak yukarı cıkıp ta bı yemek hazırlamıyı da komsu gelıp yemek yapıyomus gıbı oldu,gerı zekalı hasanda boyle bı pozısyon var gıbı davrandı tabıkı,bugun de oglen dısarı cıkarken bızım kapıyı caldı esım actı,yıne benı sıkayet etcek sankı bı b.k var gıbı,bak bılader dıye anne her aksam sıze yemek ındırıyo sız bı cıkıp bakmıyosunuz,cıldırıcam ya hadı soyledıklerı dogru olsa yanı ben ılgılenmesem gam yemıcem,ama boyle olunca va bısey dıyemeyınce kahroluyorum,ama artık dayanamıyorum,hadı dedım anlatayım annesıne babasına sonra vazgectım,ama cok kınlıyım.
canım geçmiş olsun inaşallah korkulacak bişey yoktur :26:rıca edebılecek kadar samımı komsum yok arkadaslarım lojmanda orasıda bana uzak. esımı arıyorum artık benı bgırtmaya basladı cunku. merak etmyın dıe sessızce cıkmak ıstmedm zor yazıorum dua eın benım ıcın deıl oglum ıcın nolur
insallah cnm iyi dusunelim iyi olsun..Insallah guzel haberlerini vericek..
inşallah herkesiz ağrı acı eşiğide farklı bide öyle düşünmek lazım... bişey olmaz, en azından aklı bebekte kalmaz gece uykusunu uyusun...
Ya ben dun tartildimda 5 kilo almisim biraz cok degil mi?
Aslinda asirida yemiyorum ama surekli kilo aliyorum
Ya ben dun tartildimda 5 kilo almisim biraz cok degil mi?
Aslinda asirida yemiyorum ama surekli kilo aliyorum
ben 5,5 a doğru gidiyorum şekerim.....
pembiş,miracle siz isimlerinizi hiç söylediniz mi yoksa gizemli olan kızlarımızdan mısınız?
Bizim senle haftamizda ayni bu hafta icin cok ama dusunsene son aylarda ne durumda olucaz kimbilir? Bole giderse 20 nin uzerine bile cikariz sasirmam valla. Birde ben normalde hayatimda hicbir zaman yemegime dikkat etmedim ve kilo alan bir insan olmadim. Hamileliktede pek almam diyodum ama cok hizli aliyorum kilo. Offfffffff biraz sinirim bozuluyo bu duruma. Birde hatirlarsaniz ole aman aman bi karnimda cikmadi kendime aliyorum kiloyu belli yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?