2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Damlacim cok gecmis olsun. Sen zaten birkac zamandir keyfim yok onuru ozledim falan diyodun, hamilelikte var istersen istemez stres yapmissindir. Ondandir, bezelerde bisey degildir umarim. Cildiye ile sorununu halledersin gibi geliyor.
Rahat yatabiliyo musun bari yeni yataginda? Uyku durumun duzeldi mi?

Ben yazana kadar gitti heralde iyi haberlerle doner insallah merak ettim bende.

Herhalde sıkıntıdan coştu yine canım ya.Yarın göstericem bakalım inşallah basit bişeydir. Bi de aklıma bilgisayardan olabilir mi acaba sorusu da geliyo şu bezeler. Boynumun arkasında çıktılar ya laptop kucağımda genelde boynum aşağı doğru duruyo hep acaba diyorum o yüzden mi çıktı.Oğluma zararı olamayan basit bişey olsun da gerisi önemli değil..
Yatağımda daha yatmak kısmet olmadı bana:) babam geldi cuma akşamı bende kaldı cuma cumartesi bende annemle ikisine verdim tabi yatağımı hahha yine yatamadım yani.İnsallah bu aksam siftah yapıcam yeni yatakta. Ama annem salona kaçmış gece, eski yatak çok yumuşaktı ya bu çok sert gelmiş uyuyamamış sanırım şimdi de annem koltukta yatıcak çok sık uyanıyorum sabah 7 de zaten ilaç içmek için kalkıyorum sonra tekrar uyuyorum, gece 40 defa dönüyorum uyanıyorum bu sabah saat 8 de hangi terbiyesiz komşumun matkap sesine fırladım yerimden saate baktım 8.10 insaf dedim yani pazar sabahın körü matkapla uyanıyoruz.Hangi daire olduğunu bilsem güvenliğe şikayet edicektim ama anlayamadım nerden geldiğini sesin..İnşallah bu gece rahat uyurum artık

senin o gıcık kaynını dövebilirmiyim
canım geçmiş olsun inaşallah korkulacak bişey yoktur :26:

inşallah herkesiz ağrı acı eşiğide farklı bide öyle düşünmek lazım... bişey olmaz, en azından aklı bebekte kalmaz gece uykusunu uyusun...

ben diyorum ki normal kasılmaları oldu ama yalnız başına evde çok dinledi kendini korktu haklı olarak korktukça daha çok ağrı hissetti. inşallah düşündüğüm gibidir normal kasılmalardır. Bebeğin hareketlerini hissediyorum diyodu çünkü..

Ya ben dun tartildimda 5 kilo almisim biraz cok degil mi?
Aslinda asirida yemiyorum ama surekli kilo aliyorum

iyi almışssın ama zaten zayıftın sen de benimle aynıydın diye hatırlıyorum.o yüzden kaldırırsın kilolarını.Ama dikkatli git tabi asıl kilolar 5.aydan sonra gelicek..

pembiş,miracle siz isimlerinizi hiç söylediniz mi yoksa gizemli olan kızlarımızdan mısınız?

ben 5,5 a doğru gidiyorum şekerim.....

Bizim senle haftamizda ayni bu hafta icin cok ama dusunsene son aylarda ne durumda olucaz kimbilir? Bole giderse 20 nin uzerine bile cikariz sasirmam valla. Birde ben normalde hayatimda hicbir zaman yemegime dikkat etmedim ve kilo alan bir insan olmadim. Hamileliktede pek almam diyodum ama cok hizli aliyorum kilo. Offfffffff biraz sinirim bozuluyo bu duruma. Birde hatirlarsaniz ole aman aman bi karnimda cikmadi kendime aliyorum kiloyu belli yani.

ben yine 4 kg verdim 1ini zoorlaa alabildim daha yeni.. -3 kg dayım?????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…