2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi almışssın ama zaten zayıftın sen de benimle aynıydın diye hatırlıyorum.o yüzden kaldırırsın kilolarını.Ama dikkatli git tabi asıl kilolar 5.aydan sonra gelicek..

Aynen ole zaten simdi kilo aldigimiz pek belli degil ama son donemlerimiz nolcak nerde saklicam kilolari

bende hiç dikkat etmeden yiyenlerdenim. aslında minyon tipliyim ama bünyem müsait kilo almaya...hayatım boyunca diyet nedir b,ilmedim ama çok çabuk kilo alıyorum işteeee...
umarım öle 20 kilo falan almayız ne olurum o zaman yaaaaaaaaaa

Pelin canim benim adim. Soran olmadi bende solemedim

Aaa denk gelmemiştir herhalde. Neyse artık izninle Pelin demek istiyorum nick yazmak zor geliyor..Bu arada facebook kullanıyorsan ve eklemek istersen biz kızlarla ekledik birbirimizi seni de aramıza alalım.

Aynen ole zaten simdi kilo aldigimiz pek belli degil ama son donemlerimiz nolcak nerde saklicam kilolari

Olsun canım senin doğum öncesi kilon az olduğu için eski kilona dönersin kısa zamanda..Önemli olan bebeklerimiz güzel beslensin kiloları hep beraber vericez yine burda

Biliyorum face tede muhabbet dondugunu ama neyazikki facebook kullanmiyorum.

Ya buarada ne anlaticam size.......

Dun gece saat 3-4 arasi falandi heralde uykumdan uyandim karnim seyiriyo resmen biri tik tik vuruyo gibi hemde 6-7 kere falan oldu buseferki bebek galiba diye dusundum ama okadar uykum vardiki saniyesinde tekrar uyumusum. Sabah kalktim ruya miydi yoksa gercekten oglusumumu hissettim eminim olamadim gun icinde de bisey olmayinca ruyamda gordum heralde dedim

aa bence bebişin uyandırmış seni.bugün yarın tekrar yoklar seni merak etme yemekten sonra soluna dönüp yat bekle dürter o zaman

aa bence bebişin uyandırmış seni.bugün yarın tekrar yoklar seni merak etme yemekten sonra soluna dönüp yat bekle dürter o zaman

Insallah damlacim ya okadar istiyorum ki artik oglum karnimda kiprassin
Bende yatiyim bari canim hem belki oglus bidaha uyandirir beni gece ( tabi dunki ruya degilse)
iyi geceler tatli ruyalar:80:

Insallah damlacim ya okadar istiyorum ki artik oglum karnimda kiprassin
Bende yatiyim bari canim hem belki oglus bidaha uyandirir beni gece ( tabi dunki ruya degilse)
iyi geceler tatli ruyalar:80:

en kısa zamanda canım merak etme..tatlı ruyalar bende yatıyorum herkese iyi geceler kızlar..

pembiş,miracle siz isimlerinizi hiç söylediniz mi yoksa gizemli olan kızlarımızdan mısınız?

ben uzun zamandır burdayım canım, sadece bu topikte olmadığım için pek isim söyleme taraftarı değilim. ama özelden tabiiki söylerim. faceden falan çok kk arkadaşım var benim....

günaydınnnnnnnn :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
cumartesi günü teyzesi kızıma ciciler almış, ekledim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…