iyi almışssın ama zaten zayıftın sen de benimle aynıydın diye hatırlıyorum.o yüzden kaldırırsın kilolarını.Ama dikkatli git tabi asıl kilolar 5.aydan sonra gelicek..
ben yine 4 kg verdim 1ini zoorlaa alabildim daha yeni.. -3 kg dayım?????????
Mide bulantim oldugu icin normal. Her iste bir hayir vardir bosver uzme kendinisende az kilo aldim diye bize hava atarsin son aylarda:82:
Bizim senle haftamizda ayni bu hafta icin cok ama dusunsene son aylarda ne durumda olucaz kimbilir? Bole giderse 20 nin uzerine bile cikariz sasirmam valla. Birde ben normalde hayatimda hicbir zaman yemegime dikkat etmedim ve kilo alan bir insan olmadim. Hamileliktede pek almam diyodum ama cok hizli aliyorum kilo. Offfffffff biraz sinirim bozuluyo bu duruma. Birde hatirlarsaniz ole aman aman bi karnimda cikmadi kendime aliyorum kiloyu belli yani.
Pelin canim benim adim. Soran olmadi bende solemedim
Aynen ole zaten simdi kilo aldigimiz pek belli degil ama son donemlerimiz nolcak nerde saklicam kilolari
Aaa denk gelmemiştir herhalde. Neyse artık izninle Pelin demek istiyorum nick yazmak zor geliyor..Bu arada facebook kullanıyorsan ve eklemek istersen biz kızlarla ekledik birbirimizi seni de aramıza alalım.
Olsun canım senin doğum öncesi kilon az olduğu için eski kilona dönersin kısa zamanda..Önemli olan bebeklerimiz güzel beslensin kiloları hep beraber vericez yine burda
iyi geceler kızlarr biz yatıyoruz çok öpüldünnüüzz
iyi geceler kızlarr biz yatıyoruz çok öpüldünnüüzz
Biliyorum face tede muhabbet dondugunu ama neyazikki facebook kullanmiyorum.
Ya buarada ne anlaticam size.......
Dun gece saat 3-4 arasi falandi heralde uykumdan uyandim karnim seyiriyo resmen biri tik tik vuruyo gibi hemde 6-7 kere falan oldu buseferki bebek galiba diye dusundum ama okadar uykum vardiki saniyesinde tekrar uyumusum. Sabah kalktim ruya miydi yoksa gercekten oglusumumu hissettim eminim olamadim gun icinde de bisey olmayinca ruyamda gordum heralde dedim
aa bence bebişin uyandırmış seni.bugün yarın tekrar yoklar seni merak etmeyemekten sonra soluna dönüp yat bekle dürter o zaman
Insallah damlacim ya okadar istiyorum ki artik oglum karnimda kiprassin
Bende yatiyim bari canim hem belki oglus bidaha uyandirir beni gece ( tabi dunki ruya degilse)
iyi geceler tatli ruyalar:80:
pembiş,miracle siz isimlerinizi hiç söylediniz mi yoksa gizemli olan kızlarımızdan mısınız?
günaydın kızlar güzel bir hafta olması dileğiyle
günaydınnnnnnnn :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
cumartesi günü teyzesi kızıma ciciler almış, ekledim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?