2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın ve iyi haftalar kızlarrrr

nasılsınız bakayım???? biz çok iyiyiz bugün kıpır kıpırız :86:

günaydın, sanada iyi haftalar canım, bizde çok iyiyiz oğlışumla, cumartesi doktordaydık, büyümüşüz, her ne kadar dışarıdan belli olmasa da:)) 3 kilo almışız,

hep kıpır kıpır olun, Allah bozmasın.

teşekkürler teyzesi olmasa yandık zaten

Gülaycımm çok güzel minişinin cicileri güle güle iyi günlerde giysin.

Kızlar cuma doktora gittik ya, 2 haftada oglum 100 gr, ben ise 2.5 kilo almışım. nasıl amaaaaaa:)
biraz makarna mantıya ara ver dedi doktor. yoksa şeker yüklemesinde yanıtıcı sonuç çıkabilirmiş. yanıltıcı da olsa şekerin çıkarsa insüline başlamak zorunda kalırız deddiiiii.

Bizde cumartesi doktordaydık canım 16 cm ve 110 gram oğluşum var ...... geriniyordu canım oğlum yaa ösledim ben onu gene

Maşallah canım yaaa ben 1,5 kilo almışım toplamda yavrumda 110 grammış. Ben doktora dedim ki ne bulsam yiyorum içiyorum ne olacak dedim dedi gönlüne göre ye iç plesantanın görevi ne herkes görevini yapsın dedi seviyorum bu doktoru :82::82:

Günaydın kızlar

Süper bir gün değil mi?

Ben bugün çok heyecanlıyım, kesin cinsiyetini öğrenicez :18:

Veeee bugün tam 17 haftalık olduk

Valla benim toplamda 5 kilo oldu galiba, makarnayı bebege zarar vercek degil de seker yuklemesine şekerin çıkmasına sebep olabilir diye kes dedi, boşu boşuna insülin almamk için dikkat edicem ben de. onun dışında benim yemedigim şeyler midye kokoreç salam sosis gibi zararı aşikar olan şeyler. ama diger seyleri ölçüsünde yiyorum bende. aklımda olcagima midem de olsun hesabıyla yuvarlıyorum gitsin. Senin de doktorun iyi demis, plasentanın görevi ne diye afferim onakeşke plasenta ilaçları da süzebilse de migrenim tuttugunda ilaç içebilsem. haftasonu şehir dışına arkadaşlara gittik, geçen sefer onlara gittigimde 2 gün boyunca yatmistim migrenden. bu sefer tutmasın diye dua ede ede bir hl oldum ama çok şükür Allahım dualarımı kabul etti de tutmadı migrenim falan. gittigim arkadas da 8 aylik hamile, 5 haftası kaldi, çok buyumus karni pek tatli olmus, darisi basimizaaaa.

günaydın, günaydın, günaydın...... okuduğum kadarıyla çok şükr herkes çoookkk iyi. bugün ben de çok iyiyim ( allah hepimizi nazarlardan korusun) c.tesi gece ilk defa bebeğimin hareketlerini hissettim veee bir de bu sabah. çok mutlu oldum. çok güzel bi duygu ))

ayy ne iyi doktorun var,
sen kaç kiloydun canım,
benim doktor yeme diyor başka bişey demiyor, meyve ve sebzeye ağırlık ver, balık 2 kırmızı ve beyaz eti 1 kezden fazla yeme diyor. hamur işi zaten uzak durmaya çalış, ekmekte tahıllı olanını tercih et diyor,
offff ...

Günaydın kızlar

Süper bir gün değil mi?

Ben bugün çok heyecanlıyım, kesin cinsiyetini öğrenicez :18:

Veeee bugün tam 17 haftalık olduk

insallah gösterir cinsiyetini minik kuzun, yeni haftan hayırlı olsun, 27 ve ve 37 haftaları da görürürz inşallah.

kızlar ben biraz çalışayım masamda işler bekliyor, ama kk açık ve ara ara sizi takip edeceğim,
öpüldünüzzz.

evet canım ya haklısın ilaçları süzemiyor ne yazık ki ya biliyormusun hamile kaldığımdan beri benim başım pek ağrımadı neden acaba normalde en ufak bir şeyde ağrırdı.

banada en başta hamur işinden uzak duralım demişti zaten ben dedim salam falan yiyorum kahvaede içiyorum diye o ozaman dedi gönlünce ye iç...

ay ne güzel ya bizde görebilsek dimi o günleri sağlıkla birde kucağımıza alsak ah ahhhhh dün yatakda bebeği emzirirken hayal ediyorum kendimi yaaa kafayı yedimmmm

Benim doktor gerçekten çok iyi rahat bir adam seviyorum onu valla.

ben 57,5 ile hamile kadım tatlım şimdi 59 olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…