sizlerede günaydın arkadaşlarrr
Günaydın Hanımlaaaaaaar, iyi haftalar.
Günaydın ve iyi haftalar kızlarrrr
nasılsınız bakayım???? biz çok iyiyiz bugün kıpır kıpırız :86:
günaydınnnnnnnn :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
cumartesi günü teyzesi kızıma ciciler almış, ekledim ...
canım çok ahrika şeyler almış güle güle kullan
teşekkürler teyzesi olmasa yandık zaten
günaydın, sanada iyi haftalar canım, bizde çok iyiyiz oğlışumla, cumartesi doktordaydık, büyümüşüz, her ne kadar dışarıdan belli olmasa da:)) 3 kilo almışız,
hep kıpır kıpır olun, Allah bozmasın.
teşekkürler teyzesi olmasa yandık zaten
Gülaycımm çok güzel minişinin cicileri güle güle iyi günlerde giysin.
Kızlar cuma doktora gittik ya, 2 haftada oglum 100 gr, ben ise 2.5 kilo almışım. nasıl amaaaaaa:)
biraz makarna mantıya ara ver dedi doktor. yoksa şeker yüklemesinde yanıtıcı sonuç çıkabilirmiş. yanıltıcı da olsa şekerin çıkarsa insüline başlamak zorunda kalırız deddiiiii.
Günaydın kızlar
Süper bir gün değil mi?
Ben bugün çok heyecanlıyım, kesin cinsiyetini öğrenicez :18:
Veeee bugün tam 17 haftalık olduk
Maşallah canım yaaa ben 1,5 kilo almışım toplamda yavrumda 110 grammış. Ben doktora dedim ki ne bulsam yiyorum içiyorum ne olacak dedim dedi gönlüne göre ye iç plesantanın görevi ne herkes görevini yapsın dedi seviyorum bu doktoru :82::82:
Maşallah canım yaaa ben 1,5 kilo almışım toplamda yavrumda 110 grammış. Ben doktora dedim ki ne bulsam yiyorum içiyorum ne olacak dedim dedi gönlüne göre ye iç plesantanın görevi ne herkes görevini yapsın dedi seviyorum bu doktoru :82::82:
Günaydın kızlar
Süper bir gün değil mi?
Ben bugün çok heyecanlıyım, kesin cinsiyetini öğrenicez :18:
Veeee bugün tam 17 haftalık olduk
Valla benim toplamda 5 kilo oldu galiba, makarnayı bebege zarar vercek degil de seker yuklemesine şekerin çıkmasına sebep olabilir diye kes dedi, boşu boşuna insülin almamk için dikkat edicem ben de. onun dışında benim yemedigim şeyler midye kokoreç salam sosis gibi zararı aşikar olan şeyler. ama diger seyleri ölçüsünde yiyorum bende. aklımda olcagima midem de olsun hesabıyla yuvarlıyorum gitsin. Senin de doktorun iyi demis, plasentanın görevi ne diye afferim onakeşke plasenta ilaçları da süzebilse de migrenim tuttugunda ilaç içebilsem. haftasonu şehir dışına arkadaşlara gittik, geçen sefer onlara gittigimde 2 gün boyunca yatmistim migrenden. bu sefer tutmasın diye dua ede ede bir hl oldum ama çok şükür Allahım dualarımı kabul etti de tutmadı migrenim falan. gittigim arkadas da 8 aylik hamile, 5 haftası kaldi, çok buyumus karni pek tatli olmus, darisi basimizaaaa.
herkese günaydınn
güzel bir günnnnden
kızlar ben biraz çalışayım masamda işler bekliyor, ama kk açık ve ara ara sizi takip edeceğim,
öpüldünüzzz.
ayy ne iyi doktorun var,
sen kaç kiloydun canım,
benim doktor yeme diyor başka bişey demiyor, meyve ve sebzeye ağırlık ver, balık 2 kırmızı ve beyaz eti 1 kezden fazla yeme diyor. hamur işi zaten uzak durmaya çalış, ekmekte tahıllı olanını tercih et diyor,
offff ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?