evet canım ya haklısın ilaçları süzemiyor ne yazık ki ya biliyormusun hamile kaldığımdan beri benim başım pek ağrımadı neden acaba normalde en ufak bir şeyde ağrırdı.
banada en başta hamur işinden uzak duralım demişti zaten ben dedim salam falan yiyorum kahvaede içiyorum diye o ozaman dedi gönlünce ye iç...
ay ne güzel ya bizde görebilsek dimi o günleri sağlıkla birde kucağımıza alsak ah ahhhhh dün yatakda bebeği emzirirken hayal ediyorum kendimi yaaa kafayı yedimmmm
ayy ne iyi doktorun var,
sen kaç kiloydun canım,
benim doktor yeme diyor başka bişey demiyor, meyve ve sebzeye ağırlık ver, balık 2 kırmızı ve beyaz eti 1 kezden fazla yeme diyor. hamur işi zaten uzak durmaya çalış, ekmekte tahıllı olanını tercih et diyor,
offff ...
Benim doktor gerçekten çok iyi rahat bir adam seviyorum onu valla.
ben 57,5 ile hamile kadım tatlım şimdi 59 olmuşum
hangimiz hayal etmiyoruz ki canım, her ozisyonda, uyurken boyle dudaklarını büzmüş halini düşünüyoruuum, emzirirken, masal anlatırkeeeen. Ah ah sag salim gorelim inşallah.
ya aslında ikinizin doktorunun dedigi de dogru. biri zararlı olabilir diye yeme diyor, digeri ise madem yiyosun bari rahat rahat ye de en azından vicdanın rahat olsun. doktorlarımıza güvenmemiz lazım sonuçta hem kendi canımız hem bebegimizinkini ona emanet ediyoruz.
benim bir arkadaş var İNSANIN SEVEREK YEDİĞİ ŞEYDEN ZARAR GELMEZ der.
Günaydın kızlar
Süper bir gün değil mi?
Ben bugün çok heyecanlıyım, kesin cinsiyetini öğrenicez :18:
Veeee bugün tam 17 haftalık olduk
evet canım ya haklısın ilaçları süzemiyor ne yazık ki ya biliyormusun hamile kaldığımdan beri benim başım pek ağrımadı neden acaba normalde en ufak bir şeyde ağrırdı.
banada en başta hamur işinden uzak duralım demişti zaten ben dedim salam falan yiyorum kahvaede içiyorum diye o ozaman dedi gönlünce ye iç...
ay ne güzel ya bizde görebilsek dimi o günleri sağlıkla birde kucağımıza alsak ah ahhhhh dün yatakda bebeği emzirirken hayal ediyorum kendimi yaaa kafayı yedimmmm
Kızlar bende kaçayım haftalık planı yapayım gelirim birazdan
ben dün rüyamda gördüm, 4,5 aylık doğmuş,
kucağımda öyle güzel ki kıyamıyorum bakmaya, sonra bi seviyorum bi sebiyorum gülüyo bana ..
sonra ben seviyim diye 4,5 aylık olmuş, geri koyacaklarmış...
tuhaf bi rüyaydı ama çok güzeldi kızım..
ben dün rüyamda gördüm, 4,5 aylık doğmuş,
kucağımda öyle güzel ki kıyamıyorum bakmaya, sonra bi seviyorum bi sebiyorum gülüyo bana ..
sonra ben seviyim diye 4,5 aylık olmuş, geri koyacaklarmış...
tuhaf bi rüyaydı ama çok güzeldi kızım..
günaydın anne adayları:))))
bizimde hafta sonumuz iyiydi fakat dün biraz göbeğim ağrıda ama sonra geçti...
tabi hemen internette araştırdım karın büyüdüğü için göbek kasları geriliyormuş oyüzden...normal şeylermiş:))))
ohh valla bebişler rüyaya girmeye başlamış. bende tık yok. sadece geceleri o rahat edemeyince uyanıp uyuma pozisyonumu değişiyorum.
Günaydın canım, benim de uyurken kalça kemiklerim agriyo çok, dönmekten ne kendim uyuyabiliyorum ne de eşimi uyutuyorum.
aynen canım bende bel ağrısı var zaten.dönmekten ne ben nede eşim uyuya biliyo valla.bidee çok sıcak basıyo beni,yorgan morgan kalmıyo genelde yerlerde sürünüyo
günaydın herkese
ne güzel üşümüyosun canım yaaa, bana da dediler hamilelikte bebegin seni ısıtır, üşümezsin diye ama ben normalde de çok üşürdüm, hala daha ççok üşüyorum. o yuzden yaz bana iyi gelicek sanırım.
günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?