2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hangimiz hayal etmiyoruz ki canım, her ozisyonda, uyurken boyle dudaklarını büzmüş halini düşünüyoruuum, emzirirken, masal anlatırkeeeen. Ah ah sag salim gorelim inşallah.

Benim doktor gerçekten çok iyi rahat bir adam seviyorum onu valla.

ben 57,5 ile hamile kadım tatlım şimdi 59 olmuşum

ya aslında ikinizin doktorunun dedigi de dogru. biri zararlı olabilir diye yeme diyor, digeri ise madem yiyosun bari rahat rahat ye de en azından vicdanın rahat olsun. doktorlarımıza güvenmemiz lazım sonuçta hem kendi canımız hem bebegimizinkini ona emanet ediyoruz.

hangimiz hayal etmiyoruz ki canım, her ozisyonda, uyurken boyle dudaklarını büzmüş halini düşünüyoruuum, emzirirken, masal anlatırkeeeen. Ah ah sag salim gorelim inşallah.

tulumların içinde melek gibi ayy allahım hevesimizi kursağımızda bırakma sağ sağlım alalım emanetlerini kucaklarımıza

benim bir arkadaş var İNSANIN SEVEREK YEDİĞİ ŞEYDEN ZARAR GELMEZ der.

benim bir arkadaş var İNSANIN SEVEREK YEDİĞİ ŞEYDEN ZARAR GELMEZ der.

e mutluluk hormonu salgilaniyodur ne de olsa. ya aslında ben bir 50 tane falan midye yesem acayip mutlu olurum şu an ama o çok çok zararlı bişi kıyamam oğluma bunu yapmaya. hem pis hem de agir metaller iceriyor içinde çok miktarda.

ben dün rüyamda gördüm, 4,5 aylık doğmuş,
kucağımda öyle güzel ki kıyamıyorum bakmaya, sonra bi seviyorum bi sebiyorum gülüyo bana ..
sonra ben seviyim diye 4,5 aylık olmuş, geri koyacaklarmış...
tuhaf bi rüyaydı ama çok güzeldi kızım..

Kızlar bende kaçayım haftalık planı yapayım gelirim birazdan

kolay gelsin

hamile insanın rüyasında dogum yaptigini gormek, sıkıntılarından kurtulacagina işaret edermiş, inşallah sıkıntın yoktur Gülaycim ama varsa da kurtulcaksın demek ki. oyle erken de dogmasin bebisinnnn, Allah korusun.

günaydın anne adayları:))))
bizimde hafta sonumuz iyiydi fakat dün biraz göbeğim ağrıda ama sonra geçti...
tabi hemen internette araştırdım karın büyüdüğü için göbek kasları geriliyormuş oyüzden...normal şeylermiş:))))

ohh valla bebişler rüyaya girmeye başlamış. bende tık yok. sadece geceleri o rahat edemeyince uyanıp uyuma pozisyonumu değişiyorum.

Günaydın canım, benim de uyurken kalça kemiklerim agriyo çok, dönmekten ne kendim uyuyabiliyorum ne de eşimi uyutuyorum.

ohh valla bebişler rüyaya girmeye başlamış. bende tık yok. sadece geceleri o rahat edemeyince uyanıp uyuma pozisyonumu değişiyorum.

ben de 1 kerecik gördüm dahaaaa, keşke her akşam görsek, ama karnımızdaki haliyle de gorsek de buyume safhalarını da görmüş olsak :)

Günaydın canım, benim de uyurken kalça kemiklerim agriyo çok, dönmekten ne kendim uyuyabiliyorum ne de eşimi uyutuyorum.

aynen canım bende bel ağrısı var zaten.dönmekten ne ben nede eşim uyuya biliyo valla.bidee çok sıcak basıyo beni,yorgan morgan kalmıyo genelde yerlerde sürünüyo

aynen canım bende bel ağrısı var zaten.dönmekten ne ben nede eşim uyuya biliyo valla.bidee çok sıcak basıyo beni,yorgan morgan kalmıyo genelde yerlerde sürünüyo

ne güzel üşümüyosun canım yaaa, bana da dediler hamilelikte bebegin seni ısıtır, üşümezsin diye ama ben normalde de çok üşürdüm, hala daha ççok üşüyorum. o yuzden yaz bana iyi gelicek sanırım.

inşallah canım ya... yanlız senle haftalarımız ve günlerimiz aynı:)))hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…