benim bebeğiminde cinsiyeti kızmış kızım olacak
inşallah canım ya... yanlız senle haftalarımız ve günlerimiz aynı:)))hadi hayırlısı
benim bebeğiminde cinsiyeti kızmış kızım olacak
AAA evet aynıymış günlerimiz, ama benim bu Lilypie tickerim 1 gün önden gidiyor senin de öyle mi? yani benim dogumum 1 eylül gorunuyor, senin ne zaman?
aynen benimde 1gün önde gidiyo benimde 1 eylül:))inşallah...
Günaydın Papatyaaaaaam.
çok güzel ya maşallah
AAA evet aynıymış günlerimiz, ama benim bu Lilypie tickerim 1 gün önden gidiyor senin de öyle mi? yani benim dogumum 1 eylül gorunuyor, senin ne zaman?
Hayırlısı olsun canım, saglikli nur topu gibi olur inşallah.
günaydın canım doktor kontrolün nasıl geçti
Kızlar günaydın
dün gece sevkandemirtaş arkadaşımız ağrı ve sancı çekti baya eşide nöbetteydi 45 dk lık yoldaymnış eşi marmaristeler onlar neyse eşini çağırdı ve gece hastaneye gideceklerdi
ama malesef face ve teli olmadığı için burdan haber beklioruz ben burda olurum olmam geldiği anda dikkat kesilirseniz çok sevinirim dün geceden beri çok meraktayız inşallah herşey çok iyidir
Kızlar günaydın
dün gece sevkandemirtaş arkadaşımız ağrı ve sancı çekti baya eşide nöbetteydi 45 dk lık yoldaymnış eşi marmaristeler onlar neyse eşini çağırdı ve gece hastaneye gideceklerdi
ama malesef face ve teli olmadığı için burdan haber beklioruz ben burda olurum olmam geldiği anda dikkat kesilirseniz çok sevinirim dün geceden beri çok meraktayız inşallah herşey çok iyidir
bişey yoktur inşaallah.. libertyden haber var mı? o da hastahanedeydi en son.. :97:
inşallah yok çok şükür kanama deil kasılmaları oluormuş ağrıları ve de sağ tarafta da bıçak saplanması gibi ağrıları oluormuş bir süre bekledi ama geçmedi en son bağırıorum aacıdan dediiyi geçti canım, sadece kontroldü zaten, işlem tahlil falan yoktu. bebegim gayet iyiydi, kendisi 2 haftada 100 gr, annesi ise 2.5 kilo almııış :)
AAA bilmiyodum Meliscim insallah önemli bişiyi yoktur. kanaması falan olmadı degil mi. bizz kulak kesiliriz sen merak etme.
bişey yoktur inşaallah.. libertyden haber var mı? o da hastahanedeydi en son.. :97:
inşallah yok çok şükür kanama deil kasılmaları oluormuş ağrıları ve de sağ tarafta da bıçak saplanması gibi ağrıları oluormuş bir süre bekledi ama geçmedi en son bağırıorum aacıdan dedibakalım beklemedeyiz
ben sana geçen hafta yazdım ama görmemişsin hastaneden çıktı çok şüür iyi oğluda kendide ama yatması gerekiormuş kalkmadan yatıor oda kızına ve kendine anneciği bakıor
iyi geçti canım, sadece kontroldü zaten, işlem tahlil falan yoktu. bebegim gayet iyiydi, kendisi 2 haftada 100 gr, annesi ise 2.5 kilo almııış :)
AAA bilmiyodum Meliscim insallah önemli bişiyi yoktur. kanaması falan olmadı degil mi. bizz kulak kesiliriz sen merak etme.
kıslaaarrr ben geldim uzun bi aradan sonraa nasılsınız bakalım geçmişi nası okuyacam ben şimdi 1 hafta oldu girmeyeli.6 nisan günü amniyosentez oldum 1 hafta istirahatliydim çarşamba işe başlayacam inş. sonuçlar temizçıkar bu arada oğluşum okadar büyüdüki sürekli hissediyorum artık hareketlerini karnım kocaman oldu bunlar güzel haberler kötü haber babamız bugun iskenderuna doğru yola çıktı yine ayrılık yine ayrılık neyse ama az kaldı 3 ay daha dayanmam gerek kocişime kavuşmam için siz neler yaptınız bebeişler iyidir inş.ben biraz geçmişe göz atayım ne var ne yok bakayım bakabildiğim kadar
maşallah tosunumabizde bu gün 19 haftalık olduk geçen hafta 220gr ac:125mm bizimde tartı bozuk tartılamıyorum doktorunki bizimkin çok fazla gösteriyo
Günaydınlar,güzel haftalar kızlar
Üst katımızdaki densiz insanların tadilat adı altında sabahın 8.30'unda
deli gibi matkap çalıştırmaları nedeniyle,zombi gibiyim
Ama sürekli kendimi sakinleştiriyorum bebeğim için.
Sinirli değilim
Sinirli değilim
Sinirli değilimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?