2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım ya... yanlız senle haftalarımız ve günlerimiz aynı:)))hadi hayırlısı

AAA evet aynıymış günlerimiz, ama benim bu Lilypie tickerim 1 gün önden gidiyor senin de öyle mi? yani benim dogumum 1 eylül gorunuyor, senin ne zaman?

benim bebeğiminde cinsiyeti kızmış kızım olacak

Hayırlısı olsun canım, saglikli nur topu gibi olur inşallah.

Kızlar günaydın

dün gece sevkandemirtaş arkadaşımız ağrı ve sancı çekti baya eşide nöbetteydi 45 dk lık yoldaymnış eşi marmaristeler onlar neyse eşini çağırdı ve gece hastaneye gideceklerdi

ama malesef face ve teli olmadığı için burdan haber beklioruz ben burda olurum olmam geldiği anda dikkat kesilirseniz çok sevinirim dün geceden beri çok meraktayız inşallah herşey çok iyidir

günaydın canım doktor kontrolün nasıl geçti

iyi geçti canım, sadece kontroldü zaten, işlem tahlil falan yoktu. bebegim gayet iyiydi, kendisi 2 haftada 100 gr, annesi ise 2.5 kilo almııış :)

AAA bilmiyodum Meliscim insallah önemli bişiyi yoktur. kanaması falan olmadı degil mi. bizz kulak kesiliriz sen merak etme.

bişey yoktur inşaallah.. libertyden haber var mı? o da hastahanedeydi en son.. :97:

kızlar günaydın herkese.umarım bebişlleriniz ve sizler çok iyisinizdir.şimdik geçmişi okuyamadım okucam bugün inşallah.bakalım ne olmuş ne bitmiş 10 gün yoktum hepinizi öpüyorummm

inşallah yok çok şükür kanama deil kasılmaları oluormuş ağrıları ve de sağ tarafta da bıçak saplanması gibi ağrıları oluormuş bir süre bekledi ama geçmedi en son bağırıorum aacıdan dedi bakalım beklemedeyiz
bişey yoktur inşaallah.. libertyden haber var mı? o da hastahanedeydi en son.. :97:

ben sana geçen hafta yazdım ama görmemişsin hastaneden çıktı çok şüür iyi oğluda kendide ama yatması gerekiormuş kalkmadan yatıor oda kızına ve kendine anneciği bakıor

okumamışım kızlar kusura bakmayın.. çok sevindim iyi olmasına.. inşaallah sevkanda sağ salim döner evine bebişiyle..

o bıçak saplanma agrisi, yumurtaligi kemige bağlayan bagin agrisimiş, çok keskin ve acı verici olurmuş, hangi tarafta oluyosa agri, o tarafa yatarak o bagdaki agriyi gevşetmk gerekirmiş, aklinizda olsun insallah sevkanınki de bu sancidir da daha onemli bisiyi yoktur.

kıslaaarrr ben geldim uzun bi aradan sonraa nasılsınız bakalım geçmişi nası okuyacam ben şimdi 1 hafta oldu girmeyeli.6 nisan günü amniyosentez oldum 1 hafta istirahatliydim çarşamba işe başlayacam inş. sonuçlar temizçıkar bu arada oğluşum okadar büyüdüki sürekli hissediyorum artık hareketlerini karnım kocaman oldu bunlar güzel haberler kötü haber babamız bugun iskenderuna doğru yola çıktı yine ayrılık yine ayrılık neyse ama az kaldı 3 ay daha dayanmam gerek kocişime kavuşmam için siz neler yaptınız bebeişler iyidir inş.ben biraz geçmişe göz atayım ne var ne yok bakayım bakabildiğim kadar

maşallah tosunuma bizde bu gün 19 haftalık olduk geçen hafta 220gr ac:125mm bizimde tartı bozuk tartılamıyorum doktorunki bizimkin çok fazla gösteriyo

inşallah temiz çıkar souçların canımi hadi geçmişi oku gel de sohbet edelim kaldigimiz yerden.

maşallah tosunuma bizde bu gün 19 haftalık olduk geçen hafta 220gr ac:125mm bizimde tartı bozuk tartılamıyorum doktorunki bizimkin çok fazla gösteriyo

bizim doktorunki de fazla gösteriyo valla, bir de her seferinde bir sürü çiş, kiyafet ve bu sefer de birkaç günlük büyük tuvalete çıkamama faslıyla çıktım tartıya, e 2 haftada 2.5 kilo almış oldugum cikti ortaya ama evde oyle çıkmıyo tabi. neyse önemli deil ister 2.5 ister 25 olsun, veririm ben dogumdan sonra hepsini.

Günaydınlar,güzel haftalar kızlar

Üst katımızdaki densiz insanların tadilat adı altında sabahın 8.30'unda
deli gibi matkap çalıştırmaları nedeniyle,zombi gibiyim
Ama sürekli kendimi sakinleştiriyorum bebeğim için.
Sinirli değilim
Sinirli değilim
Sinirli değilimmmmmmm

Ah canım günaydın sana da, yakınlarda annen arkadaşın falan yok mu ona gitsen bugun, gürültüsüz otursan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…