Günaydınlar,güzel haftalar kızlar
Üst katımızdaki densiz insanların tadilat adı altında sabahın 8.30'unda
deli gibi matkap çalıştırmaları nedeniyle,zombi gibiyim
Ama sürekli kendimi sakinleştiriyorum bebeğim için.
Sinirli değilim
Sinirli değilim
Sinirli değilimmmmmmm
bu arada odamızı ve uyku setimizi seçtik ay sonunda izmire gittiğimizde alcaz hello babyden
Meltem Modler | Bebek Odalar - Kral
Train Uyku Seti | Funnababy
uyku setiyle takım olsun diye cibinlik ve abajurda almayı düşünüyorum
bu arada odamızı ve uyku setimizi seçtik ay sonunda izmire gittiğimizde alcaz hello babyden
Merhaba;
Aranızda AFP testi yaptıran var mı?
slm şekerler
ben döndüm nihayet haftasonunu atlattım kabus gibiydi ama yıkılmadım ayaktayım:)))
umarım haftasonu sizler için güzel geçmiştir.yeni cinsiyet öğrenen var mı aranızda haftasonu?
Ah canım günaydın sana da, yakınlarda annen arkadaşın falan yok mu ona gitsen bugun, gürültüsüz otursan?
beynine girer o gürültü ansanın dünde bizim karşıda müstakil bi ev var bütün gün odun kestiler makinayla balkona bile çımadım camları kapattım yine fayda etmedi
günaydın kızlar esra o matkap sesine benzer süpürge sesini ben hergün dinliyorumannem alışın artık deli kadın belliki dedi öyle yapmaya çalışıyoruz ama kafamdan gün boyu bızzzzzzzzzzzzzzzz sesi eksilmiyor bitsede hala varmış gibi hissediyorum geçen kadın bu anne dedim camdan gösterdim o sıra kadın kızının üstündeki ceketi çıkarıp bağırmaya başladı kızına ve ceketide bi yandan silkeliyor sonra bi hışımla eve çıktı ve çıkar çıkmaz ne oldu tahmin edin kızın odasını süpürdü bızzzzzzzzzzzzzzzz diye annem olamaz inanmıyorum bu kadarmı ya dedi tımarhanelik bu dedi ama elden bişey gelmiyor kavgalıyız dikkat etmeye çalıştığını söylüyor ama durmuyor bi komşu sormuş sen hergün açıyon iyi hoşta elektrik ne kadar geliyor sana demiş yemişim faturayım yeterki benim makinama karışmasınlar demiş oyyyy oyyyyy bugün yine 4 saatlik günü komşuya 3e düşürdüm demiş bakalım 3mü 4mü olcak
ben yaptırdım canım, sen de mi yaptırdın yoksa yaptırcak mısın?
kızlar cahilliğimi mazur görün de bu test ne acaba?
nasıl geçti anlatsanaaaa? bi vukuat olmamıştır inşallah canım.
biraz pahalı değil mi bunlar?
güzeller ama :82:
günaydın canııııım.
hadi canım kolay gelsin, bunalınca gel.
Benim doktor gerçekten çok iyi rahat bir adam seviyorum onu valla.
ben 57,5 ile hamile kadım tatlım şimdi 59 olmuşum
haklısın cess.ya aslında ikinizin doktorunun dedigi de dogru. biri zararlı olabilir diye yeme diyor, digeri ise madem yiyosun bari rahat rahat ye de en azından vicdanın rahat olsun. doktorlarımıza güvenmemiz lazım sonuçta hem kendi canımız hem bebegimizinkini ona emanet ediyoruz.
amin canım, amin inşallah.tulumların içinde melek gibi ayy allahım hevesimizi kursağımızda bırakma sağ sağlım alalım emanetlerini kucaklarımıza
Kızlar günaydın
dün gece sevkandemirtaş arkadaşımız ağrı ve sancı çekti baya eşide nöbetteydi 45 dk lık yoldaymnış eşi marmaristeler onlar neyse eşini çağırdı ve gece hastaneye gideceklerdi
ama malesef face ve teli olmadığı için burdan haber beklioruz ben burda olurum olmam geldiği anda dikkat kesilirseniz çok sevinirim dün geceden beri çok meraktayız inşallah herşey çok iyidir
ben kan verdim geçen cumartesi günü perşembe çıkacak doktorum arayacak beni.Merhaba;
Aranızda AFP testi yaptıran var mı?
amaaannn ces cim valla allaha şükür bana pek sataşamadı bu sefer fırsatı olmadı ama neticede onlarla dopdolu koskoca 2 gün geçirmek canıma yetti.bu sefer burda konuştuğumuz gibi kendimi pek yormamaya çalıştım ama gene de mevlit günü koca gün ayaktaydım.işte her zamanki sahte ağlamalarına ve mevlit biter bitmez oturp gelenlerin dedikodularını yapmalarına uyuz oldum.bir de gece üstüne üstlük anneannesi biz yatarken eşimle bizim odamıza girip bize bakmış gece.eşime diyor sen niye fanilayla yatıyorsun üşümüyo musun özel denen bişey kalmadı isteyen istediği gibi yatak odamıza grip çıkıyor.bir de gece kaynanam wc ye girmiş ne ışığı açmış ne de kapıyı kitlemiş.ben de ne biliyim giridm wc ye.bizimki gayet rahat sırıtıyor ben de pardon görmedim ışığı dedim.ışığı açmadım ki diyor ben o kadar düşünceliyimdir siz rahatsız olmayın diye açmadım dedi!!! ben de bari kapıyı kitleseydin dedim senden mi çekincem diyor!!! ben yeri gelcekmiş onun bir tarafını silcekmişim:)))
Papatyamcım odalarımız nerdeyse aynı olucak, mobilya aynı, ben de aşağıdaki uyku setini almazsam, funnababynin trainini alıcam senn gibi sanırım. bak ben de aşağıdakini beğendim.
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51WCw6U2AOL._SX315_.jpg için Google Görsel Sonuçları
slm şekerler
ben döndüm nihayet haftasonunu atlattım kabus gibiydi ama yıkılmadım ayaktayım:)))
umarım haftasonu sizler için güzel geçmiştir.yeni cinsiyet öğrenen var mı aranızda haftasonu?
amaaannn ces cim valla allaha şükür bana pek sataşamadı bu sefer fırsatı olmadı ama neticede onlarla dopdolu koskoca 2 gün geçirmek canıma yetti.bu sefer burda konuştuğumuz gibi kendimi pek yormamaya çalıştım ama gene de mevlit günü koca gün ayaktaydım.işte her zamanki sahte ağlamalarına ve mevlit biter bitmez oturp gelenlerin dedikodularını yapmalarına uyuz oldum.bir de gece üstüne üstlük anneannesi biz yatarken eşimle bizim odamıza girip bize bakmış gece.eşime diyor sen niye fanilayla yatıyorsun üşümüyo musun özel denen bişey kalmadı isteyen istediği gibi yatak odamıza grip çıkıyor.bir de gece kaynanam wc ye girmiş ne ışığı açmış ne de kapıyı kitlemiş.ben de ne biliyim giridm wc ye.bizimki gayet rahat sırıtıyor ben de pardon görmedim ışığı dedim.ışığı açmadım ki diyor ben o kadar düşünceliyimdir siz rahatsız olmayın diye açmadım dedi!!! ben de bari kapıyı kitleseydin dedim senden mi çekincem diyor!!! ben yeri gelcekmiş onun bir tarafını silcekmişim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?