2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

beynine girer o gürültü ansanın dünde bizim karşıda müstakil bi ev var bütün gün odun kestiler makinayla balkona bile çımadım camları kapattım yine fayda etmedi

oku oku gbitmiyo bu geçmiş valla ben baya baya geri kalmışım cinsiyetler de artık kesinleşmiş ohh ohh herkescikler iyi bebeişler de sağlıklı çok şükür

günaydın kızlar esra o matkap sesine benzer süpürge sesini ben hergün dinliyorum annem alışın artık deli kadın belliki dedi öyle yapmaya çalışıyoruz ama kafamdan gün boyu bızzzzzzzzzzzzzzzz sesi eksilmiyor bitsede hala varmış gibi hissediyorum geçen kadın bu anne dedim camdan gösterdim o sıra kadın kızının üstündeki ceketi çıkarıp bağırmaya başladı kızına ve ceketide bi yandan silkeliyor sonra bi hışımla eve çıktı ve çıkar çıkmaz ne oldu tahmin edin kızın odasını süpürdü bızzzzzzzzzzzzzzzz diye annem olamaz inanmıyorum bu kadarmı ya dedi tımarhanelik bu dedi ama elden bişey gelmiyor kavgalıyız dikkat etmeye çalıştığını söylüyor ama durmuyor bi komşu sormuş sen hergün açıyon iyi hoşta elektrik ne kadar geliyor sana demiş yemişim faturayım yeterki benim makinama karışmasınlar demiş oyyyy oyyyyy bugün yine 4 saatlik günü komşuya 3e düşürdüm demiş bakalım 3mü 4mü olcak

Papatyamcım odalarımız nerdeyse aynı olucak, mobilya aynı, ben de aşağıdaki uyku setini almazsam, funnababynin trainini alıcam senn gibi sanırım. bak ben de aşağıdakini beğendim.
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51WCw6U2AOL._SX315_.jpg için Google Görsel Sonuçları

slm şekerler

ben döndüm nihayet haftasonunu atlattım kabus gibiydi ama yıkılmadım ayaktayım:)))
umarım haftasonu sizler için güzel geçmiştir.yeni cinsiyet öğrenen var mı aranızda haftasonu?

slm şekerler

ben döndüm nihayet haftasonunu atlattım kabus gibiydi ama yıkılmadım ayaktayım:)))
umarım haftasonu sizler için güzel geçmiştir.yeni cinsiyet öğrenen var mı aranızda haftasonu?

nasıl geçti anlatsanaaaa? bi vukuat olmamıştır inşallah canım.

kızlarr yaa ben hala bu siteyi çözeim şu bebişlerinize aldığınız cicilerin resimlerini nerde yayınlıyorsunuz ben hala çok bir şey alamadım beğenemiyorum oğluma bişiler

Ah canım günaydın sana da, yakınlarda annen arkadaşın falan yok mu ona gitsen bugun, gürültüsüz otursan?

Canım annemler yakın ama bu tadilat bugünlük değil ki..
Bir hayli sürecek,alışsam iyi olur.
Ben de müzik açtım yükses ses
Bari kuzum müzik dinlesin
İdare edeceğiz artık,neyse,nasılsın canım?

beynine girer o gürültü ansanın dünde bizim karşıda müstakil bi ev var bütün gün odun kestiler makinayla balkona bile çımadım camları kapattım yine fayda etmedi

Aynennn..
Şimdi gene müzik falan açık da bi nebze..
Sabah yataktayken aman amannnnn:18:

Ayy Ayşegülcüm biliyorum sizin deli komşuyu
Allah kolaylık versin,devamlı olsa ne olur bilemem

kızlar cahilliğimi mazur görün de bu test ne acaba?

Alfa feto protein diye bir test. bebegin omurunda açıklık var mı, nöral tüp defekti diye bir rahatsızlığı varmı onu ölçüyor. yaptırman gerekiyorsa korkulcak bişi degil, kan veriyosun o kadar.

Son düzenleme:
nasıl geçti anlatsanaaaa? bi vukuat olmamıştır inşallah canım.

amaaannn ces cim valla allaha şükür bana pek sataşamadı bu sefer fırsatı olmadı ama neticede onlarla dopdolu koskoca 2 gün geçirmek canıma yetti.bu sefer burda konuştuğumuz gibi kendimi pek yormamaya çalıştım ama gene de mevlit günü koca gün ayaktaydım.işte her zamanki sahte ağlamalarına ve mevlit biter bitmez oturp gelenlerin dedikodularını yapmalarına uyuz oldum.bir de gece üstüne üstlük anneannesi biz yatarken eşimle bizim odamıza girip bize bakmış gece.eşime diyor sen niye fanilayla yatıyorsun üşümüyo musun özel denen bişey kalmadı isteyen istediği gibi yatak odamıza grip çıkıyor.bir de gece kaynanam wc ye girmiş ne ışığı açmış ne de kapıyı kitlemiş.ben de ne biliyim giridm wc ye.bizimki gayet rahat sırıtıyor ben de pardon görmedim ışığı dedim.ışığı açmadım ki diyor ben o kadar düşünceliyimdir siz rahatsız olmayın diye açmadım dedi!!! ben de bari kapıyı kitleseydin dedim senden mi çekincem diyor!!! ben yeri gelcekmiş onun bir tarafını silcekmişim:)))

günaydın canııııım.

hadi canım kolay gelsin, bunalınca gel.

geldim, bir değişiklik olsun,

Benim doktor gerçekten çok iyi rahat bir adam seviyorum onu valla.

ben 57,5 ile hamile kadım tatlım şimdi 59 olmuşum

bende 59 ile kaldım 62 olmuşum.

haklısın cess.

tulumların içinde melek gibi ayy allahım hevesimizi kursağımızda bırakma sağ sağlım alalım emanetlerini kucaklarımıza
amin canım, amin inşallah.

inşallah bir sorun yoktur.

bu cesin oğlunun takımına benziyor. ama uyku seti süper, bende mi gelsem izmire.:26:

Merhaba;

Aranızda AFP testi yaptıran var mı?
ben kan verdim geçen cumartesi günü perşembe çıkacak doktorum arayacak beni.

içinden gelirse tabi ki silersin bir tarafını da sana böyle davranırken, oun yaşlılığında hiçinbişiyin içinden gelecegini düşünmüyorum ben neyse, hadi Allahtan sataşmamış sana pek, çok büyük geçmiş olsun, önümüzdeki sene bebeim küçük gelemem dersin olur biter. yani bence olur biter de, ona gore nolur bilemem....

Fiyat olarak çok fazla ama modeli gerçekten kullanışlı ve çok hoş..

Ces bayıldım ben buna

slm şekerler

Ahh senin şu kayınvalide,yazsan roman olur vallahi
Neyse ki ucuz atlatmışsın gene,geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…